Maja: nytt in från H&M

Har verkligen inte gått tomhänt från min praktik haha! Hittade ett par fantastiska höga jeans som jag köpte då mina gamla verkligen sjöng på sista versen. Förutom det på bilden har jag även köpt ett par jättefina skor som tyvärr såg för smutsiga ut för att använda på bilden haha, men dom lär säkert komma med i nåt inlägg framöver. 

Maja: påskhelgen

Den här påskhelgen har verkligen flugit förbi men jag har hunnit med rätt mycket i alla fall. I torsdags avslutade jag min praktik på H&M och sen var jag med Moa resten av dagen. Vi hade en liten mysig sleepover hos henne och dagen efter intog vi pressarmode på hennes altan. På fredagkväll var det middag med Carro och Adam och det var verkligen trevligt och igår var det en till trevlig middag med favvokusinerna. 
Idag har jag och Marcus varit med pappsen i fällfors och övningskört, gnuggat lite extra på saker man är dålig på osv. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men blir säkert nåt mysigt!
Puss!

Maja: vinter i stugan

I lördags var vi en tväris till stugan för att fika och sola lite. Det var väldigt mysigt och man börjar verkligen längta till sommaren då man är där ute. Får bara hoppas att denna sommar blir tio gånger bättre än förra vädermässigt. 
 
Igår var jag med Hannis. Vi hade en sån där kväll då vi skrattade åt saker som bara vi tycker är kul, åh vad jag är glad att jag har dig♥
 

Maja: bildbomb

Igår firade vi Ellen som inte hade en aning om vad vi hade hittat på! Det var en väldigt kul kväll i alla fall och ett stort grattis till Ellen igen! Har ännu fler bilder från i helgen från andra saker jag gjort, känner mig otroligt nöjd att jag för en gångs skull kommit ihåg att jag faktiskt har en kamera. Men tänkte spara på dom lite så kan jag uppdatera bra både imorgon och på tisdag!
Idag har jag spelat match mot burträsk, rätt så trist resultat dock, 0-0 men vi var rätt nöjda ändå. Nu ska jag inta soffan för mysmode och vänta på Marcus. 
Puss!

Maja: 21 mars

Hej på er! Idag har varit en bra dag (som alla andra dessa veckor) men idag är jag ovanligt trött i benen men har sprungit fram och tillbaka mer än vanligt haha. Om en timme ska jag övningsköra iväg på träning i skelleftehamn. Antar att ni också märker hur otroligt mycket jag hinner med på dagarna...
Puss!

Maja: conscious collection

Idag har jag och Carro börjat med conscious fönstrena. Det var dock bara herrfönstret så det riktigt roliga blir imorgon då damfönstret ska göras! Det här är två plagg som kommit in som jag tycker är riktigt fina. Det finns såklart fler plagg inne också men jag gillar det här militärgröna med stenarna. 

Annars så ska jag ut och övningsköra med pappsen snart och efter det är det träning, gud vilket intressant liv jag har :') hahah... 
Puss!

Maja: today's

Det här är min uteoutfit idag haha. Jeans-monki/pälsjacka-sytt själv/skor-nike/ryggsäck-fjällräven/halsduk-H&M.
Har haft ännu en bra dag på H&M och det är så himla kul att få lära sig något nytt varje dag! Har nu myst i soffan framför två avsnitt av pretty little liars och inväntar nu att hockeyn ska börja och sen vid åtta drar jag på fotbollsträning. 
Puss!

Maja: jag kommer älska dig när jorden gått under

Ursäkta frånvaron här på bloggen men har inte haft tid eller lust eller nåt intressant att skriva om. Igår bjöd jag i alla fall Marcus på middag och efterätt och det var supermysigt! I fredags var vi i bergliden, firade Moa och käkade tacos. Även det var väldigt mysigt. Har alltså haft en myshelg och idag är det första träningsmatchen som gäller. Blir kul!
Puss. 

Maja: han har gjort det igen

Håkan Hellström är ett geni.
 

Maja: new in

Dessa som jag längtat efter så länge kom igår, snacka om glad tjej! Har haft dom hela dagen idag på H&M vilket inte var ett av mina smartaste drag. Nya, hårda skor=onda, hårda fötter. Men men, ska man vara fin;)

Hej förresten! Har helt glömt bort att kika in här men har som sagt börjat min praktik och trivs som fisken som vanligt. Älskar att ha praktik! Dock känns mina dagar ovanligt korta, för kommer hem typ halv fem och då käkar jag, lägger mig i soffan och sen åker jag på träning. Så hinner inte så mycket annat men det är sånt man får ta antar jag. Hoppas ni mår bra, puss!

Hanna: american pancakes


Måste bara visa hur god frukost/lunch jag och Agnes gjorde här om dagen. American pancakes med glass, banan och chokladsås till. Hur lätt som helst och hur gott som helst!

Hanna: I´m right there with you

Tillbaka till verkligheten igen efter ett underbart lov. Sitter och försöker få massa plugg gjort och inser att jag har en helvetes vecka framför mig. Längtar redan till helgen, som förövrigt ser ut att bli kanonbra!

Maja: time flies

Hej på er! Har glömt att kika in här så tänkte berätta vad jag haft för mig haha. I torsdags fikade jag med Moa, Isak och Agnes. Jag och Moa käkade sen middag och drog vidare mot Marcus match med Ellen också. Igår myste jag och Marcus hemma hos han och igår på kvällen var det festligheter som stod på schemat. Bra kväll! Annars så kom jag nyss hem efter träning och ikväll blir det mello med fina Maria. Det här lovet har verkligen gått hur fort som helst men som tur är somnar jag helt utan söndagsångest imorgon.  
Puss!

Maja: peppad

Efter min fotbollsträning (som var fruktansvärt jobbig med otroligt trötta ben) så har jag haft myskväll med mamsen och moster. Väldigt mysigt tycker jag och jag och Carro pratade lite om min praktik jag ska göra på H&M de kommande tre veckorna. Ska få hjälpa till att göra counscios fönstret och längtar så jag håller på att döööö. 
Sovgott fina läsare!
 

Hanna: onsdag

Hej på er! Haft ett väldigt bra lov trots att jag varit sjuk största delen av fjällresan. Efter att jag kommit hem har jag mest tagit det piano. Sovit länge, ätit god frukost, besökt stan, jobbat och igårkväll sov min fina Cissi hos mig. Nu sitter jag hemma hos min pojke som jag äntligen fått pussa på då han varit borta i fjällen han med. Ska hämta min kusin på busstationen klockan nio och sen hämtar vi upp lite fler tjejer. Hoppas ni har ett bra lov, puss fina!


Maja: sjätte mars

Moas pics.
Hejhej! Igår var jag med Marcus heeeela dagen, myste och käkade pizza. På kvällen fick jag dock äntligen träffa min saknade Mois. Vi provade sommarkläder hehe, clässic att göra det i mars då man håller på att längta ihjäl sig. Hon sov här sen också. Idag har jag varit på skolan och gjort ett prov som jag missade i fredags. Att gå till skolan på lov rekommenderar jag inte, fy. Nu är det i alla fall bortgjort och känns oerhört skönt att slippa tänka på det mer. 
Puss!

Maja: fjällpics

Nu är vi på hemmaplan. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Vi har haft det väldigt mysigt och två riktigt bra åkdagar! Tyvärr blev Hannis sjuk men har som tur var kunnat åka i alla fall. 
 
Om en timme ska jag börja bege mig mot löpträning, ingen vila här inte, och sen kommer mitt saknade hjärta hit.
Puss!

RSS 2.0