Maja: äntligen

Igår tog lilla jag körkort, en stor dag haha! Jag firade den med att jobba och träna och till sist hämta Marcus för att köra till Max och käka. Men det känns i alla fall sjukt skönt. 
Idag går jag skola till typ tolv sen ska jag iväg och jobba igen till kvart över sex. Efter det ska jag träffa efterlängtade Jullan. 
Puss!

Maja: sportinfluerad

T-shirt-gina tricot, shorts-bikbok, skor-nike. 
 
När det var hela 19 grader redan imorse bestämde jag att jag skulle premiära med shorts på skolan. På hålet for jag, Amanda och Josse hem till mig, solade och käkade lunch! Mycket trevligt. Vi slutade vid halv två och morgondagen ser ut att bli ännu kortare. Älskade sista vecka.
Puss!
 

Maja: 28 maj


Har haft en fullspäckad men bra helg. I fredags blev jag som Hanna redan skrivit, firad av mina finaste. Det var en väldigt mysig och bra och kul kväll verkligen. I lördags jobbade jag, åkte sen direkt till Bergliden för att käka och fira Jon. Söndag fick jag även då ställa väckarklocka på morgonen för att åka på match i Umeå vilket tog ungefär hela dagen.
 
Sista riktiga skolveckan är i alla fall igång nu och det känns så himla skönt. Längtar verkligen efter sommaren nu! Igår var jag och Hänni ute och gled på våra inlines, vi åkte även förbi Moa och fick oss lite fika haha. En mysig kväll i alla fall.
Puss!

Hanna: helgen

Nu när jag varit borta så länge så tänkte jag att jag lika gärna kan köra på dubbelt, så ni får två inlägg. Helgen har varit en fin helg, dunderväder och vänner som inte gör något annat än att få mig på bra humör. Igår grillade vi hos Petter och busade sedan runt hela natten, tills vi tillslut slocknade i Felicias källare. Idag har jag kramat om världens bästa mamma och fikat med hon och mina bröder. Ikväll kommer min fina Cissi hit och sover, kram!

Hanna: stortjejen


I fredags firade vi vår fina Maja. Pizza och tårta och härliga vänner. Sen att vädret knappt kunnat vara bättre var inget minus precis!!

Maja: dagens

T-shirt-chicwish, jeans-cubus. 

Maja: new in/grayscale

H&M, gina tricot, chicwish, gina tricot. 

Lite nytt som fått hamna i min garderob på senaste. Mycket grått men det är ju en himla bra basfärg!

Maja: kalasigt


Maja: long time no see

Nu var det över en veckan sen jag kikade in här men jag måste säga att körkortsplugg, övningskörning och träning åt upp mig förra veckan. Hade dock en trevlig helg med kubb och mys i Fellans stuga i fredags^ (moas bilder), jobb och lite släktfrämmande på lördagen och match med vinst på söndagen. Återkommer i ett till inlägg med bilder från mina kalas med släkten om en stund!
Puss. 

Maja: 18 år

Igår var det min dag och jag hade en väldigt bra dag med kalas för hela slanten. Fick väldigt fina grejor som jag kanske visar i nåt inlägg senare. Idag har jag varit vuxen och hängt på banken efter skolan haha, och nu har jag just varit och övningskört. Ska fara på träning om en kvart och sen är ju som den här dagen slut. 
Puss!

Maja: ♥♥

Hade en väldigt mysig torsdagkväll som såg ut såhär^ och ikväll har vi haft lagfest som även den var väldigt mysig och trevlig. Om 3 minuter blir jag 18. Det är ju faktiskt helt sjukt. 
Puss!

Maja: en fin men regnig dag

Idag har jag varit och fikat med Linnea och Lovisa och det var så himla mysigt. Hade kunnat sitta kvar i flera timmar till! Annars så ska några av mina andra finisar komma hit ikväll och tjuvfira att jag fyller år. Vi är ju faktiskt lediga imorgon. Kommer bli mysigt i alla fall. 
Puss!

Maja: lillan♥

 

Maja: hello

Nu är det nästan en heeeel vecka sen jag kikade in här men jag hade en mysig helg i alla fall då jag umgicks med mina absoluta favoriter♥. Hade även seriepremiär då vi fick vinna vilket var otroligt kul! Annars då? Jag fyller år på söndag och är som ett litet barn, älskar att fylla år! Dessutom går vi bara imorgon sen är det ledigt torsdag och fredag, skön vecka. Hoppas ni mår bra finisar, puss!

Maja: första maj

Gårkvällen blev inte som planerad men jag hade en väldigt bra valborg i alla fall! Blev en helkväll hos Felicia med massor av trevligt folk och slutade i en renbäddad säng med mitt hjärta. Idag vaknade inte vi förrän halv två och har sen dess varit ute och cyklat lite för att få lite frisk luft och sen har vi hängt med min käre lillebror som fick armen ur led igår. Om en stund ska jag iväg på löpträning, lär ju vara en av få som orkar dit haha. Efter det ska jag i alla fall träffa saknade Jullan.
Puss!

RSS 2.0