Agnes: Och ni är hjärligt välkomna!


Jaa, mina shorts från Cubus som jag äntligen köpte för någon dag sedan. Kändes värt det med halva priset och allt!


Maja: I'm so exited lalalla

Nu ska jag gå och lägga mig efter en rätt så tjejig kväll med min bästis. Project runway, nagellack och gossip girl stod på schemat, inte dåligt alltså. Imorgon ska jag göra en grej som jag varit superexalterad över i drygt en vecka hehe, ni får se imorrn men borde kunna gissa vad;);)

Fortsätt kommentera inlägget nedan! Pusspuss. 

Maja: favorit?

Här är några av de två senaste månadernas outfits. Någon favorit?

Agnes: Tänkte visa en bild på dessa skor


Okejj, det är fortfarande stekhett ute och jag har jobbat heeeela dagen. Har fruktansvärt ont i fötterna eftersom jag haft mycket att göra dessutom. Imorgon ska det bli kallare, men det ska regna också.. Hoppas innerligt att vädergudarna är med oss annars blir det att halka runt bland människor. Nej nu ska jag GÅ till Maja, ajajaj.


Agnes: Om sanningen ska fram


Puhh, det har varit ungefär 30 grader i skuggan idag, alldeles för varmt enligt mig. Och imorgon blir det jobb från 7.30-11 på Aurum och sedan 13-17 på Klipp1. Blir alltså en heldag för mig. Efter jobbet idag gick vi i alla fall och köpte mat sedan har jag suttit på bryggan och sett drakbåtsrodden i värmen. Hur härligt som helst! Hoppas ni kunnat sola idag i alla fall. PUSS.


Maja: värmerekord i staaaaan

Även fast jag jobbar har jag haft en härlig dag. Vi nästan alla fotbollsskoleledare drog till falkan när vi hade slutat och badade lite, så sjukt härligt! Träffade några andra pojkar där som jag inte varit med på länge också, fint. Dock har jag fått sporttoppsbränna idag, här snackar vi osnyggt men den ska jag förhoppningsvis hinna sola bort innan sommaren är slut.
Annars då? Hannapanna Åberg kommer hit snart och sen drar vi vidare mot stan och checkar in första stadsfestenkvällen, kanoners!
Kram.

Agnes: Couldn´t see it in your eyes


Okejj nu är det alldeles för varmt ute, närmare trettio i skuggan och jag ska ut och måla. Jaja önska mig lycka till eller något, kommer väl förpölas i värmen...  

Agnes: Don´t forget me


Ni får en midsommarbild från mig här, måste bara visa hur glad jag var fdastän den är suddig. Tänkte också att jag inte borde visa en bild på mig själv i detta skick. Haha. Jag har nämligen målat i tre timmar och har alldeles för vita ben. Efter jag skrubbat bort allting i en lång dusch ska jag försöka lägga mig. Ska förmodligen börja måla vid tio imorgon innan jag börjar på Klipp1, great! Hoppas ni haft en fin dag, pussar.

Maja: flashback to warm nights

Älskar sommarkvällar, speciellt varma och spontana. Det här är två bilder från igår kväll. Ikväll har jag ätit glass och varit med pappa i stugan. Innan det gjorde jag och Agnes delikata crepes till middag, satt inte helt fel. Nu ska jag vara med min sötnos. 
Kram!

Agnes: Wherever it is I will be

 
Jag käkar från och med i kväll pencillin. Inget Piteå för mig alltså, inget solande heller för den delen. Det sög ju, det är jättebra väder ute och det ska vara såhär varmt hela veckan och det kommer jag missa. Tur att jag jobbar imorgon och på torsdag så slipper det bli lika jobbigt psykiskt. Haha! Nu sticker jag till maja och äter.

Maja: jag vill se mer än jag ser

Jag och Ossian åkte och köpte jordgubbar efter att jag jobbat klart. Det var mys. Känner att sommaren börjar komma igång på riktigt nu, sommarkänslorna är riktigt på g känner jag. Dessutom så ska jag på stadsfesten på fredag och då DÅ ska det vara bra väder dessutom!! Hur bra på en skala liksom? 
Ikväll så ska jag åka ut till båten med några flickor, blir finfint.
Kram!

Agnes: Sommarfräscht


Tänkte bara introducera två produkter för er. De här två luktar nämligen gudomligt! En body butter som jag köpte från Cubus och en shower gel som jag fick av Maja i present från BodyShop. Passar perfekt till i sommar!

Maja: on monday morning

Då var andra jobbveckan igång då. Nioåringar är dock lättare att handskas med än sexåringar så det här ska nog gå bra. Annars så har jag både hunnit med att spela match och hängt med Moa (det är hennes bild också) idag, här snackar vi effektiv tid!
Hoppas ni haft en bra söndag, kram.

Agnes: Fick lite sällskap


Två helt olika inställningar.

Vet ni vad? Nu ska jag äta grillade hamburgare efter en härlig dag ute i solen. Har spelat volleyboll, tennis och varit med heffa. Ska efter jag ätit dra mig in och möta upp den sistnämnde för att sitta vid älven på bryggan. Blir nog mysigt såhär på kvällen. Puss.

Maja&Agnes: vilken härlig da' (och kväll)

Ibland är vi rätt spontana av oss. Som idag till exempel. Det började med att jag ringde till Agnes och sa att ska vi inte ut och glida lite med inlinesen? Det slutade i att vi åkte hela vägen till mormors stuga på boviksön. Genom Agnes farfar fick vi dit pizza och har hela kvällen suttit i vår båt med varandra samt Heffa, Ossian, Långdahl och Lahti, sjungit release me och skrattat. Sånna här saker gillar vi. Starkt.

Agnes: Vimmelbilder



Jag hade en ytterst trevlig midsommarafton, den avrundades fint med att jag fick somna med min älskling♥


Maja: midsommarnattsdröm

Vad jag är klädd i en dag som denna. Mitt härliga midsommarhumör har dock sjunkit sakta men säkert och det finns inte så mycket till känsla kvar. Med regn och utan både pysselfaster och midsommarstång blev inte den här midsommaren lika bra som alla andra. Jag ska nu svida om lite och dra och hänga med Ossian och hans homies, blir nog bra ändå. 
Kram!

Maja: welcome in


Agnes: måste bara lägga in den här bilden, från våran röda matta!


Agnes: För du var solskenet


IDAG kära vänner är det midsommarafton! Alldeles snart är det lunch och sedan fortsätter dagen rulla på. Det kommer vara mycket folk, och jag är taggad på en fin midsommarstång. Hoppas på att det blir en sådan i alla fall. Älsklingen ska hit också, så det blir en bra dag hur som helst♥ Hoppas ni får en fin dag, hör nog av mig lite senare! PUSS.

Maja: midsommar

Jag är en sån där midsommarälskare. Tycker bättre om det än både valborgs och nyårs så idag är jag glader även om det är mulet ute. Just nu väntar jag på att dammsugaren ska bli ledig så jag får göra lite fint och senare idag ska ni både få lite pics på mitt rum OCH en midsommaroutfit. Låter rätt bra va? Tills dess, ha en superfin midsommarafton♥.

Maja: go bananas

Det var alltså denna jag haffade på stan igår, hoppas bara på att vädret slutar ha humörsvängingar så jag kan få använda den också! 129:- H&M.

Agnes: Nämen nu är jag här å



Jag åt hos älsklingen idag för jag cyklade dit direkt efter jobbet. Kom inte hem förrän nu eftersom jag även hunnit med att se en fotbollsmatch! Orättvist resultat men ganska spännande i alla fall. Jag ska nu bunkra upp med melon och gott kvällsfika framför TV:n. Bjuder på en sån här härlig bild igen, nu ser ni ju den fina tapeten i datarummet också. PUSS.




Maja: jag vet att du hör

Hejhallå. Har varit på stan och köpt present till både Agnes och mig själv. En bikiniöverdel rikare blev jag, vad Agnes kommer bli rikare får ni se sen, kan ju inte berätta det här hehe. Ska snart sätta mig och äta middag och senare ikväll är det match på g. 
Kramis!

Agnes: You had me


En liten sneakpeak, om ni nu inte vill se vad det är egentligen så får ni nöja er så! Nu far jag och jobbar, kika in vettja! Puss.

Maja: jag ser sprickor i horisonten

Hej bloggisen! Önskar att det var sånt väder som på bilden ovan om ni ville veta, istället hänger det alldeles för mycket regn i luften. Ogillas. För övrigt så ska jag strax ta tag i mitt rum som behöver en rejäl uppfrächning, tål inte klädhögar i hallen. Bäst att sätta igång alltså! Hoppas ni haft en fin dag sötnosar.
Puss!

Agnes: And I´m to sexy for this song.


Jag gillar hur snygg jag kan vara ibland.. Jaja förutom att gå runt och lyssna på dålig musik från klasskivan(exempel i rubriken) och sjunga med till det i min ensamhet så har jag shoppat idag, najsss. Väldigt välbehövliga saker också, ännu bättre! Sen undrar jag vad det är för fel på mig och cyklar? Min egna cykel har punka och min mammas broms fastnade när jag cyklade hem från coop. Så nu om ni ser mig cykla så är det med pappas räserrrrrcykel! Allvarligt, jag tror den är trimmad.

Agnes: Det är så vackert där


Nu är jag redo för jobb idag igen! Har åtefunnit mina svart jeans här ovan, har saknat dom lite men eftersom dom är så korta i benen funkar dom bara på sommaren. Hoppas ni får en fin dag, pussar.

Maja: jobbajobbajooobbba

När jag skrev den där rubriken tänkte jag på den här hejaklacksramsan (vet att ni vet vilken jag menar). Igår hann jag inte skriva nåt till er för jag jobbade, tränade, for till Ossian, kom hem och sov. Idag kommer jag däremot kunna skriva till er (okej det är just det jag håller på med men menade ikväll). Aja, ville bara klicka in och skriva litegrann, börjar jobba om tjugo minuter så ska väl ta och avsluta nu. 
Puss!

Agnes: Haha stolt dotter..


Agnes: Off to work

Idag börjar jag jobba, känns lite tråkigt men det spöregnar ute och jag är glad över att ha ett jobb där man befinner sig inomhus hela dagen.  Jobbar hela veckan så jag får väl hoppas på lika dåligt väder så vi slipper det dåliga då jag är ledig, haha. Så här ser jag ut idag i alla fall. Puss.

Jeans secondhand, linne gina och min mobilficka (+converse)

Agnes: Lite spontanklippning



Skulle bara följa med på salongen men mitt hår fick en rejäl uppfräschning! En toning las i så jag skulle få en mycket jämnare hårfärg och håret klipptes så det blev jämnlångt. Vad tycks?

Maja: jobb+fotboll+inlines

Då var första jobbdagen avklarad. En grupp sexåringar är dock lite mer och stå i än jag trodde hehhe! Dom flesta är ändå rätt söta så det går bra hursomhelst. Match har jag spelat idag också, blev vinst så det var ju roligt det med. Nu ska jag snart bege mig iväg på inlines med Elias, herregud vad jag kommer somna gott ikväll efter den här dagen!

Agnes: Bakning

 
Idag säljer jag fika på matchen så jag har bakat. Får inte spela för att jag har en sträckning i magen(?)...jaa jag vet inte själv hur det går till riktigt men jag har i alla fall lärt mig hur ofta man använder magen eftersom jag har ont hela tiden! Menmen, det är i alla fall match mot Morön City klockan fyra på Sörvalla så pallra er dit vettja, det blir nog en bra match. Puss så länge.

Agnes: Bara så länge


Klippte av mina cheapmonday-jeans i alla fall. Hade lite beslutsångest men jag är nöjd.

Maja: gårkvällens

En liten närmare titt på hur jag såg ut igårkväll, hade Agnes klänning från myrorna och smycken och skor från H&M.

Maja: randiga mattan

Tack för en fin kväll kära vänner♥!

Agnes: There is so much that we can´t do

Hej på er! Hoppas att Maja tänkt lägga ut bilder sen när hon är hemma. Knäpptes ganska för många igår. Men vi hade det väldigt trevligt och alla var så fina så. Jag ska smaka på en av mina presenter snart, B&J-cheesecake/strawberry, inte nådigt.. Annars så har jag knäppt lite bilder ute, det blev ju så fint väder helt plötsligt, varsågoda.


Agnes: Ny jacka


blev kär i den här. ganska så jättesöt enligt mig.

Agnes: Skolavslutningen





Maja: nattnudlar

Sitter hos Jossan, vi skulle egentligen spela Harry P men ingen av oss var speciellt sugna på det så vi har bara suttit och pratat en massa och nu ska vi göra currynudlar, satan så gott det kändes hahah.
Puss!

Maja: svart+brunt=snitsigt

Klänning monki, skor H&M, väska Indiska.

Agnes: Lite pics från klassresan




Jag vet, det är olika storlekar, dålig kvalla och inzoomade bilder men de är tagna från facebook så det får heta duga! Hade det i alla fall jättekul♥

Agnes: To the very end, through joy and strike



Vi två bakar bullar, inte dåligt alltså! Jag är för övrigt väldigt trött eftersom det blev knappt fem timmar inatt. Har inte sovit något på dagen idag heller men det ordnar sig, får ta ikapp det inatt? haha..
Jag ska försöka få tag på skolavslutningsbilder också, buhu, blir typ ledsen när jag tänker på det men är ändå så fruktansvärt taggad!  Hoppas ni får en fin dag, puss.

Maja: skolavslutning upphöjt till två

1, 2, 3, 4, 5 våran skolavslutning. 6, 7 stiliga pojkar på kvällen igår. 8, 9, 10, 11, 12, 13 när vi var på brännans avslutning idag.

När jag nu varit på två fina skolavslutningar så har jag fått lite härlig sommarkänsla. Var dock både sorgligt och härligt att gå ut igår, kommer sakna klassen och allt ju! Nu ska jag se lite gossip girl och halvsova då det bara blev fem timmars sömn inatt.
Kram!

Maja&Agnes: avslutningslunch på g

Nu drar vi vidare mot avslutningslunch, därav den lite finare klädseln. Vi tänkte att ni nog ville se den! Ha en bra dag tills vidare. 
Kram!

Agnes: Men nu är det slut på detta


Haha har just mumsat på lite grillad mat med trevligt sällskap, jag ska nu flyga in i duschen sedan så smånigom ta mig till Maja. Sover nog över där, imorgon har vi dans klockan nio på efyran, taggat. Puss så länge!

Maja: - Du måste ju leva upp till namnet!

När jag och Ossian åt glass igår tyckte han att jag behövde leva upp till namnet Maja gräddnos. Då blev det såhär. Annars så har vi haft den årliga brännbollsdagen på skolan. Vi var utklädda till indianer, alla gick tyvärr inte all in men Linus gick så mycket all in att det nog räcker till hela klassen. Diggar hans regndans som ingen tyvärr har på film!
Kramis.

Maja: klackarna med stort k


Maja: even if the sky is falling down

Känner att uppdateringen legat i skuggan lite. Förstår den dock, det är 30grader varmt ute!! Jag för min del har inte varit i skuggan. Har spelat match i strålande sol idag och igår tränade jag i samma värme. Nu ska jag ut i solen lite och bättra på brännan lite. Har förresten ett par nya darlingar till skor som jag ska visa er sen. 
Ikväll kommer några fina flickor till mig och det blir nog super!
Kram!

Agnes: Lite detaljer


Det här har jag på mig idag. Har varit på aulan och övat inför skolavslutningen. Helt sjukt! Hade det för övrigt jättebra på klassresan med härliga 9E. Varför jag är så finklädd är för att jag nu ska till Varuträsk eftersom min kusin tog studenten idag. Hoppas på bad också, det är alldeles för varmt ute! PUSS.

Maja: 9h

Efter en jäkla massa knortbett, första doppet för i år, sång, världens värsta väckning, fotboll och annat kul så kan jag liksom bara skriva att vår klass, den är ju rätt bra faktiskt. Synd bara att jag inte har någon bild på hela klassen men jag menar varje person med det jag skriver, puss!

Maja: sleepmode on

Kom just hem efter en fin och rolig övernattning med klassen. Bilder har jag inte tänkt visa än för efter alldeles för få timmar sömn inatt så ska jag sova nu några timmar, träna och sen, sen kan jag visa bilder.
Puss!

Agnes: Maja fotar


HELT olika bilder på mig som Maja tog igår kväll. Ändå fina men det är stor skillnad! Jag ska i alla fall fara och handla inför klassresan imorgon, dessutom ska jag fixa klart med musiken, taggat. Nämen hörreni, hoppas ni haft en bra dag! Puss.

Design by Maja

Senaste tillskottet i garderoben har vi här då. Kommer från butiken MW (som uttalas Em Doubleyou och egentligen inte finns än heheh). Nä men jag har sytt det själv. Tycker det blev rätt gulligt.

Maja: it's just a white appletree

Äppelträden är ungefär det finaste ute just nu. 
Jag älskar att det är varmt och fint och somrigt ute och att jag ska cykla barbent till skolan. Det ni. Idag ska jag dessutom avverka min sista helt riktiga dag i nian. Hjälp.

Maja: paper aeroplane


En dagens från mig då, det var ju faktskt ett tag sen. Picture taken by självaste Nika.
Nu ska jag se mitt favoritprogram med Agnes. Puss!

Agnes: Goväder som en del skulle säga

Det har varit varmt idag, har gått runt i shorts och svettats. Likaså nu, okej inte det sistnämnda men det är definitivt varmare ikväll än det var igår. Idag har jag i alla fall träffat Ana-Maria och pratat. Fick även slänga mig på cykeln till Norrvalla för att träna med damerna, bra att man får veta saker i tid... Haha, jaja jag slänger in de sista bilderna som jag tänkt visa från Rhodos nu i alla fall. JAG LÄNGTAR TILLBAKA.



Maja: försommar

Igår var en fin kväll. Hoppas på fler sådana i sommar, lite varmare kan det dock få vara.

Agnes: En annan bildbomb



Agnes: Okejj, första delen av alla bilder!


Agnes: 16år




IDAG FYLLER JAG SEXTON ÅR!! haha, känner mig lite liten, sexton är inte speciellt gammalt. Men jag har lite besök här och har äntligen fått något som får bli mina nya älsklingar, najsss. Har förresten fått bilder från Rhodos nu som kommer upp här senare. PUSS.

Maja: flitigt alltså

Jag och Hannispannis vaknade halv tolv typ och vi har legat ute i solen tills nu ungefär. Jag läste Elsas mode som gör en mer än taggad på livet. Nu ska jag måla klart en vägg i mitt rum och sen ska jag prova en ommöblering, om jag hinner det innan matchsamling vill säga. 
Puss.

Maja: grattis bästis♥

Min älskade bästavän fyller år idag, hoppas du har världens finaste dag gumsan.

Maja&Hanna: you're gonna like our style

Halå, vi har varit ute ikväll. Det var kul men kallt så det blev inte så långvarigt. Nu ska vi se gossip girl i källaren och äta chips (vet att ni just blev avundsjuka)!

Maja: myggbett och annat fint

Några bilder från igår bara. Vi spelade volleyboll, pratade allvar som Viktor skulle kallat det, jag och Fellan gick på upptäcksfärd och var tydligen borta en timme (!) utan mobiltäckning och jag fick en hel massa myggbett. Förstår inte varför jag alltid blir mest biten..
Idag har jag målat väggar i mitt rum samt ätit hos mormor, snart kommer Hanna hit och då hittar vi säkert på nåt fint. 
Kram!

Agnes: I loved the most


(Haha fejkleende...)

Jag packar förmodligen ihop lite kläder nu och lyssnar på musik för fulla muggar. Fick nämligen det av pappsen, great! Nämen sedan ska jag slå ihop med syrran och vet ni vad? Imorgon blir jag ett helt år äldre. coolt.


Maja: the sun will set for you

Det är soligt och somrigt ute, tyvärr så blåser det hur mycket som helst! Ska ut till stugan och måla nu i alla fall, uppdaterar när jag kommer hem. Puss så länge!

Maja: turning in circles

(Mobba inte mina fötter, tack på förhand.)

Skulle kunna ha den här långklänningen varje dag ungefär, den är hur skön som helst! Annars så kom jag och Agnes just hem från match, vinst med 6-0 och det känns rätt så bra. Snart ska vi ut på äventyr (se film hos Jossan) sen slaggar vi här. Tjing sötnosar!

Agnes: Who do you think you are



Om circus en timme eller så sitter vi i bilar på väg till Flarken. Ska spela match där åt/med Sörböle som möter Nysätra, bir nog bra. Har i alla fall fått en massa pengar och annat kul så det känns bra än så länge, haha! Nämen nu ska vi inte prata om sånt, nu taggar vi match istället. Bjuder på finisar till bilder också.. PUSS.

Agnes: Och en tredje då


Heej! Kom på att jag inte visat denna söta kjol, köpte den på H&M såklart men i Rhodos faktiskt... I alla fall så har jag på mig den här idag, vi firar nämligen mig här hos pappa eftersom jag far till mamma imorgon. Har insett att jag fyller år på söndag, knasigt värre!

Maja: klasströjan

Här är våran fina lilla klasströja. Har ju visat trycket redan men såhär blev den i alla fall. Rätt söt skulle jag säga. Kommer sakna min klass också, ska skriva ihop ett fint litet minne om den till klassens bok. Har inte valt vad jag ska skriva dock, men det ska bli fint. Nu ska jag dra iväg på fotboll och träffa mina Umeåkusiner, sen kommer Moa och kanske Ellen och ser gossip girl och äter glass med mig. Lovhelgen startar finemang i mina öron!

RSS 2.0