Maja: ida sjöstedt

HIttade dessa bilder från Ida Sjöstedt visningen på Sofi Fahrmans blogg. Åh vad jag hade velat vara där. Känns sååå rätt med collegetischa och gullig kjol. 

Hanna: kööööörkort


Maja: vår nya chaufför

Ska börja det här inlägget med att skriva GRATTIS HANNA SOM TAGIT KÖRKORTET IDAG, det är så sjukt!! Hon kommer och hämtar mig snart sen drar vi iväg till Mois och slutligen gör vi ett fikastopp nånstans, blir bra det.
Puss!

Hanna: måndag

Måndag idag. Hade en ynka lektion och sen ett prov. Åt lunch i sängen med Axel framför Shrek och sov bort halva dagen då jag varit tröttare än allt. Ikväll har jag haft körlektion och sen försökt titta ner i Naturkunskapsboken så mycket som jag orkat. Nu gör jag en tidig kväll och somnar bredvid bästaste.

Maja: lite av två världar

Idag har jag både en glad och en sur bild för det är både bra och dåliga saker med den här dagen. Eftersom den sura bilden är först börjar vi med de dåliga sakerna: det är måndag och väldigt långt till fredag, vi har löpträning och eftersom jag var efterbliven och läste lite i en bok när jag kom hem hann jag inte ta en powernap som jag verkligen skulle behöva för att ladda upp inför löpningen. Nej, istället fick man kliva upp ur soffan och laga mat. Men nu till de bra sakerna: jag gjorde klart min skiss till jackan vi ska sy på skolan så jag fick sluta klockan två och den andra bra saken är att efter träningen får jag fara till den jag älskar mest!
Puss.

Hanna: söndag

Idag har det inte hänt mycket alls. Sov hur länge som helst och efter det har jag och Axel bara legat i sängen och sett film. Nu väntar jag på mat och efter det tar jag med mig teoriboken och far till Felsi. 

Maja: a good day

Om en stund ska jag möta Moahjärtat på stan, efter det ska vi mysa @my place innan vi drar på Marcus match. En bra söndag helt enkelt. 
Puss!

Maja: closeup

En närbild på en outfit jag glömt visa. Den är från i fredags, alltså vad jag hade på mig i skolan i fredags!

Tröja-H&Mherr/kjol-sytt själv/bälte-levis

Maja: 18-års party!

Här är tre bilder från igår! Hade en superbra kväll som jag avslutade bredvid mitt hjärta. Idag har jag tränat fotboll och det var verkligen en jättekul träning! Sånt gillas. Om en stund ska jag käka lite hemmagjord pizza innan Marre kommer hit, blir mysigt. 
Puss!

Hanna: birthdaygirl


Hade världens bästa födelsedag i torsdags. Och igår firades mina 18 år på jorden tillsammans med tjejerna. Har världens finaste vänner. 

Maja: hannas dag

Igår var det födelsedagsfika för stjärnhannis, som fyller år idag! Grattis igen bästaste du. Hon hade i alla fall bakat så mycket att man inte visste var man skulle börja haha! Själv skulle jag dessutom på träning efter så kunde inte ens smaka av allt..Ikväll är det träning igen och efter det sover jag hos hjärtat. Haha sjukaste skoldagen idag då vi bara var tre kvar efter lunch, för att bli lite peppade blev vi bjudna på fika av lärarna och fick sluta en halvtimme tidigare, inte illa. 
Puss!
 

Maja: my darling

Håkan Hellström kommer till stadsfesten, det är sååå sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt och jag är så lyyyyckliiiiiiiiiigggggg!!!!! Har väntat på att detta ska hända i evigheter!

Maja: the notebook

Igår var jag barnvakt till Love och Holly med Mois, sov hos Marcus och idag har jag och Moa tittat på hans match och nu ikväll har vi sett the notebook. En film jag tänkt se i flera flera år eftersom alla sagt att den är så himla bra men det har aldrig blivit. Nu när jag äntligen sett den undrar jag vart filmen varit hela mitt liv, det var en typisk majafilm och den var hur fin och sorglig som helst och nu efteråt känner jag mig typ lite nere för att den var så sorglig. Haha, gud vad jag känner mig töntig nu. Har i alla fall haft två mysiga kvällar med Moahjärtat. 
Puss!
 

Maja: nittonde

Hejhej, otroligt dålig uppdatering här i veckan men har varit en av dom tyngsta veckorna på länge. Tror dock inte jag är ensam om att tycka det, januari är inte en favorit på min lista i varje fall. Har tränat lite, varit lite med Moa och Hanna och sovit lite med mitt hjärta. Igår kväll var jag med saknade Carran, Lovisa och Lina och det var så himla mysigt, har verkligen saknat dom!

Maja: this week´s wanties

En randig t-shirtklänning som räcker ner precis nedanför vaderna, ett par nike air air force 1 och en vit volangtopp från issue 1.3 skulle gärna få flytta in i min garderob just nu!

Hanna: onsdag

Onsdag idag. Tränade med pappa direkt efter skolan och sen hade jag körlektion. Ikväll har jag pussat på min älskling hela kvällen och nu ligger jag i sängen och försöker mörda mitt huvud med massa körkortsteori. Imorgon är det torsdag och endast en vecka kvar tills min 18-årsdag. 

Maja: äntligen hängt med stjärnan

Och såhär snygga var vi. Nej, skoja bara. Den här bilden är ungefär 3,5 år gammal, otroligt snygga brudar;)
Innan stjärnis kom hit var jag i alla fall på gymmet, har nu ont i mina benmuskler och ska gå och lägga mig för att jag inte orkar vara vaken, haha. Kommer dessutom vara otroligt utvilad imorgon, hoppas jag då. Jag har haft en bra tisdag, hoppas ni haft det med. 
Puss!

Maja: in the middle of january

Igår käkade jag gomiddag hos Marcus efter hans match innan jag begav mig hemåt för att umgås med Ellen, Moa och Agnes. Jag sov hos Moa sen, det var mys. Idag har jag varit i Bergliden och hängt med Jon och Moa och nu ikväll har jag, Moa, Kevin och Marcus varit på bio och sett gangster squad. Oväntat bra film faktiskt! Brukar inte gilla sånna filmer men blev otroligt överraskad. Har varit en riktigt bra helg förutom att jag inte träffat min stjärna som jag längtar ihjäl mig efter hihi. 
Puss!
 
 

Maja: från i torsdags

Tröja-gina/kjol-sytt själv. 

Maja: busungar

Har fått vara med dessa finisar idag. Fått plocka fram både pussel och barbies, mys! Igår kväll var det myskväll i källaren med tre goingar vid namn Marcus, Moa och Kevin. Idag har jag som sagt varit med Love och Holly och om ett tag ska jag trampa iväg mot Marcus för att åka till hans match, ikväll hänger jag med mina fintjejer. 
Puss!

Maja: vardagsinspiration

Lite inspiration från min we♥it, ni hittar mig HÄR

Maja: snyggt

Posar i Tims nya keps och är ful med pappa! Funderar allvarligt på att låna någon av Tims kepsar till sommaren tillsammans med en vit eller randig t-shirt, jeansshorts och converse, det skulle vara fint det. 

Hanna: nej det är ingen vanlig dag

Idag fyller min kärlek år, grattisgrattisgrattis♥

Maja: receptet på hög kladdkaka

200g mjukt smör (EJ SMÄLT)
4dl socker
4 ägg
3dl mjöl
1dl kakao
1tsk vaniljsocker
1tsk bakpulver
100g mörk blockchoklad

1. Vispa ihop socker och smör så det blir krämigt.
2. Vispa ner ett ägg i taget.
3. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smeten. 
4. Smält chokladen och rör ner den. 

Häll smeten i en smörjd form och grädda den i nedre delen av ugnen i 175 grader i 35 minuter. Om man vill kan man stoppa den i kylen i några timmar för att få den lite segare men vi har bara låtit den få svalna ett tag och ätit den som vanlig kladdkaka. Om den håller på att bli gammal kan man även frysa in den för den är ändå kladdig när den tinar sen igen!


Maja: hög och kladdig kladdkaka

Har provat ett nytt kladdkakerecept för att kladdkakan skulle bli högre än vad den är i vanliga fall! Den blev faktiskt riktigt bra och perfekt kladdig. Ni får slänga iväg en kommentar om ni vill ha recept.  
Puss!

Maja: my turn

Då var det även min tur att börja om skolan. Hade sjukaste deppkänslan när jag vaknade imorse men den har som tur är gått över nu även om jag inte är superpeppad på skolan. En annan lite sjuk grej är att jag sovit bara sju timmar (brukar sova 8-9) och jag är inte ens trött! Inte just nu i alla fall haha.. Men har typ snittat tio timmar hela jullovet så har väl sovit in det jag behöver för denna dag.
Puss!

Maja: extra lediga dagen

Idag då jag varit ledig och haft tid till allt möjligt som man kan tänkas behöva göra har jag inte gjort något alls. Gick en tvärtis på stan på väg hem från Marcus och nu när jag varit hemma har jag suttit i soffan, läst Elle och ätit godis som var kvar sen vår tvkväll här hemma igår. En dusch har jag i och för sig hunnit med också, wiho vad jag är duktig.. Efter middan kommer i alla fall min fina Moa hit, blir bra det. 
Puss!


kärlek

"Att sakna någon sekunden efter man kysst den hejdå. Att inte kunna somna för att hans händer inte ligger tryggt omkring min midja. Att varje kyss från honom fyller mig med mer energi än en stor kopp kaffe skulle göra. Att varje ord han säger har mer betydelse än alla ord i hela världen har." 

Hanna: måndag

Känns jobbigt att behöva sova utan min pojke inatt och att dessutom vara medveten om hur tidigt man behöver stiga upp imorgonbitti. Men försöker tänka positivt och att varje dag faktiskt tar mig närmare min 18-årsdag och körkortet. På tal om körkortet så gräver jag ner mig i teoriplugg en månad framöver nu, har bestämt mig att jag vägrar kugga på teorin. Ahh får pirr i magen av att bara tänka på provet, haha.

Maja: sjunde januari

Under dessa två dagar jag inte bloggat har jag hunnit med massa saker. I förrgår såg jag lite sunnanåcup, efter det blev det hockey och mat med Moa och Fellan och sen avslutade vi kvällen med en film. En mycket bra dag! Igår vaknade jag hos mitt hjärta där vi såg lite skidor och myste mest och på kvällen var jag med en mycket saknad Agnes. Det är så sjukt hur fort det här jullovet har gått men till skillnad från alla andra som börjar om imorgon börjar jag på onsdag, känns otroligt lyxigt haha. 
Puss!

Hanna: bio med underbaringar


Hanna: YOUR HAND FITS IN MINE LIKE IT'S MADE JUST FOR ME

Idag fyller världens bästa pappa år och det firades självklart med tårta och presenter. Efter det jobbade jag en stund och sen blev det filmmys med Fanny. Nu ligger vi nerbäddade i min säng och ska snart sova då väckaren ringer på tok för tidigt imorgon. Godnatt!

Maja: I'm so happy that I've got you

Igår hade jag en riktig mysdag med Hanna och Moa. Vi var först på edda och spenderade ex antal timmar i bubbelpoolen, sjukt skönt! Jag och Moa fortsatte sen mysandet hemma hos henne med film och kladdkaka. 
Idag ska jag på bio med mamma och pappa sen ska vi käka på lilla Kina, lyx! Umgås nog med Fellan sen ikväll. 
Puss!
 

Maja: tre nyårsbilder

Det här är typ dom enda bilderna jag har från igår förutom dom två tidigare jag redan lagt upp. Sjukt klantigt av mig som hade glömt ladda batteriet på kameran... men det är ändå nåt i alla fall! Har inte skrivit något om kvällen än men hade det jättebra och är så glad att det blev lyckat! Tyvärr fick jag fira nästan hela nyårsafton utan mitt hjärta som låg hemma sjuk men som tur var så kom han till tolvslaget. Var lyckligaste tjejen då! 
Hoppas ni hade en bra nyårsafton ni med, puss!

Hanna: onsdag

 
Njuter av att vara ledig och har haft ett helt underbart lov hittills. Avslutade 2012 med massa fina vänner och världens bästa pojkvän.

Maja: gårdagens


Maja: två mobilisar från igår


Uppdaterar mer från igår sen! Gott nytt år kära läsare.

RSS 2.0