Maja: valborgs

Heluu, blev ingen uppdatering för mig igår. Var alldeles för trött. Aja, sitter hos Agnes nu och vi ska snart börja grilla. Vi kommer bli massor med folk här sen. Blir nog hur kul som helst!!
En annan sak som är kul är att jag var på expert igår och då provade dom sätta dit en nikonblixt och gissa vad?! DET FUNKADE! Så, det kommer funka snart. Glädje på det.
Hoppas ni får en alldeles utmärkt varlborgs så uppdaterar jag med bilder imorgon!
Puss sötaste läsare.

agnes: Snöelisnöelisnöelisnö

Inget skämt- Det snöar ute! Vad händer med världen?!

Såna här borde sticka upp ur marken nu överallt men, nejj det gör dom inte. Det snöar istället vilket jag verkligen inte är tacksam över! Det är ju tänkt att man sitta vid en grillring på valborgs och njuta istället för att huttra inne på en altan i fleecetröja. Det här får väl bli en sån där annorlunda valborgs då. Aja, inga sura miner. Får väl dra till med ett leende och säga att vi hade ju vädret på vår sida? NU: Ska jag bara fixa mig lite sedan drar jag vidare till Coopan för att handla grejor till ikväll sen hem igen för att fixa, vilket innebär pannacotta som kokar över, grillspett som blottnar upp, glas som krasar och ja, vem vet. Hoppas i alla fall att turen är på min sida. Skulle sitta fint just idag. Hoppas alla får en trevlig valborgs, kanske uppdaterar mer senare, pussar Agnes.


Agnes: Party in the Usa

Nu har jag det nystädat i mitt rum och jag är nyduschad, fint. Är alltså ledig imorgon vilket känns superduper bra och det kommer bli jätteroligt!! Tänkte bara säga hej och att jag lever så smått, hoppas alla haft en bra dag. Pusss

Maja: Taggad tjej


SPOTIFYLISTA

Agnes: Coq a vin

Låter gott, visst? Det ska jag i alla fall smaska på om en stund i alldeles blött hår. Kom nämligen hem från träningen som gick sådär, vilket lutar mer åt det dåliga hållet. Två timmars träning var det och då tappar man orken i slutet, ja lite grann i alla fall, heh.. Ska till söder med Majsan ikväll och chilla. Blir bra det, för jag är hyfsat slut efter idag och igår. Även om jag inte gör överdrivet mycket på dagarna men det blir jobbigt i alla fall! Haha, jag förstår inte hur jag kan svamla så fruktansvärt mycket men jag hoppas att ni inte blir alldeles för uttråkade..
Vi avrundar nog här! Pussss



Agnes:

Ja, hur var det nu med uppdateringen? INTE BRA. Aja, sitter och väntar på att fara på jobbet, eller ja.. praoen. Men i en vecka är det ju faktiskt mitt jobb, höhö. Börjar elva så jag ska alldeles strax traska in mot staden. Har tränat nu två dagar på raken och mina benhinnor känns inte av alls, fint! Klockan fyra tror jag det var? Så är det träning i nästan två timmar, tagga inför det. Hoppas allting går bra osv.. Men nej, nu ska jag sluta med det här tråkiga och uppdaterar kanske sen, när jag har tränat färdigt. Pussar Agnes.

Maja: aj mina fötter

Helåå, tittade just på vårat videoinlägg nedan och märkte att ljudet och bilden är i otakt! Bravo.. aja, det får funka i alla fall. Har ju varit på H&M idag med och larmat, galgat, vikt osvosv. Mina fötter gör ONT. Menmen, jag har kul ändå hehe. Ska försöka sätta mig och plugga på svenskan nu sen har jag fotbollsträning också.
Förlåt för ett urkasst inlägg verkligen, är bara så sjukt trött och orkar inte astränga mig.
Puss.

Maja&Agnes: videoinlägg



Va snälla med oss och skratta inte för mycket haha!
PUSS!

Maja: jag ser på vakna med the voice



Börjar min prao kvart i tio.
Puss!

Maja: titta vad jag hittade..


..på norrans hemsida. Otroligt taggade brudar på pan haha.

Maja: taggar prao


Måndag-Fredag har jag som sagt prao på H&M. Längtar sjukt mycket och det kommer bli superkul! Då vet ni det.
Kram.

Agnes: Fint


Nu har man ännu mera pengar till att köpa sommarkläder, brabra säger då jag! Fast fortfarande ska jag ju fira med mamma den 15:onde vilket är ett tag kvar, men i alla fall! Är proppad av tårta och ska nu hitta på något. Vad vet jag inte riktigt, höhö. Soligt och fint är det ute vilket kanske slutar med att jag sitter ute på altanen och solar. Inte så dåligt det heller. Hoppas alla får en bra dag, pussar.

Maja: oja

Min älskade nikonfikon (kul rim Maja, verkligen...) åkte på lagning idag! Objektivet går inte att fixa men ett litet objektiv kostar inte så mycket tror jag. Huvudsaken är att blixten kommer gå att laga. Det sa dom i alla fall på expert.. så vi får väl hoppas att dom har rätt. Eh ja, sitter just nu och väntar på att Jossan ska skicka ett sms så ska jag möta upp henne på stan. Riktigt bra väder är det här i lilla Skell just nu. Soligt och fint. Aja, care på det nu ska jag sluta.
Puss gullisar!

UPDATE: Dom på expert ändrade sig tydligen och säger nu att det kan kosta jättemycket att laga kanske, men vi måste fara på ett annat expert och blablabla. Nu blir jag toooookig snart. Hoppas i alla fall att det bara kostar runt 1500 så är det okej.


Agnes: Don't act before you think

Ja, ni nu var man då konfirmerad. Känns väldigt skönt att ha avslutat ett kapitel nu i alla fall. Körmanifestationen var det ju också och det gick riktigt finfint! Om ni var där vet ni ju hur det lät, bra alltså. Ska försöka få lite sömn nu efter jag varit igång hela dan, så slänger in några mongobilder.. Pussss


Maja: I can't seem to face the truth


Tröja H&M, chinos JC.

Hej finisar! Har idag hunnit med att vara på Agnes konfa med HannaÅ, hennes kusin Agnes och hennes kompis Isabelle. Det var rätt drygt men Agnes sjöng fint i alla fall! Sen for vi in till stan och gick ett tag, sen mötte Agnes upp oss och vi gick ett tag till. Om nån timme eller så ska vi nog äta sen vet jag inte helt säkert vad jag ska göra men jag hoppas ni mår finemang!
Puss.

Maja: pan

Helå! Sitter och lyssnar på Majastandardmusik, ska snart hoppa in i duschen sen ikväll är det pan!! Får hoppas på att det blir kul. Uppdaterar kanske sen med en outfit annars får ni ha en superbra fredagskväll för det ska jag försöka ha i alla fall!
Puss.


Agnes: helg♥

Nu är det Helg och så underbart skönt! Hade ju som sagt halvdag idag och har landat hos pappsen, fint.
Ska nu sätta igång med att packa upp som alltid måste göras. Sen nån gång emellanåt vila, öva på alla låtar till imorgon, gå igenom ungefär alla gaderober i huset för att hitta det jag ska ha på mig i helgen och ja, vila ännu mer. Jag kan verkligen inte vakna upp imorgon och låta som jag gjort alla andra morgnar i veckan för det är inte okej! Jag kommer få byta låt just innan gudstjänsten så att det blir lättare, typ Bä Bä vita lamm eller nåt. Hmm, det skulle inte heller vara så okej det inte! Ska nu bege mig till nedervåningen, tjing så länge!

Maja: liten rosa blomma


Har gått runt såhär idag. Fick föresten de där halsbandet av mamma igår. Sitter just nu i telefon med Jossan och pratar om allt mellan himmel och jord. Ska hoppa in i duschen sen och senare ska jag kanske hämta ett tyg hos mormor för att börja sy en kjol till skolavslutningen. Hoppas föresten ni uppskattar mina låttips i förra inlägget?
Kram.

Maja: bara att lyssna

Dom här fyra låtarna spelas mest i min spotifylista just nu:
Hey, Soul Sister-Train
Free Fallin'-Tom Petty
I'm just a little too not over you-David Archuleta
Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar di så mycket att jaghatar mig-Håkan Hellström


Agnes: Nytt


Titta här! En Kjol från H&M och örhängen från GinaTricot, båda på rea, fint!
Har idag varit på konsert med klassen, det var Estet3:orna som ägde den, brabra var den i alla fall. Såg ju faktiskt genrepet igår när jag hälsade på musiklinjen, men det gjorde ingenting att se den en gång till. Fick omdömena idag också och vissa omdömen förvånade mig på både bra och dåliga sätt men de var bra ändå.
Imorgon är det konfaredovisning som gäller vilket innebär pizza både til lunch och till middag, gott menn väldigt onödigt. Ska alldeles strax lägga mig, det är ju trots alls skola imorgon också. Pussar Agnes!

Maja: så sjukt bra



Tryck HÄR så får ni lyssna på något väldans fint. Att det är en spotifylänk kan ju vara bra att veta också.. Hm, idag har jag varit på balderskolan och tittat på hantverksprogrammet. Jag blev verkligen astaggad på att gå där! Vi fick sy också, så jag och Anna satte händerna i två randiga tyger och började sy linnen. Vi blev tyvärr inte klara men det är bara att sy klart hemma istället. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, taggar i alla fall träning klockan åtta.
Puss.


Agnes: Moldy forest

Hallodärbaloobär! Har nyss käkat och det blev så gott som kebab. Antar att ni listat ut att jag inte uppdaterade igår? Men hann inte riktigt med dagen så fort som den kom och gick. Det är alltså tisdag och idag har jag varit och kollat på Estetlinjen-musik på Anderstorp och det var roligt! Vi gick ju mest runt och kollade på när andra spelade, men i alla fall, hehe. I slutet på dagen såg vi på när treorna hade genrep inför morgondagens konsert och det var hiskeligt bra! Temavecka i veckan alltså och har bara tre dagar kvar nu, vi tog studenten i måndags så det blir nog ganska lungt, höhö! Ikväll är det träning liksom det var igår men vi får se om jag tränar eller inte på grund av mina kaxiga benhinnor. Aja, kul i alla fall att barnbidraget kom idag och jag alldeles nyss fyllt på mobilen=gratis sms, fint!
Ha en bra kväll gullungar, pussssss


För tusan att blogg.se ska göra bilderna så fula, jag ska typ klaga! :(


Maja: bubbletrouble





FOTO: MAJAWESTIN OCH HANNAWIKLUND

Maja: krimskrams


Dagens.

Hallå! Har just varit ute med HannaW och tagit kort. Vi har fikat också. Har som jag kanske skrivit (?) temavecka i veckan så vi har inga vanliga lektioner vilket är hur skönt som helst! Nästa vecka är det prao på H&M så det känns inte som att det är alltför mycket kvar till sommarlov! Hoppas ni haft en fin dag.
Kram.

Maja: menååååh


Dagens.

Åh. Nu finns det jävlart ingen återvändo för min lilla älsklingsnikon. Idag slutade det vanliga objektivet funka av ännu okänd anledning och jag kan ju inte springa runt med zoomobjektiv och ofungerande blixt i all framtid. Åååååh.
Ska fara och träna fys snart, ska ge allt jag verkligen kan för att få ut min agression. Hehe.
Puss.

Agnes: munkis




Hellluuu! Uppdateringen igår var ju som sådär super från min sida.. Eller så, näää.
Var i alla fall med Maja på dagen då vi gick på stan och kikade runt lite på vad vi ska önska oss. Hon till födelsedagspresent och jag i konfapresent. Hittade en skinnjacka och andra grejer som en blus på H&M som jag vill ha. Blir presentkort i konfapresent då. Funkar finfint, bara skinnjackan kommer in i min storlek! Hoppashoppashoppas... Maja ska hålla utkik nästa vecka eftersom hon har praktik där, hehe!
Temavecka i veckan och börjar kvart i nio imorgon, något som funkar mer än bra för min del.
Hoppas alla haft en bra helg, pussar Agnes!

Agnes: Brb gitarr

graphic myspace at Gickr.com


Maja: städa

Hejhopp! Sitter och taggar städning av mitt rum.. kändes oändligt jobbigt men. Jag ska, snart. Annars så sov Lolo och Agnes här, fint. Sen ikväll kommer nog HannaÅ hit, fint det med. Aja, nu ska jag sluta skriva totalt meningslöst och som sagt, börja städa mitt rum.
Kram.

Maja: minns ni?


År 1999/2000

Maja: nya strumpbyxor



H&M 49.50

Agnes: Hey Soul Sister


Nu drar jag vidare till hannaÅ. Ha en bra kväll, pussss!

Maja: spetsigt


Halllåååå, såhär har jag sett ut idag. Var med HannaÅ efter skolan. Vi tittade på Ebba & Didrik, det är kalasbra haha! Ska äta grillat nu sen får vi se vad som händer.
Kramar.

Agnes: Grillat

Nu luktar det grillat, salladen är färdig, såsen, klyftpotatisen, baguetterna och läsken är redo att öppnas. Solen skiner och det är dukat ute på altanen och just nu sitter jag och spelar gitarr. Fint! Väntar bara på att köttet ska bli färdigt sedan är himmelriket nära. Pussar Agnes

Agnes: När folk inte ser

Var med massa kompisar ikväll och sängen brakade, snacka om lyckat? Eller så inte.. Aja, roligt var det i alla fall och nu sitter jag hemma i min faktiskt inte så sköna säng och inte gör jag särskilt mycket heller. Eller jo, käkar kiwi och dunkar in lite saker inför provet imorgon. Insåg för en stund sen att jag har sånglektion imorgon samtidigt som provet och hur det ska gå till behöver vi inte prata om..

Sov så gott alla sötisar därute! Pussar Agnes.

Maja: lookbook

Alltså, är det bara jag som älskarälskarälskar lookbook? Det är typ den bästa sidan i världen. Eller ja, bland dom bästa i alla fall hehe. Man får så sjukt mycket inspiration där och det är ju helt underbart? Så bara för att jag älskar lookbook så mycket så blir det en superstor länk precis HÄR!

Agnes: Vårfint

Nämen hallådär folket! Sitter just nu och ber till Gud(ellersåinte) om att mina benhinnor inte ska göra ont i morgon när vi har beep-testet. Hoppashoppashoppas på det! Vill ändå va med så jag förhoopningsvis kan göra det bättre än förra året, haha! Loggade just in på facebook och ser nu att det är 39 nyheter. Bra Agnes bra, tur att man loggar in ofta osv... Aja, nyduschad är man för jag har tränat till klockan sex. Hur skönt som helst eftersom det har kännst som sommar idag. Ja, i alla fall lite. Det är alltså fortfarande ljust ute och klockan är kring åtta, fint!
Nu ska jag plugga lite matte inför prov på fredag..inte lika så fint! Hade bra, pussar Agnes.


Tänkte bara att ni gärna ville se länslaget i de snygga gamla "MJÖLK GER STARKA BEN"- tröjorna. HAHA!

Maja: på gatan där jag bor



Hallelå, sitter i fotbollskläder efter en superhärlig träning i sooooolsken! Hm, vet att ni verkligen bryr er va? Aja, såhär ser det ungefär ut där jag bor just nu fast det smälter hur mycket varje dag verkligen, hur bra som helst ju!
Aja, hoppas ni mår bra.
Kramar.


Agnes: Träträträträträträning

Om en timme, nej om 45minuter ska jag vara på Norrvalla redo för träning! Ja, lite för sent för min smak menmen, det blir nog bra i alla fall. Skönt med onsdag imorgon, då har halva skolvveckan gått. GREAT! Har inget särskilt speciellt intressant att berätta, förutom att jag lever ungefär! Kommer ju inte hem förrän halv elva kanske vilket är läggdags, haha typ(A) Nej men jag har ju sovmorgon imorgon! Ha en bra kväll, pussar Agnes!

Maja: Lila jacka


Jag var på stan efter skolan idag med Moa! Tänkte egentligen bara köpa ett par strumpbyxor (hittade dock inga) men jag hittade den här underbart fina jackan. Halva priset på den till och med, INTE DÅLIGT!! Aja, ska snart fara med pappa till hans kompis och testa en blixt och se om det funkar sen kvart i nio ska jag träna.
Puss finisar!

Agnes: Så otroligt bra


Om ni inte trycker på play så väljer ni fel beslut för den här låten, med dom här personerna är helt otroligt underbart bra! Ser i alla fall på Tv-apparaten och sitter vid msn. Trevligt eller nåt. Följde med Maja efter skolan för vi hade träning fem. Har så ont i benhinnorna och vi har visst beeptestet på torsdag. Aaaaah!! Det var man inte beredd på. Aja, skolan har flytit på idag och det har varit fint väder. Sååå skööönt!
Nej ni, nu ska jag snart sova, eller nåt. Pussar Agnes

Maja: genom fönstret


Sitter och ser ut sådär just nu. Eller inte precis sådär för jag kan ju inte stå när jag sitter hehe..
Aja, franskan gick rätt bra.. har bara kvar några texter som ska skrivas på svenska så det är nog lungt.
Hoppas ni haft en fin dag!
Kramar.

(Klänningen är från monki för den som undrar.)

Agnes: Fy så underbart!

Sitter hos pappa och kom just innanför dörren. Ute är det helt underbart väder! Vi grillade till lunch och satt ute på altanen, fint är det då med all sol som strålar in. Spelade alltså semifinal imorse klockan tio, vi förlorade på straffar så det var ju surt menmen, vi gjorde det bra ändå! Väntar på att Felicia ska komma så ska vi fara och köpa ice-cream, mumselimumsigt värre! Ikväll får vi se vad som händer kanske ska jag vara med någon, är det kanske nån som känner sig skyldig till det? Haha, aja synd att jag är så otroligt desperat men vad ska jag annars göra(höhö)
Nej ni nu ska jag prata lite med min papá han ska alldeles snart tillbaks till sjukhuset igen, inte lika roligt var väl det..Nejnej. Ha en bra dag eller nåt sånt! Pussar Agnes.


Pics från mitt rum, jag på andra bilden om ni inte förstod det! Peace out!

Maja: franska


Sitter och väntar på Lolo så vi kan göra vårat franskaarbete som ska vara inlämnat imorrn. Bra Maja, smidigt att man skjutit upp det till sista dagen då jag kunde gjort det redan innan Stockholm menmen.. Vi ska översätta jag vet inte hur många sidor och sen tror jag vi ska skriva om typ eiffeltornet eller triumfbågen. Mycket intressant mhmhmhm. Strålande fint väder är det ute också, kul att sitta inne med näsan i franskaboken verkligen fast näe.. Ska se till att ta mig ut ett tag sen i alla fall, får se om jag ska springa. Aja, svamligt som vanligt när det blir såhär mycket text men ni får stå ut!
Puss.

Maja: hjärta


Det här har jag och HannaW pysslat med idag. Kika in hennes nya blogg HÄR föresten! Sitter nu och väntar på Pernilla och Agnes så vi kan fara upp på muskiskolan och kolla på Fellans band som spelar, kommer bli kul! Sen ska väl jag och Pernilla vara här och bara prata osv. Hoppas ni får en fin kväll!
Kram ♥

Agnes: Feel the rain on your skin

Tjenare alla tjernobylbarn! Har inte uppdaterat på ett tag men det beror på brist av tid. Hade inte en minut över igår då jag skulle haft tid till att uppdatera. Vaknade ju upp hos MoaM och sen bar det av till farmor och farfar och sedan till staden för att träffa Fanny. Hon skulle ta kort på expert och jag gick med Felle och Krille ett tag.
Hem och packa och fara till mamsen. Klockan fem redan var det samling på Guldvallen för match mot Bodå och sen mot Rönnskär. Vi vann båda så nu spelar vi i alla fall semifinal på söndag! Kulkul var det!
Ska nu upp på Norrvalla, farmor och farfar och hälsa på pappsen som fortfarande inte kommit hem. Pussar Agnes.


Två finfina bilder från i torsdags alltså, Moa har tagit dom!

Maja: pernillalalalalalallaa


Cuteness på globen.

Hellooo, idag ska jag förmodligen träffa min fina vän Pernilla. Det blir kanoners!! Hm, ja nu har jag inte så mycket att skriva. Kan ju inte vara så intressant att skriva om typ vädret? Eller hur extremt mycket man längtar till sommaren för den kommer ju ändå inte snabbare? Heh ja, så jag avslutar väl här då.
Puss!


Maja: ÅHNEJ

MIN KAMERA HAR GÅTT SÖNDER! Tappade den bara en litenliten bit på ett bord igår så nu funkar inte blixten. Hemskt. Hoppas verkligen att det går att fixa annars blir det sparasparaspara till ny kamera. Kul.
Har nu inga bilder från igår nu heller, eftersom det var mörkt och då måste man fota med just BLIXT åhåhåhåhåhåhå. Min älskade Nikon du får inte dööööööööö. Snyft eller nåt. Aja, det var superbra hos Moa igår i alla fall. Massa plus på alla dom! Ska nu gå ner och äta sen hoppa in i duschen och sen kommer HannaÅ.
Puss gullisar.

Agnes: Finaste

Sitter och väntar på att Hanna och Maja ska komma hit så vi kan fara nångång.
Har stressat för att hinna göra mig klar till halv sju, men de har inte kommit än. Hehe, måste ha blivit nåt missförstånd nånstans? (A) Taggar i alla fall inför kvällen/natten/morgonen.
Kommer bli skitroligt! Insåg för cirka en timma sen innan jag skulle hoppa in i duschen att jag ska till mamma imorgon? :o Hur kan jag missa det. Nej, tiden går alldeles för snabbt. Ska alltså packa och sånt imrgon istället när jag kommit hem efter att ha följt Fanny att ta kort osv.. Blir nog GREAT!
Hockey ikväll men det kan vi kanske inte se eftersom den visas på förbaskade Canal+..
Vi måste vinna i alla fall annars är det över för vår del.
Nej, nu ska ja gå ut och skrika på Kerstin som står och skäller, pussar Agnes.

Det är dessa flickor ovan som umgås ikväll! Puss

Maja: vi gillar lila


Klänning fått av Maria!!
Så här ser jag ut just nu. Ska snart bege mig till MoaM, blir fint!
Kom föresten på att jag inte skrivit vad jag tyckte om filmen igår. Sjukt bra var den! Har ju som sagt läst boken också och det som var bra med filmen var att allt stämde med boken. Rekommenderar er att se den i alla fall.
Hoppas ni får en fin kväll, puss!

Maja: Inte normalt


Kan verkligen inte tycka att det är normalt att stiga upp HALV ÅTTA på en lovmorgon för att fara till tandläkaren. En plågsam upplevelse heh. Steg först upp halv sju också för att sjunga ja må du leva för pappa som fyller år idag. Så, jag är enormt trött nu men jag kan inte sova heller. Det går ju inte sova när man varit vaken en hel timme? Det är inte sånt jag kan i alla fall. Så, jag har suttit och lekt med den extremt kassa webkameran. Kul va? Eller näe. Förlåt nu svamlar jag bara, inte okej.
Puss.

Maja: daddy cool


En standard dagelidagens här då. Försökte ta kort så jag skulle få med att det är låg rygg på tröjan men det gick inte så bra. Så nu vet ni det, intresseklubben antecknar.
Blev inte att sova hos Hanna eftersom bästaste pappsen fyller år imorrn! Måste ju vara hemma och sjunga för han haha.
Kramen.

SeconhandSerenade


Maja: Am I supposed to be happy with all I ever wanted

Hinner inte klicka in en outfit nu, kan göra det från Hannas place sen för jag ska sova där. Hoppas ni haft en fin dag!
Kram finisar.

Agnes: Gå och lägg er!


För er som missade hur mycket jag verkligen klippte mig! Mohahaha (A)
Tja tja folket! Bloggade inte igår när jag kom hem eftersom klockan hade blivit ett när jag for från Maja. Det var det underligaste eftersom när jag, Robert och Filip stod på uppfarten och var på väg hem kom postbilen med norran. Hälsade gjorde jag och sedan kollade vi in AIKs uppställning inför matchen, hehe.
Aja, dagen ser ut som så att jag ska träna kvart i fyra och sen är det ju hockey. Tror inte jag hinner så mycket mer innan men efter hockeyn får vi väl se vad som händer! Ha en superduper dag, pussar Agnes.

Maja: FÖRLÅT



Hann inte uppdatera igår kväll som jag skrev. Får bli nu istället då. Var med Lolo på förmiddan igår, vi gjorde inte så jättemycket. Pratade och åt lunch typ. Sen vid sex kom Robert och Filip hit och efter ett tag kom HannaÅ också. Hon for sen för att träna och sen vid halv elva kom Agnes. Idag ska jag försöka vara duktig och både fara ut och springa och städa. Ska vara med SimonE ett tag också och sen ikväll blir det bio med HannaW! Flickan från ovan ska vi se och jag tror det kommer bli toppen. Uppdaterar innan det med en ouuuutfit, puss på er!


Maja: hej

Kommer med en ordentlig uppdatering sen ikväll, puss gullisar!

Agnes: Meet me halfway

Sitter och lyssnar på musik. Fanny for för circus en timme sen. vi bakade och pratade. Hann inte vara med henne så länge eftersom jag inte var redo eller ja, klar efter träningen förrän typ två. Menmen, nån timme blev det i alla fall!
Har ungefär ätit en halv kladdkaka.. känns det som i alla fall så nu är jag mätt. Får äta lite senare, höhö.
Träning igen kvart i nio. Sämst tid eftersom jag ville vara med personer ikväll. Kanske hinner jag ändå träffa dom efteråt. Vi får se helt enkelt. Nädu, nu ska jag röra mig mot lägre trakter. Pussar Agnes!
myspace graphic
Man får väl ändå vara lite crazzy ibland, right?


Maja: Huvudstaden











1. Jag utanför deras hus. 2. Jossan på samma ställe. 3. Krokusar! 4. Provrummet på Monki. 5. På väg till tunnelbanan. 6. GLOBEN. 7. Konståkare. 8. Jossan, McDonalds. 9. Mat. 10. Kusiner.

Checka in mitt inlägg under för att se mina små söta inköp. Puss!

Maja: clothers


Mina nya grejer som jag har köpt!! Som vanligt med alla bilder på kläder så är allt så mycket finare i verkligheten och på men vad är din favorit?

Agnes:Spring is on is way




Lite random bilder, med en 4.0megapixels kamera. Mobbas inte!
Sitter hemma själv med Kerstin som är som en duracell kanin just nu och så lyssnar jag på musik genom taket.
Det ni, det är det inte många som kan! Aja, blev ingen löptur för mig utan istället cyklade jag ungefär 1,2mil på träningscykeln och gjorde massa maqövningar medan jag såg på Gordon Ramsays "the f-word".
Det funkar faktiskt bra det också. Efter träningspasset åt jag, duschade, dansade, sjöng..som vanligt alltså.
Nej nu kommre dom hem så då far vi upp till pappsen, ikväll blir det hockey, great! Pussar Agnes 


Agnes: Time for a run

Nämen hallå där! Ska alldeles strax ut och springa i det mulna vädret. Hade hoppats på sol idag som det varit de senaste dagarna. Men nej, tråkigt är det så då kan man ju passa på att fara ut och springa!
Vet inte riktigt vad man ska hitta på senare idag, vi får väl se vars man hamnar.
Hade bra så länge, pussar Agnes.

Har inget frecht!

Maja: Slask

Kul. När vi vaknade hos Maria imorse SNÖADE det. Så det var slaskigt och jävligt på gatorna. Tur att det varit sol och varmt alla amdra dagar i alla fall. Som sagt sov vi hos Maria inatt och vi käkade alldeles för mycket saker innehållande sockermämgder som inte är direkt normala. Heh. Nu om nån timme ska vi käka påsklunch och vid tre blir vi skjutsade till Arlanda och planet går fem.
PUSS.

Maja: Another cinderella story

Tänkte att jag skulle börja göra såhär^ på mina rubriker så man kan se på en gång vem som har skrivit. Tycker att Agnes ska göra samma och Hanna också när hon nu hade tänkt börja blogga! Sitter med Jossan och ser another cinderella story. Den är rätt bra, dock inte lika bra som den vanliga a cinderella story men funkar. Har gått fötterna av mig på stan idag (kan man uttrycka sig så?). Fem timmar av dagen flög iväg i alla fall så nu är jag några klädesplagg rikare.
Vet att det är sjukt tråkigt när jag inte kan lägga in bilder men jag lovar att på måndagkväll när jag är hemma kommer en inlägg fullt med massa bilder!! Hoppas ni mår bra snyggon.
Puss.

Agnes:Nämen titta vad jag har gjort!



Mhm, highlights och trimmade toppar and it feels good!
Antar att de flesta skellefteåbor vill veta vad det står i hockeyn? Ja, 1-3 än så länge i alla fall!
Härligt härligt, hoppas alla haft en bra dag, ska springa uppför trappen nu ungefär så jag hinner
se sista biten av andra perioden, pussar Agnes.


Maja:Yeyewowow

Hallelå gott folk. Sitter här nu igen efter besök på både globen och pizzeria. Måste bara säga att det är helt sjukt hur duktiga konståkare är på att åka skridskor! Önskar verkligen att jag hade börjat åka när jag var en sisådär fem och ville bli isprinsessa. Det var både OS-medaljörer och VM-vinnare som åkte. Även en liten kille på nio år från Luleå. Riktigt duktiga i alla fall! Insåg också hur sjukt stort globen är. Tyvärr hittar jag ingen kamerasladd här så jag kan inte ladda in bilder.
Nu ska vi väl inte göra så mycket mer och sen imorrn blir det som sagt att tagga shoppaaaaaa!
Puss gullisar.

Agnes:Det är nu man verkligen uppskattar vad man egentligen har<3


Maja:Globen

Hej! Sitter hos Gilla ochvi ska snart börja bege oss till globen för att se globen is-show med konståkare och sånt. Har hunnit vara på sickla köpcentrum idag och fick med mig en klänning, kavaj och örhängen hem. Imorrn ska vi in till drottninggatan osv så då blir det antagligen mer köpt haha. Hinner inte ladda in några bilder nu men jag kanske hinner imorrn eller söndag annars blir det när jag kommer hem på måndag. Hoppas ni mår bra finisar!
Puss.

Agnes:Att det alltid ska vara så svårt

Okejj, nu är jag lite irriterad på Skellefteå faktiskt! Pappa är ju väldigt sjuk och redan igår for de upp på akuten efter att de ringt sjukvårdsrådgivningen för att fråga vad dom skulle göra. Rådgivningen hade sagt att det förmodligen var lunginflammation men när de var på sjukhuset fick han åka hem igen, för läkarna trodde att det bara var ett virus. Så nu, idag när de for upp på sjukhuset igen så säger det att han ska bli inlagd för lunginflammation. Bajs läkare, hmm.. Aja, inget Malå då som ni kanske förstår. Ska upp och hälsa på han senare idag, hoppas verkligen att det går bra.. Bloggar väl sen, pussar Agnes. 
 

Agnes:När man inte förstår hur tufft det egentligen är

Sitter och ser en så otroligt förnuvarande i alla fall spännande film. Har ingen aning om vad det är för något men den går på sexan och är nog något som jag kommer fortsätta att kolla på under kvällen. Blir nog inget Malå i helgen så om nån skulle vilja hitta på något så är jag öppen för förslag! Haha, nej nu ska jag fortsättta tjocka i lite påskgodis sedan blir det väl att sova, ha de bra! Pussar Agnes.
Create myspace graphic with Gickr

Maja:Loooov!


Har ingen annan bild att visa så här är en till bild från Stockholm i juni förra året.

Slutade skolan halv elva idag eftersom vi bara gick halvdag. Jag och HannaÅ gick i alla fall hem hit då och åt lunch. Mitt potatismos blev mer misslyckat än.. hm, jag vet inte ens vad jag ska jämföra med men det blev inte jättegott i alla fall.. (intresseklubben antecknar). Sitter nu här, nyduschad och klar med packningen. Kommer nog hinna klicka iväg i alla fall ett inlägg från Stockholm men annars får ni ha en alldeles fantastisk påskhelg!!
Kram.

RSS 2.0