Maja: åh vad jag tycker om dig

Jag och gullejullan idag!

Hanna: saknarvärldensfinaste

Igår fick jag för mig att jag skulle träna, så jag följde mamma på friskis. Minns knappt senaste gången jag tränade, haha(?!). Och idag är min kropp död. Haha, kan nästan inte sätta mig ner och knappt lyfta armarna. Men förutom den fruktansvärda träningsvärken, så har dagen varit en bra dag. Nu ikväll har jag grävt jag ner mig i massa skolböcker för nästa vecka väntas två prov. Kram fina ni!

Maja: kallt och halt


Såhär ser jag ut idag. Var tvungen att välja bilden då jag tittade ner för att jag såg totalt oacceptabel ut på dom andra. Stressen har i alla fall lagt sig lite nu och jag myser hos Jullan. Om en halvtimme ska jag dock cykla ner mot bollhallen för träning!
Kram.

Maja: tisdagsstress

Jag skulle lätt behöva skriva schema för dagar som denna. Ska hinna med en himla massa och jag är så stressad så att jag håller på att få huvudvärk. Då undrar ni varför jag skriver till er då jag är så himla stressad? Jasi, för jag antar att ni inte kommer få något inlägg från varken Hanna eller Agnes (eller det kan man ju inte räkna med i alla fall) så vill jag inte att det ekar tomt här! Skriver kanske sen då jag är hos Julia, puss!

Maja: today is a happy day

Idag har jag haft lockar i håret som Moa gjorde igår, måste nog införskaffa en sån där runt locktång, det blir så fint ju! 
Om en timme är det mmafys som alla andra måndagar, kommer säkert bli sjukt svettigt som alltid men dom här träningarna är faktiskt riktigt roliga.
PUSS.

Maja: who are you anyways

Hittade lite fler bilder från i lördags på Fannys blogg. Har varit en rätt bra dag i skolan idag i alla fall, skidorna var roligare än väntat då man skulle åka i nerförsbacke och Linnea gjorde snyggaste fallet. Hahah sjukt synd att ingen filmade!

Maja: tröttsöndag

Hänger med mina mysisar Ellen och Moa ikväll, vi snackar om allt mellan himmel och jord och äter godis. Perfekt söndag!
Kram.

Hanna: why is monday so far from friday?

Fanny i början av December.
Har haft en kungelikunglig helg! Nu avslutar jag den med att gå över till Fanny och se Wallander, sen springa skräckslagen hem, haha. Sovgott sötisar!

Maja: födelsedagspresent

Det här var Fellans födelsedagspresent igår, gör sig inte så bra på bild men tänkte att ni kunde få se ändå!

Hanna: GRATTIS FEELSII♥

Byxor&tröja - GinaTricot, Skor - Eurosko, Halsband - Glitter
Hade en jättebra kväll igår med en massa fina. Har dock träningsvärk efter att ha sprungit intervaller från ica till stan i klackar eftersom att vi frös så mycket, haha.

Maja: felicia 17år

Bra lördagkväll med tiopoängarna! Och grattis till Felicia!
Bilderna är Julias.

Agnes: Hej, jag lever och mår hur bra som helst.


Maja: kvällens

Tröja monki, örhängen H&M, jeans vero.

Maja: I can count how many days you were here

Glad lördag kära bloggläsare, jag och Linnea har startat lördag på bästa sätt genom god frukost och Elleläsning varvat med symaskinspyssel! Vid halv fem beger jag mig mot finaste Flisan för att fira henne men bloggar nog mer innan det!
Puss så länge.

Maja: inte nice

Mina baksidor av låren är inte helt hundra nu alltså. Vi hade löpning idag igen och var typ ändå halvtaggad på att springa men då gick det såklart inte. Är sjukt stel och kort så fick massage och det gjorde så ont att jag typ ville gråta. Har i alla fall fått stretchövningar nu så förhoppningsvis kan jag lösa mitt problem hahah.
Nu väntas grillat med bästa familjen sen myskväll med några finingar, blir kalas!
Puss.

Maja: freeeeeeeeeeedag!

Jeans och tröja veromoda, klocka Ur&Penn.

Hanna: But that's what makes you beautiful


Hade bara en lektion idag plus ett prov. Fick sluta någon timme tidigare än vanligt så jag fikade med fina Fanni en stund och sen gick vi omkring på stan med Felicia. Nu sitter jag hemma hos älsklingen, men snart ska vi vidare. Pussar!

Maja: now and then I think of when we were together

Idag fick vi sluta redan vid lunch för vår lärare är sjuk! Skönt som bara den då man var inställd på att sluta tjugo i fyra. Jag och Linnea gick i alla fall på stan då och sen har vi fixat nya skivor till klassrummet så imorgon blir det party i sysalen. Jag har även beställt tyger idag så nästa vecka kan jag börja sy hemma på riktigt, inte dåligt! 
Puss!

Maja: just because I want to be there

Lite Thailand 2009.

SVAR

Eran blogg är bäst! om Maja: Told myself that you were right for me:
Hur gör man för att lägga in sådana där Youtube "remsor"?;-) skulle vara super att få svar för jag har alltid undrat
Älskar eran blogg! Kram

SVAR: För att lägga in "remsor" så klickar man på dela under youtubeklippet, sedan på bädda in. Då väljer du bredd och sen kopierar du koden och klistrar in den i HTML-läget på blogginlägget, sedan ändrar du höjden till 25. Då blir det en remsa! 
Tack så mycket sötnos. 

pauline om Maja: details:
vart har du köpt din klocka????

SVAR: Min klocka är från Ur&Penn!

o om svar:
har ni några egna bloggar, där ni bara skriver t.ex. en och en?:)

SVAR: Både Agnes och Hanna har varsin blogg men Hanna skriver inte något på sin nästan och Agnes vet jag inte om hon vill dela den här, den är nog tänkt att vara lite mer privat än vår.

Hanna: märker du hur fort det går?

Hade en jättefin dag igår med släkt, presenter, tårta och Axel. Tack för det, och tack min fina vänner för alla gratulationer! Känns sjukt att det bara är ett år kvar tills jag blir vuxen nu, tills jag får ta körkortet och allt annat som man får göra då man blir 18år. Men nu är jag 17åriga jag, och det känns mer än bra!

Maja: skön kväll

Var helt säker att jag hade feber när jag kom hem från skolan, skönt tänkte jag, då slipper jag löpningen! Men nä, feber hade man inte så det var bara att sätta sig på cykeln mot skogsvallen. Löpningen gick dock inte alls bra då jag fick sjukt ont i baksida lår, kändes nästan som senadrag så jag tror att jag lider av lite vätskebrist. Som tur är så hade min bästa mamma köpt en Elle-tidning och toblerone till mig då dom kom och hämtade mig så nu har jag fått massage av papps och läst Elle. Hur skönt som helst och exakt vad jag behövde. 
Nu däremot så måste jag ta fram materialkunskapsboken och plugga lite, men det känns såååå mycket lättare nu när jag är på bra humör. 
Puss!

Maja: Told myself that you were right for me

Har en ny favoritlåt, misstag att inte lyssna!

Maja: fyndigaste julklappen

Fick det här supersmarta hjärtat med krokar i julklapp. Vet dock inte var det kommer ifrån men.

Maja: they say time heals everything

Både igår och idag har jag känt mig så sjukt less på allting. Jag är less på vintern (fast den knappt börjat typ), jag är less på att cykla och halka. Jag är less på att matten i skolan känns helt meningslös. Jag är less på att vår klass verkligen inte skulle ta något pris i idrott (fast jag älskar min klass alltid annars). Jag är less på att jag alltid får dåligt samvete för att jag har så dåligt om tid. Jag är less på att man fryser konstant i skolan. 
Ni får ursäkta det dåliga humöret här, men jag brukar ju faktiskt inte vara såhär i vanliga fall så det går väl stå ut litegrann. 
Puss!

Maja: details


GRATTIIIISSSS!

Hänni, Hännibanani, Hanna, Åberg, stjärnan fyller hela 17 år idag!! Love u honey♥

Maja: 12.01.23

Hej mina fina! Idag är facelooken såhär, har gigantiska örhängen från gina på mig. Annars då? Har varit en snabb måndag och nu har jag landat i mitt rum för storstädning, både dammsugning och renbäddning är inkluderat idag och sen klockan nio är det MMAfys, kör alltså på städuppladdning, kan ju faktiskt funka!
Puss.

Hanna: anyway you want it



Söndagsmys med plugg och fruktsallad!


Maja: myssöndag

Hänger med favoritklassbrudarna. Vi fortsätter vårat Harry P maraton från förra helgen eftersom vi har sovmorgon imorgon! Kalasbra om ni frågar mig. Var som det jag hade att säga ungefär så puss på er!

Maja: hårband


Införskaffade mig i ett nytt hårband i fredags, Ur&Penn!

Maja: kungligt


Älskar sånna här braiga lördagar.

Maja: saturdaayyyy

Om någon timme (kanske två) eller nåt så kommer fint folk hit och hänger. Blir sjukt bra! 
Hoppas ni har en bra lördagskväll sötnosar, kram!

Hanna: tjugoförstajanuaritjugohundratolv

Hallå finisar! Vaknade upp med finaste idag och efter en lång sovmorgon så for vi till stan en stund, fick med mig ett par byxor hem som jag kanske kan visa sen ifall jag får tid. Nu ska jag städa mitt rum och ikväll är jag hos Maja med massa fina, blir super! Kramar.

Maja: lillebror♥

För någon kväll sen hade jag och Tim världens bästa deeptalk. Är så glad att jag har en lillebror som jag står så nära. Tror dock inte han blir så jättenöjd med att jag lägger ut just den här bilden hahah. 

Igår hängde jag med Lina, Lovisa, Carro och Linnea, mysmys som vanligt även om alla var supertrötta. Jag sov i alla fall hos Carran sen och nu är jag igång med syningen så skriver mer till er sen!
Kram.

Hanna: I wait a million more for you

Ikväll har jag hängt med Cissi, trots att jag varit sjuk idag på dagen. Vi åt gomiddag på Waynes och sen for vi till byske, lovee!

Maja: vilken finis


Maja: jag behöver dig mer än vad jag vill ha dig

Äntligen fredag! Kunde inte kännas bättre (eller kanske om jag inte hade löpträning om ett tag). Hänger med Melina just nu, mys. Vi har varit på stan en stund också, fick med mig en långkjol och lite kul från Ur&Penn. Förresten så ska jag nog sy en grej imorgon som kommer säljas här på bloggen (om den blir bra vill säga) hoppas ni är intresserade av det! 
Puss!

svar

Fin bloggg! om Maja: tio saker du kanske inte visste om mig:
Eran blogg är så bra! 
Ni skriver så bra o lättalästa inlägg.
Kan inte ni ge tips på hur man kan få mer läsare?:D

SVAR: Åh sånna här kommentarer gillas! Tack så mycket. Men några tips på hur man får fler läsare vet jag inte riktigt om vi har men en sak som är bra att göra är att koppla din blogg till facebook så att det kommer upp varje gång du gjort ett nytt inlägg (genom my blog posts, sök på det på facebook så löser du det). Sen att uppdatera ofta är bra också, använd mycket bilder och skriv rätt så korta texter (inte säkert att alla vill läsa vilket exakt klockslag och vad du åt till frukost).
Kram!

Maja: braces

Idag har jag sett ut såhär! Både tröja och hängselshorts från monki. 

Dagens absolut sämsta var att jag fick veta att jag inte kommer kunna få jobba på H&M i sommar för att det blivit strängare och att man måstemåste vara 18, stackars lilla mig som bara är 17 i sommar alltså..
Dagens bästa däremot var att jag och Melina hade sjukt kul på skolan, tror hon är en av dom få jag kan skrata sådär hysteriskt med haha! 
Annars så har jag hunnit med att hänga med finaste Åberg idag också, och om en och en halv timme är det inomhusträning med city, är taggaaadddd!
Puss.

Maja: tio saker du kanske inte visste om mig

Jag gillar svenska dramafilmer mest.
Lakrits är mitt favoritgodis (ni vet dom här katterna med halva viol halva lakrits, sånna).
Jag har jättehöga prestationskrav i skolan.
Jag lär mig glosor hur fort som helst.
Att lära känna nytt folk är bland det bästa jag vet.
Dom flesta av mina rubriker är från låttexter eller från we♥it's "love quotes".
Klänning är mitt favoritplagg.
På vintern tycker jag bäst om myskvällar på helgerna.
För den här fotbollssäsongen har jag skrivit på för morön city men spelar även fortfarande i sunnanå f17.
Jag har bestämt att jag ska flytta till Stockholm när jag gått ut gymnasiet.

Maja: och jag visste inte varför jag gjorde så

Godmorgon solstrålar! Idag var jag sjukt pigg och taggad när jag vaknade, kul att börja dagen så ju! Tänkte att jag skulle skriva lite till er nu för direkt efter skolan har jag spinning. Ser ni förresten att det är lite omgjort här? Om ni inte ser, tryck f5. 
Ha en fin dag, puss!

Maja: mysfika

Jag tycker om er så mycket mina flickor och att sitta flera timmar och prata om allt är bland det bästa som finns!

Maja: please mr postman

Hej mina fina! Ni får ursäkta att det blivit mycket bilder på mig och från webbkameran på sista tiden men här uppe i norrland är det brist på dagsljus så det blir inte så mycket knäppning av bilder! Senare idag ska ni i alla fall få se några bilder som Moa tog igår när vi fikade. 
Ikväll ska jag plugga lite till ordkunskapsprovet, spela fotboll med f17 och hoppas på att foten håller!
Puss.

Maja: too easy but not the way you want


Ph Julia från Oktober.

Maja: I've never learnt how to let go

Hej solstrålar! Var med dessa två idag med fast bara en stund på stan. Nu sitter jag och gäspar ikapp med mig själv för att jag inte har något bättre för mig..nä skoja, men jag väntar på att Moa ska bli klar med sitt plugg så vi kan dra och fika! Blir mysigt. 
Puss!

Hanna: m som i måndag

Åtta månader sen det blev vi, älskar dig.

Maja: 'cause I'm scared of beeing lonely

Hänger med dessa coolingar for the moment. Gick inget vidare att träna förresten, foten orkade fem minuter ungefär såååå det blir att vila tills spinningen på onsdag!

Maja: att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen

Godmorgon (god förmiddag?) solstrålar! Idag är det söndag=världens mest tragiska dag och jag ska snart iväg och träna. Vet dock inte hur det kommer att gå då halva min fot är blå, ond och lite svullen efter en olycklig spark där igår. Aja, puss så länge!

Maja: lördagens

Sammetsklänning-sytt själv.

Maja: I'd catch a falling star

Hej på er! Hann inte uppdatera mer än från skolan igår men var med Moa, tränade och sen hade jag Harry P maraton med mina finaste klassbrudar (fast vi såg bara tre filmer, hehe). Nu har jag precis kommit ur duschen efter den här dagens träning och ska strax bänka mig framför hockeyn i källaren och sen äta middag med lillebror. 
Puss!

Hanna: kärlek är ett brev skickat tusen gånger om


Är hos Fanni nu, ligger i sängen och äter godis. Snart ska vi ut och hitta på något kuligt, puss!

Maja: senast sydda


Sitter på skolan och gör absolut ingenting, vår lärare kommer inte förrän tio så vi ska fika och mysa här tills dess haha. Den här kjolen på bilden är förresten det jag sytt senast här på skolan!
Kram.

Maja: @moiii


Hänger med finaste Moa idag och hittade den här bilden i hennes bildarkiv, den är från i höstas någon gång! Tyvärr måste jag snart bege mig till träning (som alltid) och taggen ligger inte på topp idag faktiskt..brukar dock bli bättre när man kommer dit!
Puss!

Maja: hej träningsverk imorgon

Har tränat dödens löppass ikväll men såklart har man glömt nu hur mycket mjölksyran känns när man var där i slutet på solbacken. Kommer inte vara roligt att gå i trapporna i skolan imorgon inte!

Maja: elfte januari

Jag och Linnea är superbagarna idag så vi kan bjuda klassen på gofika på fredag (det är inte bara för att vi är så snälla utan vi har fredagsfika och det råkar vara vår tur). Förutom det råkade jag försova mig hela två timmar idag, paniken när jag vaknade då...det gick bra i alla fall så. 
Puss!

Hanna: you are my sweetest downfall

Fick sluta tidigare idag, så sitter hemma och äter chokladbollar med Fanni nu. Ikväll ska jag fara till min älskling, hoppas ni får en fin dag. Puss!!

Maja: the best things aren't things

Idag var det tillbaka i skolan igen (dessa bilder är dock inte från idag utan från förra året, nice att man kan säga så hihi). Aja, vi har fått ett nytt bättre schema och jag har saknat klassbrudarna så det var inte så hemskt! Fikade en snabbis efter skolan med mina stjärnor och nu ska jag inte göra så mycket alls förutom att vänta tills träningen börjar klockan nio -.- 
Puss!

Agnes: Cinemascope utan brevlåda



Maja: today's


Agnes: Let me be yours


musik till adele-älskaren. bra text också, om ni nu inte hört det så klicka på play.

Agnes: Min nyårsafton


Bättre sent än aldrig, eller hur? Hehe, fast det är helt otroligt hur dålig jag är på att uppdatera här.. Tänkte i alla fall att ni kunde få se vilken mysig nyårsafton jag hade. Jag hoppas att allt är bra med er, det är då alldeles jättebra med mig. För övrigt så är det EMMAS bilder.

Maja: don't run after them


Igår kväll var det mys med dessa två bruds plus Joffe och Linnea! Inte dåligt inte. Idag har jag hängt med Agnes lite och sådär, fint.
Ikväll är det mma träning med laget, är sjukt taggad faktiskt, känns kul att prova något nytt! 
Kram.

Hanna: ♥

En lite för tidig födelsedagspresent av världens bästa.

Maja: favoriter


Hanna: in the winter time

Har varit i klutmark och åkt snowboard med Julia idag. Första åket i vinter för båda två, så lite nervösa var vi för liften, haha. Kallt men kul!

Maja: 'cause you don't know a thing about me

Nu är jag någon nivå ljusare i håret, det syns inte såååå mycket men jag är nöjd i alla fall!

Maja: lite ljusare

Snart kommer Carran hit och lägger lite slingor i mitt hår. Börjar vara väldigt mörkt uppe på huvudet nu. Blir bra det!

Maja: titta vad fint

Hittade det här idag, fintfintfint.

Maja: it's the way that he left

Har varit en riktigt duktig dotter idag och hjälpt lilla mamma med att ta bort alla julsakerna samt att städa en massa. Vuxenpoäng till mig! Har också sett hockey med pappsen, mys att umgås med familjen lite då jag inte gjort det så mycket på sista tiden.

Hanna: finaste



Hanna: someone like you

Hej finisar! Igårkväll for jag till byske och var med finaste Cissi. Stannade över natten och idag har vi vandrat runt på stan ett tag, haha märkte också att jag förmodligen är allergisk mot min tröja som jag har på mig idag(?!). Kram!

Maja: can't believe in anything you've said

Jag och Julia var sjukt snygga i våra ansiktsmasker igår alltså (eller?), men det var mys i alla fall! Idag har jag inte hunnit med något alls förutom att ta en lång dusch och pratat en massa i telefon, men det duger ju faktiskt ändå. 
Puss så länge!

Maja: sjätte januari

Har varit exakt heeeeeela dagen på edda idag, en riktigt bra dag faktiskt! Ikväll blir det att fara till Jullan och se film, mys. Har ungefär inget mer intressant att berätta för er nu tyvärr så det blir inte längre än såhär haha..
Puss!

Maja&Agnes: myskväll


Ikväll har vi gosat ner oss i källaren med lite chips och fjorton suger, blir dock sova om en stund för imorgon är det upp tidigt och spela match igen. Det gick inte riktigt vägen för oss idag men det var rätt kul att spela i alla fall!
Puss!


Maja: futsalpepp

Hej solstrålar! Idag är jag mer än peppad då det är futsalcup-jag älskar futsal!! Vi har dock väldigt tufft motstånd så vi får väl se hur det går resultatmässigt men jag tror det blir kul hursom. Det brukar vara massor med kul folk på edda dom här dagarna också så här blir nog bra. 
Puss!

q/a

Kom på att vi fått lite frågor som vi inte svarat på så tänkte göra det nu! 

Anonym om Hanna: New year´s eve:
skulle ni kunna göra en video på hur ni sminkar er någon gång? jätte fin blogg:)

SVAR: Jag (Maja) vill helst inte göra det eftersom jag har så dåligt smink och inte alls sminkar mig på något kul sätt, Hanna skulle kanske kunna göra det men vi får se! Tack så mycket:)

Anonym
om Maja: don't lower your standards:
Hur tar du dina bilder? Hur gör du för att få fokus?

SVAR: Jag ställer upp kameran och tar med en sån här självutlösarknapp och då ställer kameran in fokus själv!

Anonym
om Hanna: luleåshopping:
Vart är jackan ifrån? Har letat precis en sån, assnygg ju!!

SVAR: Hannas jacka är från H&M's barnavdelning.






Maja: new in


1. monki 2. Ur&Penn 3. H&M

Hanna: I wanna know why

Hallåå! Ska strax fara och fika hos pappa, han fyller år idag. Grattis!♥

Maja: en bra dag

Hade hur mysigt som helst med mina stjärnor i Luleå idag, fick med mig lite fint hem också, kan visa imorgon eller så! Har hunnit träna också och nu ser jag gossip girl med Linnea. Hoppas ni haft en bra dag sötnosar, puss!

Hanna: luleåshopping

Har varit i Luleå och shoppat hela dagen med två av mina finisar. Åt och fikade gott, fick också med mig hem en jättemysig jacka och en poncho. Sen lite andra småsaker! Superduper.

Maja: lite pics från middan på nyårs

Har tyvärr inga fler bilder än den på mig och Lina från kvällen, ska försöka få fler men annars får det duga såhär!

Maja: hej 2012

2011 för mig har varit ett för det mesta sjukt bra och kul år. Juli månad toppar dock det mesta tror jag, hade kul varje dag typ och det hände så mycket. Stadsfesten, Gotland, trästock osvosv. Sommaren över huvud taget var hur bra som helst, kanske bästa sommaren. Fick ju ta bort rälsen också, jobbade på fotbollsskolan, var på Rhodos, åkte inlines och hängde i boviken. Tror jag skulle kunna skriva hur mycket som helst!
Andra halvan av året har varit mer bergochdalbana, eller i alla fall från augusti men har haft kul för det mesta ändå. Skolan har varit bra som bara den eftersom jag fått göra det som jag tycker är allra roligast, jag och Agnes var ju i Stockholm och såg Håkan i september och vi hade en kung kväll på halloween här. Roligaste med den här hösten måste dock vara alla nya personer jag lärt känna, inte bara i klassen utan på andra vägar också, fotboll, fester, gemensamma vänner osvosv. 

Har spelat sjukt mycket fotboll det här året också och det var ju för att jag började spela i f17, troligtvis ett av dom bättre valen jag gjort. Har utvecklats som spelare jättemycket och som sagt, lärt känna massa nya fina människor. 

Hade egentligen tänkt gå djupare ner och skriva lite mer seriösa grejer men tror jag skippar det för nu är jag supertaggad på år 2012, det här ska bli ännu bättre än 2011!

Maja: trouble is her only friend, and he's back again

ph: Moa

Hanna: nyårs


Två från igår, kung kväll!!

Maja: första januari

Jag och Lajna igår!
Hade en bra nyårsafton igår, idag är man dock rätt trött och har en liten lätt huvudvärk men det spelar mig ingen roll. Moa kommer och ser gossip girl och äter bj med mig om en stund så det blir bra. Ska försöka få ihop någon fin årssammanfattning till er också, fast tror inte jag orkar det idag. 
Puss!

RSS 2.0