Maja: precis som jag letat efter jättelänge

En ljus klänning med långa ärmar och någon fin detalj har jag velat ha rätt länge. När jag såg den här var jag alltså bara tvungen att köpa den heheh.. Men den är fin, kommer ha den mycket.

Maja: ingen tid här inte

Eftersom jag har min belg här är det lite svårt för mig att uppdatera. Alltså borde Agnes vara mer duktig men icket..;) Igår var vi i alla fall flera tjejer med våra belgare hos Emelie och grillade kyckling, det var hur gott som helst och supermysigt! Idag är det valborgs. Jag tycker inte ens om valborgs egentligen, det är sjukt överskattat verkligen men hursomhelst så ska vi som umgicks igår umgås ikväll också och göra tacos osv. Blir nog bra. 
Hoppas ni får en fin kväll, kikar nog in med en outfit sen. För jag har en ny klänning som är hur fin som helst!!
Kram.

tre små frågor

Vi har fått tre frågor här på bloggen som jag tänkte besvara.
Den första var om Nika har blogg och ja det har hon, ni hittar den HÄR. Den andra var vart Agnes ska flytta och jag tror inte hon vet det riktigt själv än men dom har tittat på lägenheter på kvistgatan tror jag! 
Sen så visste inte Robert vad nostalgisk var, det betyder alltså att du får en typ känsla av ett minne som du har haft förr. 
Sådär ja, puss!

Agnes: Husvisning


Vi måste fly från huset, det är nämligen visning klockan fem. För mig blir det träning kvart i sex så det är lugnt. Efter det ska jag fara och se om det är våra skoltröjor som kommit med posten! Pussar.

Maja: en tjej från Belgien kommer till mig idag

Nu ska jag städa och renbädda så att huset och mitt rum ser acceptabelt ut. Måste ju vara fint när min gäst ska bo här. Ett gammalt nationellt prov ska jag hinna göra idag som träning innan riktiga nationella i matte också. Men, det ska nog gå bra. 
Läste förresten om benhinneinflammation igår, det är alltså det jag dragit på mig, och det beror på att jag tydligen är en oerfaren löpare hehe. Jag sätter ner foten för platt när jag springer och rullar inte på foten. Pronation användes ett ex antal gånger i wikipedias faktatext och det sa inte mig så mycket. Vet nu vad jag måste göra för att det ska gå över, inte träna på något sätt som anstränger fotlederna, gå på hälarna och äta voltaren T. Får bara cykla och simma i princip, hoppas detta är över snart.

Agnes: Förra sommaren



Vet ni vad? Igår var jag på fotboll hela dagen i solskenet. Först var jag publikvärdinna och gick runt med en röd jacka på dammatchen. De vann och så gjorde också vi när vi spelade mot Morön City på Sörvalla. Snacka om att bli nostalgisk när man kan gå hem från fotbollsplanen, speciellt i shorts och tröja! Tänkte inte skriva nå mer, bara visa att jag fortfarande håller mig vid liv. Hoppas ni haft en bra dag, pusssar.

Maja: barbent

Randigt från H&M, hängselshorts Monki, nya brills Ur&Penn.

Maja: helå

AAAAAH, blir galen över att jag skjutit på mitt plugg till sista dagen på lovet. Nu har jag en halv bok att läsa och skriva om och det känns lite sådär smått jobbigt. Aja, är bäst att sätta igång så fort som möjligt så att man blir klar någon gång.. Har varit hos älskling på förmiddan idag sen såg jag fotboll. Rätt bra saker på en dag med 20 grader varmt!
Kram.

Agnes: I know it will be fine


Ojojoj, nu har jag haft två mysiga grillkvällar i rad! Så trevligt har man inte ofta, haha. Igår när vi ätit lämnade jag vårat sällskap och gick till Sörböleskolan för att spela brännboll med en hel drös av godingar. Gick till Julia ett tag också men jag och Maja for hem till henne och såg Eva&Adam innan vi sussade sött. Idag har jag gått runt i shortsdress!! (älskar vädret) Har alltså suttit på bryggan och åkt ut till farmor och farfar i Boviken, mys. Nu snart blir det grillat igen, haha, sen ska kvällen spenderas med världens finaste! Puss.

Maja: förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jag har haft en supermysig dag på bryggan igen, med Moa och Agnes. Älskar er flickor! Det är ännu varmare idag, oj vad det gillas. Får en att inse att det faktiskt är sommar snart. 
Puss!

Maja: sol vind och vatten lalalalallala

VET NI VET NI VET NI?! Glöm det som stod imorse, det ÄR t-shirtvarmt idag. Har haft en mysig förmiddag på bryggan med bara ben, mjukglass och Hanna Åberg. Kanoners! Nu börjar Westinsläkten trilla in här för påskmat och jag ska väl gå ner och sociala mig lite. 
Puss finaste!

Agnes: Ready to fly you and I? Here we go

Åhh, alltså jag har just upptäckt att Sara Bareilles är typ jätteduktig och har jättefina låtar. Här är Bluebird om ni nu inte har hört den. Ganska så najssss...


För övrigt så ligger jag ute och solar i bikini. Det är ganska så najs det med!

Maja: to feel loved

Tre bilder som togs i torsdags, synd att det ska blåsa där nere vid bryggan, det är ju faktiskt helt perfekt annars. Längtar tills det kommer värme på riktigt och att man liksom inte behöver låtsas att det faktiskt går att bara ha t-shirt utan att frysa då det kommer kastvindar.

Maja: vi var nyttiga igår faktiskt

Igår var några trevliga filurer här och åt frukt och såg gamla Eva och Adam-avsnitt, hur bra som helst ju! Lite pinsamt att jag kan vissa repliker utantill dock, men vaddå, går ju inte att neka att avsnitten faktiskt är bra på riktigt heheh..

gårdagens upphöjt till två

Ja, såhär såg liksom jag och Agnes ut igår typ.

Agnes: Mitt påskägg har nu blivit tre


Nu drar jag och min Universal Stuidos-tröja till Lycksele! Ha en bra långfredag så länge då. PUSSAR.

Maja: jag har på mig en korallrosa tröja

Det har varit vårigt idag, den här bilden gör mig glad, det luktar grillat, jag har vårkänsla och lyssnar på en av dom härligaste låtarna. Det är rätt bra nu.

Maja: my new darling

Det är bra med presentkort på intersport ibland.

Agnes: Someone hears you

Hej alla fina! Sitter hos Maja just nu och alldeles snart kommer en viss Nika hit. Ska på släktkalas med mat osv lite senare så det blir nog en bra dag trots allt!! Hoppas ni får ha det fint. Puss.

Maja: hallåja

Såhär fin kommer våran klasströja vara heheh..

Har varit på stan med finaste idag, det var mysigt. Nu ska jag strax bege mig mot en moster som fyllt år, taggar tårta..  Annars så lyser solen fint över Skellefteå, hoppas sommaren kommer snart.
Puss!

Agnes: SÖTA FILURER


De här två filurerna är mitt sällskap idag. Anledningen till dålig uppdatering är att jag har vaktat dessa små, umgåtts med fint folk och vilat bort min förkylning.. Ja okej, borta är den väl inte men jag har nästan ingen feber. Min kompis hostan förföljer mig dock, lite störande är den väl men den är jag van vid! Nu inväntas ett påskägg som farmor och farfar ska komma förbi med, dom är söta dom! ♥

Maja: igårkväll

Agnes, Heffa och tårtan får stå i rampljuset. Finns inga bilder på mig och Ossian hehe.

Maja: från rätt så långt till typ.. kort?

Känns som att det blev taget en decimeter ungefär, vet inte om det verkligen är så mycket men det lockar ju upp sig lite mer då man klipper det. Insåg att håret har blivit en aning slitet då det inte är klippt sen juni så det blev ändå bra att det fick en uppfräschning!

Maja: sol+plugg=helt ok ändå

Om det bara hade varit andra punkten hade det inte varit ok, då hade det varit ganska mycket inte ok. Har en hel hög plugg som väntar, tycker lärarna är taskiga som gav oss det över lovet. Nu är det bara att bestämma sig om man ska börja med svenskan matten virkningen HK eller klasströjstryck.. Blir ett svårt val faktiskt. Hehe.
Dessutom varnar dom för att det kan finnas magsjukebakterier i kranvattnet, rätt osoft då man ska träna sen. Jaja, ska väl sätta igång med pluggningen så jag blir klar någon gång. 
PUSS!

Maja: on monday afternoon

Min dåliga uppdatering i helgen beror såklart på mitt fina besök. Nu har dom åkt vidare ännu mer norrut dock så nu har jag lite tid för er kära läsare. Jag och Ida bastade och gjorde ansiktsmask igår, det var rätt så nice. En annan sak som är nice är att jag klippt mig och införskaffat mig i en fjällrävenryggsäck idag. Ni ska få se sen, lovar! En tredje sak som är nice är att jag och Agnes ska laga middag åt finaste pojkarna ikväll, blir mys. Också till sist en sak som är rätt så onice. Mina benhinnor gör ondare än nånsin och bromsar min fotbollskarriär (karriär?), sjukt störande är det i alla fall och jag är så jäkla less. Dumt av mig att avsluta detta inlägg med något dåligt men nu råkade det bli så, puss finaste läsare!

Agnes: Words unspoken


Det är vår. Det känns verkligen i hela kroppen. Så fruktansvärt underbart att det bara finns kvar EN snöfläck på våran gård. Och allt det här på bara fem dagar. Älskar våren, speciellt när man får grillat till middag. Ååå, jag är taggad på livet!!

Maja: älskade vän

Ida min älskade Gotlandsvän är äntligen här!! Hur bra som helst ju. 
Uppdateringen från min sida idag har varit rätt off beroende på att jag först följde pappa till hans jobb och fick köra massa bil, hur kul som helst hahah. Vi drog sedan vidare till farfar och sen till flygplatsen för att hämta gotlandsfolket. Nu sitter vi och är lite tillfälligt nördiga, ska nog gå ut och sätta oss vid elden snart, mys.
Kram!

Agnes: Darling you don't know yourself


Här får ni en sån där jättefin webcam bild igen. Förlåtförlåtförlåt för det men det är ju bättre än ingen bild alls när man ändå skriver så tråkigt? Det blir ju också dålig uppdatering från mig eftersom jag inte har någon kamera. Pappa har med sig systemkameran till Barcelona och här hos mamma har vi ingen kamera som heter duga. Ni får helt enkelt stå ut. Sitter här i väntan i alla fall på min pojke som ska besöka mig ikväll. Blir nog mysigt, hoppas ni haft en bra dag! Puss.

Maja: julshowsklipp

Har ju liksom inte visat något alls från julshowen vi gjorde i julas så här är ett nedklippt klipp från den!


Agnes: Have you ever try to smile and hide your pain

Kom hem för ett tag sen och jag ska alldeles strax slå huvudet i kudden, bokstavligen. Är så fruktansvärt trött så det finns inte och så måste jag tagga match... Nästa destination-sängen.


Agnes: cerise sauvage

Jag har köpt en shortdress idag. Den kommer bäras flitigt i Grekland kan jag då säga! Vad mer? Jo, vi har påsklov, jag har kommit in på mitt förstahandsval ganska så säkert och ikväll blir det mys med tjejerna. Låter inte helt fel i mina öron i alla fall! Imorgon spelar vi match i Robertsfors, säkert jättetaggande att samlas nio men det får gå bra. Vi ska väl inte stanna uppe alldeles för länge! Pussar.

HAhaha, ojojoj, gillar den här bilden för mycket tror jag...

Maja: det är pååskloooov!

Aldrig någonsin har sista mattelektionen på fredagar gått så långsamt men nu så är det faktiskt påsklov och det känns hur skönt som helst! Ska vara med två eller möjligtvis tre flickor ikväll, kommer bli fint. Sen är det ju inte så dumt heller att veta att man kommit in på sitt förstahandsval till gymnasiet heller. 
Uppdaterar kanske mer sen, kram!

Maja: fjortonde April

Förra året vid den här tiden ungefär.
Shit, blev typ chockad av min egna rubrik. Det är verkligen April nu, helt sjukt vad tiden gått nu på slutet. Jag åker snart till Rhodos!!! Och i Juni får jag ta bort min tandställning, jag tror inte ni kan förstå hur mycket jag längtar till båda dom där sakerna! Annars då? Vi hade köruppvisning på CK idag, det gick väl bra och sen efter skolan köpte jag en sak till skolavslutningen så nu är det helt fixat, kommer inte visa er dock, det får ni se då;)
Hoppas ni haft en lika solig och härlig dag som mig, kram!

Agnes: Sometimes everything feels just right


Från studion i februari.

Vet ni vad? Jag har alltså tid att slå mig ner här, märkligt. Åt som sagt mjukglass efter skolan idag i solen. Fick lite bråttom dock eftersom jag skulle vara barnvakt tro det eller ej.. Direkt efter -träning på Norrvalla. Det var ungefär underbart skönt att slippa underställ, att solen lyste hela träningen var inte dumt det heller. Imorgon är det alltså torsdag, har inte riktigt förstått att det är påsklov nästa vecka heller. Mår lite konstigt i huvudet när man är såhär dagvild! Hoppas ni haft en fin dag, puss.

Maja: I'm walking on sunshine wooooooho

Här får ni en solig närbild på mig hehe. Har käkat årets första mjukglass med Agnes och HannaW idag, det var gott men nu ska jag ruscha iväg på träning sen ska jag sova hos Ossian för att imorgon tidigt stiga upp till tandregleringen.. 
Kram!

Maja: nationellt i engelska

Hello there! Värmde just upp min engelska lite hehe.. vårt nationella skriftliga prov i engelska börjar om sisådär 45 minuter. Jag är typ taggad, tycker om att skriva, vilket språk det än är på. 
Kanske ska man börja sätta igång och fixa sig och allt det där, är inte ens nästan klar så det är nog dags. Ville bara skriva lite till er. 
Förresten så gjorde jag och Agnes en video på en frisyr igår men den går inte visa här av någon anledning så det får bli en annan gång, det var hur man gör den stora ballerinaknuten som på bilden ovan. Kan ju försöka beskriva med ord hur man gör istället. 1. Börja med att dra bak allt hår i en hästsvans. 2. Tupera slinga för slinga och fäst med hårnålar in mot hårsnodden. 3. Spraya fast med hårspray om det behövs. 4. KLART! 
Inte så svårt va?
Kram.

Agnes: With your smile just as bright as the sun

Här har vi oss, dramatiska som vi är... Jag är tillbaka och lever gör jag faktiskt. Har varit på länsläger, sovit över på scandic, ätit hotellfrukost, spelat domarcupen, vunnit domarcupen, varit med en saknad Fanny, spenderat två kvällar med världens finaste, tränat och ätit på Dallas. Har inte haft en stund över till att slå mig ner vid datorn som ni kanske märker! Sitter hos Maja nu i alla fall och ser hockeyn, spännande är det när vi just tog ledningen. Fika ska vi göra också, trevligt värre! Pussar.

Maja: det är nice med so



Jag, Filip och Robert sitter på en trevlig SO-lektion. Ska skriva om Palestina-Israel konflikten, puss!

Maja: prickigt

Nu så får ni en dagens klädsel, jag har en klänning från Thailand, tänk att dom kan dom också. 
Sitter med Ellen och Moa och vi ska göra varma mackor lite senare, efter vi sett project runway!
Kramis.

Maja: OBOY, vilket vackert väder

Man blir så glad av värmen som legat över Skellefteå idag, man svettades när man satt ute, var alltför längesen sist! Hade egentlien tänkt få med en klädsel i detta inlägg men det kommer efter jag tränat för jag hinner inte nu. Ville bara informera om det vackra vädret, puss!

Maja: be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Den här söndagen har varit seg, ovanligt seg. Har fått ungefär noll saker uträttade men vad jag vet så är söndagar till för att vara så? Förhoppningsvis får jag med mig Moe och Ellen på hemmakväll för jag är extremt godissugen, och sällskap på det skulle ju inte sitta fel inte! 
Kom just på en liten sak jag lyckats göra idag som är lite av värde i alla fall, har rensat lite i min garderob. Nu är den två randiga tröjor och några saker till fattigare. Känns bra. 
Kramar.

Maja: busfrö

Det här är en av mina fina småkusiner, han och jag hade en liten fotostund igår haha!

Hej. Sitter och är sjukt målarsugen, vill måla helvitt överallt (det har hon ju redan tänker ni men jag har ett par silverhjärtan som ska bortbortbort) men tror ni att vi har någon vitfärg då jag kollar? Svar nej så jag kan inte måla alls, typiskt.

Maja: två steg från paradise

Det är tragiskt att detta är den enda bilden jag har från förra helgen, en suddig och fult uppljusad bild från monkis provrum. Inte okej Maja. Tur är väl då att den andra flickan på bilden, hon tycker jag om väldigt mycket.
Jag sitter och har ontontont i min höft, kan mina problems aldrig ta slut. Tur att det väntas hallonpaj nere i köket och att jag ska sova i Ossians säng inatt. 
Kram.

Maja: h-o-c-k-e-y HOCKEY

Rubriken är tänkt att sägas med lite inlevelse som den ramsan som finns. Lite fakta sådär. Spelade ju som sagt två matcher imorse, en oavgjord och en förlust. Halvtungt, men det är sånt som händer. Sitter som ni kanske förstått och ser hockey just nu, AIK ligger under med 2-0 men det här ska dom nog vända (förhoppningsvis). 
Förhoppningsvis kan jag nog också sova hos hjärtat mitt ikväll, och ta en låååång sovmorgon imorrn. 
Hoppas ni får en fin lördagskväll!
Puss.

Maja: lallala

Godkväll bloggisen, borde kanske egentligen skriva godnatt eftersom jag ska sova nu. Ska upp skoltid imorgon för att spela tidig match så ingen helgsovmorgon här inte. Har annars haft fullt upp med skola, fika med Agnes och firande av pappa idag. Är helt slut och kommer somna direkt ungefär. Jag och min moster har förresten lyssnat på sjukt bra musik senaste halvtimmen, Kent, Håkan och Anna Ternheim, inget dåligt här inte. 
Justja, det är en cup som spelas i helgen, om ni ville veta. 
Kram!

Maja: grattis papps


Agnes: Det håller på att hända igen


HAHAH här är den, musikvideon som pappa visade för mig igår. Den laddades upp på youtube efter den visats på arenan. Så jäkla kung AIK, man blir ju bara taggad. Sköna grabbar!

Agnes: Vi kommer kasta det i ansiktet på FBK

WOW. Andra finalmatchen spelas alltså alldeles snart. Jag hoppashoppashoppas att vi kan gå ut och ställa oss kraftfullt. Att vi kan visa att vi förtjänar att spela i final. Pappa har just visat en film som hans kompis gjort, inte dåligt kul! Den ska visas innan matchen på arenan men jag hade turen att få se den här hemma! HAHAHA, var bara tvungen att skratta av mig lite.. Nu ska jag packa, städa och allt som hör därtill, imorgon flyttar jag till mamma igen. PUSS.

Maja: without fantasy


Nådigt oinspirerad imorse då det blev ungefär samma klädsel som tidigare, bytte ut frisyr och tröja bara. Annars har jag haft en mysig skoldag med rätt lugna lektioner, hahah Robert och Filip gjorde min dag på SO:n, åh ni är kung!
Kramis.

Agnes: Feels like something is burning up

Har inte gjort en enda vettig sak sen jag kom hem. Fick sluta tjugo över tio idag, hur skönt är inte det. Har degat i soffan sen lunch. Inte dumt ändå. För att hitta på något vettigt så sitter jag nu och spelar gitarr, för ovanlighetens skull.. Puss!


Maja: måste bara visa ett litet klipp från youtube från i helgen


Maja: nog trillade man dit igen då

Det jag skrev igår utvecklades från att "känna mig sjuk" till att faktiskt bli sjuk på riktigt. Vaknade först vid två av att jag hade ont överallt, sen vaknade jag fem av att jag hostade och frös, vaknade till sist kvart i sju av halsont, hosta OCH svettningar. Kul liv.se. Nog hade man över 38 graders feber då man steg upp men krigandes gick jag till skolan för att vi hade prov idag. Får se om min sjukdom hinner gå över till imorgon eller om det blir att vistas hemma under täcket i soffan. Hoppas på det förstnämnda. 
Puss.

Agnes: Can´t seem to notice


Jag ska laga maten idag! Vi har sån där "Linas matvecka", om ni sett det på TV-reklamen. Ganska kul faktiskt, och gott såklart. Efter det blir det träning. Kvällen får vi se vad den ägnas åt, hade tänkt börja på min SO, men mappen ligger kvar i skåpet så vi får väl se hur det blir med den saken. Träningen är i alla fall ute och jag hade faktiskt tyckt om att träna på konstgräset idag om det hade varit lika soligt som igår. Bara att tugga på.

Maja: men orka

JAG ORKAR INTE ATT JAG KÄNNER MIG SJUK IGEN. Trodde typ jag blev välsignad med någon slags "sjukimmunitet" med mina järntabletter, inte då. Alla tummar som finns ner.

Agnes: Singing in the dead of night

Förstår inte var all min tid tar vägen riktigt. Träning efter skolan sedan for jag på ännu en visning. Ja, ni får ha blandade åsikter, men vi ska sälja huset. Vet inte vad jag tycker. Kul med förändringar och renoveringsprojekt. Men vi har ju typ världens läge nu, med tomten och allt. Tror ändå att det kommer blir super! Taggad är jag då nu i alla fall, vi får väl se om jag ändrar åsikt sen. Kommer sakna huset dock ♥

hej där under luggen.

Maja: solsolsol

Den här bilden är från i helgen, lånad av Emelie!!
Ååååh det har varit sol och tio plusgrader idag, har njutit av varenda sekund jag varit ute vilket tyvärr är lite för få då man går i skolan. Sitter nu och väntar på att det ska bli någon middag i det här huset sen kommer min älskling och vi ska se hockey (!!). HEJAHEJAHEJA AIK. Okej, det var verkligen halvtöntvarning på det där. Ska skippa sånt där hehe. Ska sluta svamla och avrunda nu, puss!

Maja: inte då

Efter en sjukt jobbig träning med löpning innan så kan man ju tänka sig att man ska ta det lugnt efteråt men ser ni det gör inte jag. Nej, jag måste plugga och städa. Hårt liv alltså heheh.. Nämen allvarligt, kändes sjukt jobbigt att det är så ikväll. Har bara en liten paus i min städning för tillfället och tänkte tipsa er om en bra låt, det var ju ett tag sen. 
SVART-Daniel Adams Ray.
Kramis.

Maja: du är bäst du

Hjärtat.

Agnes: Take these broken wings and learn to fly


Ja, jag har inte uppenbarligen inte visat mig här på bloggen. Tack så mycket för att ni i alla fall överlever utan mig när jag är ute och lever livet! Haha, okej kanske inte riktigt så, men jag har gjort mycket i helgen som gjort att jag inte suttit vid denna fina, snabba, utomordentligt proffsiga dator.... Har i alla fall inte haft tid idag heller. Jag har gått skola, sovit, tränat, vilat hos farmor och farfar och nu ska jag också sova. Är inte i toppform om man säger så nämligen, hehe. Ska sova bort denna känsla av att må illa och vara pigg som en lärka imorgon! PUSS.


Maja: det finns en första plats som inte går att nå

Jag äger ett par nya höga jeansshorts från Bikbok som andas perfektion.

Maja: håål

Två timmars hål och jag sitter hemma med Hanna och har bakat kladdkaka. Eller, den är i ugnen men snart så! Ska träna halv fem och jag hade tänkt hinna posta en outfit innan, annars kommer det senare ikväll.
Puss.

Maja: godmorgon

Jag och Agnes har sovit en lång natt efter en mysig kväll med laget igår, vi ska äta gröt nu och senare idag blir det match med Sörböle. Taggat! 
Förresten! Det är 12 plusgrader idag, hur nice är inte det? Tyvärr är det ingen sol men hallå, det är ju sjukt många plusgrader. Och vet ni en till sak? För exakt ett år sen var jag i Stockholm med Jossan och glassade. Det var dessutom påsklov redan då och det är två veckor bort nu..
PUSS.

Maja: åh

Jag har aldrig sett något så bra tror jag, åh helt obeskrivligt, Håkan är bäst.

Agnes: Den här hade jag glömt bort

Den här fina saken hade jag på mig igår när vi hade värsta middagen hemma och sedan tog oss upp till arenan för att se tre kronor vinna mot Lettland. Gårkvällen var också den enda dagen den här veckan som jag inte haft någon fotboll. Idag satt jag på bänken när vi mötte UIK och imorgon spelar jag med Sörböle. Kvällen kommer spenderas med hela laget hos Carro med middag och mys. Bara lite kort sammanfattat sädär. Pussar.

Agnes: Jag och min lugg..


..har nu levt tillsammans i tre veckor och en dag. Vi trivs mycket bra i varandras närvaro, fastän det är så stor ålderskillnad. Tror att jag vill spendera mer tid med denna fina sak som gör frisyren lite roligare. Tycker att det känns som en bra idé, nu när vi ändå lärt oss hur vi funkar.  

Agnes: Glad pajk


Alltså, när man slutar klockan tolv, kommer hem och är sugen på att fota så finns det inte så många modeller att välja på. Kevin var däremot frivillig tro det eller ej och jag hade möjligheten att leka lite med inställningarna. Visar två lite glada bilder!


Maja: otroooligt

Ikväll ska jag se världens bästa låtskrivare på riktigt. Kommer vara helt underbart kan jag nästan lova. Jag KAN INTE FATTA DET BARA. Lite smått asnice sådär. Jag längtar, kan klockan bli 00.45 typ nu?

Maja: hairstuff

Såg att jag fått en fråga på hur jag gör frisyren ovan. Det är faktiskt superduperenkelt. Drar bara bak allt hår jag vill ha uppsatt och sätter fast det med gripklämmor eller vad jag ska kalla dom, det är i alla fall dom på bilden nedan. 
Hoppas du förstår hur man gör!!


RSS 2.0