Agnes: It's time to go home now

Tja snyggon! Landade igår kväll så jag har väl varit hemma i sisådär ett dygn nu utan att uppdatera för er, mohahah. Har i alla fall haft det huuuur bra som helst på Bosön! Mycket trevligt, roligt och utvecklande! Imorgon kväll blir det ju som sagt att fara tillbaka igen men det är taggat på ett annat sätt den här gången om jag säger så! Det ska verkligen bli superroligt!! Haha, skola imorgon, möte, packa, middag med tjejerna och sedan bär det iväg. Har inte ens packat ner en enda grej än eftersom jag spenderade min enda kväll med finaste. Hinner nog uppdatera imorgon, sovgott folket!

Maja: happyface

Ungefär såhär glad är jag över att det är onsdag imorgon. Dagen med stort D. Ska börja packa min väska nu. 
Puss.

Maja: what comes around

Nu tycker jag det är skärpning för mig och Agnes med uppdateringen. Är rätt kass just nu. Olyckligtvis (inte) så åker vi till Stockholm imorgon så den lär ju inte bli bättre förrän nästa vecka. MEN, vi ska väl försöka förpublicera lite inlägg innan vi åker plus att vi förhoppningsvis kommer kunna skriva där!!
PUSS.

Maja: yeey

Ikväll kommer min älskade vän hem, mitt matteprov jag gjorde idag kändes sjukt bra, vi hade en väldigt trevligt julshowsmöte och jag lyckades galant med mina stuvade makaroner till middan. Bra dag jag haft va? Glad_tjej_95. Nu ska jag börja packa lite smått tror jag och sen ska jag börja pyssla med en grej som är en hemlis! Hehe ja. Nä vet ni vad, jag tror jag slutar här.
Puss.

Agnes: Saknar er ♥♥♥♥


Speciellt du min lilla prick som jag inte träffat på ett tag nu. Tagga TVÅ DAGAR!!!! ♥


Maja: nu ni

Haha jag kom på igår att jag väldigtväldigt ofta använder rader ur låtar som rubriker. SÅ, om ni nu skulle ha samma musiksmak som mig borde ni kunna lista ut vilken låt det är. Men nu till själva grejen. Varje gång det är en rad ur en låt ni vet vilken det är tycker jag ni ska skicka en kommentar och skriva det. Hehe ja. Det vore ju lite kul tycker jag, eh lättroad tjej. 

Maja: you'll always be my hero

Älskar Rihannas nya version på Love the way you lie. LYSSNALYSSNALYSSNA.

Agnes: You light up my life


Tränar nu och förhoppningsvis går det jäääättebra, hur är det själv där hemma? Fortfarande lika snöigt?

Maja: hear your voice

Har ägnat min morgon åt att plugga matte inför provet jag ska göra imorgon. Geometri. Jag gillar geometri så jag hoppas det ska gå bra. Snart ska vi här hemma ta en bild ute som ska användas som julkort tror jag, det är alldeles perfekt fotoväder!! Sen ska jag ner på stan med Moa och gå runt lite på skyltsöndan, blir kanon. Efter det blir det träning och sen ska jag nog äta middag hos mormor. Insåg just att denna dag blev en aningens fullspäckad. Fast ja, har insett att måndag, tisdag och onsdag kommer gå i samma spår men sen är det Stockholm. Kan knappt bli bättre.
PUSS.

Maja: godiskrigare


Jag och min exeptionellt braiga kusin har krigat oss genom snön till coop för att köpa godis. Fast eh ja, vi hade täckbyxor så det var inte direkt jobbigt. Den här bilden är föresten mer än ett år gammal, gillar den väldigt mycket i alla fall!!
PUSS.

Maja: I don't know why I'm still surprised



Det snöar idag, liksom det gjort nästan varje dag den här veckan. Fast det är ändå rätt lugnt, jag får en sån där härlig mysig julkänsla. Är så otroligt taggad inför Stockholm på onsdag. TAGGA BRUDAR, vi kommer ha så sjukt kul! Hade inget mer vettigt för tillfället.
Puss.

Maja: fotbollsfredag


Har hunnit med rätt mycket saker idag, utom att just blogga. Men, bättre sent än aldrig visst? Det var adventssjungning med kören på skolan, efter det var jag med två söta flickor vid namn Emelie och Hanna. Åkte sen upp till bollhallen för att först träna och sen spela matcher i vinterkicken. Vi vann båda om ni vill veta. Snart kommer Ossian hit och ska sova här. Mys.
Puss.

Agnes: HEJDÅ SKELLHELL


Hej då snöstorm, Hejdå lillstad, Hejdå ingen frukost på morgonen, Hejdå skumt folk, Hej hotellfrukost, Hej huvudstad, Hej främlingar, Hej alla härliga tjejer. Fy faen vad jag ska hade det bra! Är påväg nu♥♥♥

Maja: julstämning var det här



Har ställt fram min julstjärna och lyssnar på julmusik, behövs inte mer ord än så tycker jag.

Agnes: Sista ruschen

Imorgon gäller det! Då är det tänkt att jag ska flyga till Stockholm, inte helt själv däremot som det var tänkt från början utan Fia räddade mig och ska också med! Haha, hade väl virrat runt annars som den förvirrade saken jag är, man hade ju inte blivit förvånad om jag skulle missa flyget i alla fall! Grejen är den att det är ungefär ganska så mycket snöstorm och har varit det heela dagen. Flyg har blivit väldigt försenade, får väl hoppas att vi klarar oss från det imorgon! Aja, nog babblat om det har ikväll suttit och lyssnat på spanska, väldigt underhållande om jag får säga det själv. Blir att packa nu även om det inte är mycket så får jag inte glömma någonting! Ska nog förpublicera några inlägg så ni får njuta av mina roliga *host* inlägg också, PUSS.


Maja: middagsmaker


Känner mig typ duktig. Har lagat middag nu två dagar i rad, korvstroganoff och lasagne har jag fått till. Nu ska jag däremot göra något helt annat, drar iväg på fotokurs strax. Var med Nika efter skolan idag också, provade att dricka chaite. Ingen riktig tiopoängare om ni frågar mig.
Puss.


Agnes: You try your best


Gillar såna här bilder. Bara lite redigerade eftersom det inte var så mörkt när jag tog dom!

Maja: nääärbild


FOTO&REDIGERING: Mooaa.

En till bild från studion i torsdags.

Maja: lite annorlunda


Jag och Agnes har denna eftermiddag inte ägnat oss åt något som helst vettigt. Vi har lekt med min mjukiskanin (lovar det går inte låta bli om man ser den) och sen har vi peppat Stockholm=räknat tågtimmar, kollat på googlemaps och lite kuliga butiker vi tänker gå på. Inget som helst vettigt alltså.
Efter middagen tror jag att jag kommer bege mig mot sjungande dalen trakterna för att träffa i alla fall söta Ellen! Får se om jag träffar någon fler trevlig brännanfilur.
Tack och hej.

Agnes: Place on earth

Haha Maja har roat sig med att knåpa ihop en ny header! Vad tycks?! 
Slutade för en timme sedan och ska alldeles strax fara och handla med pappa. Ikväll blir det nämligen julbak och julpynt, de ville att jag skulle hjälpa till innan jag far till Stockholm! Haha. Ska sen till Maja, träning klockan fem i kombihallen-löpning, intervaller... Usch!

Har fortfarande många bilder från när jag och Linda fotade som jag inte visat och jag älskar verkligen hur lyset faller på alla. Kan däremot inte visa alla eftersom det blir för enformigt men jag visar den här nu i alla fall som är överredigerad. Den skapade som en annan stil på bilden!


Agnes: De här med att kommentera...

Är någonting som våra läsare, NI, är mycket dåliga på! Vi vet att ni läser och har åsikter så skriv gärna ner dom i kommentarfälten! Blir mycket roligare att blogga då för oss. Visst gillar ni bra med uppdatering? Då hoppas jag att ni sätter igång med kommentarerna! Haha.




Maja: don't say the words if you don't mean it



Vilka: Maja Westin och Moa Marklund.
Var: Fotokurs.
Vad: Två resultat av porträttfotografering.

Agnes: Fräsch, Nytt, Busigt, Brunt, Koppar - Mitt hår



Färgat. Klippt. Skuret. Uppfräschat.

Agnes: Som om något skulle förändras

Sitter hos pappa nu eftersom jag blev utslängd från mamma imorse när jag vaknade. Jag hade sovit hela natten, jättebekvämt i min sköna säng och så vaknar jag av mamma. Hon sa ungefär: Här har du två descinifierade bananer och din tanborste, har tagit fram dina ytterkläder. Du får bo hos pappa tills du far till stockholm..
HAHA. Faktiskt så sa hon ungefär så när hon väckte mig och pratade genom dörren. Grejen som hon också nämnde var att Jaana hade fått magsjuka och ville inte att jag skulle bli sjuk nu innan lägret.
Ja, det var väl kärleksfullt, haha även om jag inte var så taggad på att äta bananer till frukost och öppna alla dörrhandtag med tårna. Kanske lite överdrivet av mamma men samtidigt bra, vill ju inte missa helgen!
Nog pratat om min morgon, hoppas ni hade ett lite trevligare uppvaknande?!


Maja: thanks for the memories


Nämen här sitter jag. Franskan blev tydligen inställd idag så jag fick helt plötsligt två timmars hål. Tackar man inte nej till! Ska göra lite lunch snart tror jag då maten på skolan idag inte var av den goda sorten. Hoppas ni haft en bra dag så här långt i alla fall. Hehe insåg just att min dag har innehållit musiklektion, sen är det kör hela so:n och då har vi bara elevens val kvar. Inte dåligt alltså, imorgon är det dessutom kompeftermiddag. Inget överflöd av jobbiga skoldagar här inte.

Maja: något man kände igen sig i en aning


Igår läste jag en krönika. Den handlade om kärlek. Tyckte den var fin och bra och ja. Läsvärd helt enkelt. Så klicka HÄR för att komma dit.
Tack och hej.


Agnes: Ingen har sagt att det här kommer vara

Första träningen idag, hehe koordination jobbade vi med lite grann. Kan väl säga att det inte är min starkaste sida, hehe, men vad gör väl det? Jag kan i alla fall kasta upp bollen, slå en kullerbytta och fånga den igen, ståendes! Det är typ coolt för att vara mig. Tränar inte så hårt i veckan för nu taggar jag fredag och helgen!! Känner bara att det är svinigt mycket jag måste komma ihåg i veckan så jag är väl lite smått förvirrad...allt är som vanligt med mig alltså. Ska göra en tidig kväll och somna nu. Hade tänkt att det skulle bli bra för mig imorgon när jag har en låång dag på skolan. Sov gott sötisar! Puss.


Hehe, vet att jag gillade egopics, men det var längesen! sommaren har ju länge varit förbi..

Maja: förändring

Just nu tänker jag väldigt mycket. Har gjort det senaste veckan över huvud taget. Känns som att det gör mig en aning frånvarande och jag vet egentligen varför det är så just nu. Eller jo, på ett ungefär i alla fall. Det händer så mycket runt omkring hela tiden. Saker liksom ändrar på sig, på alldeles för kort tid och jag hinner inte med alls. Jag är sån där som inte tycker att förändringar ska hända för fort. Jag blir lite smått tokig då. Vill att det ska gå i lugnt tempo så jag får en chans att ifrågasätta eller bromsa om det skulle behövas. Nu hinner jag inte med. Fotbollslaget ändras, vi ska välja till gymnasiet, jag ska helt plötsligt hinna med både världens bästa vänner och världens bästa kille, utan att någon blir besviken. Samtidigt är skolan viktigare än någonsin och jag får lite smått prestationsångest över vissa saker och ja. Jag hinner inte med, inte utan att bli stressad och känna att jag helt kan slappna av. Insåg idag att en dag som den här, då jag, efter jag kommit hem från skolan är bara hemma faktiskt inte behöver stressa som en dåre. Brukar nästan ALDRIG vara det för att jag vill hinna med så mycket som möjligt. Insåg idag att man inte behöver göra saker hela tiden, för då mår man inte bra.
Egentligen vet jag inte vad jag ville ha sagt med den här texten, kanske att ni ska stanna upp och bara vara ett litet tag. Tro mig, det behövs ibland.

Maja: kungligt bra


Jag och min käre broder spenderar denna måndagkväll framför Sunes jul. Måste vara en av dom bästa julkalendrarna helt ärligt, skrattar så sjukt mycket åt varje avsnitt hahahha.
Hade nu, samtidigt som tvn står på, ta tag i lite läxor. Skulle vara väldans skönt att ha dom gjorda redan idag.


Maja: haha gullemoster


Min söta moster gjorde en "shoppingkarta" åt mig i lördags. Den är över gator hon tyckte vi skulle gå på bara för att liksom. Tyvärr blev den inte riktigt proportionelig och stämmer nog inte HELT men alltså. Tyckte det var lite småkul, hehe lite fin var den ju.

Agnes: Your hair was long when we first met


Ska sussa nu och njuta av hårfärgslukten som har blandats med hårprodukterna som luktar godis. Jag kommer ligga hela natten och lukta på mitt hår och njuta för att det luktar kola och tuttifrutti. INTE OKEJ! I alla fall så blev väl hårfärgen bra, lite för rödaktig för min smak men mitt hår duschas varje dag så det försvinner nog ganska snabbt! Hoppas ni haft en bra dag. Godnatt, puss.

Agnes: And history books forgot about us

Gårkvällen var med ett ord lyckad. United och Christoffer Hiding var otroligt bra, älskar hans röst!! Det var i alla fall mycket trevligt och svängigt att se på våra kära vänner, creds till er att ni överlevde i värmen där framme samtidigt som ni dansade fint, hehe. Fick sova med Philip sen också så då blev kvällen ännu bättre. Sitter nu hos pappa och har käkat med familjen och farmor och farfar. Hockeyn rullar på tv:n, snart blir det efterrätt och efter det blir det luciaövning! 


FÖRRESTEN SÅ SKA JAG FIXA HÅRET IKVÄLL, SISTA CHANSEN ATT SÄGA VAD NI TYCKER!!  


Maja: I loved you first


Jag. Är. Fast. Det går inte sluta lyssna på Alice Hagenbrant då hon sjunger Samson. Så sjukt jävla fint. HÄR kommer du till låten på spotify.

Maja: läsläs

Oj, jag hittade just en tjej som skrev så otroligt bra texter. Man blir lite ledsen dock, för texterna har inte så mycket glädje i sig. Kika på ett av inläggen HÄR.

Maja: svart+färgglatt


Såhär har jag sett ut ikväll, tyvärr fick jag inte med hela mig. Har ju som sagt bara zoomobjektiv för tillfället. Som underdel har jag ett par svarta chinos i alla fall. Så, då vet ni det.
För övrigt så har jag varit och sett en väldigt fin och duktig gosspelkör ikväll, och finafina Ellen sjöng ett fint solo också. Mycket fint här märkte jag just men det får vara så.
Kram.

Maja: det är visst den tjugonde november idag


Det snöar ute.
Jag som tyckte att det för tillfället kunde räcka med den snömängden vi har men jaja. Jag ska inte klaga för det är bara en minusgrad ute. Gillasgillas, man slipper klä sig som om det var mitt i kallaste Januari. Jag har föresten börjar få in en väldans fin julstämning också, speciellt då jag och Agnes i onsdags gick förbi ett hus som var sådär väldigt fint julpyntat.
Ojoj, nu ska jag sluta skriva om saker som inte har någon betydelse alls. Beger mig mot stan med mamma strax sen blir det kladdkaka, varm choklad och kanske madrassåkning med två av mina finaste vänner. DET NI!
Puss.

Agnes: Utvilad

Godmorgon era solstrålar! Nu är jag utvilad och har sovit lääänge så jag borde väl överleva den här dagen eftersom den innehåller en härlig konsert och en fin pojkvän.  Hoppas ni får en bra dag, puss. 

bild från igår.

Agnes: We'll be forgotten when we're gone



två av några bilder som blev knäppta idag i kylan!

Maja: fullbokad gårdag


Förlåt söta ni men jag hann verkligen inte med igår. Drack te med fina Nika efter skolan (kommer bli standard att dricka te med just Nika haha!) sen åt jag middag hos Agnes, begav mig sen till fotokursen sen till Ossian ett tag så ja, jag hann liksom inte med. 
Annars så lagas det god mat här och vid sex är det fotbollsdax igen. Än så länge är resten av kvällen oklar men det blir säkert nåt fint.
Puss.

Agnes: håller om varann

Migrän förstör allt. Det är inte gott med Tikka Masala längre, det är inte roligt att se Da Vinci koden istället för bild, det går inte att läsa texten man ska sjunga och musik blir plötsligt väääldigt drygt även fast det bara är 40min man sitter där... Nej, min migrän var inte välkommen idag, särskilt inte när det är Vinterkicken ikväll. Ska sova nu efter jag har bosatt mig hos mamma och se hur jag mår när jag vaknar. Migrän är inte uppskattat. 
Sov sött sötungar!

Agnes: And I want these words to make things right

Hallå! Tänkte uppdatera med att det är kallt, mörkt, snöigt och jävligt. Våra vintrar här i norrland är väl oftast charmiga men inte dag då man inte är på topphumör och fryser ihjäl. Hehe, sitter i mössan nu typ halverst begravd och laddar inför att städa och packa innan jag far till mamma imorgon.. MEN det behövs faktiskt på riktigt så jag ska sätta igång alldeles strax. Under tiden jag gör det kan ni ju alltid njuta av den här bilden då jag hade en annan inställning på det här med snön, haha! Puss.


Maja&Agnes: godmorgon sunshines


Vi säger hej med en hemsk bild såhär på morgonen.
Hoppas ni får en bra dag finisar!

Maja gillar och ogillar

GILLA:
Långa promenader.
Jag och Agnes var ute och gick i ungefär en och en halv timme ikväll, underbart skönt att bara gå och rensa huvudet och prata om allt!
• Att det är två veckor kvar till Stockholm.
Tjaa.. det säger väl sig självt?
• Mitt humör i skolan.
Har varit så sjukt glad den här veckan, skrattar en väldans massa. Gör hela skolarbetet lättare då man har kul på raster osv!

OGILLA:
• Att bli besviken.
Blir alltid jätteledsen då jag förväntat mig saker som inte blir av.
• Att det är mörkt då skolan slutar.
Man blir ju så jättemycket tröttare på det här viset och dagarna känns kortare, inte kul..


Agnes: parkbänken är aldrig långt borta


En snygging med fula kläder här ovan^  SKOJA, tvärtom. Dagens bestod av min finastes tröja, mohahahha.

Agnes: Det snurrar i våra skallar


Sitter nu med majsan och sjunger den HÄR låten. Sjungbarheten på den låten är megastor, LYSSNA!

Maja: my weakness is that I care too much


En sådan här dagens får ni av mig idag, visst är jag givmild?? Skoja. Eh. Nämen jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Sitter här med Agnes och vi ska väl hitta på nåt skojjigt.
PUUSSSS.

Agnes: Fotboll

Kom just in genom dörren efter att ha cyklat hem med Maja från träningen på min genomfrusna cykel. Kallt är väl det ända jag kan säga.. Måste bara nämna att det är så fruktansvärt roligt på våra träningar!! Kommer verkligen sakna 95:orna! MEN, nästa vecka börjar allvaret med träningen och sedan på fredagen bär det av till Bosön för läger. Hehe, hinner sova hemma två nätter innan vi drar till Stockholm igen. Ja, en aning misstajmat men vad gör väl det? Jag får njuta av huvudstaden från två sidor!! Ska sluta svamla om min fotboll, tänkte bara att ni vill ha lite update och en fin bild på alla härliga länsflickor! Puss.

Maja: en mycket betydande människa


Har pratat med Jossan i en timme och tjugofem minuter. Du förstår nog inte hur mycket du betyder för mig. Älskar dig världens bästa kusin!!

Maja: myspics



Här är, som lovat, bilder från jag och Moas mysfitigrafering på fotokursen i torsdags. Har några till också så det dyker säkert upp någon då och då. Anledningen till att det är annat ljus på sista bilden handlar om kamerainställningen så nu vet ni det också.
Annars så hade vi vårat första julshowsmöte idag. Det kommer bli kung, är nästan helt säker!! Råtaggad är jag i alla fall (hehe som vanligt då).
Puss.

Maja: prickigt+stickat


Här har ni en dagens då. Hann precis ta bilderna innan min fina kom hit som jag för övrigt råkade slå nyss. Han fick visst jätteont, hoppsan..

Agnes: Det går för fort


Fattar inte hur vi hittade varandra, men allt känns otroligt bra och det är såhär det ska vara. Två månader nu och tiden har bara flugit iväg. Hoppas du vet att jag älskar dig, för det gör jag, mer än du kan ana♥♥

Maja: två månader


Det har gått två underbart fina månader nu, älskar dig.

Maja: OMG, jag har tid på morgonen


Det var sjukt längesen. Tyvärr orkar jag inte ta någon outfitbild vilket kanske hade varit trevligt men jag kan ju försöka mig på en beskrivning hehe.. Jag har svarta chinos och en prickig sak istoppad i dom, närmare bestämt den på bilden,  sen har jag en vit stickad kofta ovanpå eh ja..Det är typ fortfarande fem minuter tills jag ska fara så jag ursäktar mitt tråkiga inlägg. Behövde fördriva lite tid haha.
Puss gullisar.


Agnes: Pappa♥


Hoppas du haft en suuuperdag! Älskar dig♥

Agnes: Same old moves for a new romance

Alla trodde kanske att jag var död idag men nejj, jag lever! Blev inringd imorse till att träna med läns 94 så då passade jag på. Det var bara spel nu på eftermiddagen så det gick bra! Älsklingen sovde med mig inatt också, mys. Funderar på att göra en tidig kväll ikväll eftersom det blir skola på riktigt nu imorgon. Fast först ska det betas av lite läxor. Hoppas ni haft en bra dag! Puss.






Behöver kanske er hjälp lite grann med mitt hår. Ska förmodligen färga/slinga det imorgon men vet inte riktigt vad jag vill ha för färg. Vad passar bäst?


Maja: alla trodde att jag skulle förlora mig


Har fortfarande några sånna här bilder som inte visats. Tycker om hur mitt skratt fångades på den här bilden, utan att jag såg helt knas ut.
Är för övrigt klar med både matten och musiken nu så jag hinner mycket väl med en prommis, duktigt Maja.

Maja: min finaste


Sov hos min älsklingspojke inatt, fint. Har typ ätit mig genom den här dagen känns det som. Är sjukt mätt i alla fall då vi fick massor med fika hos morfar och nyss så åt vi mat från wook n' roll. Ska göra lite matte nu och kolla igenom musikteori sen hoppas jag att det finns tid till att gå en promenad med Agnes. Skulle sitta bra efter en dag som denna.
Puss.

Maja: pappa♥


Jag hoppas ni inte glömt att det är farsdag idag?! Det har då inte jag i alla fall så idag ska jag vara lite sådär extra snäll mot pappa. GRATTIS PÅ FARSDAG VÄRLDENS BÄSTA PAPPSI!
Bilden är föresten tagen augusti-01 typ.


Maja: finis


Måste bara visa den här bilden på Agnes, tycker hon är hur fin som helst!

Maja: snöbilder



Ser ni att dom här bilderna är en aningens lika bilden i headern? Dom är i alla fall tagna på ungefär samma ställe men det såg lite annorlunda ut där nu än i början av Oktober hehe. Har i alla fall umgåtts med min fina flicka nästan oavbrutet sen i torsdagskväll. Kungligt bra är hon min fina vän.
Kram.

Agnes: I showed my creative side


FINT VA? ♥

Maja: hej mitt vinterland



Just nu är vi förmodligen på väg till Ossian också har vi förhoppningsvis vunnit två fotbollsmatcher också. Det ni! Uppdaterar sen hur det gick.
Kramen.

Maja&Agnes: choklaaaaaaad



Just nu i mitt rum sitter två lite sådär halverst övertrötta tjejer eftersom vi skrattade en aningens för många skratt igår då vi skulle sova. Så, nu piggar vi upp oss med choklad. SMART VA? Eh ja.
Ikväll ska vi spela fotboll så det står härliga till.
Puss.

Maja: closeup på min garderob..



..för jag hade lite dåligt om bloggidéer.

Agnes: För mycket inspiration


Tror ni man blir sugen på att köpa en sammetsklänning när man ser det här eller? Jo, det blir man. Överdrivet mycket också när man inte ens får kolla efter en då man ska spara till stockholmo! Jaja, jag sitter här hos Maja och sjunger lite, druckit te har vi också gjort på den här halvtimmen. Jag har varit med Philip idag, även städat, duschat och pratat i telefon med olika, tog väldigt lång tid, hehe. MEN, nu ska vi nog slumra! Godnatt, puss.


Maja: nu igen..



Eh ja, nu kommer jag med en sån här jämföring igen..hoppas ni överlever! På de här bilderna skiljer det i alla fall nästan precis exakt ett år. Det är ju faktiskt rätt stor skillnad ändå, visst?!
Finaste Nika har föresten tagit båda bilderna!


Maja: flytt ur alla fällor


Kom hem från min fotokurs för en sisådär tjugofem minuter sen. Jag och Moa hade tema mysigt typ och det var vad resultatet blev också. Dock har hon bilderna på sin kamera så dom trillar väl in här till helgen eller nästa vecka. Nu sitter jag och väntar på Agnes som ska sova här (nej vi har inte lov fortfarande) samtidigt som jag lyssnar på världens bästa Håkan. Blir aldrigaldrig less. Så är det. Fast egentligen borde jag lyssna på luciasånger och lära mig dom lika bra som jag kan texterna till River en vacker dröm men det tar vi en annan gång hehe..
Puss.

Maja: marinblått


Så här ser jag ut idag. Den här kjolen är egentligen en favorit men den har varit utan en knapp och jag har inte riktigt orkat sy fast den men nu så.
Ha en bra dag gullisar!

Maja: lite favvismusik för tillfället tänkte jag dela med mig av, en bild får hänga på också


BACK IN YOUR HEAD
KLUBBLAND
ps. Det är spotifylänkar! ds.

Agnes: Nej, jag har inga fina bilder som inte visats här

 

Ja, eftersom att jag, när jag sitter vid datorn inte är särskilt road så kan jag ibland fundera på lite roliga frisyrer..Vad tror ni, side-cut nästa?
Ehe, jag har just ätit och ska städa sedan blir det bakning för halva slanten! Vi har nämligen ett projekt med skolan. "Företag för en dag" kallas det för. Det innebär alltså att vi ska vara ett företag imorgon i fyra timmar. KladdakakeAB, inte okej MEN det är vi som samlas ikväll och bakarrrr. Puss!


Maja: scones+braiga flickor=bra eftermiddag


Tre söta flickor och min fina pojkvän kom till skolan och träffade mig idag då dom varit på gymnasieinfo, Ellen, Moa och Fellan som var dom söta flickorna följde mig hem också bakade vi scones. Mysmys såhär på en onsdag. Annars så rullar dagarna i en väldig fart då vi har temavecka och inga "riktiga" lektioner. Känns bra med mjukstart efter lov. NU ska jag sluta svamla och göra något annat vettigt. Det har föresten snöat otroligt mycket idag, flera centimeter. Och inte har det varit sådär fint som på bilden, näe, lite mer åt det stormiga hållet. Okej, nu är jag klar.
Kram.

Maja: mer taggad än vanligt


Nika är duktig på ta kort hon, så här är en till bild från i lördags.

Nu är jag igång med den där syningen igen, vad det blir kommer ni inte få se förrän det är helt klart kära ni men den som väntar på något gott.. ja ni vet. Är för övrigt hur taggad som helst på allt just nu. Lyssnade på gymnasieinfo idag och jag vill börja nununu! Vill sy, klippa, rita, SKAPA!!! Fotbollen går som en dans också och jag tycker i princip att varje träning är jättekul. Lite high on life kanske men jag gillar det.
Puss!

Agnes: Shine on, just shine on

 Are they calling for our last dance?
I see it in your eyes. In your eyes.
Same old moves for a new romance.
I could use the same old lies, but I'll sing,

Shine on, just, shine on!
Close your eyes and they'll all be gone.
They can scream and shout that they've been sold out,
But it paid for the cloud that we're dancing on.
So shine on. Just shine on!
With your smile just as bright as the sun.
'Cause they're all just slaves to the gods they made
But you and I just shone.
Just shone.

And when silence greets my last goodbye,
The words I need are in your eyes, and I'll sing.

Shine On, just, shine on!
Close your eyes and they'll all be gone.
They can scream and shout that they've been sold out,
But it paid for the cloud that we're dancing on.
So shine on. Just shine on!
With your smile just as bright as the sun.
'Cause they're all just slaves to the gods they made,
But you and I just shone.
Just shone.



Agnes: Jag har för många bilder från den gången


Skola, Stigs och träning igår. Idag blir det samma sak, skola, träning sen fika igen. Fast hemma den här gången.. Hehe, ja det blir lite enformigt såhär i veckan men jag överlever nog! Puss.

Maja: HAHA

HAHA, kollade igenom Jossans blogg och det hon hade skrivit då vi var i Stockholm förra gången. Det är sjukt kul, tycker jag då, men ni kanske inte riktigt tycker det är lika roligt men anyway. Läs om ni har lust.

förresten, igår gjorde vi alla bort oss rätt snyggt. Dock va väll majas lindrigast och min absolut fulast.
såhär är våra versioner :

maja står i kiosken i globen och ska köpa en choklad bit.

maja : jag vill ha en japp
kassörskan: okej var det bra så?
maja: JAPP

gilla, min faster trodde vi gick bakom henne när vi gick utanför globen fast vi gick flera meter bort.
maria: mamma!
gilla : VA?!
och hon vände sej om och vrålade va rakt i ansiktet på nån random som förmodligen sket ner sej.

jag stod alltså på pizzerian igår och jag skulle berätta något och gestikulerade under tiden.
och då råkar jag dänga till grannbordets besticktallrik så det flög all världens väg och besticken small som fasen.

jag : eh förlåt
gubben vid bordet: det är lugnt
men hans blick sa verkligen, du de där är fan inte okej jag skulle sticka ner dej me gaffeln om du inte just slagit iväg den ungjävel!


Maja: det börjar vara vinter på riktigt nu


Här är en bild som jag tog tvärt i lördags, det är ju faktiskt lite fint med snö. Jag tycker i alla fall bättre om då det är snö än då det bara är kallt, blött och grått.
Annars då? Jag har spelat sims 3 med Hanna efter skolan, det var kul men jag tycker bättre om sims 2 hehe.. Nu gör jag inte så mycket, har fixat lite med Ebbas blogg som ni kan kika in på HÄR.
Puss.

Maja: jag vill sova, egentligen


Men det får jag inte, för jag har borstat tänderna och då måste man vänta en halvtimme och sen ta bakteriedödande medel eller vad det nu är. Sen får jag sova. Mamma hade för övrigt bakat en sjuktsjuktsjukt god blåbärscheesecake som var smått beroendeframkallande. Inte så bra men jag överlevde hehe.. Nu ska jag skriva en önskelista och sen får jag sova klockan elva. Skönt.
Puss.

Agnes: Fokus


Självutlösare kan vara bråkiga ibland^^ men ehm, ja, en fin bild kan det i alla fall bli (?)
Jaja, som sagt så var det mycket trevligt på hockeyn igår och väldigt mycket skratt (haha Maja.....) tror inte jag har skrattat så mycket åt någon, förlåt mig, men det var mycket underhållande!! Jag och Maja fick även vara lite tv-kändisar där utan att vi visste om det, hoppas ingen av er såg det!!?! 
Väntar på att finaste ska komma hit, annars så är det skola imorgon. KUL. Taggar redan nu....
Ha en bra kväll, pusss.

Maja: släkt för hela slanten


Det var superrevligt med hockey igår, förutom att Skellefte förlorade då. Men ett av det roliga var att jag hade flera kusiner där som jag inte träffat på jättelänge. Kulkul tycker jag! Nu sitter jag hos mormor där jag har sovit, Love och Holly är också här och jag ska väl börja bege mig hemåt snart. Ni kan ju ägna er åt att njuta av bilderna jag hittade på mormors dator istället. Något att tillägga är att dom är tagna för ett år sen ungefär, så ni vet det.
Puss.


Agnes: jag har en ny tröja igen


149kr, cubus.

Maja: bara en bild sådär


En bild Nika tog på mig igår, hon tog rätt många fler också så det är absolut inte sista.
Snart drar jag och Agnes på hockey, puss.

Agnes: Eyes can say more then a thousand words


Jag älskar dig♥


Maja: all black


Dagens här då, hade lånat Nikas sjukt snygga klumpklackar. Måste införskaffa i något liknande. Snarast möjligt helst, ett fall för Stockholmsshopping tror jag.

Agnes: If I could change one thing, I´d take it back the way it was



Okej, jag erkänner att det har varit dålig uppdatering men det är faktiskt så att jag inte haft något internet på hela veckan! Har landat hos pappa nu så jag ska väl ändra på det då, hehe. Har i alla fall varit med mamma och mina syskon idag på graven för att tända ljus. Efter så köpte vi fika från Stigs och tog hem. Mysfaktor, oja! Ska snart fylla min mage igen och bege mig till Philip! För övrigt är ju lovet slut snart, inte bra för det har nämligen varit en mycket härlig vecka. Ha en bra fredagskväll, pussar.

Maja: en fin vän


Har spenderat största delen av dagen med Nika, en kamera, en tekopp och lite för många vaniljkex. Jag gillar ändå, hon är bra den där tjejen!
För övrigt så tycker jag att Agnes borde rycka upp sin uppdatering, skärpning..

Maja: fjärde november


Tänkte att jag kunde visa en till sån här bild, har visat alldeles för få. Dom är ju hur fina som helst! Skäms Maja.
Idag har det varit en bra dag. Jag vaknade upp bredvid två fina flickor och vi åt en väldigt lång frukost innehållande bland annat varma koppen blåbärhallon, Maja gillar. Simon hörde av sig sen så då träffade jag han ett tag, det var ett tag sen så det var jätteroligt. Nu har jag precis kommit hem från min mormor där jag fick gottigt fika och om ett tag kommer HannaÅ förbi också sover jag där inatt. Blir kanoners. Känns som att jag har typ fullbokat schema men jag tror jag gillar det ändå. Man måste ju ta vara på lovet eller hur?!
Hoppas ni haft en bra dag gullisar!
PUSS.

Maja: mysfaktor







Riktigt mysig kväll igår flickor, tack för det♥!


Maja: build a wall of books


Dagens här då.
Sov hos pojken min igår, har spenderat en annan del av dagen med två mostrar och småkusiner. Fint. Ikväll blir det mys med några fina flickor, middag och efterätt. Kommer bli hur bra som helst! Hoppas ni mår bra finisar.
Kram.

Maja: för jag tänkte på jaget


Nu har bedövningen släppt helt för den som ville veta och jag drar vidare till min fina pojke.
Puss.

Maja: jag känner inte halva min näsa

AJ, har varit nu på morgonen och opererat mig i munnen. Har ju gjort det en gång förut och vet hur ont det tar osv men jag hade glömt hur förbannat obehagligt det är efteråt då man fortfarande är bedövad, gå ordentligt kunde jag inte heller eftersom jag tog nåt lugnande innan. Det har dock släppt helt men inte bedövningen. Den är kvar och halva läppen plus halva näsan är bedövad, det börjar släppa lite nu och det gör ont så in i helvete. Kommer få i mig gröt eller potatismos på sin höjd, åh lucky me.

Agnes: Nej, jag är inte lurig

Lilla jag ska bege mg till min systers lägenhet om en stund. Jag ska sova där och sköta deras katt haha. Vi får se hur många dagar,två kanske! Blir träning klockan nio sedan myskväll med finaste. Ja, vi får väl se hur vaken han kommer vara... Aja, blev i alla fall jättetaggad på Stockholm då jag, Maja, jossan och elvira träffades på waynes idag och snackade. AAHHH!!! Jag kommer inte överleva en heeeel månad till, MEN det får gå. Ha en bra kväll!  Puss.

Var bara tvungen att lägga ut en till bild på Linda!

Maja: vad kan jag tänkas hålla på med nu då?



Hm...?

Maja: we were good for each other


Hej finisar! Ska om en halvtimme sådär dra in till stan och fika med tre snygga brudar vid namn Agnes, Jossan och Elvira. Blir kung. Annars så lyssnar jag på James Blunts nya låtar, Maja gillar. Speciellt den HÄR. Sen så är ju stay the night bra också. Lyssna vettja.
Hoppas ni får en superdag!
Kram.


RSS 2.0