Maja: idag ser jag ut såhär

Klänning monki, smycke gina, converse.

Maja: sista maj

Har hängt med endast Melina dom två senaste torsdagarna, linnis_forever är sjuk och Ilona har florist så vi blir helt lonely. Men, det funkar ändå♥
Har annars vandrat med mitt hjärta på stan en stund innan han satt sig i på klipp1 och jag gick till en som har knäckt till mina fötter. Det låg rätt mycket fel så är inte så konstigt att det har gjort så ont. Hoppas det blir bra nu i alla fall om jag är duktig med balansövningarna. Ikväll blir troligtvis att fara på a-torps våruppvisning, mys.
Puss!

Maja: soft dag

Har införskaffat en ny spetströja^, tänkte om ni ville veta bara. Har haft världens chilligaste dag, började kvart över tolv så hann äta våfflor med finaste Ilona innan skolan. Vi slutade kvart i två, hade alltså bara en lektion, så då strosade jag och Ilona lugnt runt i stan, hur skönt som helst. 
Nu har jag tjänat massor med vuxenpoäng och gjort köttfärsbiffar till middag. Ska strax ut och åka inlines med pappa och sen drar jag till Hänni. 
Puss!

Maja: en hård dag (igår)

Hejsan. Igår var nog en av dom sämre dagarna för detta år. Kändes inte som att något gick min väg, dåligt betyg på matten och sen på matchen så funkade inte min fot. Jag blev så fruktansvärt ledsen och arg för att det aldrig blir bra.
Idag har i alla fall varit en bättre dag då det var lugn fysträning och sen myspratade jag och Frida länge efteråt, sånt gillas! Sitter nu och pluggar med Marcus men motivationen ligger på noll ungefär så funderar allvarligt på att gå och sova strax, skule vara rätt skönt faktiskt. 
Puss!

Maja: en bild från i fredags

Igår hann jag inte skriva för var fullt upptagen med att fira morsdag och träna (och sola). Nämen var årets hittills bästa dag i vädersammanhang igår så kände inte direkt för att skriva liksom. Åkte även ut till stugan för första gången för i år och det var så himla fint där ute, ville inte alls åka hem därifrån! 
Idag kändes det mindre kul att gå ut då det var hälften så varmt plus att vi skrev engelskanationella imorse. Fick även tillbaka NP i matte idag och det kunde nog inte gått sämre, blev sjukt besviken och det är typ det värsta jag vet att bli.
Senare ikväll är det i alla fall match som står på schemat, puss!

Hanna: kvällen clothes

Linne - Monki, Kofta - Fannys, Shorts - Only och converse som jag inte hunnit ta på mig, hehe.
Premiäranvände shorts igår och dom åkte på idag med. Älskar att värmen kommit och att man kan ha bara ben. Igår var en fin dag, efter en rolig skoldag gick jag och några fina flickor runt på stan en stund. På kvällen blev det middag och mys med mitt hjärta. Vi vaknade kanske lite för sent idag men slängde oss ut i solen, spelade basket och cyklade och köpte glass. Ikväll äter jag middag och myser framför melodifestivalen med Fanni och trevligt folk! Ha en fin kväll, kram!

Maja: släktmys

Idag ser jag ut såhär! (Större bild om ni klickar HÄR) Idag är det kalas på Södergatan för mig och Jon med middag och tårta och allt. Så det är städning och bakning och fix för fulla muggar här men jag och mamma har ändå hunnit en tväris på stan och inhandlat både nya fotbollsskor och löparskor, inte dåligt inte!
Ikväll umgås jag då i alla fall med lite släkt, blir mys.
Puss!

Maja: light up

Här ser man på ett ungefär hur mitt hår blev, kort och ljust! Fick typ en chock över att det var så kort men det är fräscht i alla fall och det är ju huvudsaken. 
Idag har det varit sjukt varmt och jag har svettats som ett djur barbent under min långkjol, nu på eftermiddan har det varit mulet och blåsigt men solen har precis kommit tillbaka och ikväll blir det nog en massa vänner ute. Mys! 
Puss.

Maja: finaste

3 månader hjärtat.

Maja: tjugofjärde

Såhär hade man definitivt kunnat gå runt idag, om man inte klippt sig och tränat vill säga, för det har jag. Har alltså inte hunnit avnjuta den underbara värmen idag! Men, nya slingor och uppfräschat hår har jag fått i alla fall och förhoppningsvis lite starkare ben också efter spinningen hehhe..
Som tur är har jag fått lite kvällssol i alla fall då jag hjälpt mamma att kratta, nu ser våran gräsmatta inte fullt så GRÄSlig ut (haha). 
Hoppas ni haft en bra torsdag, puss!

Hanna: det börjar kännas nu

Slutade redan klockan ett idag efter flera timmars matteräkning, när jag kom hem la jag mig direkt i solen. Vid fyra for jag ut och gick med Fanni och efter det försökte vi oss på att träna ben och mage, men blev mest skratt och skrik, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen tar jag och den andra Fanny cyklarna till Axel och spenderar kvällen där. Hoppas ni har en fin dag, puss!

Maja: powernap i solen


Hej snyggingar! Har som sagt gjort nationella i matte idag och det gick väl sådär, dom sista uppgifterna var jättesvåra och jag fattade inget men hoppas att resten gick okej i alla fall! Har efter det hunnit hitta mig ett nytt hårband (bilden) från H&M barn och har sen somnat i hamocken ute i solen, huuuur skönt som helst. Fast det är verkligen inte varmt i skuggan, men det sägs komma värme närmare helgen så det får vi hoppas blir sant då. Mitt nya linne från gina som jag skulle visa är förresten också med på bilden heheh.. 
Puss!


Maja: lillebror


Maja: I don't see what anyone can see in anyone else but you

Hej mina fina! Låg trött i sängen hela dagen igår (förutom en kort stund då jag såg fotboll) så det blev ingen uppdatering. Idag har jag i alla fall haft en skoldag som kändes som världens längsta. For sen förbi gina och hittade lite fint som jag ska visa sen! Har sedan haft en träning och ligger nu i sängen hos mitt hjärta och funderar på att sova snart, har känt mig lite som en zombie idag och det tolereras inte imorgon då det är nationella i matte i flera timmar. Måste alltså vara rätt många grader piggare imorgon.
Puss!

Hanna: what ever makes you smile, keep it


Haft en superhelg i Umeå! Idag tog jag och Agnes en låång sovmorgon, sen tog jag bussen hem. Nu avslutar jag den här fina långhelgen med att stoppa näsan i skolböckerna. Puss!

Hanna: LÖRDAG

Befinner mig i Umeå hos min fina kusin. Idag har vi gått omkring på stan, ätit glass och suttit ute i solen. Nu har vi precis ätit grillat och ikväll umgås vi med trevligt folk. Blir mer än bra, pussar!

Maja: gr8 day

Har haft en kung dag ute på vägarna med Lina, Linnea, Carran och Moa! Vi åkte till Haparanda och gjorde Ikea och lite annat. Blev en McFlurry på vägen hem också och nu inväntar jag lördagsmiddag bestående av grillat sen bär det av mot Ilona för andra trevligheter!
Puss.

Maja: 19.30

Hej fina! Idag vaknade jag hos världens finaste och begav mig sedan till staden med Hanna. Vi mötte upp Nika och fikade på kitchen. Nu är Marcus här och vi har ätit middag och funderar på att dra ut och spela fotboll i regnet. Tror att jag ska spendera resten av kvällen framför symaskinen då jag ska upp tidigt imorgon för roadtrip med några snyggingar!
Puss!

Maja: that was then and this is now

Hittade denna kalasiga bild på Fellans blogg och tänkte att jag kunde låna hit den hehe.  
Har spenderat hela dagen i sängen i sällskap av Marcus, OTH och Batman the dark knight. Hur mysigt som helst då det har regnat hela dagen. Marcus har i alla fall farit hem nu och jag ska strax gå ner och catcha upp lite med min familj sen kommer Hänni. Får se vad som hittas på men det blir säkert något bra!
Puss.

Hanna: 17 maj 2012

Vaknade tidigt imorse trots att jag inte landade i sängen före två igår, då jag och en bunt tjejer körde burträskbingo. Så har hunnit baka mina favoritkakor med mamma nu på morgonen. Går omkring i mjukiskläder och vägrar kliva ur dom. Tycker om regniga dagar ibland, älskar att få mysa inne hela dagen och se filmer man såg när man var liten.

För jag älskar att älska dig.

Ett år. Ett helt underbart år har gått och jag älskar dig nog bara mer och mer för varje dag som går. För det finns ingen som får mig att må så bra som du får, ingen som har så mysiga kramar som du har, ingen som är så underbar som du. Ingen som får mig att känna mig så trygg som jag känner mig med dig, och ingen som är så omtänksam som du är. Ingen i hela världen är så fin som du är, och det finns ingen annan än just du som jag får fjärilar i magen av att tänka på. Och jag älskar dig, jag älskar dig hur mycket som helst.

Maja: sextonde

Ser ut såhär idag! Fick faktiskt lite riktig värme idag och är mer än nöjd. Har även gjort bort tre nationella idag och det känns hur skönt som helst. Känns lite trist dock att man spenderat dagen i skolbänken men får hoppas att lovdagarna bjuder på lite sol! 
Drar på träning strax sen mot kalas i stämnings, plockar upp Fellan sen blir det filmmys ikväll, inte dumt!
Puss.

Hanna: only you can give me that feeling

Stannade kvar och skrev klart en historiainlämning efter skolan då vi fick sluta tidigare än vanligt. Cyklade sen till stan och fikade med två underbaringar. Ikväll har jag och Axel ätit glass med Maja och Marcus, och nyss pussade jag honom hejdå, då han far bort imorgon. Saknar honom redan. Nu tänkte jag slå på en bra film och sen försöka sova. Godnatt fina ni!

Maja: when he´s your prince

Idag ser jag ut såhär då det varit betydligt bättre väder. Sol=bra humör. Önskar bara att det skulle kunna komma lite äkta värme och inte bara solvärme..
Har i alla fall myst med mamma och lillebror på altanen efter skolan och nu ska jag snart börja trampa mot träning.
Puss på er!

Maja: this monday

Idag har varit den blåsigaste dagen på länge och jag har varit sur för att 2000m gick sämst i hela världen och för att jag var dålig på träningen. Positiva idag var att jag skrivit klart mitt svenskatal och gjort ett bildcollage och nu är min finaste finaste här och ska sova♥
Puss!

Maja: födelsedagstårta+presenter


Maja: trettonde

Har fikamyst med lite släkt och Marcus, hinner tyvärr inte visa er vad jag fått i födelsedagspresent men imorgon. Då ska jag visa min tårta som jag gjorde till mig själv också haha..
Resten av kvällen blir plugg, känns inte så himla kul men ska hålla tal på onsdag och är inte klar än så!
Puss.

Maja: kalasmys

Hade en superbra födelsedag igår. Började med utklassning på bodaborg. Jag, Linnea, Melina och Ilona levererade, det gjorde inte mamma och mina mostrar! 
Var i alla fall jättejättemysigt på kvällen igår med alla fina, blev även sjukt överraskad då Linnea, Carro, Lina och Lovisa kom in och sjöng och hade bakat tårta åt mig, blev såååå glad! Har även fått lite fina presenter som jag ska försöka visa sen, puss så länge!

Maja: födelsedagsbarn

Idag fyller jag år, och jag blir verkligen som ett litet barn då jag fyller år. Vaknar innan dom kommer och sjunger och blir exalterad då jag ska öppna paket haha! Har i alla fall fått fina presenter på morgonen och snart bär det av till bodaborg. Ikväll kommer det lite fina flickor hit och myser, blir kanon!
Puss.

Hanna: with you beside me I no longer fear

Även fast vädret ute inte är det bästa så vaknade jag pigg och glad imorse. Gick på stan efter skolan med Fanni och Axel och kikade runt lite, har precis ätit hemmagjort pizza och ikväll kommer min älskling hit och myser♥

Maja: wiho

Vilka taskiga kompisar man har som loggar in på ens blogg heeeelt utan tillstånd......LURING, vilka otroooooligt fina vänner man har som hittar på sånt där till en hihi, ni är så gulliga, många pussar till er♥

Slutade kvart över ett idag, hade tänkt sitta kvar många timmar och fortsätta sy men har hunnit så mycket idag så struntade i det. Rätt skönt och när jag kom hem låg en ny Elle och väntade på mig i brevlådan, funderar på att cykla till coop och köpa godis (och potatisgratäng till middan) och sen mysa ner mig med min tidning tills mitt hjärta kommer hit. Tror att det får bli så. 
Puss!

GRATTIS MAJA (i förskott, vi kunde inte bärga oss)!!! Från oss superhackers


Maja: this thursday

Sytt järnet på skolan och kommit långt, hemmagjord pizza med två finisar, rolig fysträning med bästa laget, skön dusch och nu bunkra upp med energigivande fika och gossip girl på tvn. Här har ni min torsdag! Hur skön som helst faktiskt.
Hoppas ni haft lika bra torsdag som jag, puss!

Maja: mysklassen

Snattade två bilder från creatively för måste bara skriva att vi hade så otroligt mysigt med klassen ikväll, pussar på er♥

Fick heller inget besök av Moi ikväll för att hon hade tusen kilo fysikplugg, tråkigt, men har suttit och klickat runt på alla favoritmodesidorna och bloggarna. Farligt, då jag är rätt out of money. Men inspirerad blir jag i alla fall!

Maja: nionde maj

Har endast haft två lektioner idag, skönt! Efter skolan tog jag en löptur och nu ska jag alldeles strax iväg och äta med klassen på tatung. Blir supermys! 
Senare kommer min finaste Moi och hänger, inte dålig onsdag det här alltså. 
Puss!

Maja: årets första mjukglass!

Har haft en supermysig dag med långt hål=mjukglass i solen med mina favvisar. Har även gjort bort muntliga nationella i matte och det känns väldigt skönt det med. Nu sitter jag här och har tryckt i mig mannagrynsgröt+leverpastejmackor till middag. Ska upp på träningen som börjar klockan sex och funderar på att jogga dit..men får se om jag orkar det (troligtvis inte). Aja, puss på er!

Hanna: when life gives you a hundred reason to cry, show life a thousand reasons to smile

Haft picknick med Fanni nere vid älven ikväll, lovee!!

Maja: hello

Umgås med Marcus och gör middag, ikväll blir det träning (stå på balansbräda, göra tåhävningar och balansövningar). Min fotskada ger aldrig med sig och har gjort att jag har ont i hela benet. Inte kul. 
Puss!

Maja: för vad vore jag, utan dina andetag


jag älskar dig hjärtat♥

Maja: sjätte maj

Hade en superdupermysig kväll med Linnea och Melina igår. Vi såg gosiga filmer och krigade till coop i snöoväder bara för att vi var så godissugna haha. Som tur är så har nästan all snö som kom igår smält bort idag då solen faktiskt tittat fram litegrann. 
Nu sitter jag och skriver på praktikuppgiften men kände för att ta en liten paus då jag är sjukt less just nu. När jag är klar cyklar jag i alla fall iväg och träffar finaste Jullan som jag saknat så mycket, blir hur bra som helst! Sover även hos mitt hjärta sen♥
Puss!

Maja: håll hårt i din goda vän

Hej snyggingar, jag hänger med min bästa vän och äter dillchips (som ingen av oss ens gillar men det är gott när det inte finns nåt annat haha).
Jag är på städhumör också, så nu när Hanna far tror jag att jag ska städa lite haha. Jag är heeeelt ensam hemma också, skönt! Ikväll kommer mina klassisar och myser, eller tror dom kommer hit i alla fall hehe...
Puss på er!

Maja: sista dagen på H&M


(Ursäkta att jag ser så tapig ut, kolla på den blå tröjan istället)
Hej på er! Har haft en mysig sista dag på H&M och fick med mig den isblå tröjan hem med jättejättefin krage. Ni får se den på senare. 
Har även vinkat av pappa och Tim som åker till Mallorca idag, är lite smått avis och dessutom tog dom min kamera med sig så veckan framöver blir det webbilder/mobilbilder/gamla bilder men ni får stå ut helt enkelt. 
Nu har jag och mamma ätit från wook n'roll och sitter och planerar lite kalas för jag fyller nämligen år nästa lördag! Senare ikväll cyklar jag mot Lina för mys med henne och Carran. 
Puss!

Hanna: I remeber you said, don´t leave me here alone

Fredag och helg, och det känns skööönt. Det är soligt ute, och vi fick sluta tidigare än vanligt. Blir middag ikväll med världens bästa bröder och mormor som kommit hem i veckan, och efter det far jag till mitt hjärta! Pussar.

Maja: oh heaven is a place on earth

Hallå på er! Igår satt jag inte vid datorn en enda sekund så därav den uteblivna uppdateringen. Jag tränade i alla fall igår för första gången på tio hela dagar. Det gick typ ändå bra och var sjukt mysigt att träffa laget igen hihi. Efter det myste jag med Ellen och Fellan, inte dåligt och till sist kom mitt hjärta och sov här. Bra onsdag med andra ord!
Om en stund trampar jag iväg mot näst sista dagen på H&M, känns sådär men saknar ändå symaskinen på skolan. 
Puss!

Hanna: ♥

Du är det finaste jag vet.

Maja: valborgs


Hanna: TODAYS

Halsband och armband - Mammas, Tröja - Monki(fannis), Jeans - BikBok, Converse
Far till min saknade stjärna nu för lite kladdkakehäng med några tjejer, blir nog hur bra som helst!

Hanna: valborg

En bild från igår. Middag och trevligt folk bjöd kvällen på, wiee!

RSS 2.0