Agnes: Never care for what they say

Just nu längtar jag till morgondagen. Gratis god hämtmat till lunch istället för rester, butterbullar till fika, inga fler logeskyltar som ska rensas, sista praodagen, fredag och SM. Det klingar väldigt bra i mina öron just nu när jag springer runt för att försöka städa och sjunger med en snart mycket hes röst. Att cykla upp till Norrvalla för att träna vilket jag gör klockan åtta, låter superbra däremot! Ska försöka läka min lilla sträckning också som jag drog på mig igår. DÅLIG TAJMNING!??! Hehe, nu fortsätter livet. Puss.



Maja: shoes



Jag har inte bara ett par nya skor utan TVÅ! Dom övre är från H&M och kom i ett paket till mig idag (älskar att hämta ut paket hihi) och dom nedre kommer från dinsko.

Har hunnit med att jobba och träna idag ungefär, fick in lite glassätande för ett tag sen också. Välbehövligt hehe. Föresten så får ni jättegärna fortsätta fråga saker HÄR för vi kommer svara till helgen, senast söndag alltså, så det är bara att fråga allt ni kan komma på!

Agnes: Seriesegrare!!

Går runt och klagar på alla mina skärsår som jag får på praoen och ni måste ju också få veta att det gör så fruktansvärt ont! Hehe, torra händer får jag också när jag typ ungefär sliter bort mitt översta hudlager av all plast som rensas. Tur då att jag kan glädja mig över att vi vann igår!! Ni kan ju alltid kalla oss för bäst, om ni vill haha!

Finaste LINDA


Förresten, ni som väntar på svaren till era frågor kan ju alltid roa sig med att under tiden STÄLLA NÅGRA INTRESSANTA FRÅGOR HÄR , så ni håller er sysselsatta! Drar iväg på träning nu, puss.

Maja: jag har ont i mina fötter



Hoppsan, här hanns det tydligen inte med någon uppdatering idag. Jag slutade sex och då skulle jag äta sen var det kalasdags hos världens sötaste treåring! Efter det cyklade jag direkt med Agnes och Philip till min pojke som äntligen är hemma och nu, så hinner jag uppdatera hehe. Nog för att jag inte har något vettigt alls att komma med men det är en annan historia va? Har för övrigt ont i både benen och fötterna efter mina H&M-dagar. Har vänjt mig rätt bra dock, och det är kul så jag ska inte klaga. Köpte föresten ett par nya skor idag. Hinner nog visa dom imorgon och med den här oändligt långa texten (som någon förhoppningvis orkade läsa) så säger jag godnatt!

Maja: för jag älskar mitt lag


SERIESEGRARE!!♥

Agnes: Sista rycket


Hehe, finfin bild osv.. Har haft prao idag igen som det blir resten av veckan. Taggat kan man väl säga. Ska om ett tag bege mig upp mot Norrvalla för sista seriematchen!!! Om vi vinner så vinner vi serien vilket skulle vara mycket roligt! Vi möter i alla fall UIK kvart över åtta så pallra er dit vettja! Uppdaterar sen, pussss♥

sista rusch nu då

Kom igen, fråga en massa saker nu så svarar vi senare i veckan!
FRÅGAHÄRFRÅGAHÄRFRÅGAHÄRFRÅGAHÄR

Och jag ska förklara det här igen, prova fråga exakt vad ni vill så ser vi vad vi vill svara på!!

Maja: nördigt



Såhär har jag sett ut idag, diggar typ ändå mina fejkade nördglasögon ganska hårt. Var ett tag sedan jag hade dom så det var ett kärt återseende. Åh hej vad töntigt det där lät haha..
Nu ska jag i alla fall gå ner och se om det finns något trevligt kvällsfika också ska jag se om min käre broder vill hänga med mig lite.
Puss!

Maja: HannaÅberg


Jag och Hanna, oktober 2009.
Träffade sötnosen Hanna Åberg idag, det var ett bra tag sen kan jag lova. Inte helt jätteokej. Men det var mys i alla fall. Ska nu snart cykla iväg till Sofia och hjälpa henne framkalla lite kort, blir bra. Klickar nog in en dagens också ska ni se. Eller hm, ska försöka hinna det i alla fall.
Kram!


Agnes: Fint







Agnes: Lindaaaaaaa

Sitter här med min kusin Linda som sovde över hos mig inatt och sjunger med till Kickapoo. Mycket trevligt har vi haft och har just kommit in från en liten fotorunda, hehe. Är hos pappa och uppdaterar för att nätverket hos mamma inte funkar på min dator än. Så vänta er inte mycket uppdatering från min sida. Vi ska hem och äta nu för magarna kurrar, laddar upp lite bilder! Puss.

Maja: glassgalna



Jag och min söta vän Hanna dissar ben&jerrys för carte dór glass!! Billigare, mer OCH godare. Enligt oss i alla fall. Om man skulle ha väldigt bra syn kan man se att det står Hannas på rocky roadglassen och Majas på den andra. Nejdå, vi är inte rädda om våra glasspaket hehe..

Maja: då och nu


Det skiljer nästan exakt ett år mellan dom här bilderna. Det är ju den tjugofemte idag och bilden från 2009 är tagen den tjugosjätte. Typ ändå en anings skillnad eller hur? Hehe jag tycker sånt här är jättekul. Vet ju inte om ni tycker det menmen, här har ni en jämföring ändå!

Maja: dubbelstickat


Inser att jag nog gillar hösten ganska mycket ändå. Är ju halsdukens största fan (typ!!) och den passar ju väldans bra att ha såhär på hösten när det är lite småkyligt ute hehe. Nu svamlade jag dessutom en massa där då jag egentligen bara skulle publicera en outfit men aja. Lite text kan väl vara kul också!
Kram.

Fortsätt föresten fråga HÄR.

Maja: puss


Saknar min söta en aning!♥

Maja&Agnes: staaaan


Helååååå! Vi tycker att ni är dåliga på att fråga saker, KOM IGEN! Klicka HÄR.
Vi ska, med Lolo också, på stan ikväll för dom har öppet till nio! Då kanske jag kan hinna prova lite saker, ser ju bara allt snyggt på dagarna men hinner liksom inte prova något hehe. Aja, hoppas ni mår bra snyggingar!
Kram.


Maja: volanger


Bara hur jag sett ut idag.

Ska alldeles snart iväg på träning, har inte tränat sen förra tisdagen så det blir jättebra! Efter det blir det mys med i alla fall en av mina fina flickor, nämligen Hanna Wiklund! En annan fin flicka vid namn Lolo kanske också är med oss. Blir kanon.
Puss!

Agnes: Hit me to hard


Slänger in ett litet inlägg innan jag drar till jobbet. Börjar om tjugo minuter och ska få skjuts, hehe inte dåligt. Förtjänar väl ändå det när jag och Philip cyklade till Ossian igår? Då är ju som dagens cykeltur inräknad på den sträckan, hehe. Uppdaterar mer senare, puss.

Maja: helt lost




Haha asså jag skrattar typ åt mig själv. Är så sjukt trött och helt tappad i huvudet just nu. Glömde dessutom att ta av min H&M-bricka innan jag gick hem, ja smidighet på hög nivå. Cyklade förbi min lilla sjukling Lolo på vägen hem också (hon hade haft migrän, blir inte smittad av något). Nu har jag nästan just ätit och efter åtta någon gång kommer min fina och hämtar mig och sen sover jag hos han. Han åker till England imorgon och är borta till måndag, lämnar mig här.. fast jag klarar mig nog haha! Asså nu ska jag verkligen sluta, det här inlägget blev jättedåligt.
Puss.

FORTSÄTT FRÅGA.

Maja: 'cause sometimes, you would like to be somewhere else


Agnes: You can´t feel anything


Okejj så här ligger det alltså till. Det regnar ute, jag har ont i ryggen, i axlarna och i huvudet, min träning börjar klockan sex och jag är hungrig. Taggat värre alltså? I alla fall så är det ju prao i veckan och jag är på ReklamCity och är faktiskt väldigt upptagen med att skära, rensa, klistra, trycka, ja mycket helt enkelt! Det är väl kul och så men jag blir ganska slut efter en dag då jag jobbar 8-16 och cyklar till Degerbyn varje dag. Nu ska jag sluta överdriva mina bekymmer, ska vara med Philip sen ikväll ju, myyys♥♥

KLICKA HÄR FÖR ATT FORTSÄTTA STÄLLA FRÅGOR!!

Maja: hehe söta



Har varit med några av mina finisar ikväll. Och nej, vi är inte helt normala hehe.. Aja, det var mys i alla fall och nu ska jag alldeles strax gå och sova. Ser typ framemot det haha!
Kram.

FORTSÄTT FRÅGA SAKER TVÅ INLÄGG NER.

Maja: prao


Såhär ser jag ut idag, minus halsband. Om tjugo minuter ungefär ska jag cykla iväg mot H&M där jag gör min praktik (igen) men det blir riktigtriktigt bra! Hoppas ni får en fin dag gullisar.
Kram.

FORTSÄTT FRÅGA I INLÄGGET NEDAN!

FRÅGESTUND!!


Nu tänkte vi ha frågestund och vi kommer svara på frågorna i ett VIDEOINLÄGG! Det ni! Vi kommer dock inte svara på för personliga frågor men fråga allt knasigt och kul ni kan komma på.
Kram Maja&Agnes♥

(Eftersom vissa inte verkat fatta det här, man får ju fråga personliga frågor med inte FÖR personliga frågor. Det är ju ganska självklart, eller? Aja, pröva fråga allt ni vill så ser vi hur mycket vi vill svara på. Puss.)

Maja: Agnes och Julia





Hehe eftersom min blixt var lite småtrött så gick den inte använda och då blev det maxad ISO istället. Lite småskumma bilder blev det men jag gillar det ändå. Sitter i alla fall med dom här flickorna och vi ska strax baka kladdkaka och se en film. Blir kanoners!
Kram.

Maja: kvalitetstid



Fick lite sån där fin kvalitetstid med bror min en stund i fredags. Uppskattas av mig (och av han det vet jag hehe). Nu ska jag äta frukost och sen kommer Agnes! Hoppas ni får en fin dag.
Puss.

Agnes: bäst

Har varit med käraste Philip i över 30 timmar nu haha! Är hemma och ska sova själv inatt, kändes lite sad men jag kanske sover med min syster som ska sova här inatt. Om hon har tur det vill säga.. Har i alla fall sett Tenacious D hos Philip ikväll, och har insett att jag bara älskar Jack Blacks röst!! GALET.
Aja, ska sova nu, lääääänge. Pusss.


Maja: favvohåkan


Hur glad tror ni man blir då Håkan Hellström har två nya låtar på spotify?! SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad plus lite till ungefär. Lyssna på den bättre låten HÄR. Ett till plus är att min gröna älskling går att smsa med igen. Många tummar upp!
Kram.

Maja: finaste






Hade en riktigt bra kväll igår! Sen sov min finaste här och nu idag ska jag vara duktig och städa, gå till elgiganten och fixa min mobil (DEN GÅR INTE SMSA MED, HUR STÖRANDE?). Blir sjukt irriterad eftersom den inte ens är en vecka gammal. Aja, hade inte tänkt skriva så mycket mer utan ni får hm..njuta av dom fina bilderna istället!
KRAM.

Maja: brist


Jag har bildbrist OCH fantasibrist vilket kommer resultera i att det här blir ett dåligt inlägg. Sitter i alla fall i samma frisyr som på bilden som för övrigt är tagen förrförra helgen tror jag. Hade en fin kväll med HannaW och Agnes igår i alla fall, tack för det flickor.
PUSS.


Maja: powernap


Åh, är så sjukligt galet trött. Har inte sovit bra på hela veckan och just nu känns det som att jag skulle kunna somna NÄR SOM HELST! Tror helt ärligt jag ska sova ett tag nu, skulle verkligen behövas.
Ovärt inlägg men jaja.
Puss.


DU ÄR SÅ SJUKT FIN OCH BRA OCH ALLT SÅNT!♥


Agnes: I can´t even covince myself


Ska nu till mamma för MAT! Har för övrigt spenderat min dag på skolan sedan med Philip och har även hunnit vara hos Hanna med Maja. Mycket trevligt var det, ska på träning efter maten och sen bär det att till Maja för övernattning! Om nu skulle glömt bort att vi är lediga imorgon?! Mohahaha, ska njuta, sova och städa? Pusss.

Maja: stickat


SÅHÄR ser jag ut idag. Ni får stå ut med att jag ser några aningar trött ut men det är ju morgon hehe.. Börjar för övrigt kvart i nio, har två lektioner sen slutar vi vid lunch, jag är ledig imorrn och sen har vi två veckors prao! HUR BRA? Maja gillar.
Kram.

Maja: matematiiik


Det här är sista bilden som finns på mig utan räls, åh vad jag längtar tills jag får ta bort den. Ett halvår kvar nu bara..!
Åh kul. Igår på tandregleringen fick jag veta att jag ska göra en till friläggning av tanden som jag gjorde i Mars-09 (klicka HÄR så kan ni läsa om den). Kedjan som sitter på tanden som ska ner har i alla fall lossnat och dom måste sätta på en ny. Kul, kul.. eller inte.
Ska äta middag nu om en stund sen ska jag räkna matte med tiopotenser och sånt och jag fattar verkligen ingenting just nu! Kommer vara galen efter ett tal ungefär men aja..
PUSS.


Agnes: Har varit lite, ehmm upptagen

Har varit lite över den här jorden några dagar nu och inte haft något vettigt att skriva om här för er.Tänkte bara att ni inte står ut med Maja, så jag måste ju slänga in något! Haha, har i alla fall vaccinerat mig idag, inte kul men vill inte få livmoderhalscancer!! Ska klockan sex träna och sedan blir det att vara med en söt unge. Pusss.


Maja: titta vad jag har fått :]


När jag kom hem från träningen igår så hade pappa köpt en ny mobil till mig. Gladare tjej då får man leta efter, haha var verkligen superglad hehe. En sonyericsson spiro är det i alla fall och på baksidan är den ljusgrön för den som skulle undra. Är riktigt nöjd!
Nu ska jag snart äta sen är det fotbollsträning och efter det ska jag se idol med en fin pojke!
Kram.

Maja&Agnes: flickan från ovan


Jag och Agnes har sett filmen i rubriken med två söta pojkar ikväll. Mys. Nu for dock Agnes härifrån och jag ska gå upp och äta päronfil och kolla igenom min franskaläxa sen peppa för tandregleringen imorrn. Hm, eller hur det nu var. Eh, ja.. Hoppas ni haft en fin dag gullisar!
PUSS.

Maja: regnfotboll


GOTHIAINVIGNINGEN, Linnéas bild.
Precis som Agnes så blev jag blixtinkallad till match med 96:orna idag. Det var jättekul att spela, även om det regnade och sen blir det ju ett litet plus i kanten att vi vann också. Agnes kommer hit snart föresten, får se riktigt vad vi ska hitta på. Bra blir det nog i alla fall!
FÖRESTEN, så kom min söta pappa hem idag. Han var inte blek kan jag lova och det blev typ hej avundsjuka. Hehe eh ja..
PUSS SNYGGON!


Agnes: I keep slipping farther


Stod i mål för 96:orna idag i det härliga(?) vädret. Vi vann med 5-2 så det var väl en lättnad. Blev lite sådär snabbt inkallad 40 minuter innan match, alldeles nyvaken. Hehe, bra! Jaja, hade match igår också mot Mariehem som vi förlorade med 3-2, offsiden var verkligen inte på våran sida. Imorgon är det match igen så nu taggar jag inför det! KOM OCH TITTA PÅ NORRVALLA KLOCKAN 20.00! Haha, pusss.

Maja: I just want a brand new start



Tryck HÄR så får du lyssna på något man blir glad av.

Agnes: Tjejkväll


Nu kör vi tjejkväll ikväll, SUPERTREVLIGT SKA DET BLI! SÅ vi taggar en aning med Gothia-känsla, myys.

Maja: but in the end it's right



Jag har lånat en så otroligt fin tröja av Sofia, hoppas hon inte kommer sakna den på väldigt länge haha!

Ikväll ska några söta flickor komma hit och då kanske det blir bastu, ansiktsmask, cupcakesätande och annat fint.
Puss.

Maja: förra september


Kikade lite i arkivet på min och Lolos gamla blogg och såg den här bilden. Den är från September förra året. Det är inte riktigt sådär mycket höst ute än men snart så. HannaW är det som tagit den föresten!

Nu ska jag snart iväg med Lolo på stan, sen ska vi baka cupcakes och ikväll blir det tjejkväll! Blir säkert kanoners.
Hoppas ni får en fin dag sötisar!
Kram.

Maja: pappa


Saknar min älskade pappa som varit på Kanarieöarna sen förra fredagen och kommer hem imorrn!!

Maja: kulig kväll


Har spenderat min kväll med Agnes först på hockey, som inte var kul alls, men sen drog vi vidare till Philip där vi var med han och Ossian. Mycket kul! Är egentligen alldeles för trött nu för att skriva alls men tänkte bara kika in här tvärt då jag inte uppdaterade igår. Tur att Agnes håller igång uppdateringen!
Aja, nu ska jag sluta.
Puss snyggisar.

Agnes: Hahah, familjen alltså

Om en halvtimma blir det grillat med hela familjen och australiensare. Är överdrivet hungrig så jag sitter och försöker hållat ut ett tag till! Efter det blir det att cykla upp till hockeyn med Maja och säkert de andra i släp. Blir en superkväll! Puss


Agnes: min nya tröja


Sehär vad jag och Maja lyckats fånga ett kort på! Min nya tröja alltså för 249kr från Gina som är suuuupermysig och skön. Har i alla fall tränat idag och varit med Fanny. Var föör längesen nu så det var trevligt. Får gärna göras om! Sitter hos Maja nu och spårar som vanligt, ska hem och packa innan jag ska sova tight, pappa imorgon och kanske hockey. Måste bara säga att idol är BÄST! Puss.

Maja: älska bio


Precis som Agnes redan skrivit har jag också sett "I rymden finns inga känslor" ikväll. Riktigt riktigt bra och sevärd film. Innehöll liksom lite av allt. Klart värd i alla fall. Just nu väntar jag på att min söta, saknade, älskade gotlandsvän Ida ska ringa (till höger på bilden som är tagen förra sommaren). Dock är hon sjukt glömsk så det kan bli att jag får ringa henne istället..Aja, puss gullisar!


Agnes: För det finns inga känslor i rymden

En liten film har vi sett ikväll på bio. Kallad för "I rymden finns inga känslor". En mycket bra och rolig film! Var värd 90 kronor men den skulle gärna fått sluta bättre och pågå i någon timma till, haha! Har i alla fall fått hem mina grejer som jag klickade hem för någon dag sen. De kom med posten idag i ett fint, lite plastpåse-liknande paket med texten GinaTricot. Ska ta kort på min sköna tröja så den ska ni få se om ett tag. Puss så länge!


HAR INTE TILLGÅNG TILL NÅGON KAMERA I UNIVERSUM SÅ INGEN BILD IDAG ELLER IMORGON! VARSÅGODA


Maja: HEJ VÄRME

Åh, så otroligt skönt det varit ute idag. Var nog egentligen shortsväder med tjugo grader i skuggan men eftersom det är ungefär tio på morgonen är det lite svårt att klä sig. Hoppas verkligen den här värmen håller i sig nån eller några veckor till så man får behålla den lilla sommarkänslan man fortfarande kan locka fram. Röstar ja för det. 
Nu har jag precis tittat klart på idol och ska måla mina naglar lila.
Puss sötisar.

Maja: en favorit



Såhär har jag sett ut idag.

Maja: politikgrej kallade jag det


Spenderade skolans sista timmar idag på nordanå. Vi fick lyssna på olika partier och ställa frågor om vi ville, tycker det var helt okej, hyfsat intressant liksom. Är inte jätteinsatt om vi säger så.
Nu ska jag, för att hoppa till något helt annat, göra min franskaläxa som jag ska kunna till imorgon. Brukar inte skjuta upp läxorna men på något konstigt sätt blir det alltid så med franskan. Hm, undrar varför..

Maja: ihopklippt efterbild


Haha här har ni en fattig bild på hur det blev efter jag bytt ut lite bilder. Eftersom jag bara har ett zoomobjektiv på min kamera (mitt standardobjektiv gick sönder, remember?) så eh, eftersom jag inte är någon hejare på photoshop så fick jag klippa ihop två bilder i picasa..men..man ser ju typ? Eller?

Agnes: Hos Maja


Ja, ovan ser ni alltså de bikinimärken som representerar jag, MoaM och Maja när vi var vid bryggan den där fina dagen för ungefär en månad sen! Vi har fått ett litet smakprov på hur det var idag också, känns skönt att slippa förfrysa fingrarna varje gång man cyklar till träningen! Haha. Jaja, nu ska jag och Maja göra varmchoklad och limpmackor. Ha en trevlig kväll svennar! Puss.


Agnes: Titta vad jag har klickat hem


Maja: femte september


Jag och Jossan för ett år sen ungefär.

Tänkte bara kika in och skriva ett litet kort inlägg. Hade en riktigt bra kväll igår föresten. Tack för det!♥

Har annars hängt med Jossan större delen av dagen. Mys! Nu ska jag sova och peppa skola imorgon. Typ. Känns faktiskt inte jobbigt alls. Aja, godnatt sötisar!

Maja: I'm right over here, why can't you see me


I KEEP DANCING ON MY OWN (SPOTIFYLÄNK).

Agnes: Dom som försvann

För er som inte kan ha spotify, liksom jag, tänkte jag bara tipsa om en sajt även kallad för Grooveshark som funkar precis som spotify! Nästan i alla fall, skillnaden är bara att man behöver klicka på genvägen internet istället och sedan logga in, men värt ändå med gratis musik utan reklam? JA.

KLICKBARBILDKLICKBARBILDKLICKBARBILDKLICKBARBILDKLICKBARBILDKLICKBARBILD

Agnes: I'd like to see what you're up to


Hur som haver barnen kär så tänkte jag uppdatera lite. Ville bara demonstrera min kärlek till musiken här ovanför  med en mycket gammal bild hehe. Nämen, har inte något att säga egentligen. Förutom att vi vann matchen idag borta mot Vännäs och att jag spelade ytterback. Mycket trevligt att få göra första målet i matchen också, GREAT. Kan väl också nämna att jag är proppmätt, trött, utsliten, halvt-upp-o-nervänd och himla taggad på Superman!! GODNATT

Maja: LASAGNE♥


Åh, hela vägen hem från matchen vi spelade idag så satt jag och tjatade om att jag skulle äta lasagne till middag.(Vi vann matchen föresten). Så när jag kommer hem så säger mamma att Tim inte vill äta det?!??!? Tvingade henne att göra lasagne ändå hehe. Var inte så svårt att övertala..
Aja, nu ska jag duscha för det har jag inte hunnit än (känner mig sjukt äcklig, usch). Sen ikväll får vi riktigt se vad som blir av, jag, HannaW och Ellen ska i alla fall sova hos Moa så det blir bra! En sak som inte är bra är att min mobil har typ kraschat ihop totalt och går inte att smsa med!! Så mig måste man ringa, om jag nu ens kan svara så heller hehe.
Kram.


In action



Typ inte jätteokej! Jag och Agnes gick på sockerkick på dom här bilderna..
Har annars hängt med henne, Moa och Ellen ikväll. Supermysigt! Nu ska jag sova sen är det match imorgon borta=stiga upp tidigt..
Puss sötnötar!

Agnes: För kärleken


Såg alltså bio med mamma i söndags då vi såg för kärleken vilken var mycket bra! 
Handlar alltså om fem personer som under en dag, på något sätt lär känna varandra(bådebraochdåligt) och sedan är med i en olycka.  För er som sett shortcut förstår nog vad jag menar..Helt enkelt är den en och en halvtimmes långa filmen egentligen en dag och ganska sådär orealistisk. Tyvärr. Visst så är det saker som kan hända men inte under en dag! Bra gjord för att var en svensk drama-film. Danny Glover ger filmen lite mer glans och någon att följa. SEVÄRD.

Maja: andra september


Hej hallå där! Verkar vara så att jag och Agnes prickar in samma dag då vi inte uppdaterar. Hade i alla fall inget vettigt att skriva igår så det blev det inte att jag skrev helt enkelt. Har varit och tränat nyss och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sen ska jag sätta upp nya foton i mitt fotohjärta (bilden). Kan visa en efterbild sen också fast man kommer kanske inte se så mycket skillnad men aja.
Hoppas ni mår bra finisar!
Kram.

RSS 2.0