Maja: finaste♥


Maja: vilken härlig daaaaaaaaaaag!

Har haft en toppendag i bygdsiljum idag! Det var strålande sol helahela dagen, ååååh är så taggad på åre nästa vecka nu. På söndag åker jag med la familia+Moa, blir kalas!

SVAR

Svar till lina:
Det är inte alls mycket plugg på hantverks så om du är intresserad av att sy/florist och inte vill ha så mycket i skolan så borde du välja det!

Hanna: and it brings me to you

Har haft Marcus och min älskling på besök ikväll, gosigt. Annars så har jag hunnit fota och tränat med Fanni idag och nu tänkte jag krypa ner i sängen. Hoppas ni haft en fin dag, pussar!

Maja: going up up up up up

Hej fina! Har inte så mycket bilder att visa så ni får se tre mobilbilder från senaste veckan. Vi körde snöbrännboll idag på idrotten, helt sjukt vad det var jobbigt. Man tänker liksom inte att det ska vara så stört jobbigt att springa i snö! Om knappt en timme cyklar jag upp till bollhallen och äter med f17, har lite utbildning typ och sen möter vi mitt andra lag, alltså city, är taggad fast jag egentligen inte har så mycket ork.
Puss!

Maja: mellofavoriter

Eftersom att jag är så sjukt melloinsatt tänkte jag dela med mig av mina favvosar, så här har ni dom!

Hanna: Just sing little darling, sing with me

Hej fina ni. Krigat mig igenom sista måndagen innan det efterlängtade lovet. Tänkte vara lite duktig och göra bort lite novellskrivande nu så jag inte behöver stressa allt för mycket imorgon. Senare ikväll far jag och tränar, blir super. Pussar!

Maja: middagsmaker

Plockar vuxenpoäng genom att laga middag såhär i början av veckan. Fast jag inte sovit alla timmar jag behöver inatt är jag rätt pigg, just för tillfället i alla fall, har varit annars idag på skolan...
Annars så ska jag hänga med Jullan om ett tag innan jag drar vidare på träning, tror att det är näst sista MMApasset idag faktiskt! Aja, hoppas ni mår bra snyggingar. 
Puss!


Maja: det är så jag säger det

Denna fina söndag har jag snabbsytt den här t-shirtklänningen (klicka HÄR för att se fler bilder+färg). Jag har även hunnit skriva klart min filmanalys och städat mitt rum (känner mig rätt effektiv hehe) och snart kommer tre snygga brudar hit, blir bra det! Senare ikväll myser jag med min fina.
Puss!

Maja: den tjugofemte

Ikväll mellomyser jag med mina bästa klassbrudar. Blir hur bra som helst!

Maja: I'm yours

Hej mina fina! Har inte varit så aktiv här men har ju haft cup så det har liksom inte funnits tid. Vi spelade i alla fall en oavgjord, en vinst och en förlust så det är väl helt okej, tyvärr räckte det inte för att gå vidare men har haft sjukt kul med er ändå brudar! 

Hanna: I love the way your eyes light up when you laugh


Ikväll har jag och Fanni varit och tittat på lite fotboll. Men eftersom att båda är jättetrötta så hamnade vi halvsovandes här i hennes säng. Men nu tänkte vi sjunga lite singstar eller sätta igång en film, haha. Kram!

Maja: friday I´m in love

Hänger med älsklingsMoa idag, har haft en superdag i skolan och ikväll är det ju som sagt fotboll som gäller. Kung fredag! Om ni skulle vilja kika på våra matcher spelar vi halv sju och halv nio. 
Puss!

Maja: fotboll♥

Tränade roligaste inomhusträningen för året idag. Helt sjukt vad kul det var och jag blev ännu en gång påmind hur mycket jag älskar inomhusfotboll. Vårt lag vann också hehe, och det var ju viktigt;)
Imorgon är det cup och jag är hur taggad som helst, aaaaaahhhhhh!!!!!

Maja: the A team

Efterskolanmyser med Melina, fast hon har somnat så jag hamnade här istället men det är ju helt ok det med. Slutade klockan två idag som varje torsdag och det är verkligen hur skönt som helst. Blev även klar med min matta idag på skolan så nu är det avklarat också. Sköntskönt. 
Puss!

Maja: semmeldagen, igår

Igår var det ju semmeldagen, eller semledagen? Jag tycker i alla fall att det namnet är bättre än fettisdag eftersom det är just semlor man ska äta. Tycker hur som helst att jag fick till ytterst söta semlor så jag blev tvungen att fånga dom på bild. 

Idag har jag hunnit med skola, Agnes och ett väldigt skönt löppass. 
Kram.

Hanna: sometimes when I say "I´m okey", I want you to look me in my eyes, hug me and say, "I know you´re not"

For till fina Fanny efter skolan en stund, fikade och myste framför en film. Nu har jag precis ätit och ska snart dra mig ut och springa en stund och efter det blir det matteplugg, har prov imorgon. Kramar!

Maja: mer från fredags

Mathildas bilder.

Hanna: fettisdag

Har varit och tränat på friskis med Fanni ikväll, jobbigt men jättekul! Nu ska jag sätta mig vid tvn och smaska på en semla för det är ju faktiskt deras dag idag, haha. Hoppas ni haft en fin dag, puss!

Maja&Hanna: tjo

Vi har varit med Linnea, Ilona och Melina idag! Det var mys och sjukt skönt att sluta redan vid elva. Nu lagar vi middag för fulla muggar, korv och makaroner, vår specialité!
Puss.

Agnes: Fredagsmys på Almgatan





Grymt fina kamrater efter Battle of the bands i fredags hos Oliver. Riktigt kul hade jag den kvällen och vandrade hem och förfrös tårna av mig, jaja tycker om det i alla fall! EMMAS bilder.

Hanna: gonegonegonegone

Äntligen har jag fått plocka ut tågbanan jag hade i munnen. Känns ovant, men nöööjd är jag!

Maja: like I'm the only girl in the world

Bjuder på en bild vi tog igår, åh vad jag tycker om er mina flickor♥
Idag har skolan gått ovanligt snabbt, brukar hata måndagar egentligen men vi har haft så roligt idag att det inte ens var lite jobbigt! Aja, nu ska jag sätta igång med en städning av rummet, känns sjukt tungt men efter det kommer en finis hit så jag ska nog klara det hahahah. 
Puss!

Maja: the happiest girl in the world


Maja: lägesrapport

Tim hade bara en hjärnskakning och mår bra nu, så vet ni tänkte jag:)

Maja: When you stop chasing the wrong things, you give the right things a chance to catch you.

Såhär ser jag ut idag, har varit på fyraårskalas och nu ska jag, Ellen och Moa iväg på wook n'roll och äta. Älskar mysiga söndagar. 
Puss!

Maja: krya broder

Min finaste lillebror kraschade i backen idag och är på akuten, hoppas det blir bra snaaaart!

Hanna: over my head

Finaste Fanni fyllde år igår, firades med brudarna på bilden och sen for vi vidare till massa andra personer. Kungligt!

Maja: hv1♥

Hade en sjuuuuukt bra kväll med några av classmatesen igår, ni är kung! Kvällen slutade på bästa sätt också och ikväll blir det mys för jag orkar inte ens nästan göra något annat! Har redan krigat mig till en fotbollsträning idag så tycker att jag varit lite duktig ändå. 
Puss!

Maja: klassfest


Maja: stjärnis

Har varit med en sjukling hela kvällen, var mys. Nu sitter jag hemma och har fått min nya telefooooon, är sjukt nöjd över den faktiskt. Förlåt för att uppdateringen varit dålig här idag dock, men den kan ju inte vara på topp jämt!
Puss.

Hanna: hjärtat mitt

Nio underbara månader idag, älskar dig.

Hanna: orangee

Köpte hem den här tröjan för någon dag sen. Den kommer från Bikbok och kostar 299kronor, men just då jag var där var det ett erbjudande att ifall man köpte för 300kronor så fick man ett presentkort på 100kronor, väärt!!

Maja: symaskinsjobb på g

Hej mina fina. Idag tränade jag tidigt och har heeeela kvällen ledig, nog för att den redan börjat men har suttit i soffan och gjort ingenting tills nu, sjukt skönt. Nu hade jag i alla fall tänkt sätta igång med lite syjobb. Har tänkt sy en vit spetsklänning då jag fick hem tyg förra veckan. 
Puss!

Maja: it's been a long long time

Hänger med den här fina bruden, var så sjuuukt längesen alltså. Vi har en del att prata ikapp!

Maja: glad alla hjärtans dag♥

Ha världens finaste alla hjärtans dag bästa läsare!

Maja: how we standing side by side

Hej! Har hängt med mina finisar Ellen och Moa idag efter skolan och nu sitter jag här och laddar för fullt (har ångest) över fysen som börjar snart. Känner mig verkligen inte på träningshumör.. Men, måste man så måste man och nu måste jag. 
Puss!

PS. Grattis till finaste Carran som tog körkortet idag!!!

Maja: but I don't live in there no more


Maja: goshelg

Hej snyggingar! Har just landat efter en riktigt mysig helg med laget. Har verkligen varit supermysigt! Har dock haft trassel med min fot som gjort att det inte gått så bra att träna som jag skulle vilja menmen. Igår tryckte vi ihop oss hela laget (18st) i mitt och Lovisas rum för att se mello tillsammans (förälskade mig lite i Ulrik Munther också), gooooos.
Aja, är så sjukt trött nu att jag nog ska lägga ner med skrivandet här till imorgon! 
Puss.

Agnes: Jag har ingen ålder


Kanske en av de längsta låtarna han har....men bara man lyssnar en minut så räcker det, taggad för resten av kvällen. Haha.

Hanna: each coming night

Har min gullkusin på besök ikväll och över natten, nu tänkte vi traska till coop och köpa glass. Har saknat henne!

Hanna: And I remember every word you said


Idag är det fredag och äntligen helg. Ikväll myser jag och Fanni hemma hos henne med massa gott, hårinpackning, ansiktsmask och allt i den vägen, lovee!!

Maja: bara en liten påminnelse

Kom ihåg att kika in HÄR!

Maja: like a shooting star

Jag, Linnea och Melina utnyttjade studion på skolan idag, kuligt juu!

Maja: flowerpower

Hej mina fina, slutade tidigt idag som alla fredagar och nu ska jag och Agnes göra järnmackor för maten på skolan var oaptitlig.. Senare drar jag vidare mot kombihallen och löpning, skulle vara lugnt idag dock då vi har träningsläger i helgen.
Puss!

Maja: sommarbild som inte visats

ph: Nika

Kände att det behövdes lite sommar i bloggen när det är som vintrigast ute.

Maja: I'm gonna give all my secrets away

Hej snyggingar! Idag har jag på mig min favvoklänning från monki (ifall ni ville veta liksom). Har haft en av dom mysigare skoldagarna på länge idag med både eftermiddagsfika och eftermiddagsmassage, skulle dock behöva mycket längre massage eftersom jag har en hejdundrande träningsvärk. 
Aja, nu ska jag i alla fall hjälpa papps att laga lite tacos sen kanske jag hinner sätta mig vid symaskinen innan jag ska träna också!
Puss.

Maja: you said you felt so happy you could die

Hej sötnosar! Idag har varit en rätt bra dag, brukar hata onsdagar för att dom är långa och jobbiga men idag gick det faktiskt jättefort. Direkt efter skolan for jag på ett spinningpass med laget och det var sjukt tungt. Kände mig typ sliten innan så nu efter är jag sjuuukt slut. Hoppas på en lugn träning imorgon, verkligen. 
Puss!

Hanna: I want to tell the world, shout it out loud

Hallå på er! Fick sluta redan vid lunch idag så jag och Fanni for hem till henne en stund och åt jättegoda vofflor och fotade lite. Det är så sällan man hinner fota ute annars, det blir mörkt så snabbt så vi passade på. Fast vi höll på att frysa ihjäl, haha.

Maja: you just hit the weakest point

Denna trio var vi på skolan idag då vår fjärde var sjuk. Blir alltid lite tomt då! 

Aja, kylan håller sig fast här i Skelltown och jag och Linnea spurtar täckbyxor genom catwalken på balder varje dag, skulle nog avlida lite om jag inte använde dom..tränar ikväll som vanligt och känner faktiskt taggen att få träna lite fotboll och inte fys. 
Puss mina fina.

Maja: kom ihåg mig då, kom ihåg mig då




Saknar dig mer än nånsin.

Maja: dagens med Tim

Tyckte brodern min va så himla fin idag så tog en bild på han och sa "hahah ska använda det här som en dagens outfit på bloggen" (glömde bara säga att det inte var ett skämt till honom.)

Maja: jag vet inget om dig

Efter en snabb måndag så ska jag nu skriva ihop en inlämning om vad kommunikation är för mig. Jag har blivit så sjukt dålig på att plugga sen jag började hantverks för vi har så lite i skolan. I veckan har vi inlämning och redovisning imorgon sen engelskaprov på onsdag, det är ju ingenting egentligen men det känns typ mycket för att vi nästan aldrig har något! Senare ska jag iväg och träna också, har inte tränat sen tisdag(!!) så det blir skönt. 
Kram!

Maja: win

En sån här trillar ner i min brevlåda i veckan troligtvis, blir bra, klarar mig inte med den gröna värdelösa länge till..

Maja: ingenting står över mig

Fredagens klädsel. 

Om en timme eller så kommer gulleFia och myser med mig, blir hur bra som helst! Snyggt att det knappt går bussar på söndagar i den här stan och att det är -25 så att man förfryser om man cyklar-.-

Maja: fever fever leave my heart alone

Känns sjukt trist att behöva missa årets första träningsmatch för den här satans sega febern. Känner mig egentligen inte ens sjuk ju..Hejar på moröbrudsen i alla fall, krossa Melinas KAIF idag!

Som tur är så gick dom två bästa bidragen vidare i mello igår så då slapp man vara olycklig. Tror det blir att gå ut i kylan med papps snart, behöver nog lite frisk luft. 
Puss!

Hanna: I want to be your favorite hello, and your hardest goodbye

Blev sen middag och mys med världens finaste, lovee u.

Hanna: wanna make the world dance

Idag klev jag och fina Cissi upp jättetidigt för att baka bullar, som vi gjort hela långa dagen. Haha, förutom att brandlarmet gick och jag i panik skrek till Cissi att springa till grannarna och hämta hjälp så gick det bra. Goda blev dom iallafall!!

Hanna: yesterdaayy

Middag igår med finisarna sen for vi ut och var med massa annat trevligt folk, king!

Maja: jag går i dagar i tröjan du hatar ah ah ah

Några bilder från gårkvällen! Har massamassa mer men tror inte jag blir så poppis om jag lägger ut dom haha. Hade i alla fall huuur kul som helst så tack för det alla fina! 

Idag är det -30 grader, helt sinnesjukt. Känner mig heller inte helt hundra från min feber än så det blir nog bara att ha hemmamys till melodifestivalen som börjar ikväll. Jag är ett stort mellofan faktiskt så jag taggar lite heheh.. 
Puss på er!

Maja: bra kväll

Efter en sjukt bra kväll ska jag gå och lägga mig rätt tidigt i min älskade säng, har ju trots allt haft feber! Skriver mer imorgon i alla fall, outfit hittar ni HÄR
Puss på er!

Maja: fullt med inspiration

Ligger hemma i feber och ser stylisterna och känner bara hur mycket jag vill det där. Jsg vill vara precis där, mitt i modesverige och få hålla på med det jag tycker är roligast i hela världen och vara riktigt duktig på det. Samtidigt blir jag lite rädd också för tänk om jag inte tar mig dit och får göra det där som är det bästa jag vet? Så ska jag inte tänka dock för jag vill, villvillvill så mycket att jag nog aldrig velat något så mycket nånsin, och det är ändå ett par år kvar tills jag kan komma dit.

Förresten, kom ihåg att kika in HÄR.

Maja: jag står på toppen och jag tittar ner


Maja: glass och bloons

Var en tuff sista lektion med massa motgångar på vävuppsättningen så nu när jag kom hem tyckte jag att jag förtjänade nåt gott haha! Jag spelar bloons också, nostalgi ju. Annars så är det -25 grader i Skellefteå idag så imorse var det på med täckbyxorna och tjockaste dunjackan för att inte förfrysa på väg till skolan! 
Hoppas ni haft en bra dag so far, puss.

Maja: skolan genom Melinas mobil

Lite såhär ser det ut när det är bra häng på skolan hahah. Roligast av allt är att Melina ser ut som en levande O-gubbe på nästan alla bilder. Ni är i alla fall kung mina darlingar♥

Maja: nyttnyttnytt


Jag och Linnea har startat en ny blogg som bara kommer handla om stil och kläder och sånt, kommer såklart uppdatera här preciiiiis som vanligt! För att komma dit klickar du HÄR. Bloggen finns även i länkar, högst upp.

RSS 2.0