Maja: nöjdarn

Jag känner mig otroligt nöjd denna afton. Jag och Melina fick mycket gjort på historian, jag sprang snabbare än jag någonsin gjort runt broarna och har just varit ute och övningskört. Och det gick bra! Fast det bara är andra gången. Hoppas bara att fotbollsträningen går i samma mönster så är dagen fulländad i nöjdhet. 
Puss!

Maja: tjugoåttonde

Har gått en prommis med min stjärna ikväll. Mycket mysigt. Kramade även henne hejdå då hon åker till Stockholm på torsdag och är där över helgen. Är lite smått avis. Hade väldigt väldigt väldigt gärna befunnit mig i huvudstaden denna vecka då det är fashion week! Nu är jag då tyvärr hemma i lilla regniga och kalla Skellefteå. Igår på afton var det 6 grader. Det är ju helt sjukt.. 
Puss!

Hanna: helgen


Helgen gick lika fort som den alltid gör då skolan är igång. Ett gäng taggade tjejer i fredags, surtrömmingsmiddag, ett varv i milspåret och en massa mys är vad jag hunnit med. Idag gick vi till 25 över tolv och sen for jag och Fanni hem till mig och rullade massa chokladbollar. Ikväll har jag trotsat regnet och sprungit ett varv runt älven i plaskblöta springskor, sen bakade jag bullar med mami och nu ska jag lägga mig i sängen och se gossip. Godnatt! 

Maja: gameday

Igår var det häng i bergliden med lite släkt. Pussade på världens sötaste hundvalp också, blev lite kär måste jag säga haha.. Det var i alla fall mycket trevligt. Idag är det match mot clemens och det är verkligen dags för vinst. Fram med målfoten och inställningen så hoppas jag att det här går vägen. Är så taggad som man kan bli! 
Puss.

Maja: 6 månader

Idag har du varit min i hela 6 månader, du är det finaste och bästa jag har och jag älskar dig.

Maja: friday I'm in love

Efter en skolvecka med tidigare mornar kunde inte älskade fredag komma mer lägligt. En bra sak med att skolan börjat är ju faktiskt med att man uppskattar helgerna mycket mer! Igår var jag i alla fall med min bästa vän och skrattade åt saker bara vi tycker är kul, sånt älskar jag.
Ikväll myser jag med min finaste som jag varit med i ett halvår idag, wei. 
Puss!


Hanna: when you just can't stop smiling


Hade bara en enda lektion idag och en sovmorgon till elva innan det. Efter det traskade jag runt på stan med Fanni en stund. Nu har jag precis ätit och senare ikväll far jag ut och springer sen kommer min pojke hit och sover♥

Maja: skolstart

Så var skolan igång och som vanligt känns det knappt som att man haft sommarlov när man är tillbaka i korridorerna. Har träffat hela tre nya lärare idag och jag känner mig faktiskt rätt peppad på de nya kurserna (om man ens får avslöja en sån sak). 
Snart drar jag i alla fall vidare till Marcus för middag och sen vidare mot skogsvallen för träning. Hej rutiner. 
Puss!
 
(För att se outfits för de två skoldagarna som varit, klicka HÄR)

Hanna: 21 augusti


Efter en underbar sommar som har, trots det dåliga vädret gett mig tusentals fina minnen, skratt och tokigheter. Så har jag nu börjat om skolan igen, men idag var vi inte minst på skolan utan Es2d är det jag numera ska skriva på alla hundratals papper jag kommer lämna in i vinter. Kändes hur kul som helst att träffa alla mina fina klasskompisar igen. Kramat min bror Hjalmar hejdå har jag också gjort, då han for till Norge igen. Ikväll är det bio och popcornätande som gäller.

Maja: bildbomb

Dom här sista dagarna på sommarlovet har jag hunnit med massa kul. Var en dag på vitbergs, hade godispicknick med Maria och Julia, avslutade sommaren i Fellans stuga i fredags och var i boviken med Hanna igår. Sov även i vår stuga med mitt hjärta inatt och nu ska jag snart iväg på match i Umeå. Myser med mina favoritklassisar ikväll. 
Puss!

du är det finaste jag har


Maja: soldag på älvsbacka

Har myst på en brygga med Marcus och älvsbackagänget idag! Har även hunnit med att springa på stan med Flisan och fotbollstränat. En bra dag helt enkelt.
Puss!

Maja: it's a beautiful day

Idag tog jag och Flisan hennes supermoppe till kåge där vi blev upplockade med båt av Marcus, Wille, Ante och Joel. Då åkte vi till Willes stuga och har varit där idag och åkt ring osv. Fellan provade även lite wakeboard, dock var balansen inte riktigt tillräckligt bra haha;)
Har i alla fall haft en superdag och avslutar den med att träna och sen se film med mitt hjärta!
Puss. 

Maja: mysdag

Jag har haft en supersoft dag, åkte och badade (solade) med Hanna och Axel då dagen bjudit på fantastiskt väder! Sen ikväll har jag umgåtts med mina fina, Ellen, Moa, Hanna och Fellan. Vi käkade pizza och pratade om allt och tittade på bilder från när vi började umgås. Bjöd på många skratt kan jag lova.
Puss!

Maja: stugdygn

Har spenderat mitt senaste dygn i stugan med familjen+Marcus och mormor och Erik. Vi käkade grillat till middag, gjorde hajkbananer till efterrätt och badade tunna senare på kvällen! 

Hanna: promenix


Tar en promenad med hunden min, försöker vila baksida lår som inte känns så hel efter två springrundor i milspåret. Försöker träna upp mig för att kunna slå mamma i tjejmilen i höst, då jag lyckades vara lite väl kaxig i början av sommaren och slå vad om att jag kommer vinna, ajajaj kommer nog få äta upp det haha. Sen ikväll far jag och bastar med bästa Maja och Moa.

Maja: åttonde

Hade en bra kväll med Lovisa, Carro och Linnea igår! Supermys. Idag har jag käkat lunch på stan med mitt hjärta och gått runt lite. Ska snart iväg på träning fast jag är trött i hela kroppen. Blev som rivstart för mig sen jag kom tillbaka, med tre matcher på en vecka och ett fyspass igår så känns framförallt inte låren så pigga. Men det är så otroligt roligt med fotboll just nu så ska inte klaga!
Puss. 

Hanna: the sound of your voice painted on my memories


Maja: kalas

Lite bilder från kalaset igår! Idag har jag umgåtts med Moa och Ellen i falkan, även Johan, Simon, Isak och John kom dit och det var verkligen superkul att träffa dom då det verkligen var ett tag sen. Alldeles strax cyklar jag till träning sen umgås jag med min stjärna. 
Puss!

Maja: 4 augusti

Hela fyra dagar sen jag kikade in här. Tiden går så otroligt fort nu och skolångesten har börjat sätta sig lite men ska se till att njuta dom två veckorna som är kvar! Har i alla fall dom senaste dagarna hängt i stugan lite, hjälpt till att bygga lite altan, spelat match, varit lite med Hanna och Fanny och idag slog jag och Moa på stort och bakade bullar!! Lillebrodern fyller år idag också, så har haft lite kalas. Beger mig sen mot Moa för en myskväll.
Puss!

RSS 2.0