Maja: hold my head up

Har haft en skön dag i falkan med Moa, Ellen och Joffe. Badade till och med! Plockade sen in massor med jordgubbar och smultron från gården ^, älskar att dom börjat mogna nu. Tränade sen och är nu lämnad ensam att laga middag, finns ingen som blir så ledsen av att bli besviken som jag. 
Puss!

Maja: mysdag

Legat kvar länge i sängen imorse, ätit varma mackor med mitt hjärta, sett på OS och lyssnat på regnet. Har alltså myst hela dagen med Marcus. Fortsätter i denna mysanda ikväll då jag cyklar till Moa efter träningen och spenderar min kväll där! 
Puss. 

Hanna:


Den finaste personen jag vet, är du. Och att du och jag är vi, är det bästa jag vet.

Hanna: stay as long as you can

Älskar sommaren. Älskar att vara ledig, älskar att få umgås med världens bästa vänner varje dag. Älskar att kunna vara ute sent, och ha obestämda tider. Älskar att jag får sova med min pojke varje natt och älskar att ha tid över till saker man annars aldrig hinner med. Älskar att springa på morgonen och att sen äta frukost ute i solen. Åhh vad jag älskar sommaren. Även fast det inte alls varit någon sommarvärme och strålande sol varje dag den här sommaren så älskar jag den. Känns hemskt att det redan på tisdag blir Augusti månad och att det då bara är några veckor kvar tills skolan börjar om. Men jag passar på att njuta, och det kanske sätter sina spår på bloggen då varken jag eller Maja varit särskilt aktiva nu i sommar. Hur mina senaste dagar sett ut på ett ungefär ser ni på bilderna ovan. Ikväll gör jag iallafall en hyfsat tidig kväll, godnatt finisar! 

Maja: stugmys

Ursäktar den dåliga uppdateringen med att jag njuter av sommaren. Har hängt en del i stugan och börjat träna fotboll igen. Idag har jag och Carran gjort ett besök i sjöbotten, mysigt! Har sedan hunnit käka middag i stugan och nu är jag hemma och tror jag ska krypa ner i soffan med glass och gossip girl och ladda upp för pdol! Förbannar förresten mig själv att jag inte tagit med kamera till stugan, det är så otroligt fint där nu. Ska försöka komma ihåg till nästa gång så jag kan visa.
Puss!

Maja: 24:e

Idag har varit en mysig dag. Åkte med pappa till stugan för att se hur fint allt blivit där (fattar inte att dom kan fixa till så mycket på en vecka!?), åkte hem och la mig och läste den mest inspirerande och peppande boken för andra gången, Elsas värld. Har efter det hunnit träna och sen käkat med Melina och Linnea på lilla Kina. Jag och Melina avslutar nu kvällen med att titta på gossip girl (standard). 
Puss!
 
(För en dagens outfit, klicka HÄR)

Hanna: trästock


Helgen och trästock är nu över och jag har haft helt underbart roligt. Dansat loss till maskinen, fått gratis langos, kung folk, cyklat lite för många på en cykel, badat jaccuzi, sovit i Stinas frigge, ätit grillat och massa annat har helgen bjudit på.

Maja: trästock

Har hängt på trästock fredag och lördag som varit två bra kvällar! Linnea Henriksson tog priset som bästa jag såg då ingen annan artist var speciellt jättebra. Den här bilden är dessutom den enda från helgen, har blivit otroligt dålig på att förse mig med bilder verkligen..
Idag har varit en trött dag så jag och Marcus har käkat frukost och lunch i sängen i sällskap av serier, rätt så skönt. Senare ikväll kommer Moa, Filip och Robert. Blir superbra då jag inte kunnat hänga med dom två sistnämnda på nästan hela sommaren! 
Puss!
 

Maja: home sweet home

Steg upp tjugo över fem imorse för att ta tunnelbanan och flygbussen ut till arlanda för att flyga kvart över åtta. Trött som aldrig förr känner jag mig nu men har inte haft någon ro att sova hemma då Agnes skulle komma hit vid ett och slinga håret på mig, så nu är jag lite ljusare! Ska iväg på löpträning snart också, blir att be om ett handikappass då jag inte kommer fixa hård löpning när jag är såhär trött. Ikväll är det trästock och mina planer är totalt oklara men det blir nog bra till slut. 
Puss!

Maja: stockholmsbilder

Har haft det hur bra som helst. Hunnit bada, shoppa, gå på akvariemuseum, ätit god mat, gått mysiga promenader och åkt djurgårdsfärja. Mysigaste fyra dagar med mitt hjärta♥

Hanna: lite nytt


En riktigt dålig bild på lite grejer jag köpte i Umeå, och en tröja jag beställde för någon vecka sen. Insåg då jag skulle ta bilden att allt var vitt, haha men det kanske behövdes.

Hanna: för jag vill stanna här, ha dig nära och bara vara



Myste i en stuga med tre fina tjejer igårkväll. Älskar att det blivit lite sommarvärme, hoppas det håller i sig!!

Maja: dagsrapport

Kom fram igår vid åtta, gjorde oss hemmastadda och tittade på lite film. Idag har har vi gått en långpromenad till vinterviken där vi badade (jag tog årets första dopp!!!). Efter det har jag och Marcus hunnit springa på stan också och båda har fått hem lite fint. Visar när jag kommer hem! Nu blir det mys med chips+film resten av kvällen för att samla krafter till imorgon då vi dessutom har tänkt orka oss ut på en löptur..
Puss!

Hanna: helgen



Bjuder på lite bilder från helgen, som varit supermysig. Tog bussen till Umeå med Fanni i fredags och gick på stan hela dagen, och på kvällen myste jag, Julia och Fanni på en brygga med onepiece, fika och filtar. Igår fyllde som sagt bästa Moa år, så det blev middag och tårta hos henne med fina tjejer. Idag har jag umgåts med mormor och mamma och nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det middag i Boliden. Kram!

Maja: grattis världens finaste Moa

Idag är det Moas dag och jag och Hanna har tillsammans med Ellen och Joffe varit och ätit och fikat hos henne. Supermysigt! Hoppas du haft en toppendag finis.
Jag och Hanna är nu hemma hos mig och ser gossip girl, jag har dock varvat tittandet med att springa upp och ner för att hitta saker att packa. Vet inte om jag har skrivit det men jag och Marcus åker till Stockholm imorgon och jag har längtat huuuur mycket som helst! Skriver kanske något imorgon, puss!

Maja: eftermiddagens

Såhär ser jag ut idag, eller ja, sen klockan fem ungefär. Innan det hade jag behövt ta av mig alla kläder utom mitt linne då jag var totalt genomblöt efter cykelturen hem från Marcus. Kröp ihop under en filt och for sedan ut och sprang. Jag och Tim har käkat middag på sibylla och sen har jag umgåtts med moster+småkusiner en stund. Snart kommer Lovisa och Carro och myser med mig så det blir kanon! 
Puss!

(För större bild på outfiten klicka HÄR)

Maja: svar

anonym Om: Maja: i bygdis
Vars kommer hårbandet ifrån?:)
 
Jag har fått hårbandet av Carro så vet inte varifrån det kommer. Har dessutom klippt bort en fläta då det var dubbelt innan men jag vet att det brukar finnas liknande på t.ex. glitter och H&M!

Maja: tolfte juli

Finaste.
 

Idag har jag varit på barnkalas hos Love som fyllde sex. Hade egentligen tänkt lägga ut en bild på han här men jag hade ingen på denna dator så det fick utebli. Har efter det hunnit käka middag, sprungit och stretchat. Ska nu bara ta det lugnt då jag är rätt trött och sen trampar jag till Marcus och sover där.
Puss!

Maja: i bygdis

Sitter i bygdsiljum med Julia och ska mysa framför gossip girl hela kvällen. Vi har hunnit fota idag också, jag stod dock inte ut så länge då det var mygg som attackerade väldigt aggressivt.
Puss!

Hanna: äntligeeeen

           
Fick sommarjobbslönen idag, men den försvann lika snabbt. Äntligen säger jag bara!!

 


Maja: it takes two to make a thing go right

Vaknade upp bredvid finaste idag och åkte sen med mamma och Eva upp till solbacken. Har efter det inte gjort något av värde förutom att ta ett bad med både skum, inpackning och ett glas sockerdricka. Det var rätt mysigt och har inte göra något mer. Jag fattar inte varför jag är så galet trött hela tiden, sjukt jobbigt. Tror dock att jag ska orka ta mig bort till sjungande ikväll och vara lite med Moa och Ellen, får hoppas på tillpiggning. 
Puss!
 

Maja: det finns ingen bara du


Maja: en dag ute till havs

Har varit ute med båten idag och stannade på klovaskär. Tror inte jag skriver så mycket mer än så utan ni får helt enkelt njuta av bilderna. 
Puss!

Maja: lyckligare nu

Den här låten är så sjukt, sjukt bra. Den har dessutom blivit bättre för varje gång jag lyssnat, dessutom ska hon komma till trästock! Inte dåligt.  

Maja: bra helg

I fredags blev det som sagt middag hos Petra med några fina (har lånat bild från Julia). Jag sov sen hos Fellan för att igår kliva upp tidigt och åka ut till boviken och se Marcus spela. Tyvärr höll inte vädret alls lika hög standard som i fredags men det var mysigt ändå. Igår kväll blev det mys med mina klassisar som jag inte träffat på hela sommarlovet så var fint att träffa dom, Linnea fyllde dessutom år så vi gjorde tårta också! 
Sitter nu och gruvar mig för att ta mig ut på ett löppass men vet att jag måste då jag skippade igår för att jag var världens tröttaste... 
Puss!

Maja: varmaste dagen hittills

Har varit så sjuuuukt varmt idag. Underbart skulle jag säga. Har som sagt hängt i boviken och sett fotboll och träffat trevligt folk. Ska nu efter jag och Hannas cykeltur hoppa in i duschen för att sen dra vidare mot mobacken för middag med fina tjejer.
Puss!

Maja: stugan+beach soccer

Ikväll tar jag och Hanna cyklarna ut till stugan för kvällsmys, vi sover där och imorgon beger vi oss till boviken för att se beachcupen. Blir supernice eftersom det ska vara hur bra väder som helst imorgon!! 
Puss. 

Maja: mobilbilder sen midsommar och framåt


Maja: pics från igår

Här är bilder från gårdagens mysiga picknick vid älven, tre av mina favoriter plus massa gott. 

Idag har jag och Marcus varit historiens duktigaste och städat massa, jag åkte sen med mamma ut till ursviken för att fixa mina höfter, knän och fötter och tror faktiskt att det blev riktigt bra den här gången så snart ska jag nog vara på fotbollsplan igen. Ikväll blev jag bjuden på middag på tatung av finaste sen åkte jag lite båt med pappa och Tim. Alldeles strax ska jag bänka mig med telefonen i soffan för att prata med min finaste gotlandsvän som jag inte kommer träffa på hela sommaren, känns så jäkla trist men får hoppas det blir av till jul typ.
Puss!

Hanna: sovgottt


Igårkväll åkte jag och flickorna på bilden inlines till bergsbyn och köpte glass, kom hem ett skrapsår rikare haha! Senare på kvällen for jag och spelade både golf och minigolf med några vänner, somnade sen i världens bästa famn. Ställde väckarklockan för att hinna dra både mig och min pojke ut i solen en stund. Ikväll har jag picknickat med fina tjejer, sprungit och umgåts med Fanni och Pontus. Har precis kommit hem till Axel och ska krypa ner hos honom nu. Rörigt inlägg..Godnatt fina ni!

Maja: utan bild

Som väntat blev det en solig dag idag så har bättrat på brunheten och även hunnit springa på stan med Tim och Marcus. (Tim köpte ett par jeansshorts som är dösnygga). När jag och brodern min sedan kom hem stoppade vi i oss lite frukt för att sen fara ut och springa! Var otroligt skönt faktiskt och nu ska jag snart bege mig mot stan för att möta upp Ellen, Moa och Hanna för en picknick.
Puss!

Maja: bra måndag

Har haft en supermysig dag med mamma, Carro och mormor på Ikea idag. Fick med mig lite fina saker som jag ställt i mitt fönster och nu fattas bara en ny gardin så skulle jag vara helt nöjd. Missade tydligen rätt bra väder hemma men det sägs att hela veckan bjuder på det så det tar jag nog igen! Snart kommer även hjärtat mitt och myser resten av kvällen, två tummar upp skulle jag säga. 
Puss!

Hanna: stadsfesten


Har knappt några bilder, så lånade lite från Fanni. Att beskriva helgen med ord är svårt, underbart är iallafall bara förnamnet!!

Maja: kanonhelg

Denna helg har varit heeeeelt super, både fredag och lördag har varit riktigt roliga och det känns trist att stadsfesten är slut för i år menmen! Har umgåtts med bästa folket och haft superkul så klagar inte. 
Puss!
 

Maja&Hanna: fredagsoutfit

Maja: shortsdress, Nelly trend/armband, H&M/converse
Hanna: tröja, H&M/jeans, bikbok

RSS 2.0