Agnes: underbart härlig utsikt

Nämen hej igen! Har just kommit hem från Maja, och ni kan ju bara inte gissa vad vi gjorde.. (läsinläggetunder)
Och inte åkte vi pulka var som helst. Inte på nyckelpigan eller i snödrivan här på våran gård utan vi smög uppför vitbergsbacken just när liften var avstängd och åkte sen ner i ruskig fart!!
Haha, det var inte särskilt tråkigt kan jag då säga. Eftersom vi åkte klockan nio så har jag inte bara gjort det idag utan en massa grejor har hunnits med. Har först och främst gjort skolarbete(pluggattillprov) och så har jag försökt ta en dagens outfit ute i det fina vädret men inte fanns det något batteri kvar i nån enstaka kamera! Och så har jag också hjälpt familjen att fixa husbilen inför imorgon vilket innebar att jag skulle traska i våra snöhögar (som man sjunker ner circus en meter i) och hämta gasol och stolar och skidor och ja, alla grejorna var i det insnöade förrådet..Okejj, blöt blev man men det gick bra! Sen har jag handlat och det tog ett tag kan jag säga.
Min dag alltså i korta drag..

Slänger in en bild på mina kusiner som inte alls har något med texten att göra i sig, men vad ska man göra åt saken? Hehe, ska dra mig till sängs nu, jag uppdaterar mer imorgon så får vi också se om jag sedan hinner slänga in nåt inlägg i helgen! Jepp, det trådlösa internet ska med! Maja och Hanna ska också bort men vi får väl se om Maja förmodligen kommer uppdatera från Sthlm, Hanna kommer nog inte börja skriva förrän hon kommer från fjällen tror jag! Ni får helt enkelt stå ut med det (A)
Pussar Agnes


Maja:Galet kul

Jag höll just på att packa så ropar pappa ba: Maja, ska du med och åka pulka nerför vitberget? OM jag ville, så jag, pappa, Tim och Agnes som var på väg hit redan då åkte upp till vitbergsbacken och åkte pulka hela vägen ner. Hur kul som helst! Sjukt snabbt gick det men våra pulkor var ganska lättkontrollerade så det gick bra haha! Ska börja dra mig mot sängen nu och tagga morgondagen hur mycket som helst.
Puss gullisar.


Maja:Vi gillar asfalt


Stockholm i juni förra året.

När jag gick hem från skolan idag hade det börjat töa fram asfalt på trottoaren. Det gillas. Bevis på att det ska komma vår någon gång över huvud taget. Inte superlätt att tänka sig det när det är över en meter höga snövallar precis överallt. Måste packa nu för övrigt, åker till Stockholm med världens bästa Jossan imorrn och jag är taggad till tusen. Shoppashoppashoppa åh va roligt!!! Blir att bo hos Gilla och Maria någon natt, längtar!
Aja, nu ska jag hm.. platta håret tror jag och sen kommer HannaW. Hoppas hon har lust att gå med mig till biblioteket för jag har en bok som är alldeles för mycket försenad och som jag kommer behöva betala avgift för. Bra Maja. Tur att morfar varit här med ett påskägg till mig innehållande både godis och pengar. Tack gullemorfar! Okej, nu ska jag sluta svamla och avsluta det här.
Puss!.

Agnes:Bildbomb!







Både normala och väldigt mycket mindre normala bilder från kalaset!




agnes:Semifinal

Nu har jag suttit i en och en halvtimme och laddat upp bilder för er som kommer i nästa inlägg.
Jag tycker jag förtjänar ett stort TACK! Hehe.. Vi vann i alla fall hockeyn för er som inte visste det och det blev som en helt annan stämning i huset efter att vi hade hållit ut i tio minuter ungefär.. Till och med Kerstin var konstig och sprang runt och skällde för att vi var så fruktansvärt spända och skrek åt TV:n som om domarna av någon anledning skulle kunna höra det. Men, efter hyfsat mycket blod, svett och tårar är vi då i semifinal.
Så fruktansvärt härligt. Dessutom har jag och flera andra insett en sak.. Om det nu skulle vara så att Skellefteå AIK skulle förlorat matchen så hade jag förmodligen skrivit "dom" istället för "vi förlorade". Men som nu, när vi vann säger man faktiskt vi.. Höhö, intressant va? Nej, nu ska jag trycka in några glosor i huvudet, skola imorgon som vanligt sedan ska jag vara med Maja. Pussar Agnes.

Dagens Maja


Bara hur jag sett ut idag.

Har just sett slutet av sista kvartsfinalen mellan AIK och Färjestad. AIK VANN!!! Shit så spännande det var där i slutet men dom vann och åh så roligt! Har hunnit med en fysträning ikväll också. Kan bara säga att min kondis ligger inte på topp just nu men det är väl bara att jobba sig uppåt antar jag. Engelskaprovet idag var förvånansvärt lätt också, för den som nu skulle bry sig. Aja, hoppas ni mår bra finisar!
KRAM.

Maja:Säkert smidigt

Jag, Lolo och Tim sitter och äter mackor. Lolo säger "Maja jag vill inte ha mitt hamburgerkött på mackan, det blev äckligt". Då sa jag att hon kunde lägga det på bordet så länge. Sen sitter hon och leker med det och det var sjukt störande så jag tog upp det och la det på andra sidan bordet. Då tar Tim upp det och börjar leka med det och då säger jag "MEN ASSÅ GERE DÅ!" och sen kastar jag det i ansiktet på han. Fortsätter sen att äta min macka och efter ett tag ser jag hur hamburgerköttet kommer flygande mot mitt ansikte. Då vänder jag bort huvudet men får ändå hamburgerköttet på kinden och ramlar dessutom ner på golvet i mitt desperata försök att akta mig. SÄKERT SMIDIGT MAJA ELLER HUR?! Eller så inte..


Agnes:Kaaaalas!

Sitter och försöker ladda upp bilder men det ska självklart ta hundra år ungefär.. Får väl se om det går lite snabbare imorgon, hoppas det i alla fall! Här har det ju varit kalas, Marina fyller ju år idag och släkten har varit här och firat. Vi åt Paneng, mumsigt och farmors tårta såklart! Har sett topmodel, pluggat och ska forsätta gör det sistnämnda men se Hollywoodfruar istället. Hehe, det kan man ju inte missa (A)
Har prov imorgon och kom på att jag inte har tagit hem varken engelska mappen eller matte mappen..
Vi har nämligen matte läxa till imorgon och det funkar ju inte så bra att göra eftersom mappen är inlåst i mitt skåp, i röda laget, på Sörböleskolan (suck) Aja, får väl göra läxa imorgon efter träningen istället.
Hoppas alla haft en bra dag, det har då jag haft med bara en seriös lektion. Den andra svenska lektionen satt vi bara och lyssnade på en deckare och vilade fötterna på bordet, hehe!
Pussar Agnes.


Maja:Fina flickor


Har varit med dom här flickorna idag efter skolan. Kulkul som vanligt! Blev massa prat osv. Får se vad jag ska hitta på ikväll riktigt, måste göra matte och sen har vi engelskaprov imorgon.. Aja, hoppas ni mår bra i alla fall!
Puss.

Maja:Tro på det då

Helloo, har lyst med frånvaro men har nästan inte hunnit sitta vid datorn nåt alls. Var ju som sagt på hockey i fredags och det var seriöst den roligaste matchen jag varit på. Hur bra stämning som helst.
Annars har jag väl inte nåt speciellt att skriva om annat än att jag varit med HannaW idag och att jag verkligen måste plugga ikväll till våra prov som vi har i veckan. Justja, åker ju till Stockholm på torsdag också. Så fruktansvärt underbart skönt.
Kram.

Maja:Dagens/onsdag


Agnes:Animation

Men hallå där! Det är jag igen, Agnes som talar. Hehe, har vaknat för ett tag sen och är hur slut som helst i kroppen. Eller nja, jag har typ nackspärr och väldigt överdrivet ont i axlarna. Inte kul det inte!
Dessutom har jag ont i halsen. Inte ok. Vill inte bli sjuk nu när det är påsklov och Malå nästa helg..
Fast de två proven som väntar under veckan gör ju inget om man missar, hehe!
Nej men skämt åsido så är det ju match ikväll, blir att kika på den hemma. Ja, ingen övning inför körmanifestation blir det då för mig i alla fall. Inte värt att fara med den här rösten.
Nu kurrar magen, hoppas alla får en bra dag! Pussar Agnes.


myspace image at Gickr
HaHaHaHa, riiiis!

Maja:Rälskompis


Har spenderat min eftermiddag med den här killen. Kulkul, ska alldeles snart upp till mormor för middag sen ska jag på hockeyn! Hoppas ni får en fin kväll.
Puss.

Agnes:Förbaskade sovmorgon

Tjenixen! Nyduschad och fresh var man då här. Hehe, för en gångs skull stämmer det faktiskt!
Har i alla fall packat i ett väldigt raskt tempo efter att jag varit på intersport och fått med mig ett par nya fotbollsskor och legskydd. Alldeles för perfekt för att vara sant eftersom jag imorgon ska fara på läns i Umeå! Sitter och ser på Disaster Date och skrattar ihjäl mig!! Mohahaha, ska nu sova alldeles snart för att jag ska gå till skolan imorgon som vanligt fast bara förmiddagen... Samling halv tre på bussstationen. Innebär alltså ganska taskigt med uppdatering från min sida men ni har ju alltid Maja tills Hanna tittar in och börjar blogga hon med!
Hade bra allesammans, pussar Agnes.



Behind the scenes; bilder från Norsjö lägret

Maja:Felåååt



Kommer två Thailandsbilder här. Vet att det kanske inte är superintressant att se men jag sitter hos mormor så jag har inget annat att lägga ut så varsågoda. Två Thailandsbilder!
Kram.


Maja:Tur för er


Bild som Nika tog för någon vecka sen.
Satt inte vid datorn på hela dagen igår så jag hann helt enkelt inte kika in här. Tur för er då att Agnes hade den möjligheten. Var på hockey igår, riktigt spännande. Jag och pappa satt och var sjukt nervösa. Vinst i sudden i alla fall så PLUSPLUSPLUS på det.
Nu ska jag börja fixa mig och sen bege mig till skolan.
Puss sötisar!

Agnes:Hockeybarnen

Ja, själv sitter man då hos pappsen och ser hockeyn. Maja är och ser den live, fuskigt men sånt är livet!
I alla fall så kom ju pappa hem idag, brun som han är och jag fick en adidas väska och ett nitarmband. Synd bara att adidas väskan inte var rätt modell, men den kommer väl till användning i alla fall! Till sommaren kommer den säkert användas flitigt (A) Dagen eller ja, aftonen har spenderats med Fanny. Vi såg juniorerna när dom mötte damerna på Norrvalla. Hurven säger jag bara för kallt blev det när solen hade gått ner! Och damerna vann ju såklart med några mål mot noll, hehe. Men nej, nu ska jag vänta på att en chokladkaka ska anlända hit och sedan imorgon blir det ju skola igen som vanligt. Fast äntligen torsdag!!
Pussar Agnes


Världens finaste småsyskon<3

Agnes:I feel good

Men hallå där! Hoppas ni alla haft en bra dag. Jag har väl i alla fall haft en hyfsad dag. Helt underbart väder vilket inte skadar särskilt mycket. Va med Maja efter skolan och ända till träningen. FYS var alltså det som stod på schemat och löpning med intervaller. Och jag överlevde faktiskt! Tycker faktiskt att ni ska vara stolta över mig eftersom vi faktiskt sprang i ungefär 50min, duktigtduktigt! Men nu snart ska man väl sova, sovmorgon imorgon i för sig (A)
Pussar Agnes


Maja:When things felt easy


Thailand-09

Maja:Nytt!

Hallelå! Ny blogg, ny start och allt sånt. Jag (maja) och Agnes har redan varsin blogg men nu ska vi skriva här istället tillsammans med Hanna också! Kul va? Hoppas ni gillar det i alla fall.
PUSS!

Majas blogg (LÄNK)
Agnes blogg (LÄNK)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0