Agnes: Nu behöver jag er hjälp



Okej flickor, pojkar och alla ni andra, nu får ni faktiskt hjälpa till! Det här handlar om mitt hår och jag kan inte riktigt bestämma om jag vill klippa av mig det ännu mer eller inte. Såhär klippte jag mig senast och eftersom mitt hår växer som övergödslat ogräs så syns det inte att jag klippt mig längre. DÄRFÖR vill jag nu höra om ni tycker att jag ska klippa mig igen som ovan fast ännu kortare så jag får en snygg frisyr? Tacksam för svar.

Agnes: Favoriter


Här har vi, mina absoluta favoriter just nu: Vitt Linne-Secondhand, Träklackar-Scorett, Tygpåse-Rockkarusellen, Senapsgul tröja-JC, Jeansshorts-secondhand, Vit t-shirt -Cubus, Långkjol-GinaTricot, Svart Linne-Monki, Skärp-H&M

Maja: ååååhååååh one of us is gonna die young

Vet inte vars jag ska börja, med att det var askul igår eller att det var helvetes jobbigt att stiga upp sju? Kan i alla fall säga så mycket som att vi hade alldeles för lite tid igår, klockan sprang typ iväg och det var inte superkul att åka hem redan kvart över ett men ja. Vi hade det asbra i alla fall. Moa har dock varenda bild från igår då hon har en kalasbra kompaktkamera. Ni ska få se bilder så fort jag fått tag i dom! 
Nu vill jag helst gå och lägga mig och dö en stund, är så sjukt trött, spela match med fyra och en halv timmes sömn orsakar liksom det. 
Hoppas ni mår fint sötnosar, kram!

Hanna: if I could, then I would


Kofta:VeroModa, Linne:GinaTricot, Mobilficka:Hemmagjord, Jeans:Carlings.

Agnes: Now I wanna dance the night away


Jag har nu landat. Hade det mycket kul igår när vi dansade till Maggio och gammgubbarna i The Ark. Vaknade upp imorse hos Maja, själv dessutom. Hon spelar nämligen match i Umeå och var tvungen gå upp sju..Kul, verkligen. Jag själv ska nu göra något åt mitt rum sedan drar jag vidare mot något annat kul..

Hanna: STUGAN

Hallå på er! Har precis landat här hemma efter två superfina dagar i stugan. Sitter och har lite smått panik för att jag inte är med dom andra flickorna på PDOL och lyssnar på Veronica. Men eftersom att jag latat mig hela sommren utan att jobba så får jag nog skylla mig själv att min plånbok ekar tomt. Ska iallafall strax hoppa in i duschen för sen kommer nog Julia förbi en stund.

Maja: you gonna make me stay

HALÅ, hinner inte skriva något välarbetat inlägg med nya bilder för min förmiddag har gått åt till att fixa mig för vi ska åka till Piteå redan tjugo över två. Så ni får en bild från förra helgen helt enkelt. 
Nu är det PDOLtagg på hög nivå, puss!

Agnes: Details of my room


Agnes: För du är det finaste jag vet


Det här fina motivet finns på min nya tygpåse som jag fick av syster när hon kom hem från Göteborg. Tack!

Fredag idag vilket betyder att jag förflyttar mig till mamma. Den blir ganska så tajt ändå för alldeles snart ska jag hitt på något med Sixten, senare blir det god middag med familjen och klockan sex blir det bio med Maja. Vi drar oss sedan till Kajsgrönnan för övernattning och laddar upp inför lördag. Blir super!! Pussar så länge.

Maja: don't you let me go


Hej solstrålar! Hoppas ni är på ett piggare humör än jag, har sovit alldeles tillräckligt men känner mig HELT slut. Träning klockan fyra känns inte jättelockande men förhoppningsvis har jag lite mer energi då!
Ikväll ska jag och och min bästa vän på bio, vad vi ska se har vi inte bestämt än men det blir nog nåt bra. Förhoppningsvis hinner vi sova i stugan sen också, skulle vara mysigt! Annars får ni ha en fin dag, återkommer nog med något inlägg senare. 
Kram!

Maja: so put your hearts in the air

Här är en bild som vi tog igår när vi skulle få till en headerbild. Tycker vi ser så härligt lyckliga ut hehe. 
Träningen idag gick inte bra, jag och positionen yttermittfält klickar inte alltid så bra.. Annars då? Blir att vara hemma hela kvällen tror jag vilket varit sjukt ovanligt på senaste tiden. ÅH SÅ SKÖNT.

Agnes: You are all that I got


HAHAHA, jag satt alltså och kollade igenom Rhodos-arkivet och hittade igen den här bilden. Ni kan ju skita i att jag verkligen är URgullig och försöka hitta igen katten istället...

Ja förutom att vara så här road så har jag tränat och det gick bra! Nu blir det långdusch, film och allmänt mys. PUSS.

Maja: 'cause after all you do know best

Jag och Moa har solat och badat vid älven idag. Sjukt härligt var det! Det är verkligen hur varmt som helst ute. Känns skönt att träningen inte är förrän halv åtta ikväll då det förhoppningsvis blivit en aning svalare. Hoppas ni haft en fin dag solstrålar.
Kram!

Hanna: you got that smile

Hade en jättemysig kväll igår med några fina tjejer. Idag beger jag mig till stugan med Axel, vi blir borta till lördag. Och eftersom att stugan är en bit ut i ingenstans (haha, nej men iallafall utanför teknikens kvarter) så kan jag inte uppdatera. Vädret skulle tydligen vara på topp, så det här blir super!

Agnes: With the curtains drawn


Gammal bild.

Nu ska jag ta mig till majsan för att ladda upp inför kvällen. Kommer nog bli en riktigt bra dag det här då den ena halvan redan är över och jag har haft det mycket mysigt. Säg hej till Hanna också förresten, blir superroligt att hon bestämt sig för att uppdatera! Ha en fin kväll läsare, pussar!

Maja: paint me something beautiful

Det här är det enda som är bra med att det sakta men säkert börjar bli mörkt ute på kvällen. Man kan sitta ute med tända ljus, här snackar vi mysfaktor! Bilderna är från igår då jag och Hanna satt ute.

Visste redan imorse att detta skulle bli en bra dag då den började med att jag och Agnes sjöng ikapp till Håkan Hellström, ni ser ju, redan där är det brahetsgaranti! 
Hängde sen med Hanna och Agnes i boviken, hur skönt som helst. Klockan sju drar vi och två fina flickor till till Emelie för middag. Fint. 
Kram!

Hanna: FRÅN INGENSTANS

Klänning från VeroModa, som jag fick av fina Maja igår.
Känns ovant att skriva på den här bloggen, fast det faktiskt är här jag ju hör hemma från början. Men har knappt skrivit ett inlägg här va? Hehe, men nu ska jag jäklarns visa er att jag också faktiskt kan vara duktig på att uppdatera. Ska bli kul!

Maja&Hanna: nyheeet!!!!!

VET NI VAD?! Hanna ska börja blogga igen (har hon nånsin skrivit hehe?) jaja, hon ska i alla fall börja blogga med oss. Kul va? Vår header är ju för tillfället inte jättesnygg (om ni inte ser den klicka på f5) men vi fixar det sen någon dag!! 
Kramis.

Agnes: Gör mig till den flickan jag en gång var


Jag har haft en väldigt bra dag idag. Vaknade upp med älsklingen min och vi har gått på stan, ätit och suttit vid bryggan. Alldeles strax ska jag med familjen ut till Kallholmens restaurang för middag, har ju inte hunnit äta där än, skämmes Agnes!

Maja: jag tror du söker efter mer än du ser

Här har vi dagens ansiktslook dådå. Tror jag ska dra in till stan med brodern min snart, om han tar sig upp ur soffan vill säga vilket inte är helt klart att han gör. Hoppas kan man ju alltid i alla fall. Klockan fem ska jag jobba på Sunnanåmatch, KUL (inte det minsta) men ska träffa miss Åberg efter så det blir nog bra ändå. 
KRAM!

Maja: svar

Svar till Lisa: Leveranstiden på min klänning från chicy var ungefär 15 arbetsdagar men det var för att det var en beställningsvara, om dom har grejen du ska ha i lager tar det bara 5 arbetsdagar ungefär!

Agnes: Your concrete heart isn´t beating



Jag kom alltså just hem från en fotbollsträning. Det var verkligen jätteroligt och för er som inte insett det så börjar jag alltså från och med i veckan att träna med Sörböle. Vi var fjorton på träningen och det var längesen jag hade så kul, känns riktigt bra nu. Och alldeles strax kommer min älskling så jag bör hoppa in i duschen. Kramar.


Maja: virvliss

Min vän Viktor kommer snart och hälsar på mig. Ursäkta slitenheten på den här bilden dock, förstår inte varför vi ser så trötta ut...Jaja, träningen gick riktigt bra, var inte ens så jobbigt att löpa (KORS I TAKET!!!!) aja, hoppas ni får en fin kväll.
Puss!

Agnes: Lisa Miskovsky

Tänkte bara länka er till ett youtubeklipp. Trästocks har verkligen gjort så jag fått upp ögonen för henne ännu mer. Klippet är i alla fall på låten "Still Alive".

Maja: jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Jag har hängt med Nika idag, det var fint. Hon är självaste fotografen till den här bilden också. 
Vet ni, skolan börjar om fyra veckor! Det är helt sjukt och jag får lite sommarenärsnartslutångest. AAAAAAH. Aja, fyra veckor är ändå hyfsat länge. Hoppas dom blir kung, men det ska nog inte vara några problem. Drar iväg och tränar snart i alla fall, puss!

Maja: när vi låtsas på riktigt


Agnes: Just chillin

 
Hade en riktigt trevlig helg. Så framförallt ni flickor som jag spenderade mest tid med, TACK! Som skrivet så taggar vi PDOL nu nästa helg, skulle inte kunna bli mycket bättre. Imorgon ska jag träna också, sedär! PUSS.

Maja: brudarrrrrrr

Börjar bli vår standard det här, gillare! Förhoppningsvis kan vi få en till nästa helg också då det är PDOL, jäklar så taggat!

Maja: kvällens

Såhär har jag sett ut ikväll, har varit en kung kväll som väntat även om det kom världens ösregn, var bara stämning! Sitter nu med Moa och vi ska dra oss i säng snart. Hoppas ni haft en bra kväll sötnosar!
Kram.

Maja: alla vill till toppen och vill göra karriär

Lite bilder från gårdagen hos Moa, älskar er brudar! Nu är vi i full gång med att tagga denna kväll som nog toppar gårdagen till och med. 
Kram!

Maja: gårdagens

Hade min nya klänning från chicy igår. Frös inte ens nästan något, det är helt sjukt varmt!

Maja: ekoooooo

ELLENS BILDERRRRR. (Hade det rosa linnet då vi åt ifall jag skulle spilla hehe).
Inte hann jag med att skriva något igår inte, ekar lite här känner jag. Menmen, igår var det supermys hos Moa innan vi drog vidare till trästock, Kapten Röd var en positiv överraskning och var asbra medans Sahara Hotnights var riktigt dåliga. Synd tycker jag men jag hade riktigt roligt i alla fall! Förhoppningsvis kan jag få tag i någon outfitbild av Moa, hon har dom nämligen i sin kamera. Skriver mer sen, puss!

Maja: har sett på moln från båda sidor nu

En dagens från Gotland som jag inte visat. 

Tror inte det blir någon mer direktuppdatering från mig idag då jag ska träna klockan två, se Fellans band kvart i fyra, fara till Moa, äta och fixa där, sen dra till trästock och vara där hela kvällen. Inte många luckor i schemat där inte. Kan göra en liten förpublicering så det inte står och ekar tomt här i alla fall.
Puss!

Agnes: Kommer aldrig tillbaka


Jag och familjen kom just precis hem från vitberget, det var väl mysigt men nu är det molnigt ute? När det ändå är molnigt så knyter jag på mig löparskorna och tar mig en runda.  Senare blir det Maja och det var alldeles för längesen!! Puss.

Maja: åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Tänkte att jag kunde ta en av dom här bilderna till gårdagens klädsel. Shorts och linne från Bikbok, brills från Ur&Penn och mormors Levisskärp.

Maja: ett av alla mina smultronställen

Jag hade en SUPERdag ute i Gillas stuga igår. Jag och Maria tog fina hoppbilder som ni kan se hehe.. Det var i alla fall stek- och softmode on igår vilket gillas starkt! 
Idag hoppas jag på bad på nåt trevligt ställe med några fina människor, ska förhoppningsvis gå att ordna.
Kram!

Agnes: Brännan


Nu cyklar jag med blött hår till brännan för lite volleyboll och trevligt umgänge. Ni som vet att ni brukar vara med kan ju komma!! Haha, blir nog super.

Agnes: Kan inte bestämma mig



Jag kan själv inte bestämma mig vad som är finast. Någon som har en åsikt?

Agnes: Ren som en blomma


Jobb i dag igen och jag kommer svettas ihjäl känner jag. Hade mycket hellre legat i boviken idag MEN vad gör man... Igår var jag i Lycksele hela dagen med farmor och farfar och kusinerna. Jag fick se många fina djur, hehe. Fikade gjorde vi också och hade det bara mysigt. Hoppas ni får en fin dag! Pussar.


Maja: svarsvarsvar

Fick frågor om både min randiga tröja och mina svarta shorts och tröjan är från en liten butik på Gotland som hette Ladan, och shortsen är från H&M!

Maja: harry p

Tjatja bloggisen, har varit dåligt med uppdateringen både igårkväll och idag men jag har varit på äventyr! Nä skoja, men jag har inte varit hemma i alla fall. Snart ska jag med ma famille cykla till stan och se Harry Potter, kung. Efter det ska jag träffa mina söta vänner Viktor och Hanna, blir fint. 
Hoppas ni haft en bra dag!
Kramis.

Maja: you're the apple of my eye

Klicka på bilden så får ni höra en superhärlig och superfin låt som gick rätt hårt i bilen på väg ner till Gotland!

Agnes: Nu gäller det


Ikväll ska vi äntligen se filmen. Jag kommer typ gråta när den är slut. Förstår ni så hemskt att vi växt upp med den här filmen? Nejj nu ska jag tagga till istället. Den ska visst vara väldigt bra. Kung.

Maja: Gotland del 2

Var bara tvungen ha med min del av friggeboden hehe, den var ju så söt.
Favoritstället Fridhem+solnedgång, inte dåligt.

Maja: barefoot on a summernight

Ibland är vi ju för söta. Det blev i alla fall mysigt kvällshäng med min fina vän, vid halv tio kom vi på att vi var godissugna och köpte 1kg godis på hemmakväll. Det var att ta i lite för inte ens hälften är uppätet, det blev typ äckligt efter fem godisar men lite värt ändå. Nu kommer jag ju ha godis hemma hela veckan!;)
Ska börja gå i säng nu i allafall, är riktigtriktigt trött och det känns superskönt att sova i min alldeles egna säng. 
Kram!


Maja: Gotland del 1

Förvänta er inga glamoröst redigerade bilder, vi kör au natural!
Westinsyskonen taggade i bilen.
Gutenwiks sommarställe, hur fint!? Står tre hus till på tomten också men jag orkar inte visa alla. Sjukt fint är det där i alla fall.
Jag och Ida låg en hel förmiddag ute på piren med våra täcken. Det var supermysigt och svalkade lite småtrevligt från havet!
En regnig bild från Visby. Vi har inte haft supertur med vädret i veckan, bara två hela soldagar men det var ju faktiskt sällskapet som var det viktigaste!!

Maja: I wish nothing but the best for you

En lite smått otrevlig bild kan ni få av mig på hur jag ser ut kvällen till ära. Hem ljuva hem hade jag tänkt inflika på ett lite snyggt sätt också, inte för att jag misstrivs på Gotland men ja, ni fattar grejen. T-shirten ovan haffade jag inne på monki i Birsta lite snyggt för 200kr. Nöjd Maja ska nu knåpa ihop Gotlandsbildsinlägg till er sen ska jag träffa Moa! 
Kram!

Maja: långt och turkost


Här kommer en liten Gotlandsoutfit. Turkos långklänning från Rhodos, avklippt tröja Bikbok.

Agnes: No it don´t breakeven


Idag är det hemfärd och stopp på både Birsta och IKEA! Taggad liten flicka...

Maja: home is wherever I'm with you


Nu är vi hemma hos våra kära vänner i deras hus istället för i Kattvik. Den här utsikten har vi haft hela veckan i alla fall! Har tillgång til både pappas dator, internet och mina bilder nu men fler bilder får ni inte förrän imorgon!!
Men vet ni vad!? Imorgon ska jag även hinna med att springa runt lite i Birsta (Monki och Ikea är högst på prioriteringslistan). Troligtvis kommer jag och Agnes dejta där också, hur bra? Riktigt bra.
Puss!

Agnes: Ta mig till kärlek


Förstår ni att den här underbara mannen som är jag och Majas favorit, spelar på Grönan i september och att vi ska vara där?! Inte ens jag har insett det och det kommer blir hur bra som helst, 9 september bär det av!

Maja: friggis!

Hej finaste ni! Sitter i min och Idas kära friggebod där vi har bott hela veckan. Jag bloggar från Idas iphone, är typ fascinerad hehe! Aja, kommer hem på söndagkväll och då blir det bilder och hela köret. Har det supermysigt i alla fall. Pusspuss!

Agnes: Bumlebee


Vet ni vad? Nu befinner jag mig i huvudstaden och ska äta middag på Mamas´n Tapas och jag taggar. Hoppas ni har det bra där hemma! PUSS.

Maja: sunnanå f-95♥

Har nog aldrig saknat något så mycket som jag saknar det här. Flickor ni gjorde mina veckor, saknar er så sjuktsjukt mycket!

Agnes: Stockholmo


Jag tror jag har glömt att berätta för er att jag ska till Stockholm imorgon! Åhej vad tiden går fort. Vi ska äta god mat, shoppa, gå på gröna lund, kanske åka på djurgårdsfärjan om det är bra väder men framför allt bara njuta. Jag längtar tills vi kommer fram efter den långa bilresan, vi ska bo i en lägenhet nämligen och det blir myys. Har förpublicerat något inlägg sådär åt er. Ha det så bra!! PUSSAR.


Maja: bästavän

En sån som du borde alla ha♥

Agnes: Jag tänkte sjunga nåt för dig igen


Här har vi en kvällsoutfit för någon dag sedan. Jag fullkomligt älskar långklänningar och tycker det är bland det skönaste som finns. Tycker att ni borde kränga på er en sådan också!

Agnes: Set fire to the rain


Nu är det mys på g. Har nyss ätit god middag och regnet gör så vi kan tända ljus. Ännu bättre! Hör av mig här imorgon.


Agnes: Hanging on the moment with you


Vädret kommer vara allt annat än bra om någon timma. Det är första gången vi behöver tända lamporna i salongen för att det är så grått och mörkt ute. Min älskling kommer när jag slutar och då far vi till pappa och äter. Blir bra. Puss.

Agnes: Här har vi den!


Eller ja, dem. Det är ju meningen att man ska fläta ihop eller i alla fall sätta ihop flätorna uppe på huvudet men jag har för kort hår för det nu. Haha! Det här är i alla fall superenkelt att göra.



• Vars kommer din byxdress ifrån? :)
Svar: Vet inte vilken av dom du menar men båda kommer från H&M, såklart! ;)


Agnes: Margaretaflätor


Sitter med Felle och vi håller på att göra en pizza. Blir gott för jag är utsvulten, trött och sjuk. Men det blir lugnt ikväll  så det blir bra. Jobbar som vanligt, även på Aurum och det är väl min ursäkt till dålig uppdatering. Att till och  med majas förpublicerade inlägg tar täten är ju pinsamt. Nej nu ska jag skärpa mig!

Maja: if I was a flower growing wild and free

Hoppbilden på mig och Moa har jag ju visat, den blev ju faktiskt rätt fin. Bilderna vi tog var för sig var däremot inte riktigt lika glamorösa men jag tänkte visa dom ändå hehe.. Man blir ju faktiskt lite lycklig av dom!

Maja: virkat

Har beställt denna som förhoppningsvis kommer hem till mig lagom till Trästock, fin finare finast var orden. Från chicy kommer den!

Maja: destination Gotland

Maja Westin åker nu, inte i sitt stabilaste skick dock, till Gotland en vecka. Känns jätteskönt att komma bort lite men jag kommer sakna er här hemma ju! Hoppas ni får en superskön vecka här hemma ni med för jag kommer förhoppningsvis (nästan garanterat) att ha det askalashärligt!
Kram.

Maja&Agnes: senaste dygnet

En hög oredigerade får ni här, har varit superhärligt! Älskar att vara vid havet och sen att jag fått vara med alla jag tycker så sjukt mycket om gör det inte sämre. Jag (Maja) åker till Gotland imorgon och stannar en vecka, kommer bli hur bra som helst. Ska försöka göra lite förpublicerade till er annars får Agnes försöka hålla igång bloggisen!
Puss♥

Agnes: Here´s what we have to do


Efter jobbet blir det inlines till boviken och stugan. Där blir det grillat och sleepover i majas båt. Morgonen därefter tuffar vi iväg till stranden för att kika på beach soccer. Blir kung och jag tycker att alla ni där hemma också ska pallra sig dit! Bara en upplysning sådär, pussar.

Maja: on the bridge

(Tänk att du säger rubriken med samma melodi som på låten "on the beach")
Vi hade det supermysigt igår med både brygghäng och kladdkakebakning. Jag och Jullpan ska nu ner till älven och sola lite och idag är det så varmt att det kanske kan bli lite bad också!! 
Om jag inte hinner skriva nåt mer idag så är det för att jag och Agnes åker ut till stugan och sover där sen hänger vi i boviken på beach soccer hela dagen imorgon så ha en fin helg sötnosar.
KRAM!

Maja: sjunde juli

Jag och Hanna började vår dag med att fara ut och springa. Det var inte kallt.. och kondisen ligger inte på topp. När vi var klara så åkte vi i alla fall till Boviken och solade i två timmar eller så och nu sitter jag här med Julia och vi ska snart till Agnes, vi kommer ha en superkväll!
KRAM.

Agnes: Drömmar ur snö


Kom just till Felle efter lite äventyr. Jag käkar grillat till kvällsmat och vi slog just igång en Maria Vern film. Blir myyys. Hoppas ni haft en fin dag! PUSS.


Hanna: at majas place


Hallådär! Är hos Maja nu, vi sitter och sjunger med till alla Robyns låtar och önskar att hon kunde komma tillbaka hit till lilla Skellefteå. Menmen, vi får dansa till hennes låtar här hemma hos Maja istället, nääästan lika bra.
Nu kom Hanna W hit, så vi ska bara göra oss lite klara sen tar vi cyklarna till Rovön och umgås med folk. Hoppas ni får en kul kväll, puss!!♥


Agnes: Red roses toooo


Vi hade alltså TRE månader igår. Tänkte bara säga att det här är världens finaste person i efterskott. Älskar dig!♥

Maja: mysfaktor

Vi hade det supermysigt hos Hanna igår, satt bara och pratade och pratade i flera timmar. Hur bra som helst ju. Vi sov där sen också. 
Skriver mer senare, puss!

Maja: how you never meant to hurt no one

Gårkvällens (och dagens) klädsel, avklippt tröja och shorts Bikbok, blomma H&M, skor Dinsko.

Maja: en dag i boviken

En mysig dag i boviken är avslutad och snart drar jag och Agnes till Hanna för middag!

Maja: and it won't make sense right now

Godmorgon solstrålar! Ser ni att jag ändrat bloggen lite? Om inte tryck på f5!
Idag är det soligt och varmt och jag ska snart cykla iväg med Moa till boviken, kommer bli superhärligt, har inte tillbringat någon dag vid havet än. Ha en fin dag ni med, puss!

Maja: comparaison

Har ju bara lagt upp en bild på hur det blev med tänderna efter rälsen så här får ni en liten jämförelse samt en lite närmare titt hehe! Resultatet är verkligen värt operationerna och allt ont jag har haft så om ni blir erbjudna räls och tänker tanken att tacka nej, gör inte det för det kommer vara värt efteråt, LOVAR!

Maja: dubbelsvar

Har fått en fråga om min blommiga långklänning och mitt blå linne var dom kommer ifrån. Långklänningen är från H&M och linnet är från Bikbok!

Maja: gårdagens enkla

Igår var jag klädd såhär, lågtrycket är på ingång och då krävdes långbyxor FAST det var sol. Inte ok. Ska försöka ta mig ut och springa idag för övrigt, fy så jobbigt men det kommer vara värt det sen. Måste tänka så för att ens nästan ta mig ut. 
Kram!

Agnes: Hard work



Jobb 10-14 idag så slutar alldeles strax. Då ska jag fara till Finnfors och sova i en fin husvagn. Fiska har jag tänkt göra också, och mysa med familjen. Direkt jag kommer hem så blir det jobb igen. Så det dröjer nog tills jag hör av mig. Pussar till er!

Agnes: Det löser sig

AAAAHH, jag har haft det så fruktansvärt kul på stadfesten så TACK alla som gjorde den så bra!!! Är ledsen över att det är slut nu men nästa år så ska jag befinna mig på plats där dygnet runt tror jag, hehe. Vet ni vad? Från och med idag får jag börja träna igen så nu ska jag ut och springa. Om ni ser någon som stapplar sig fram efter gatorna kan ni ju alltid säga hej.. Med andra ord så ser vi hur det här går.

Maja: jag hoppas du får leva med dig resten av ditt liv

Vi hade extremt fel om gårkvällen. Min och Agnes spontana sida satte sin trevliga sida till igen och det slutade med att vi helt oplanerat betalade in oss igår också och stod och hoppade till både Timbuktu och Mustasch-fast jag HATAR rock, som det kan gå. Vi träffade en hel drös kul folk också, härligthärligt. Robyn hade ju dock satt ribban rätt högt i och med fredag men jag hade en sjukt kul lördagkväll ändå!

Maja&Agnes: so jump

Idag har vi varit i Piteå hela dagen och sett på fotboll, rätt mysigt var väl det, hade varit ännu bättre utan regn dock. Nu befinner vi oss med största sannolikhet på stadsfesten igen om vi inte hittat på nåt annat busigt. Den här kvällen kommer nog inte bli lika hightec som igår tyvärr men det kommer nog bli rätt så kalasbra ändå!
KRAM!

Agnes: leopard/giraff?

Ikväll är jag klädd såhär. Klänning nyinhandlad i Piteå på H&M-rean.

Maja: flowerprinted

Såhär ser jag ut ikväll. Har en ny shortsdress som bara ser ut som shorts här dock, men det är en hel dress faktiskt. H&M kommer den från i alla fall.

Maja: I let the bad ones in and the good ones go

Jag hittade detta klipp som är från gårdagen. Så sjukt bra är det ända jag kan säga, jäklar vilken kul kväll jag hade!

Maja: taggataggataggatagga

Ni får outfit upphöjt till fyra idag. Vilken lyx va?
Maja- byxor med sjukt hög midja veromoda, avklippt t-shirt bikbok, halsband H&M, mobilficka egensydd.
Ellen- tröja Monki, shorts H&M.
Agnes- linne Åhlens, shorts Cubus, mobilficka egensydd.
Moa- shortsdress Bikbok.
Snart drar vi till stadsfesten och checkar in Erik Hassle, Rebecca & Fiona och Robyn! 
Kramis.

Maja: sista hållplats

ÄNTLIGEN ÄR JÄRNVÄGEN BORTA. Klagar inte det minsta på resutatet och går i princip runt och njuter av mina lena tänder. Yes säger jag bara.

RSS 2.0