Maja: bilder från min helg i Sundsvall

Mys och shopping var vad denna helgen innebar och nu är det nästan helg igen haha! Valborgs ikväll och efter många om och men kommer kvällen nog bli riktigt bra ändå. Känns bara knäppt att det är tisdag och mitt i veckan och att vi ska till skolan igen på torsdag. Helgen i Sundsvall var i alla fall riktigt bra och hoppas på att den här kvällen blir riktigt bra den med. 
Puss!

Maja: favorittwinsen

Har ni sett att Mary-Kate och Ashley har gjort ett designsamarbete med Bikbok för hösten 2013? Man har inte fått se något av det än men jag kan inte annat än tro att det kommer vara riktigt fina grejer. För att läsa om det, klicka HÄR

Maja: syskon i svartvitt

Jag och Tim var nästan lite lika idag så vi passade på att fota lite haha. Tröjan jag har på mig sydde jag förresten igår! Äntligen fredag säger jag och ikväll är det mys med Moi och Flisan som står på schemat och imorgon packar jag som sagt väskan och åker på en miniweekend till Sundsvall med mamma, Jossan och Anita! 
Trevlig helg på er fina, puss!

Maja: idag är jag nästan lite AIK

Tröja och linne från H&M, jeans-cubus. 

Måndag och tisdag har ruschat förbi som vanligt och det tycker jag är väldigt bra. Vill att helgen ska komma fort då jag, mamma, Jossan och Anita åker till Sundsvall på lördagmorgon. Kommer bli sååå mysigt!
Puss. 

Maja: du kanske aldrig når dit du vill nå

Hej på er, nu var det några dagar sen jag kikade in här igen men jag har i alla fall haft en bra vecka och i torsdags tog Skellefteå AIK SM-GULD. Hockey i den här staden är verkligen hur stort som helst! Vi var i alla fall där utanför arenan när dom kom hem och herregud vilken stämning. 
Igår hade vi middag hemma och senare kom Fanny och Hanna hit♥. Idag har jag och Marcus gått lite på stan (som såklart har hockeyfeber) och ikväll ska vi på bio. Mysmys. 
Puss!

Maja: the new icons

Så här ser jag (och min hund) ut idag! Har nästan bara saker från H&M på mig förutom kjolen som jag sytt själv! Införskaffade mig t-shirten igår och blev så himla glad för har verkligen letat efter en fin vit t-shirt med svart text. Att den dessutom blev min för ynka 79.50 skadade ju inte! 
Puss. 

Maja: pics från fredag

Förra veckans uppdatering sög verkligen men antar att jag inte hade så mycket att dela med mig av och Hannis verkar ju ha tagit en paus haha. I fredags var det i alla fall överaskningsfest för mitt hjärta som stod på schemat. Helt ovetandes kidnappade Pontus och Gustav honom då vi var på väg till stan "för att se bio". Det blev i alla fall en väldigt bra kväll!! Tyvärr hade jag bara kameran framme i ungefär fem minuter, så de flesta bilderna blev på samma personer men det får duga. 
I lördags var jag med Hänni och Moi och sen sov Hanna hos mig, mycket mysigt. Hoppas ni haft en bra dag, puss!

Maja: hårfärg

Nu till våren är jag himla sugen på en ny hårfärg. Lutar mest åt tvillingarnas blonda men ändå naturligt men tycker även Angelica Blicks varma gyllenbruna är rätt fin, återstår att se men något ska det bli i alla fall!

Maja: sjunde april

I fredags jobbade jag ju som sagt och sen har jag inte hunnit titta in här. Umgicks med Hanna och Fanny efter hockeyn i fredags och sen har det varit fotboll både igår och idag då det har varit domarcupen. Har varit väldigt kul att spela! Nu har jag just kommit hem från en övningskörning med pappsen och det börjar faktiskt kännas riktigt bra nu! Kvällen spenderar jag troligtvis med mitt hjärta men det återstår att se haha. Försöker att ladda inför skolan imorgon men det är väldigt svårt, har varit borta från den lite för länge...
Puss!

Maja: effektiv

Jag har hunnit med så väldans mycket idag. Startade min morgon med att plugga (!), klarade A- och B-fasen på körkortsteorin och skrev även en entreprenörskapsuppgift. Hann sen sitta ute i solen en stund innan jag mötte upp Moa på stan för att kika runt lite, kom hem och käkade middag, tog en pn och nu ska jag snart iväg på träning. Det bästa med hela dagen var dock att Eva från H&M ringde och sa att jag skulle få jobba imorgon, wiiihooooooo. Blev sååå glad! Hehe, töntig_tjej_95. 
Puss!

Maja: fräscht och nyttigt

Ska träna om en timme ungefär och kände mig himla duktig som laddade upp på det här viset. Jag älskar både frukt och smoothie och förstår inte varför jag inte tar mig tid att skära och blanda lite oftare!
 
Annars då? Har äntligen tagit tag i körkortsteorin som hängt som världens tyngsta sten på mina axlar. Är som bara skönt att väl ha börjat för jag vet att jag kommer lägga tid på det då. Har även träffat min saknade stjärna och hunnit övningsköra lite. 
Puss!

RSS 2.0