Maja&Hanna: halloween

Nu drar vi mot halloweenfest! Puss på er. 

Maja: helg, lov och mys

Ursäkta den dåliga närvaron här. Vet inte vad som hände riktigt, haha. Igår var det i alla fall party som stod på schemat och det var verkligen superkul! Idag har jag och Marcus sovit väldigt länge och sen har jag spenderat ett ex antal timmar vid symaskinen och sytt en pochahontasklänning till Joffe. Den blev fin i alla fall och nu är jag och myser hos Moa med henne och Ellen. Bra helg och bra start på lovet alltså!
Pusspuss. 
 

Maja: fever fever

Idag har en ovälkommen feber hälsat på. Känt mig trött och hängig och varm så därför har jag befunnit mig i soffan hela dagen. Om ni får en gissning kan ni nog gissa vad jag tittade på också.....gossip girl såklart! Hoppas att jag är friskare imorgon så jag inte missar en sydag, det vore inte bra. Om en timme kommer hjärtat mitt hit i alla fall, får hoppas på att han har helande egenskaper haha!
Puss. 

Maja: outfit/måndag

Mina nya jeans från monki. 

Maja: åtta

Jag älskar dig mest. 

Maja: fullt upp

Hej på er! Ägnade min gårdag åt att träna, övningsköra, se project runway, göra skisser till skolan och till sist sova hos mitt hjärta. Den här dagen har jag också hunnit träna och sen kom Lovisa och nu hela kvällen har jag hjälpt henne att sy en Marilyn Monroe klänning. Den blev verkligen hur bra som helst och både jag och Lovisa är supernöjda! Haft två dagar med mycket att göra alltså men det är ju bara kul, då går de här sista dagarna innan lovet extra snabbt. 
Puss!

Hanna: måndag

Vakande i världens mysigaste famn, cyklade iväg till skolan för att ha två lektioner och äta goooodaste lunchen. Gick sen runt på stan med Fanni en stund och shoppade lite saker till halloween. Efter det hade jag min allra första körlektion och ikväll har jag ätit middag och övningskört med bästaste pappa.

Hanna&Maja: myskvällll


Hanna: and there´s no sense of playing games when you´ve done all you can do


Helgen har som vanligt gått alldeles för snabbt och det är redan söndag. Ikväll myser jag med Majsen, färgar hår och äter glass. Puss!

Maja: umeåhelg

Hade en mycket trevlig dag igår och införskaffade både ett par ascoola jeans och en mycket fin t-shirt. Ni kommer säkert få se det framöver. Jag stannade i alla fall i Umeå och hängde med min kusin Sofia igår kväll, såg x-factor och en mysig film som hette moonrise kingdom. Idag promenerade vi till Iksu spa och körde ett body balance pass klockan tio, och jag fick verkligen känna på "hej jag är fotbollstjej och världens osmidigaste". Men det var kul i varje fall! Efter det badade vi och solade lite, blev bjuden på allstar och träffade resten av Umeåkusinerna. Riktigt värda två dagar det här. 
Nu sitter jag hemma och läser alla mina favoritbloggar och lyssnar på bästa listan, förhoppningsvis får jag fara till mitt hjärta snart också som jag saknar så mycket. 
Puss!

Maja: godmorgon!

Hallå där! Varför är jag vaken såhär tidigt kan man undra? Jo vi ska nämligen åka till Umeå med hela HV idag. På Umeå fashion week precis som förra året. Blir superbra! Har förresten hunnit hänga med finaste Hanna, Fellan och Moa senaste dagarna, om ni undrar vart jag hållit hus alltså!
Pusspuss. 

Hanna: snööööö

Såg dom första snöflingorna falla för iår och det får mig att börja längta till jul. Älskar att slå in paket och baka juliga kakor och godisar. 

Maja: hallå där

Har varit så otroligt trött nu både söndag och måndag, därav min frånvaro. Myste i alla fall med min finaste igår kväll och tittade på project runway (var väl mest jag som tittade på det men). Den här dagen kommer nog upp på listan för världens värsta väder. Ösregn och stormvind och snö (som dock smälter innan den landat). På skolan har jag ägnat mig åt att sy små detaljer plus en tröja till lillkusin Holly. Ska gå över sen och lämna den, får hoppas på att hon blir glad;)
Puss!

Hanna: you're impossible to find

Haft en myshelg och det var precis vad jag behövde. I fredags såg vi innebandy sen var vi ett gäng tjejer och såg film hemma hos Fanni. På lördag blev stan och bio och idag har jag gått runt på stan igen, bakat cupcakes, sprungit en stund och myst med finaste Fanny och Maja. Nu ligger jag i sängen med älsklingen, ska sätta på en film men somnar nog inom två minuter. Godnatt finisar!

Maja: trettonde

En liten bild från igår då Julia snabbfotade mig lite. 

Sov hos finaste inatt men var hemma rätt tidigt idag för han åkte iväg till Övik vid nio. Ska senare idag åka ut till min fasters stuga som är uppe från Stockholm i helgen! Blir mys. 
Puss!

Maja: med favvojullan

Ikväll äter vi på sibylla, färgar hår, trycker onyttigheter, ser x-factor och gossip girl. Love. 

Maja: fick ett litet paket i postlådan idag

 

Maja: trampar till Moa

Sätter mig på cykeln och trampar mot bruden till höger. Blir mys! Saknar min favoritmoa. 

Maja: förra hösten

Dom här bilderna tog Jullan för exakt ett år sen. Tycker de blev väldigt fina faktiskt! Men, helt sjukt hur mycket som kan ändras på bara ett år. 

Maja: i sytagen

Här är en liten bild på hur mina byxor som jag sytt på skolan blev! För fler bilder klicka HÄR Annars då? Det fortsätter regna i vår stad och jag är så less som man kan bli. Fick i alla fall sluta vid elva idag för att jag var klar och sen har jag hunnit sy min pälsjacka nästan klar, varit ute och sprungit, tagit en lång dusch och nu har jag och mamma bakat kakor. Ska försöka hinna sy en till liten grej innan jag går och lägger mig tidigt.
Puss! 
 

Hanna: söndag

Började dagen med film och mys i soffan med Axel. Har precis varit ute i regnet och sprungit en stund. Ikväll blir det mat och bio med världens bästa.

Maja: sjunde oktober

Hej fina! Myste igång helgen med ett gäng favoriter, x-factor och med andra ord. Igår var det fullt upp hela dagen då jag först sprang på stan med mamma och Anette för att sen fixa mig och dra vidare mot min farbrors 50-årsfest där jag hjälpte till att servera. Det var dock inte supermycket att göra så hann vara social också och det var superroligt! Somnade hos mitt hjärta och ska om nån timme åka iväg och se hans match.
Puss!

Hanna: fredag

Myskväll är vad kvällen bjudit på och det var precis vad jag behövde. Mjukiskläder, godis, spel, x-factor tittande och underbara vänner. Nu kryper jag ner i sängen med favoritpojken. Godnatt!

Maja: fjärde oktober

Igår tog jag och Moa bussen till kopparhallen för att kika lite på Marcus match. Var supermysigt! Dock blir man ju liiiite less på att det känns som att stiga in i hej mitt vinterland när man går in där. Dunjackan on säger jag bara. Idag är det regn (som övervägande delen av alla höstdagar hittills), vi har haft sylektioner nästan hela dagen och jag är snart äntligen klar med mina långbyxor, bara knapp och fåll kvar! Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, var sugen på en springtur men sätter helst inte en fot untanför dörren just nu...Aja, får se helt enkelt.
Puss!

Hanna: tisdagdenandraoktobertjugohundratolv


Bakat min allra första princesstårta och ikväll firas underbaraste mamma♥

Maja: varm höstdag

Idag har jag sett ut såhär. Det har varit den första hyfsat varma höstdagen på länge så jag har svettats i min varma tröja. Efter skolan traskade jag på stan med min finaste och nu efter middan åker jag, mamma och Carro och hälsar på Sofia som jag inte varit hos än sen hon flyttade. Och det var i Augusti...
Puss!
 

Maja: mina finisar

Idag umgicks jag med dessa två efter skolan. Var skönt med lite catch up med mina finisar. Ikväll har jag och pappa övningskört lite och sen bänkade jag mig i soffan för att checka in project runway Sverige. Riktigt bra skulle jag vilja säga! Nu funderar jag allvarligt på att gå i säng och göra en riktigt tidig kväll. Skulle vara rätt skönt faktiskt. 
Puss!

RSS 2.0