Maja: mot fjällen

Ikväll drar jag och Hänni till hemavan med min familj! Ska bli riktigt mysigt och roligt, är såå taggad på att åka slalom. Den här bilden är från förra året då vi var i Åre. 
Med andra ord kommer det nog bli ganska tomt här i helgen om vi inte slänger in något inlägg där borta. 
Så, ha en bra helg kära läsare för det ska vi ha!
Puss. 

Maja: tiger shirt

Såhär ser jag ut idag. Har en ny tigertröja från H&M och kjol som jag sytt själv. Älskar att H&M hakat på kenzos trend med djurtryck. Tycker det är himla fint. 
Puss!

Maja: en bra helg

Började som sagt helgen med att äta ute med mitt hjärta, mycket mysigt. Lördag övningskörde jag en lång bit och det börjar verkligen gå bättre och bättre vilket är superkul! På kvällen var det mys med bästisar på schemat så jag och Hanna tog bilen till Moa för mellomys. Avslutade denna myshelg med att åka på barnkalas och träffa småkusinerna och efter det middag hos mormor som åker till Thailand imorgon. En riktig myshelg med andra ord, men det gillas! 


Hanna: prommis med mamma


Hanna: älskade helg

Fredag idag och jag säger bara äntligen. Att helgen dessutom ser ut att bli en riktig myshelg gör det bara ännu härligare. Ska umgås med mina bästa, precis vad jag behöver♥

Maja: firar i förväg

På söndag har världens finaste varit min i ett helt år. Men vi ska fira det ikväll då han är i Sundsvall och spelar hockey på söndag. Ut och äta ska vi göra och sen ha myskväll, blir bra det! Innan det ska jag dock träna fotboll, längtar eftersom jag inte tränat på över en vecka. 
Puss!

Maja: back on track

Idag var jag på benen och i skolan igen och har chillat i miamitröja och guldhalsband. Fick även veta att vi har tre prov nästa veckan, sjukt osoft. Men som det ser ut nu så är två lagda på fredag då jag är i fjällen, skönt fast ändå inte. Det är ju egentligen bara jobbigare att skjuta på det. Hoppas ni haft en bra dag!
Puss. 

Maja: lägesrapport

Bjuder på en sommarbild. 
Min vecka har hittills varit ganska tragisk. Fick en dundrande huvudvärk i måndags efter lunch och låg i soffan från klockan tre till tio på kvällen utan att det gick över, har sen legat hemma både igår och är hemma idag med då jag har feber och ingen kraft i kroppen. Känns bättre idag än igår dock så hoppas på att jag kan fara till skolan imorgon. Hatar att missa saker. Annars så plöjer jag Pretty Little Liars avsnitt och käkar ben & jerrys. Det finns ju alltid något positivt med att ligga hemma i soffan haha. 
Puss!

Hanna: måndag


Helgen har varit dunderbra. Den började med mys hemma hos stjärnis med fina tjejer och sen sov Fanni hos mig.  I lördags firade vi den nyblivna artonåringen med dans och utgång. Söndagen sov jag mest bort, åt lite vofflor i sängen och for till pappa på kvällen. Avslutade helgen i min favoritfamn. Idag har jag varit i skolan, tränat med Fanni och sen lagade vi gómat till middag. Nu sitter jag och tittar på Top model och efter det ska jag lägga mig i sängen och läsa svenskaboken och sen göra en tidig kväll. Haha, längsta inlägget. Godnatt fina!

Maja: mellooooo

Igår var min plan att ligga i soffan exakt hela dagen för var verkligen inte fräsch nånstans. Men så smsar Moa mig vid fyra och säger att hon har två biljetter till mello. Inte säger man nej då inte!! Jag som är totally in love med melodifestivalen blev sjukt glad. Tyvärr var ju inte resultatet riktigt som vi hoppades (verkligen inte rättare sagt) men vi hade en riktigt bra kväll i alla fall.
Puss!

Maja: alla hjärtans dag (igår)

Myste med mitt hjärta igår och hade en supermysig alla hjärtans dag. Idag ligger jag dock hemma med en dunderförkylning. Näsan är röd och öm och kroppen är tung och trött. Får hoppas det blir en kortvarig förkylning! 
Annars så myser jag med lite favoriter ikväll, puss!

Maja: enda dagen man har rätt till att vara onyttig

Idag är det fettisdagen (nähe?) och jag har fått äta både plättar till lunch och en semla efter middagen, har även hunnit träna lite och varit lite med Hannis. En bra tisdag men en trött sådan. Känns som att en förkylning är på ingång så kan vara därför jag är så fruktansvärt trött. Imorgon är det i alla fall redan onsdag och veckan går lika fort som alltid. Nedräkning till sportlovet nu!!!
Puss. 

Hanna: måndag

Helgen har varit hur bra som helst, men som vanligt gått alldeles för fort. Idag är det måndag, en ny vecka och jag är glad.

Maja: feb. 10

Lånade ett collage från Moas blogg med pics från igår. 

Hade en bra lördagkväll med några av dom bästa, den enda jag saknade under kvällen var Hannis!♥ Somnade bredvid mitt hjärta och har myst där fram till för en timme sen då jag fick traska hem. Ska iväg på lagkväll, typ teambuilding eftersom vi är så många nya i laget. Blir nog kul! 
Puss. 
 

Maja: saturdayy

Hej på er! Igår hängde jag med Lovisa, Maria och Frida. Otroligt mysigt, jag tycker såå mycket om mina fotbollstjejer. Idag har varit en riktig familjedag då vi först var på Tims innebandymatch och sen var jag och mamma på stan. Ikväll blir det först tacosätande sen annat kul med två av mina fina! 
Hoppas ni har en bra lördag, puss!
 

Maja: miami remake

Igår tog jag fram den kreativa ådran vid symaskinen hemma och klippte ut lite bokstäver samt sydde på dom på denna tröja. Blev rätt så nöjd om man inte tittar så nära, mina sylärare hade inte varit supernöjda om vi säger så haha! 
Vad tycker ni?

PS. Till folk som smsat mig idag (asså tror inget med detta) så har jag inte fått ett enda sms. Det är något fel med min mobil för tillfället, de på telia sa dock att det borde fixa sig av sig själv så får hoppas på det. Sjukt irriterande i alla fall.

Maja: hemsk film och långt hål

Hej på er och ursäkta min frånvaro. Vet inte vad jag har gjort ens hahah.. eller har tränat och igår var jag med Mois och Fellan. Idag har vi sett Hotell Rwanda på samhällsen och fyyyy, vad hemsk den var. Tycker det är så sjukt jobbigt att se sånt där. Nu sitter jag och Melina och chillar i skrubben och väntar på att idrotten ska börja. Två timmars hål mellan halv ett och halv tre är ingen höjdare.
Lovar i alla fall att jag ska försöka vara bättre på att skriva!
Pusspuss.

Hanna: måndag och sjuk


Vaknade med feber imorse och stannade därför hemma idag. Åt frukost på sängen med Axel och efter det har jag inte gjort mycket alls. Sett lite film och druckit massa te. Kvällen går nog i samma fotspår, ska be mamsi fara och köpa en BJ till mig, sen ska jag nog försöka fastna för älskade gossip igen.

Maja: flisan 18 år!

Kunde inte skriva igår vad jag skulle ha för mig på kvällen, eftersom det var en surprise till Fellan! Det var alltså fest för henne och hon visste inget, sjukt kul att hon blev så lurad hihi. Hade i alla fall en bra kväll!! Idag har jag och Marcus inte klivit upp ur sängen förrän han skulle iväg på hockey, jag var otroligt snäll och gjorde världens största frukost som vi åt i sängen. Mysmys. Ska i alla fall försöka fixa mig acceptabel nu innan jag drar till min mormor och sen kanske på Marcus match, det vet jag inte än (intresseklubben antecknar). Ikväll myser jag i alla fall hos min stjärna framför mello(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! melodifestivalens största fan). 
Puss!

Maja: första februari

Glider runt i morgonrock och nytvättat hår. Nöjd efter att fått sluta klockan två istället för kvart i fyra, fick med mig en snygg tröja från bikbok hem och vi ska äta gomiddag. Äntligen fredag!

RSS 2.0