Maja: godmorgon!


Maja: sunshineeeee


Älskar våååår, idag har det varit supervarmt så man har kunnat sola i bikini där det är lä. Lite sjukt. Jag har i alla fall gått en prommis med favoritmoa och solat med Marcus. Mycket bra söndag.

Maja: helgmys

Har varit med mitt hjärta i Umeå idag och myst runt på stan. Jag hittade en fin tröja på monki. Kändes lite tungt dock att det var strålande sol och varmt hemma och när vi kom till Umeå var det mulet och regn (då kändes det desto bättre att det regnade hemma också när vi kom tillbaka så att vi inte missat allt för mycket haha.)
Nu har vi ätit middag och bänkat oss i soffan för oth heeeeela kvällen, tröttheten är hög nu. 
Puss!

Maja: I won't let you fall

Såhär har jag sett ut idag. Steg upp klockan sex för att börja vid sju (förstår inte hur jag orkade platta mitt hår?!). H&M hade i alla fall frukostöppet för anmälda klubbkunder och det var supermysigt, mycket folk men ändå lugnt! Slutade vid två i alla fall så har hunnit mysa runt hemma en stund. Ska iväg och äta med min finaste sen så det blir hur bra som helst. 
Puss!

Hanna: i hope you find it

Haha, kände piken från Majsen och var tvungen att skriva ett snabbt litet inlägg. Veckan har iallafall varit bra, har hunnit ligga hemma och vara sjuk, haft två nationella prov, grillat med massa härliga, tränat, handlat lite nytt till garderoben och myst med min Axel. Och imorgon är det redan fredag och helg, dagarna bara flyger fram.
Vi lyckades förövrigt ha likadana tröjor fast i olika färger idag på skolan, haha. Men för att det här fortfarande ska kunna vara ett snabbt och kort inlägg så avlutar jag här. Lika bra då jag måste packa, åker till fjällen med världens bästa imorgon och stannar där över helgen. Godnatt fina ni!

Maja: early morning

Införskaffade ett par blå jeans igår då bikbok hade 50% på allt. 

Såhär dålig statistik var det väldigt längesen vi hade. Känns riktigt dåligt faktiskt men jag hade verkligen hoppats att Hanna skulle ha uppdaterat för känner att det är hennes tur (känn piken stjärnan). Idag har jag i alla fall packat upp varor, gjort tacolasagne, träffat laget en stund och fikat hos mormor. Heja vad jag är effektiv ibland alltså;)
Nu måste jag göra andra tråkiga saker som att städa mitt rum, bestämma vad jag ska ha för kläder imorgon och sen gå och lägga mig. H&M har frukostöppet imorgon och jag börjar klockan sju, ska upp sex alltså. Kan knappt minnas sist jag steg upp klockan sex..gruvar mig lite. 
Puss!!

Maja: create my own reality

Hej snyggingar! Har haft ännu en praktikdag och har även hunnit med att både ha utvecklingssamtal och vara på kalas hos mina småkusiner Elvira och Einar. Var dock ett mycket försenat kalas då Einar fyllde år i början av mars typ! Om en stund beger jag mig mot Marcus och mys, puss!

Maja: två månader

Love u.

Maja: you make me feel good, you make me feel great

Beger mig mot sjungande och umgås med min fina Moa. Blir superduper, har inte träffat henne på ett tag nu. 
Annars så har jag fått vara uppe på H&M idag och plockat fram lite nyheter på accesoaravdelningen, det har tagit hela dagen ungefär eftersom jag var tvungen att hänga om och fixa plats. Kul var det i alla fall!
Puss på er!

Maja: baby you light up my world

Jag är världens lyckligaste för att du bara är min.

Hanna: dentjugoandraapril

Haft en jättemysig helg. I fredags var jag och Fanni med några härliga och igår blev det middag i byske. Idag har jag bara myst med min älskling och klev inte ur sängen före tre, då jag for och fikade med pappa. Har för övrigt dragit på mig en rejäl förkylning så ikväll ligger jag nerbäddad i soffan hela kvällen och somnar tidigt. Hoppas ni mår bra, pussar!

Maja: tjugoandra


Ursäktar denna bild, men tänkte visa skillnaden på mina fotknölar. Foten gjorde sig illa igår på matchen och det gör ontontont. Blir så less på att aldrig få vara helt skadefri. 

Från en sak till en annan så hade jag det mysigt med laget igår och idag startade jag dagen med one three hill+Marcus+godis och jag är nyss hemkommen från Skellefteås konståkningsuppvisning som vi sytt kläder till och nu ska jag ta en prommis med finaste Nika. 
Puss!

Maja: hello world look and listen

Hemkommen från kåge och från en biltur med la familia på söder (coop, elgiganten och europamöbler). Sitter nu här och försöker bli taggad på match men känns inte så himmelens jättekul i detta väder. Det regnar slasksnö. Fy. Sen måste jag även bestämma vad jag ska ha för kläder ikväll då det är häng med laget på klubbis. Blir kulkul, men som sagt så måste jag bestämma vad jag ska ha på mig. Hej ilandsproblems.
Puss!

Maja: myyyyys


Hänger i Kåge på trerätters hos Melina, hon har bjudit på supergod mat och det känns huuur mysigt som helst att få vara med mina klassbrudar. Har inte träffat dom sen tisdagen på påsklovet, tror det är det längsta vi varit ifrån varann haha. Nu sitter vi i alla fall nere i Mellos källare och myser för fullt med massa godis och big brother, tror vi stannar här hela kvällen.
Puss! 

Hanna: Torsdag

Flög bokstavligt talat upp ur sängen imorse då jag insåg att jag bara hade 20 minuter på mig att göra mig klar och ta mig till skolan. Men jag hann som tur var, haha. Slutade klockan fyra och efter det har jag bara legat i sängen med Fanni. Vi tänkte ta oss in till stan men hade inte riktigt orken. Nu ska vi gå och göra oss någon middag och ikväll blir det hockey med fina, puss!

Maja: lite catch up!

Hej på er! Hade typ glömt bort att jag faktiskt är bloggare och förväntas skriva lite här. Igår var det i alla fall snökaos i vår lilla stad, bussar välte här och där och jag var arg för att man inte kunde cykla. Eller, kunde man väl men då skulle det varit slira_helatiden så det valde jag bort. Tränade i hagel och sen for jag till Carro, det var mys!
Idag har jag varit kortdag på H&M för att fara till en kiropraktier som knäckte till mig lite, hoppas jag slipper ha ont i benen nu. Hann träffa mitt hjärta sen också och nu ska jag och mamma snart cykla till Sofia för att hon fyllt år. Blir kanonbra!
Kram på er mina fina♥

Hanna: summertime and the livin is easy

Haha, jättedålig bild men min kamera är hos Fanni så det fick bli en webbis. Hittade ett par gamla shorts som jag inte varit så förtjust i, bad mamma sy på lite spetstyg och nu är jag som nykär igen, haha!

Maja: I've got a pocket full of dreams

Jag idag.
Andra praktikdagen avklarad och en trött Maja ska snart trampa mot norrvalla och fotbollsträning. Hoppas det går bra, vet i alla fall att jag kommer få tacopaj när jag kommer hem så det kan jag ju tänka på om det går dåligt haha..
Puss!

Hanna: in every single way

Finaste fanni.

Hanna: tisdagdensjuttondeapril

Vaknade i världens mysigaste famn imorse, cyklade hela långa vägen till skolan från Axel i motvind och var död när jag kom fram. Fick iallafall sluta tidigare än vanligt och nu sitter jag och tittar på film och äter kladdkaka. Ikväll jobbar jag, och ifall jag hinner träffar jag fina Fanny som varit utomlands. Pussar!

Maja: första praktikdagen-check

Hejsan mina fina, började praktiken idag med att hänga nere på lagret hela dagen. Var väl rätt skönt att börja så! Har dock haft himmelens ont i kroppen (mest i högerbenet om ni ville veta) så tränar inte idag. Samlar energi med min älskling och fruktsallad till imorgon istället! 
Kram.

Maja: två från helgen

Här är två mobilbilder från helgen, tänkte att ni ville se kanske! Har varit så dålig på att ta bilder på sista tiden.

Maja: in my window

Hej mina fina, hade en väldigt mysig tjejmiddag hos Hanna igår! Vi lagade tacos, åt pannacotta, pratade en massa och såg sen John Tucker must die. Idag har jag haft match som gick så sjukt dåligt och nu har jag ont i hela kroppen, fy. 
Alldeles snart kommer Lina och Carro hit, blir mys för har inte träffat dom på hundra år känns det som! Imorgon börjar även min praktik vilket jag taggar otroligt mycket.
Puss!

Maja: if you don't hope, you will not find what's beyond your hopes

Ojoj, här ekar det lite. Men igår var jag i alla fall på stan med Marcus, kom hem och lagade middag med pappa, sen kom Hanna och Isak och vi pratade en del, jag och Hanna bastade sen och efter det for vi ut och körde burträskbingo med en del sjuka saker. Vi cyklade runt som idioter och gjorde hur mycket som helst (tyckte vi) men vi kom ändå näst sist.. kul var det i alla fall!! 
Moa och Hanna sov här och nu har vi käkat våfflor. Jag känner att jag utnyttjar min påsklovstid riktigt bra faktiskt, kommer vara nöjd imorgon kväll när jag går och lägger mig haha.
Puss!

Maja: skön dag

Idag lämnade jag inte min sovtröja förrän jag skulle träna (det var klockan åtta för övrigt)...Jag och Marcus vaknade sent och gick bara upp för att göra mat, annars låg vi bara i sängen och såg film men vissa dagar får man göra ingenting ju. 
Träningen var i alla fall ett halvtungt fyspass men sen blev det trevligheter med massa kul folk, sjukt nice!
Puss.

Hanna: LOVET

Hej mina fina! Jag vet att det var en evighet sen jag skrev sist, men har haft fullt upp hela lovet och inte sovit hemma en enda dag. I början av lovet var jag som sagt i fjällen med min pojke, vi hade tur med fint väder hela tiden och låg för det mesta nergrävda i en snön och solade. Dom två senaste dygnen sen jag kom hem har jag spenderat med några kungliga tjejer! Nu har jag iallafall landat i soffan med godis, min favoritpojke och hockey. Jag mår bra!

Maja: grattis hjärtat♥


Maja: elfte april

Idag har jag varit sjukt effektiv. Hann vara hos Marcus, fika med mina solstrålar Moa och Ellen (love you mina fina), tränat, fikat hos Marcus och nu kom två favoriter hit, Filip och Robert. Saknat dom! 
Puss på er!

Maja: hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Hänger med dessa fina. 
På träningen idag fick vi veta att f17 läggs ner, känns sjukt tråkigt men ändå lite skönt att slippa välja mellan sina lag. Senare ikväll cyklar jag till Marcus för att han fyller år imorgon så det blir mys!
Puss!

Maja: for you, I would do everything

Det här höll jag på med igår, rensade garderoben, och nu ligger allt i högar över hela golvet och det känns så sjukt jobbigt att hänga upp det på galgarna. Annars så väntar jag på Melina som är och får sig en ny frisyr. Blir mys med mina älskade klassisar ikväll, saknat dom! 
Puss!

Maja: nionde april

Hänger på aldergatan och lyssnar på kent. Idag har jag och Marcus varit på stan (kul att mycket var öppet osv och att dom enda som hängde på stan var lodisar). Ska snart hem i alla fall och då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för kul, får se helt enkelt! 
Puss!

Maja: we could start the universe with our heartbeats

Såhär har jag sett ut idag.
Började dagen med att äta rester från igår, vi åt nog bland det godare man kan äta igår, grillat och världens godaste potatisgratäng! 
Jag och Marcus for i alla fall och fikade med hans släkt sen och nu sitter jag här och inväntar finaste vännerna för att spela lite med andra ord osv, blir hur bra som helst!
Puss!

Maja: finingar allihopa


Maja: cheescakebagarn

Har varit sjukt duktig denna morgon, tog priset som världens bästa flickvän och gjorde frukost och sen har jag hunnit göra två stycken citroncheesecakes till ikväll för ikväll är det släkten på pappas sida som kommer hit! 17 pers kommer vi vara så det kommer bli asnice. Först ska vi på hockeyn, puss på er!

Maja: påskmiddag

Har haft en riktigt trevlig kväll med släkten från mammas sida, såhär har jag sett ut!^

Maja: fullt upp

Hej snyggingar! Ursäktar den uteblivna uppdateringen igår hemskt mycket. Spenderade min lediga dag med pappa, vi var och handlade och jag fick en ny cykel!!! En födelsedagspresent i förskott då supersnabba supercykeln håller på att falla i bitar, bokstavligt. Efter det städade vi i alla fall, sen drog jag på träningsmatch och sen direkt till min finaste kusin som jag inte ens minns när jag umgicks med senast. Vi lirade Harry P som vanligt och catchade upp en massa. Nu är jag hos hjärtat mitt och ska sen vidare hem för att styra upp mig innan det är påskmiddag hos mormor, vi hörs sen! 
Puss.

Maja: when everything feels like the movies


Hanna: for you I´d write a symphony

Igår fick jag äntligen träffa mitt hjärta, som jag saknat honom. La mig i sängen lite för sent också, vilket resulterade i en slitsam morgon idag. Men sen har dagen flytit på bra, snart ska jag och träna med mamma och efter det packar jag till imorgon då jag åker till fjällen med Axel och hans familj.

Maja: påsklov!

Nu har jag påsklov en dag före dom flesta andra (nöjd tjej!!!!) Sitter i alla fall och knaprar på riskakor och har blivit en sån där som alla iphoneägare kommer hata för har skaffat instagram nu när det kom för android. majawestin heter jag där i alla fall! 
Ikväll blir det först träning sen mys med Melojna, tror vi ska baka cheesecake hehe.. 
Puss!

Maja: svenskaplugg

Det här var en svår svenskauppfigt. Jag trodde det skulle gå hur fort som helst men sju frågor om bara en text var lite klurigt att komma på utan att dom blir för lika varandra.. 
Idag slutade vi redan kvart över ett och då gick jag på stan med Ilona (Melina också en kortis) och fick med mig en superfin tröja hem, kan visa sen! Om en stund drar jag på träning sen sover jag hos mitt hjärta, puss på er!

Maja: andra april

Är med min finaste Hänni men ska snart iväg och träna. Dock så känns det som att jag blivit överkörd av en traktor, så trött är jag, inte i så himla bra träningsform alltså men det brukar lösa sig ändå. Har annars haft en rätt bra dag i skolan och känns sjukt skönt att få påsklov redan på torsdag, är alltså ledig då. 
Puss!

Hanna: when I look into your eyes

Kom precis hem från skolan, har gjort bort historiaprovet idag och det känns skönt! Nu tänkte jag ta mig något att fika och efter det cyklar jag iväg och sjunger jag på musikskolan. Ikväll träffar jag fina Maja, blir mer än bra. Kramar!

Maja: gosöndag

Har varit med Marcus och Petter på fotboll hela dagen. Jag och Marcus har nu varit duktiga och pluggat lite (och sett lite hockey). 
Fotbollen för oss igår gick hyfsat. Vi vann första med 3-0 sen förlorade vi andra med 3-1 men jag är ändå nöjd, tyckte vi gjorde två rätt bra matcher! 
Hoppas ni haft en bra helg mina fina, puss!

RSS 2.0