Maja: monday

Hej på er! Haft en kort dag i skolan med endast en lektion då läraren aldrig dök upp till den andra. Jag och Amanda gick då en sväng på stan och efter det slog jag på chillmode och bosatte mig i soffan när jag kom hem. Hann med ett besök av Fanny och Hannis innan jag tog en powernap och nu ska jag snart gå över till sörvalla för träning. Hoppas ni haft en bra start på veckan, puss!

Maja: vårkänslor


Lite mobilpics från typ senaste veckan. Våren har verkligen kommit på riktigt och det är såååå härligt! Inte nog med det så åker jag till Turkiet om prick två veckor, inte illa. 
Puss!

Hanna:

Avslutade lovet i Kokträsk tillsammans med Henke och hans familj, körde skoter och busade med hans kusiner. När vi kom hem i måndags for jag direkt till Bergsbyn för att kika på hockeyfinalen, och när dom som förväntat vann så blev vi lite spontana och begav oss till stan för att förfesta med en bunt tjejer innan vi letade oss mot ladan för att fira. På natten sov ett gäng tjejer hos mig och på tisdagmorgon satt faktiskt alla mer eller mindre pigga men väldigt glada vid frukostbordet innan skolan började klockan tio, imponerande haha. Nu är denna vecka redan över och jag har hunnit med lite av varje, bio, lite mer hockeyfirande, läxor och mys med finisen. Ikväll umgås jag med Fanni, och det lutar nog åt lite mer bio kanske. Kram!

Maja: new balance

Senaste tillskottet i skogarderoben är ytterliggare ett par sneakers men denna gång provade jag att byta märke från nike til new balance. Dom har verkligen inte gjort mig besviken då dom är hur sköna som helst verkligen. 
 

Maja: artonde april

Hej på er! Inte kikat här på sisådär två dagar men i onsdags hade i alla fall jag och Ellen en väldigt trevlig dag på stan och på kvällen myste jag med mamma och sen med mitt hjärta. Igår följde jag med Carro till ladan för att se Hollys första genrep för hennes konståkningsuppvisning. Så. Himla. Söta. Kvällen ägnades åt hockeytittande och ikväll blir det klassisk påskmiddag hos mormor. Mys. 
Puss!
 
 

Maja: today's

T-shirt, cubus | hängselbyxor och brillor, monki | skor, nike air max 1 | foto: Jullan

Haft en liten fotostund med Jullan idag, mycket kul då vi inte fotat sen i höstas lite sjukt. Förutom det så har jag även hunnit med soffmys med Marcus, städning av hela nedervåningen, lite hockeytittande och träning denna tisdag. Min förhoppning om en piggare Maja denna dag slog alltså in, tack för det. 
Puss!
 
 

Hanna: 14 april


Blev lämnad ensam hemma i fredags då mamma och Erik for till fjällen. Som tur var så har mina underbara vänner gjort mig både mat och sovsällkskap varje natt. Haft en såå bra början på mitt lov och idag premiärgrillade jag och bjöd Henke och Felicia på mat, snart kommer Maja och Fanni hit och då blir det som Maja skrev tidigare mys framför gossip då jag jobbar imorgon och måste sova tidigt. Kram! 

Maja: påsklov

Hej på er! Har tillbringat första dagen av detta påsklov med Marcus på stan och med mig själv och en elletidning i soffan. Har känt mig olidligt trött idag vilket inte alls är roligt men får hoppas på en piggare Maja imorgon istället. Om en halvtimme ungefär beger jag mig mot fysträning och sen trampar jag vidare mot Hanna för gossip girl mys. Hon har alltså inte sett klart (!?!?!?!??!?!) men det skadar ju inte för då får jag se avsnitten igen. Wohoo.
Puss!

Maja: #pappa50bast

Igår var det dags för pappas efterlängtade 50-årsfest som innehöll äventyr på dagen och festligheter på kvällen. Det var hur kul som helst att få hänga med bästa kusinerna och dansa järnet med mina favvomostrar, och allt annat också såklart. 
 

Hanna: 10 april


Äntligen är denna vecka slut, har aldrig någonsin haft så mycket i skolan som vi har just nu. Men efter allt slit i veckan så börjar jag äntligen se ett litet slut på alla inlämningar, även fast jag har rätt mycket kvar. Den senaste veckan har iallafall bjudit på lite av varje, rätt mycket jobb, skolarbeten, umgåtts med mina älskade vänner och fått sova nästan varje natt med finisen. Gick på stan efter skolan i jakt på lite sommargrejer då det endast är lite mer än en månad(?!?) kvar innan vi åker utomlands. Men nu har jag först ett helt påsklov att se framemot och det känns helt underbart. Ikväll umgås jag med bästa fannibanani.

Maja: pappa 5.0


Idag fyller världens bästa pappa hela 50 bast, sjukt! Så både telefonen och dörrklockan har gått varm idag haha. Grattis till pappsen i alla fall!♥

Maja: sjunde april

Hej på er! Haft en mysig helg (woho vilken överraskning), startade i alla fall den med Fellan, tacos och hockey. Julia, Fanny och Hannis kikade också förbi en stund, Fellan sov här också. I lördags jobbade jag och hängde sen hos hjärtat mitt en stund och efter kom Marre till mig och jag fick sovsällskap. Match söndag, mys med Moa på kvällen och sen var helgen som slut. Se där. Hoppas ni haft en bra helg ni med, puss!
 
 
 

Maja: favorit just nu

Mitt absoluta favvoplagg i garderoben just nu. Bästa t-shirtklänningen från monki. Ett av mina inköp i Stockholm för övrigt, har ju inte visat något därifrån. Shame on me då jag har fler plagg från den huvudstadsvistelsen som blivit favvosar i garderoben! Ni hittar i alla fall denna klänning HÄR
 

RSS 2.0