Maja: gott nytt år!!!

Säger gott nytt år till er nu, sista inlägget för 2011 hörrni! Vi hörs 2012, puss mina fina♥

Hanna: HAPPY NEW YEAR

Nu drar jag till några grymma brudar, äter och dansar. Gott nytt år allihop!!

Maja: levererardax

Ska ut och dominera i den årliga landhockeyn alldeles strax, vi på södersidan har dessutom förstärkt vårt lag i år så vi kan inget annat än vinna! Hahah nämen, det här blir nog bra.

Maja: min dreamy

Här har vi han, min drömman.

Maja: favorit?

Lite blandat från hösten, vilken är din favorit?

Maja: tjugonionde

Hängde med Jullan idag efter träningen och ända fram till middan, fint. När jag kom hem klagade jag över att jag var trött och då drog pappa "men Maja man måste faktiskt sova ibland" (nähe?)
På grund av mitt sjukligt trötta tillstånd har jag tänkt ta en powernap nu sen tror jag att jag beger mig bort mot sjungande/stämnings till tre finingar.
Puss!


Maja: lite av varje

Igår så körde vi lite julklappslek och färgade lite hår och åt lite mycket som vanligt och pratade lite länge. Det blev en kort natt då vi hade tidig träning imorse men det gjorde mig ingenting då vi hade supermysigt!

Maja: so we fight through this hurt

Om en halvtimme ska jag på träning och efter det blir det sleepover och försenad julklappslek med mina fina, det ni!

Hanna: when you sang me sweet lullabies

Njuter av att vara ledig, sova länge, vakna med älsklingen och umgås med mina fina vänner. Förlåt att jag är dålig på att uppdatera, ska försöka bättra mig!

Maja: never say never

Hade en supermysig dag med Fellan igår, hann träna lite också och sen när jag kom hem såg jag Justin Bieber filmen (ungefär ett år efter alla andra) och det var som alla sagt också, man blir lite smått in love. 
Nu ska jag styra upp mitt yttre och sedan bege mig till Linnea för att färga Ilonas hår! Mys att hänga med mina klassbrudar lite. 
Puss!

Agnes: Suddiga Stockholm

Jag rotade fram två bilder från förra året. Saknar faktiskt lite kylan, när det kan vara så fint ute. Hoppas allt är bra med er i alla fall, det är bara super med mig! Och julafton blev mycket fin och mysig. Puss på er.

Maja: then you go and spoil it all by saying something stupid like I love you

Helloo, idag är det så blåsigt ute att det låter som huset ska flytta sig en meter varje gång det drar igång-och då överdriver jag inte ens. Ska i alla fall snart bli hämtad av min moster och mina småkusiner för jag och Flisan ska vara barnvakter idag, blir mys! 
Filmen igår var hur mysig som helst förresten, plus att jag hittat min drömman!! Ni ska få se bilder på han sen;)
Puss!

Hanna: New year´s eve

Har varit på bio ikväll med några brudar, sjukt fin film.

Maja: biooo

En bild från i somras som jag inte har visat.

Förlåt mina fina för att det varit så dålig uppdatering här, förlitade mig lite på mina kollegor eftersom dom bloggat oförskämt lite men nej, det ska man visst inte göra!
Ikväll ska jag i alla fall se New year's eve på bio med några snygga brudar, blir kalas. 
Puss så länge!

Maja: the moment I met you, that moment I forgot about everything I've been through

Har varit med världens bästa killkompis ikväll. Nu hänger jag med finaste Moa och vi ska mysa ner oss till en film i källaren snart, åh älska jullov!

Maja: don't lower your standards


Idag. Jag har två julklappar på mig, tröja från monki och skor vagabond!

Maja: julis

Fina julafton, mysigt som vanligt! Tyvärr är typ dess bilder de ända acceptabla att visa för min blixt har biltemabatterier i sig.

Maja: god jul!!

Hoppas ni får en superfin julafton sötnosar, puss på er!

Maja: wehåå

Här är min nyöppnade älskling, vi kommer spendera många fina timmar ihop.

Maja: monopolkingen

Woopwoop, vann överlägset i monopol över min familj ikväll! Älskar monopol♥ Cashade in en massa pengar på mina tunnelbanestationer, det ni!

Hanna: dan före dopparedan

Nu hänger tjocksockan uppe som kommer vara full av godis imorgon. Längtar tills imorgon, hihi.

Maja: you said you would do anything for me

Har varit på stan så länge att jag fått skavsår, men det var mysigt (inte skavsåren men ni fattar). Jag, Moa och Agnes gick runt ganska planlöst egentligen, rätt dumt att göra dagen före julafton men vi alla fick med oss dom sista julklapparna hem så det var värt i alla fall. Har nu ätit god mat med min family och ska snart ta tag i att dammsuga mitt rum, känns som världens jobbigaste grej ungefär fast det tar typ 5min? Aja, imorgon är det julafton, helt sjukt ju. Skriver en liten fin julhälsning till er imorgon snyggingar. Puss!

Maja: tog mig friheten att lägga in det här för att Agnes är så duktig

Jag är så stolt över att ha vänner som kan sjunga så bra, dock så är det ju lite orättvist att både Hanna och Agnes kan sjunga helt fantastiskt men jaja♥

Maja: bakar&myseftermiddag

Lite bilder från min och Agnes eftermiddag! Supermys.

Maja: sometimes when I miss you I put those records on

Idag ser man ut såhär. Har örhängen från H&M, jeans från cubus och tröja som jag gjort själv.

Maja: stjärnisar

Ska vara med dessa tokisar plus Lolo ikväll! Vi hittar säkert på något fint. Var bara tvungen att lägga in den här bilden förresten, tyckte den var lite kul och hittade den bland mina bilder på köksdatorn haha!

Maja: två frågesvar

Jag har fått en fråga om jag kan visa min sammetsklänning som jag har sytt och visst kan jag det, har bara glömt bort det! 
Sen fick jag en fråga om hur vi har tagit den HÄR bilden. Den är tagen med webkameran på en mac och där fanns det massa roliga inställningar.

Maja: tjugoandra december

Hej finaste! Igår hann jag verkligen inte skriva något alls för jag gick skola till halv fyra. Stressade hem och fixade mig med Linnea och Ilona för att sen vara tillbaka på skolan klockan fem för att gå modevisning på vår julfest. Sjukt kul var det dock, roligt att skolan fixar något sånt där! 

Idag får jag jullov och det känns huuuuur underbart som helst, ska fara till Agnes efter skolan och mysa hela eftermiddagen. Blir kung, men hörrni, jag skriver mer sen! Lovar, puss!

Hanna: idag

Dagen har bestått av matteprov, dundercup, fika och planering för nyårs med några tjejer. Nu har precis älsklingen kommit, och nu ska vi sova. Imorgon väntas ännu mer innebandy, sen sjunga på en begravning. Ska bli så sjukt skönt med jullov, äntligen!

Maja: saknar det som inte finns

Ikväll hänger jag med Lajna och Carran innan träningen, blir nog på bättre humör då! Att vi åt tacos till middag bidrog lite uppåt också så innan jag går och lägger mig kanske jag är på bra humör igen haha!

Maja: inte min dag idag

Den här dagen har varit så fruktansvärt dålig. Hade för det första ett svårt matteprov, fattade typ inget, sen blev min mobil stulen för att jag hade glömt den på skåpet (BRA MAJA), sen märker jag att nästan hela sulan har lossnat från min sko. OH HAPPY DAY. Som tur är så har jag varit och fixat ett nytt simkort så snart glassar jag runt med minigrön igen och jag ska få nya skor från dinsko imorgon, men ändå.

Maja: brinner

Nån ful människa har troligtvis snott min mobil idag, blir så arg.

Maja: borde gå men stannar kvar

Björnstammen har levererat en ny kanonlåt.

Hanna: ponytail

Hej sötisar. Sista måndagen innan lovet är snart över, helt sjukt hur fort den här terminen gått. Efter skolan gick jag iallafall och fikade med fina Cissi. Nu ikväll har jag bläddrat i matteboken eftersom att vi har prov på onsdag. Nu tänkte jag försöka dra mig ut och springa en stund, sen lägga mig tidigt. Hoppas ni haft en fin dag, kram!

Maja: every teardrop is a waterfall


Maja: look how they shine for you

Jag har haft en väldigt bra dag i skolan, tänkte att ni skulle kunna se det på mina bilder ovan hehe.. Om ni undrar över andra bilden så var det en bilduppgift vi fick idag. Det var en början på en teckning sen skulle man fortsätta rita och det skulle vara figurer eller djur typ. 
Annars så är det superslask ute och man har vattenpölar i skorna när man kommer in men det snöar i alla fall så det är ju något positivt. 
Puss!

Agnes: Två smickrande bilder från lucia


HAHA översta bilden är ju inte så rolig, men tänkte att det kunde vara kul för er att se att jag faktiskt medverkade i det mäktiga luciatåget. Kul var det hur som helst och jobbigt såklart. Nu kör vi igen då! Fast den här gången men julkonsert, najss.

Maja: snygga som bara den


Maja: we're only watching the stars

Foto: Moa

Har inte haft många lugna stunder idag. Steg upp, fotade, redigerade lite, bakade, åkte och träffade lite släkt, tränade, for till mormor och nu får jag äntligen sitta still i mitt rum och göra absolut ingenting. Fyra dagar kvar i skolan och två av dom halvdagar känns helt underbart och jag har faktiskt rätt mycket julstämning. Plus på det! 
Hoppas ni haft en bra fjärde advent (!!!), puss!

Maja: julmys

Har haft supermys med mina brudar, sånt här gillar vi♥

Maja: can't imagine to be somewhere else

Hejhallå, har jobbat på grafit för laget idag. Det var dock inte alls jobbigt utan bara mysigt för jag fick hänga med Lina och Linnea! Nu sitter jag istället hemma och myser med datorn i knät och tar det riktigt piano, ikväll kommer fyra av mina fina och myser och lagar mat med mig. Gud vad jag är mysig idag!

Hanna: som värmer när det blåser kallt

Kung kväll igår. Var dock rätt kämpigt att få med alla på bild, haha!

Maja: @skolan today


Maja: I know this moment will be over

Det här är jag idag. Ser ut som en liten tomte typ, men gillar det nog ändå litegrann. Det har varit en bra dag idag, jag har skrattat jättemycket och det var rolig träning och nu hänger jag med två finisar. Inte dåligt! Uppdaterar mer med bilder från tha school senare. Pusspuss!

Hanna: dagens clothes

Skjorta - GinaTricot, Tröja - H&M, Jeans - Carlings.
Hallå finisar. Kom precis hem från stan, letade lite julklappar och sånt. Nu väntar jag på maten, och efter det blir det att umgås med några goingar. Pussar!

Maja: will you be there?

Den här låten la jag ut för ett år sen ungefär och nu har den börjat gå på radion. Tycker den är huuur fin som helst.
Godmorgon på er!

Hanna: kvällsfikaa

Fikat med min stjärna på waynes ikväll, åhh så mysigt!

Maja: the one that got away

Hej mina fina, idag har vi sytt som aldrig förr på skolan. Tror aldrig jag varit så trött i huvudet efter en torsdag. Var i alla fall med Moi efter skolan och om ett tag ska jag iväg och fika med Hanna. Någon till flicka kanske joinar oss också, men det blir mys hursom. 
Puss!

Maja: haircut

Linnea har ägnat denna eftermiddag åt att klippa av mitt hår litegrann. Ungefär 6cm eller så, rakt av. Det syns inte så jättejättemycket men jag är nöjd i alla fall och vågar inte riktigt klippa mer eftersom jag har lockigt hår ju.

Maja: jag är så kärleksfull på skolan idag


Maja: and I need you more than ever

Idag har jag inte fått mycket uträttat. Och allt beror egentligen på att jag har träning klockan halv nio, HALV NIO. Sämsta tiden i världshistorien. Det enda man gör är att sitta och vänta på att träningen ska börja, fast man egentligen skulle hinna göra något vettigt. Fast i och för sig så har jag hunnit städa mitt rum, men det är ungefär det enda som går att skriva på vettighetslistan. Så nu, nu är klockan snart tio i åtta och jag ska ta räsercykeln upp till kombihallen och träningen som jag väntat på helaaaa aftonen? kvällen? Jaja ni fattar grejen, puss.

Hanna: tänd dina vita ljus

Älskar lucia, det är så mysigt! Med lussebullar och luciatåg. Har hunnit med båda delarna idag på skolan, och fota hann jag och finisarna på bilden också med. Puss!

Maja: 'cause we made it all this way

Godmorgon mina fina! Idag är det lucia och tiden har bara sprungit fram. Men det gör inget, jag tycker ju om julen och just precis nu kom jag på att jag inte öppnat min chokladkalender!!! Hihi ska nog göra det nu, puss!

Maja: hej här var det juligt

Från att ha bildbrist har jag nu två inlägg i rad fullt med bilder, vad hände liksom.
Har varit på både luciatåg och klätt tallen idag (ja, vi har tall istället för gran, pappa gillar inte granar) så nu har jag highleveljulstämning! Inte dåligt alltså, ska ta och titta på lite elsas värld nu, sen renskriva ett referat och om jag har tur hinner jag med ett gossipgirlavsnitt också! 
Puss.

Maja: mer från lördags

Har lånat pics från Michelle och Julia, börjar typ vara standard att jag inte har några egna..men aja.

agnes: I am all packed up getting out of here

'

Maja: just need you to follow

Har varit med min stjärna ikväll. Vi har sett Trassel och skrattat, fint och mys. Nu hade jag dock tänkt släcka och sova nu så jag är cool for school imorrn.
Har annars haft en riktigt bra helg i helgen!
Puss.

Maja: en från igår

Hade riktigt kul igår! Hela kvällen ända tills jag kom hem faktiskt. Bilden är Moas, hon har fler tror jag så jag ska se om jag får tag i dom sen. 
Puss så länge!

Maja: bättre imorrn

Har inte ens öppnat datorn idag och hinner inte något nu heller, ska iväg om exakt en minut. Skriver till er imorrn mina fina!
Puss.

Maja: det är dags för fredagsmyyyys


(Och ja, det var tänkt att ni skulle få den låten på hjärnan.)
Har cyklat hem i snöoväder men vet ni vad? Jag klagar inte såååå mycket för jag har ändå längtat efter snön så jag ska inte vara en dubbelmoralsmänniska och ba "Åååååååh kan snön inte komma snart?!" och sen när den kommer ba "Men asså vad i helvete jag hatar snö". 
I alla fall, ikväll beger jag mig till bergsbyn (i bil som tur är) för att hänga med mina goingar, blir supermys!
Hoppas ni får en mysig fredagkväll ni också, puss!

Maja: in another life, I would be your girl

Två från igår, foto: LinneaS

Godmorgon solstrålar! Idag är det fredag och det känns helt underbart även om veckan har svischat förbi, nog för att varje vecka gör det nu men ja. Skönt med fredag i alla fall. Idag har vi bara sylektioner och efter skolan tränar jag med f17, fint. 
Puss!

Maja: hela från idag

Jeans cubus, skor dinsko, tröja 2hand, kofta Linneas, krage sytt själv.

Sjukt mysigt kvällsfik på waynes med Agnes, Moa och Ellen. Tack för det flickor♥

Agnes: Hej Stockholm, dra mig tillbaka


Hanna: TORSDAG


Hade bara en lektion idag, plus ett prov. Så slutade innan lunch, då gick jag och några tjejer på stan en stund och efter det for vi hem till mig och färgade lite hår. Ikväll far jag till Axel och sover, pussar!!

Hanna: santa claus...

Kommer aldrig på mig någonting vettigt att önska mig, varken i julklapp eller födelsedagspresent. Men tänkte iallafall att ni kunde få se min önskelista. Den är verkligen jättetråkig men, haha.
• Löshår.
• Svarta jeans, eftersom båda mina andra tappat färgen osv.
• Vagabond skor, höga.
• Bedhead shampo och balsam.
• Silkesdroppar.
• Smink.
• Presentkort och pengar.

Maja: you talked about our future, how it would be

Lite såhär ser jag ut idag, ni får se hela senare! Hur skönt som helst att sluta vid elva i alla fall, och ett stort plus idag var även att jag sydde så otroligt snygga veck på min kjol, ojoj. 
Ska lite senare agera mästerkock och göra lasagne och sen blir det julklappsinhandling med Agnes! Inte dåligt inte, puss!

Hanna: talking to the moon

Äntligen frisk efter tre dagar i sängen. Ikväll har jag pussat på min älskling, sen kom Fanny och fikade lite med oss, hihi. Kram!!

Agnes: Här har vi lite bra av Wombats, tänkte bara lite musik kan ju aldrig skada


Maja: jag går ner för dig jag kan göra allt


Foto från september: LinneaS

Känner att ni bara får gamla bilder av mig, men för det första tror jag inte att ni sett alla dessa och för det andra så hinner jag inte ta några nya bilder. Min blixt spökar och det är mörkt både då man far till skolan och när man kommer hem. Förhoppningsvis hinner jag ta några imorgon då vi slutar kvart över elva, då har jag något att visa här sen!

Maja: turn away 'cause I need you more

Hej mina fina! Tröjorna på bilderna ovan har jag fått tagit hem från skolan idag. Gjorde dom i September och nu är det alltså december (vadå lång bedömningstid?) Annars så drar jag iväg och sparkar lite boll om knappt en timme, kanoners om ni frågar mig.
Puss!

Maja: tisdagkväll

Har ätit massor med frukt, pluggat med datorn i knät och sett hockey med papi efter spinningen ikväll. Hur skönt som helst verkligen. Tycker om sånna här mysiga vardagskvällar.

Maja: don't stop me from dreaming

Random pics från sommaren.

MAJA: this year, to save me from tears, I'll give it to someone special

Här får ni se lite ätbart från helgen (helt hemska bilder, har jobbiga problemen med min blixt)! Tänkte att ni även ska få ta del av min korta men braiga julspellista HÄR
Har haft tre timmars dans på skolan idag, var faktiskt roligt och mycket hellre det än lektioner ju. 
Ikväll står spinning på schemat, kan inte säga att jag är taggad men kommer kännas sjuuukt bra efteråt!
Kram.

Maja: nöjd_tjej_95

Hehehehe vi fick tillbaka våra matteprov idag och då fick jag skriva min lösning på tavlan för att jag fått full poäng på den uppgiften hihi. Blev lite nöjd faktiskt (och nu tänker ungefär alla våra läsare ba "åh herregud, dom har ju inte ens svår matte och det där var inte ens bra gjort och blablabla.." men och, jag är nöjd ändå.)
Puss!

Maja: everyone gets tired of waiting

Såhär ser jag ut idag. Har lånat den blå asfina koftan av Linnea då jag hade klädpanik imorse..
Annars har det varit en jättelugn dag i skolan, kändes som att vi bara lekte på våra lektioner, fick inte så mycket vettigt uträttat!
Ikväll var jag sjukt taggad på att se bio sen gick jag in på sf's hemsida och ser att det inte går en endaste film som jag vill se, sämst. Får hitta på något annat fint istället!
Puss.

Hanna: Agnes!

Hade min fina kusinvitamin hos mig i helgen, dundermysigt.

Maja: snööö

Sitter på skolan med mina finaste klassbrudar och njuter av att det äntligen kommit ordentligt med snö!

Maja: dubbelmys

Här får ni en hel rad snodda bilder av finaste Moi, hade en asbra kväll igår! Och ikväll är det ännu mer mys med mina klassbrudisar.
Hoppas ni haft en bra helg, puss!

Maja: två frågesvar

Anonym:
är dedär din arm? de ser ut som att du har skurit dig?...
SVAR: Ja det är min arm men jag har verkligen inte skurit mig, har bara väldigt tydliga sånna här handrynkor eller vad man nu ska säga haha!:)

jonnisss:
sjuuuukt snygga brallor! Vars har du köpt dom?? :))) hejsvejs :)
SVAR: Mina höga svarta jeans är från veromoda, vet inte om dom finns längre men ja, dom är därifrån i alla fall!

Maja: kvällens

Tröja och skärp H&M, kjol sytt själv.
Har haft en supermysig dag med Moa på stan sen har jag fortsatt mysa hos mormor och gjort julgodis och sånt. Nu ska jag snart iväg på middag och sedan bär det av till sjungande för julmys med massor av favoriter!
Kram.

Maja: klänningen

Här är klänningen jag sytt! Märkte dock att den inte var så fotogenisk, är mycket finare i verkligheten. 

Hanna: soffmys!

Kvällen har spenderats med Mica, Cissi och Isak, snart ska jag till Axel och sova, och imorgon ska vi upp tidigt och hjälpa till då pappa och Monica flyttar. Ska bli lite spännande, hihi!

Maja: closeup

Har inte hunnit ta några vettiga bilder på klänningen så här får ni en dålig closeup, den är lite mer lila än på bilden men om ni har tur kan jag visa bättre bilder imorrn! 

Ikväll myser jag för fullt med mina bruds, Carran, Lovisa, Linnea och Lina♥

Maja: jag hatar att bli besviken

Imorgon kommer vi ha mysigt med en ny skiva i klassrummet. Med bara jullåtar, det ni! Har annars haft en riktigt bra torsdagskväll och taggar träning med bästa f-17 imorgon!
Kram.

Hanna: 123 I´ll be there

Nu, bio med världens bästa.

Maja: I am titanium

Hej finingar! Bjuder på Amandas bild från skolan på mig och Linnea, har inga egna idag. Vi hade ingen lärare efter klockan ett så det slutadde med att det bara var jag, Linnea och Amanda kvar! Mysigt var det i alla fall och jag har sytt klart min klänning som jag mest troligt kommer ha på nyårs. Ska visa sen! Har annars solat med Lolo idag och ska hänga med den HÄR bruden sen ikväll, blir super. 
Puss!

Hanna: I love this melody


En bild från skolan på jag och finaste Cissi♥
Skoldagen har bestått av dans hela förmiddagen, bugg och foxtrot. Och efter det en lite mer än 2 timmars media lektion. Nu tänkte jag försöka dyka ner i Nk-böckernaoch sen ikväll kanske det blir bio med älsklingen. Kram!

Maja: julkalenderstaggad

Blir som det minsta barnet när julkalendern börjar. Sprang typ ner när jag vaknade för att se den hehe..Men (halleluja moment) så verkar den här årets bli riktigt bra tror jag, eller okej har sett första avsnittet men ändå!

RSS 2.0