kontorsmaja


Kände mig verkligen som en kontorsjobbare idag, jag vet inte men antar att det var kombinationen hästsvans+istoppad tröja+skor som klickade när jag gick. Hehe. Tror jag gillar det ändå. Något som jag däremot absolut gillar är mina nya pippiskor! Klickar nog in en close-up på dom senare i veckan.
Var för övrigt med HannaW efter skolan och nu snart ska jag iväg på fotbollsträning.
Hoppas ni haft en fin dag gullisar!
Puss.

Maja: there's always gonna be an other mountain


Taggad liten Maja i lördags.

Maja: lite varmare, skönt


SÅ OBESKRIVLIGT BRA.

Idag äntligen,
kunde man träna fotboll i bara shorts och t-shirt. Hoppas på att den här hemska kylan försvinner lite och att vi får en aning varmare septemberbörjan. Skulle sitta väldigt fint.
Nu snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag troligtvis till min söta mormor. Blir fint.
Så, puss sötnosar!

Agnes: Broder Daniel


KLICKBARKLICKBARKLICKBARKLICKBARKLICKBARKLICKBARKLICKBARKLICKBARKLICKBARKLICKBAR!!

Agnes: Egoboost


Hej hallå! Eftersom jag ibland sitter och har några minuter brukar jag ibland klicka på "mosaik" i picasa för att göra ett litet collage. Ja, och nu när man inte har någon bild utan only gamla som redan visats, kan man ju alltid blanda ihop dom, blir kanske liiiite roligare?
Äsch, jag orkar inte sitta här och svamla. Har i alla fall just fått tillbaka blodcirkulationen i min kropp efter en match som jag och Maja kikade på. SÅ när jag har torkat håret och värmt mig ett tag ska jag och mammsen gå på bio. Blir nog supermysigt! Pussar Agnes.

Maja: you get confused and then you fade away


Lyssna på nåt fint HÄR och HÄR.


Maja: påklistrat


Som sagt så har jag delat ut reklam idag. Jag hatar leendet man klistrar på och sedan det alldeles för glada "VARSÅGOD". Sen stör jag mig otroligt mycket på dom som tittar surt på en och säger "NEJ TACK". ÅÅÅÅÅH.


Men, nog om det. Bilden ovan är i alla fall vad jag har på mig idag. Skjorta från gina, halsband H&M och t-shirt Bikbok.


Maja: if I could change one thing


Hej sötisar! Igår hängde jag på matfesten med åtta goa brudar. Vi cyklade sedan vidare hem till mig och såg en film, mys! Tack för det flickor.
NU, så ska jag borsta mina tänder, klä på mig något vettigt (OCH VARMT!!) för klockan tio ska jag dela ut reklam på stan.. Typ det tråkigaste i världshistorien, och det menar jag, men vi tjänar pengar till laget och då blir det väl ändå helt okej. Fina Linnéa skulle möta upp mig efter det så får vi träffas ett tag, det blir bra!
Hoppas ni får en fin dag!
Kram.

Agnes: Redigerad


Nu drar vi in till matfesten och käkar! Ha en super bra kväll!

Maja: schema


Eftersom det är jättemånga som visar sina scheman i sina bloggar tänkte jag att det kanske finns någon liten människa som vill se mitt också? Typ helt okej, förutom att vi slutar kvart över tre på fredagar.

Agnes: Let me show you what I got


De här pådragningsfunktionella skorna från DinSko för 499:-

Agnes: Would you give it all up for you?


Ja, det här skulle bli en vanlig vecka, men jag har slutat efter lunch måndag, tisdag och nu idag, fredag. Samt haft en lageftermiddag igår. INTE okej att vi bara gjorde två saker idag. Vi hade först orientering och sedan for vi på matfesten.. Fick sluta där elva så jag, Isak och Johan stannade och käkade. GREAT! Ni kan ju se ovanför hur det egentligen ska se ut, hehe. Ska packa färdigt nu sen blir det att fara till mammsen. Puss.  

Maja: aaaaaaaaaaaaah


Haha alltså, måste bara lägga in den här bilden. Det är alltså sådär jag ser ut när jag skrattar/just ska börja skratta. Typ inte jätteokej? Haha Agnes skrattade väldigt mycket åt mig när hon såg den här bilden i alla fall..

Annars då? Skolfoto var det idag som sagt. Fick stå på mittenraden längst ut, hoppas på att det blev bra! Det regnar fortfarande ute också.. kul, nej. Ska typ börja bege mig mot sängen snart. Kändes rätt skönt att lägga sig i bra tid. Hoppas ni haft en bra dag finisar!
Puss.

Agnes: Bedhead


Tänkte bara tipsa er (även ni intresserade killar) om en hårvårdsserie som är suuuper! Den heter i alla fall BedHead och finns på de flesta hårsalonger. Luktar allt ifrån jordgubb till choklad och funkar jättebra! Lurar lite mer pengar ur börsen men är verkligen prisvärd! CHECKA IN!

Maja: glömsk



Har helt glömt bort att visa fler bilder från då jag och HannaW fotade förra veckan så här är två i alla fall. Sitter för övrigt och fryser, det är svinkallt ute och våran jordvärmegrej har inte fattat det så det är typ kallt i huset.. Regnat har det gjort hela dagen också, man blir inte taggad kan jag lova!
Imorgon är det föresten skolfoto för den som nu skulle bry sig, vet inte vad jag ska ha på mig (STORT problem jag har visst?!) hehe så det måste jag lösa innan jag går och lägger mig.
Förlåt för ett svamligt inlägg sötnosar.
Kram.

Agnes: Sommaren 2010


Sommarlovet startade alltså med skolavslutningen(hehe)Mycket trevligt med härliga medleyn och sånger. Kunde dock inte fira med vänner på kvällen utan hoppade direkt in, skolavslutningsfin och allt, i husbilen för en roadtrip!


Vi hamnade på söndagkväll i Kroatien där vi solade på playan. Och kräftan, även kallad Agnes gick runt och kliade sig för hon var så bränd, sved kan man väl säga att det gjorde! Men jag härdade ut och fick till slut en liten bränna!

På vägen hemåt sovde vi en natt i Italien, ett ställe som hette Molfacone. Där käkade vi glass och badade i deras stooora pool. Och vissa vågade faktiskt hoppa från hopptornet!


När vi sedan kom hem till Sverige (två takluckor fattigare) så släpptes jag av i Halmstad för att genomgå en veckas tufft Elitläger för f-95. 24 län var det som var där (48målvakter) Det gick superbra för vårat lag, vi vann alla förutom sista matchen mot Skåne, så vi åkte därifrån mycket nöjda! 
 
Sen innan Gothia hann jag vara hemma två veckor och jobbade en av dom, men den veckan jag var ledig njöt jag och hade roligt med kompisar! Låg på playan och hade mysig grillkväll med en massa, superkul!

Sen var det då äntligen GOTHIA! Det man taggat för heeela våra fotbollsliv och det var verkligen superkul! Längtar tillbaka gör man och det var över förväntan roligt. Synd att vi inte kom längre och så, men vi fick ändå visa vad vi gick för i slutet och är stolta över det. MINNE FÖR LIVET


Och sen så har jag resten av tiden spelat en MASSA fotboll, badat vid bryggan, shoppat för mina löner, haft roligt i fellans stuga, farit ut på båtutflykter och bara levt livet! Har de fyra veckorna som jag jobbat utnyttjat kvällarna och de ynka två veckorna som jag varit ledig(bara en från all fotboll) så har jag bara haft det SUPER-härligt ute i det soliga vädret! Visst, sommarlovet har gått otroligt fort men oj, så mycket jag hunnit med!

Agnes: Match

Hej hallå! Äter nu kvällsfika och ska hoppa in i duschen efter jag förberett ett inlägg klart. Tänkte att ni ville vet hur min härliga sommar har sett ut! Har i alla fall spelat match ikväll med Sörböle(div3) då vi mötte Umeå Södra som har med sina division ett spelare.. hur som haver så gick vi hem med en förlust men inte särskilt missnöjda även om vi hade förtjänat ett mål med tanke på alla våra fina anfall. MEN dom vann i alla fall med 2 mot inget tillslut vilket var en liten förändring sedan förra matchen då vi som var bortalaget förlorade med 7-2.
Kämpa-insats? JA

Skolan har ju börjat om för tusan! Imorgon är det redan onsdag och det går som smort. Vi har börjat efter schemat och jag klagar inte över det. Har däremot fått sex nya lärare.. där står jag på en annan sida! Men har slutat efter lunch båda dagarna nu, blir långdag imorgon och sedan match mot Morön. TAGGGGGA!


Maja: nya strumpisar


Har två par nya strumpbyxor från H&M. Och nej, det är inte ett par med olika mönster på benen.

Maja: 100824


Hello sunshines!
Har varit en rätt bra dag idag. Skoldagen var ganska lugn sen var jag med HannaW efter skolan. Har tyvärr dragit på mig en jobbig förkylning så det blev ingen träning för mig. Har varit på coop och skaffat mig typ världens godaste glass. Vitchokladglass med hallonsorbet i.. JA TACK! Aja, ska försöka fixa ihop ett till inlägg som dyker upp senare ikväll!
Puss.

Maja: kärlek på hög nivå


Maja: första skoldagen/outfit


Typ dom snyggaste byxorna jag vet. Dock mycket snyggare i verkligheten.

Första skoldagen då. Var inte så jobbigt att stiga upp imorse som jag trodde, det var kul att träffa klassen, det var god mat i matsalen. Summa summarum av första skoldagen=helt okej! Cyklade in till stan med Agnes efter skolan och gick runt ett tag, vi slutade vid halv elva om man nu skulle fundera, och efter ett tag träffade vi Ellen, Moa och Joffe och gick runt med dom ett tag. HannaÅ och Anna träffade vi en sväng också.
Moa följde med mig hem sen också pratade vi en massa, var ett tag sedan jag träffade den flickan ensam!
Hoppas ni haft en bra dag finisar.
Puss.

Maja&Agnes: DM-guld till oss





VI VANN, blev dock onödigt spännande då vi ledde med 1-0 hela matchen sen får dom in ett mål då det är fem minuter kvar.. Men vi grejade det i förlängningen! Så nu har vi fått fina guldmedaljer.

Ber föresten om ursäkt för bilderna i inlägget nedan, vet att jag ser galet trött ut men jag var ju det hehe. Agnes skrattade jättemycket åt dom, undrar varför....
PUSS.

Maja: DM-final



Om en halvtimme går vår buss till Umeå där vi ska spela DM-final mot GUIF. Taggat oja. Gillar våra träningsställ också, haha syns på bilderna hehe.
Vad jag nu egentligen ville ha sagt med det här är att det inte blir uppdatering här förän ikväll! Hoppas ni får en bra dag och om ni kommer ihåg det kan ni ju heja lite sådär smått på oss i era huvuden?
Kram.

Agnes: Vi gillar lön




För då kan man köpa en skjorta från Gina för 199kr, en tröja från H&M för 129kr och ett par stövletter från DinSko för 499kr. Visar nog hela skorna senare! NÖJD.

Maja: flowerpower jao


Eftersom jag inte hann lägga ut outfit igår så blir det idag istället. Såhär ser jag i alla fall ut. Det är min nya klänning från H&M som jag har på mig, har bara en svart liten sak över.

Maja: partyparty


Det var supertrevligt hos Emelie där vi firade henne igår. Kalaskul hehe. Haha asså min humor är inte ok. Nu sitter jag i alla fall med min tokiga Hanna Wiklund, vi är inte normala alls. Standard.
Ikväll ska jag i alla fall vara med några coola människor tror jag. Blir bra.
Puss.

Agnes: Modevisning

Hej hallå! Har idag hjälpt VeroModa och ställt upp som modell för CK:s modevisning som var idag. Fick veta det igår så det blev lite kort varsel men det var mycket roligt! Igår så var vi ju då hos Emelie som har fyllt 16 och firade henne där det var en hel hög av folk! Trevligt var det och väldigt gott fika! Hehe, aja ikväll blir det nog att vara med några blir nog kul. Ha en bra kväll, puss.



Agnes: Speak up



Maja: brother :*




Har lite kvalitetstid med brodern min. Fick honom till och med att ställa upp på bilder (!!!). Lite sådär småapplåder till mig hehe. När man tittar på bilderna kan man dessutom se att vi är rätt lika, visst?!
Kikar in med en outfit sen tror jag.
Kram.

Agnes: He´s the shit

ÄLSKAR att man slipper springa runt och svettas på jobbet men HATAR att jag fryser när jag cyklar dit-kylan har landat i Skellefteå! Dunjackan var det som gällde till träningen och jag insåg att jag hade gjort ett klokt beslut för jag frös inte alls när jag cyklade hem, härligt! Inte okej däremot men halsdukarna ligger snyggt runt halsen nu istället för i en låda vilket även den andra bloggaren gillar. Haha, ska sova och sedan imorgon avverka min sista dag på jobbet! Tack och förlåt för att jag störde er med det här vrickade inlägget. Är allmänt övertrött. PUSS.

En annan målvakt i laget vid namn paj fick vara med, bara för att påminna henne om våran fina målvaktsträning?! Hon bor HÄR 

Maja: lite småhöstigt sådär


Det var så kallt ute att man behövde halsduk idag!! Eller man hade väl inte behövt den om man hade haft jacka osv men jag körde på min fina gula sak istället. För övrigt så är det pappas tröja om ni nu skulle fundera över det. Hehe aja, träning halv åtta i kylan. Måste typ fundera på att plocka fram fingervantarna snart.. eller kanske inte riktigt haha men nästan.
Puss.

Maja: känner mig duktig..


VÄRLDENS SÖTASTE.
..jag har ägnat hela min förmiddag till att måla fönster OCH städat hela nedervåningen!! Applåder till mig tycker jag.. Nu ska jag bara plocka bort lite saker i mitt rum och sen ska jag nog hälsa på mina småkusiner och två av mina mostrar. Blir nog toppen.
Kram

Maja: toppiga saker



Foto: Majaajajajjajja

Maja: someone new


Hann aldrig skriva igår, eller hehe. Jag hade hunnit men jag hade inget att skriva.. Målade fönster till vår nya inglasning. Får 60kr timmen av pappa, rätt värt tycker jag. Hann med att bada i falkan med Isak och Simon också, Filip, Robert och SimonE var där också och tyckte det var väldigt underhållande att kasta vatten på mig..men aja, tränade på kvällen och sov hos Agnes inatt och snart ska jag börja cykla in till stan där jag ska möta Julia! Har inte varit med den flickan sen februari så det blir säkert bra.
Hoppas ni får en bra dag gullisar!
Kram.


Agnes: Oh friend you´ve left me speechless, so speechless






Agnes: Grattis systern min!


Älskade storasyster fyller 17år! Hoppas du får en superbra dag!♥♥

Maja goes hantverkare



Jag (och Hanna) har flyttat ner min säng 1 decimeter. Erkänn att jag ändå såg liiiiite proffsig ut med skruvdragaren?!

Agnes: Nytt


På lunchen idag gick jag iväg till Kappahl och fyndade underkläder och detta fina halsband! Hela 25kr fick jag betala för det. VÄRT.

Maja: dress for success


Här är då min nya klänning från H&M. Gillar den starkt.

PS. Vi vann matchen igår med 3-1! Helt galet kul var det att spela, dessutom hade vi typ mycket publik. Ett stort plus, tycker jag i alla fall.

Agnes: So sick

Ja, hemkommen från jobbet sjuk som jag är, kallsvettas, snorar och hostar. Inte bra, onej! Skulle egentligen befinna mig på Norrvalla nu för målvaktsträning med A-lagets målvakter och Alice men det sket sig! För övrigt så spelade jag ute igår på matchen! Hehe, vänsterback och yttermittfältare..gick väl ändå bra! Vi vann ju faktiskt med 3-1. Aja, ska vila nu och recover myself så jag checkar in senare, pusss.


Maja: 15.35



Jag och den här fina tjejen har varit på stan idag. Några fina bilder hann vi med när vi kom hem också. Och jag är en blommig klänning rikare. Åh, den är jättefin! Visar sen gullisar.
Puss.

Maja: sommarlovet 2010



Åh. Skolan börjar om nästa måndag. Det känns inte ens lite kul, verkligenverkligen inte! Jag har haft ett sjukt bra sommarlov. Det har varit en massa sol, jag har lärt känna massor av nya människor, Gothia.. ALLT! Jag sa för någon dag sen att jag har haft roligt nästan varje dag hela sommaren och det är så också. Tack till alla underbart fina människor som gjort min sommar 2010 till något riktigt bra♥.

Agnes: klickaklickaklickaklicka


Maja: 100815


Hejhallå! Har tillbringat min dag med HannaÅ på en fotbollsmatch. Mys. Nu sitter jag och taggar egen match dessutom, klockan sju på b-plan mot GUIF. Komkomkom! Jag är sjukt taggad, verkligen. Efter det ska jag vara med fina Ellen. Det blir kanoners!
Kram.


Maja: if you never try you never know


FOTO: NIKA, juni.

Agnes: Feels like a circle around me while I wait for more


HEJ! Jag ska försöka tuffa på som vanligt efter min obeskrivligt dåliga uppdatering. Önskar att jag hade haft en bortförklaring men, NEJ. Jobb, fotboll och annat skoj har gått före! No hard feelings hoppas jag?

Måndag - Jobb och en jävlig match i Flurkmark, slutade i alla fall 3-3..inga kommentarer.
Tisdag - Jobb och träning i vanlig rutin.
Onsdag - Jobb och DM-semi på Guldvallen som ni vet att vi vann :D Efter det grillning på Rovön!
Torsdag - Jobb på Aurum sedan direkt till Fellans stuga för mat, prat, bad, volleyboll, tältning, disco, sång, musik och allmänt umgänge!
Fredag- Jobb i tre timmar sedan rövades jag bort till båten för en liten utflykt till Klockgrundet för övernattning!
Lördag - Fortfarande på båten Anna, runt i Furögrund och våldgästade en massa bekanta sedan hem för att packa och flytta allting till pappsen.

Efter det har jag sovit! Så otroligt skönt i mitt svala rum och varma täcke. Sov till halv tolv och vaknade upp lite sådär halvkrasslig, har nog ansträngt mig lite för mycket den här veckan! MEN, seriematch ikväll mot GUIF och jag kan inte vara mer taggad! HOJ!

Maja: jag och min knasiga HannaWiklund!


Haha, ni skulle verkligen inte vilja se jag och Hanna ikväll. Vi har gjort sjukt fula danser, och då menar jag faktiskt fula också hehe. Ja, ni skulle i alla fall ärligt börja fundera hur det var fatt..
PUSS.

Maja: kungkungkung





Det var sjuktsjukt bra i Fellans stuga. Helt underbara personer också, är dock tröttare än trötter nu. Lyckades bara få två timmars sömn i tältet inatt. Men, lätt värt det i alla fall!
Märker nu också att jag är alldeles för trött för att få ihop nåt som liknar bra inlägg men aja.
Puss.

Maja: like a shooting star


Ser typ ut såhär idag. Minus det raka håret som är lockigt.

Det här kommer bli en riktigt bra dag. Vid två ska jag och Moa åka ut till Fellans stuga där det sen kommer vara en massa annat kul folk. Det blir att tälta där sen och det kommer bli hur kul som helst!!
Hoppas ni får en lika bra dag/kväll som jag tänker ha!
Puss.

Maja: grill


Kom just hem efter grillning på rovön, var en liten klick med trevliga människor. Haha missbrukar typ orden trevliga människor i bloggen men dom jag umgås med är ju trevliga! Hehe. Kom på nu att jag hunnit med en väldans massa idag. Började min dag med HannaÅ och MoaM på bryggan vid älven och efter ett tag kom lite fler roliga typer, Isak, SimonA, Julia, Viktor och Fellan! Har hunnit med en fotbollsmatch också, DM-semi mot Umeå IK, som vi vann med 4-0.. KUNG! Ska försöka sova snart så jag är redo för morgondagens äventyr!
Puss.

Maja: luxury


Middagsoutfit här då. Allt från H&M, åh vad trist det kändes men så är det!

Maja: so dance



Hade en mycket trevlig kväll igår. Var på något åt det kalasiga hållet hos Linnea som fyllde år i fredags, mycket trevligt!! Vid elva begav jag mig till min fina HannaW och sov hos henne. Nu ska jag platta håret i mittbena, sätta på mig nåt vettigt och sen kommer min söta morfar på middag. Slänger in en outfit om jag hinner.
Puss.


Agnes: Brokenhearted road


Bild från Kroatien.

Godkväll folket! Sitter just nu och smaskar på ett ton vattenmelon och ser film. Har firat Enar och Siri idag som fyller 1år! Fika blev det idag också alltså, ja man har det väl för besvärligt! Har sedan under kvällen plonkat på elgitarren som stod och samlade damm, och så har jag även klistrat upp foton på väggen min i mitt rum, blev väl bra. Aja, imorgon ska jag jobba igen och på aftonsidan så är det match i Flurkmark. Blir nog bra!
Godnatt, pusss.

Maja: hrm, uppdateringen..


Hehe oj, min uppdatering har ju sugit en aning men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag och Jossan klarade nästan ut Harry Potter, voldemort jävlades i slutet så vi orkade inte spela klart.. Följde HannaÅ till en mysig strand på dagen igår sen på kvällen var jag med lite kul folk sådär. Nu är jag galet trött för jag hade svårt att somna igår och steg upp nio för att åka till Umeå och spela match (SOM VI DESSUTOM VANN!!!). Vi åkte buss och det gör en rätt seg, få se om ja orkar göra nåt ikväll eller om det bara blir att vara hemma. SHIT, har nu lyckas åstadkomma (stavning?) hela sju rader text! Typ mycket för att vara mig hehe..
PUSS!

Agnes: Another day will dawn



BILDER TAGNA I HÖSTAS FÖR ESTET-PROJEKTET!

Hela dagen har jag spenderat ute i Skäret hos farmor och farfar för födelsedagsfirande. Ungefär 35 personer kom och gick under tiden jag var där så det blev mycket fika! Hehe, i alla fall så ska jag möta Jörn imorgon i ett fotbollsderby med pojkar 96. Hmm, ja så är det när man är målvakt! Haha, hinner nog slänga in något inlägg innan. Pusss

Agnes: Grattis Farfar


Världens finaste farfar blev 66 idag! GRATTIS<3<3

Maja: jämförelse



Bilden ovanför är tagen för nästan precis TVÅ år sen, nedre bilden är tagen idag. Har hänt en del va..

Annars då? Har spenderat min dag i bergliden med bad och sånt plus tårta på det. Inte helt fel det inte! Ska äta grillkorv och pommes nu (GOTT!) sen ska jag vidare till Jossan för att spela massor med barndataspel, Harry Potter 1, Mulle Meck, Freddy Fisk, you name it. Kommer bli riktigt kul.
Hoppas ni haft en fin dag gullisar, kram.

Maja: riktigt härlig dag








UNDERBART.

Maja: osöta




Fina va? Eller inte... jag och Jossan hade sjukt kul då dom här fotona togs och det är väl det som räknas eller? Hehe.

Jag, Lolo, Agnes och HannaW hade en liten mysig tjejkväll igår hos Hanna! Kul att träffas alla fyra igen, har vi inte gjort sen min födelsedag typ.. Lolo sov hos mig sen i alla fall och snart blir det kalasdags här igen. Vid ett ska jag bege mig mot älven och bryggan för bad med Agnes och Moa! Blir en fin dag det här.
Kram.

Agnes: Collegetröja


Hej. Tröjan här uppe på bilden köpte jag idag på stan med Maja. Den kommer från Gina och gick loss på 199kr. NÖJD kan man väl säga att jag är! Den här bär jag ikväll när vi har tjejkväll hos HannaW. Kommer bli supermysigt! Ha en bra kväll, puss.

Maja: kattbesök

Åh, jag och Agnes sov i källaren inatt och vi hade ställt upp fönstret med hjälp av ett filmfodral. Sen inatt vaknar jag av att Agnes skriker AAHHH en fågel, nej en katt!!! Samtidigt ser jag en katt skutta upp mot fönstret och springa ut.. Tydligen hade vi öppet fönstret för mycket hehe.. Drömde sedan mardrömmar om olika saker som kom in genom fönstret. Inte kul!



Här är föresten pajen som jag, Agnes och Lolo bakade för några dagar sen!

Maja: kalasdags


Agnes sov här inatt och vi har hjälpt mamma att baka hela förmiddan! Bullar och daimtårta. Lite senare blir det massa släkt och fika här men nu ska jag följa Agnes in till stan tvärt. Ha en fin dag sötisar!
Kram.

Maja: GRATTIS TIM


Grattis på 13-års dagen käre broder, älskar dig!

Agnes: Älven is the shit

Hallelu! Är nyduschad och allmänt fräsch nu när jag sitter här hos Majsan. Hade trevlig fys med laget tidigare under kvällen som inte var särskild jobbigt. Man är väl så tränad(host!) Aja, efter träningen rushade jag och Maja till Isak för att sedan cykla ner till älven för ett härligt kvällsdopp. Efter lite ståhej med en seg datanörd(Isak) så fick vi äntligen svalka av oss! SKÖNT. Nu efter att vi käkat kall glass med chokladsås ska vi trycka i oss lite godis och sen ska vi sova så gott. Hoppas ni haft en super dag! Pussar Agnes.

Finaste tjejerna i stan<3<3<3

Maja: flätat


Såhär har jag sett ut idag då jag och Nika gått runt på stan och fixat en grej ni kan kika in på HÄRHÄRHÄR!

Agnes: Felles place

Tjenare! Sitter í felles soffa och ser på Will and Grace. Vi ska alldeles strax sova och snarka till imorgon. Hah, kom i alla fall hit direkt från bion som förövrigt var superbra! Jag och Linnéa ska då drömma goda drömmar inatt! Ja, så nu är jag alldeles proppad av godis och chokladbollar. Imorgon får vi se vad som händer, träning har jag då nån gång under dan, hehe godnatt folket!

Agnes: Eclipse

Hej! Sitter och lyssnar på Smurfarna 5 samtidigt som jag diggar med huvudet, don't blame me, jag är såhär psykist störd, tyvärr kanske jag ska säga! Har i alla fall inte bara lyssnat på Astro, Doktor och Cowboy Smurf-låtarna sen sist jag uppdaterade utan jag har gjort massa mer! Har självklart jobbat, hjälpt Felle med hennes flytt(snyft) sett Benjamin Button, haft tjejkväll, sett killarnas match, varit på födelsedagkalas, packat och på något sett dragit mig hit till mamma! Jajamen och så tog jag en sovmorgon idag! Ända till elva sovde jag, hahahaha, ett under!
Aja, har gosat med syskonen också. Eftersom dom har varit ner i södra Sverige och varit med på Rapport så har jag saknat dom! Ikväll blire äntligen att se Eclipse som jag längtat efter med kära Linnéa, blir super!
Ska nu fixa mig osv sedan bär det av på min vita halv-punkterade cykel in mot torget!! Puss

Gammal arkivbild från i höstas!

Maja: take my hand and walk with me


Saknar den här flickan så sjukt mycket.

Jag och Moas dag artade sig i att vi fick sällskap av trevliga människor, nämligen Claes, Viktor, ErikH, Heffa, MarcusF, Ellen och Joffe och sen i slutet kom Albin Fahlgren en stund också!
Jag och Moa var dom enda som badade, grymt skönt var det! Tyckte jag i alla fall, Moa tyckte nog inte det hehe. Vi hade kul i alla fall även om det inte var superbra väder hela tiden.


Maja: lallalalalalallala


Om ett tag kommer fina tjejen på bilden hit och sen drar vi ner till älven och badar. Några till kanske joinar oss sen. Hoppas ni får en fin dag sötisar!
Kram.

PS! Min självutlösarknapp funkar igen, halleluujaaahh.

RSS 2.0