Maja: spinning around

Känner att jag lyser med min frånvaro här men har så mycket som snurrar i huvudet kring praktik, UF-företag, framtidsval och somnar med en lite sådär obekväm stressångest. Men som min pappa skulle säga på klingande bondska "he gi se" (det ger sig), så vet jag ju att snart kommer det kännas bättre. 
 
Över till något annat. Igår var vi på födelsedagsfika hos finFlisan och idag har jag myst lite med stjärnis samt två av mina mostrar+mamsen nu på kvällen. Hade dock tänkt checka ut och sova nu då jag somnade alldeles för sent igår. 
Puss!

Hanna: godmorgon





Hanna: senaste dagarna



Haft några underbart fina dagar då vi hade turen att få en lång helg. Lite släkt, tårta och presenter på torsdagskvällen då jag i fredags fyllde 19 år. Min födelsedag följde alltså i samma spår då det blev kalasfika med fina tjejer på kvällen, är så glad att jag har så fina människor omkring mig. Lördag firade vi Stina som äntligen fyllt 18, pinkparty och massa taggade brudar kan ju aldrig bli fel. Avslutade idag helgen med en sen lunch hos Stina med hon och fanni och efter det for jag och några tjejer och badade i Piteå. Nu ligger jag i sängen med Felicia som stannar över natten. Kram!

Maja: pink party

En liten mix av sådär halvmörka och halvfina bilder från igår då vi firade Stina som har fyllt 18. Hon hade temat "pink party" och alla skulle ha något rosa på sig, mycket rolig kväll! Mois sov här och idag har jag tränat och hängt lite hos Marcus som jag för övrigt alldeles snart ska möta upp på stan för att äntligen få se den andra Hobbitfilmen! 
Puss!
 

Maja: keep or not?

Fick den här kappan av mamma i julklapp och den landade i brevlådan i fredags. Nu är bara problemet att jag egentligen hade önskat mig en glassrosa men mamma råkade glömma den lilla detaljen att välja färg när hon beställde så vi fick hem en vit istället. Så nu ber jag er om lite hjälp, ska jag behålla den eller inte (vet att det är dåliga bilder), har väldigt mycket beslutsångest. Help me pleaseeee. 

Hanna: måndag


Efter endast en lektion for jag och tjejerna på bilden hem till mig och la oss i soffan, där vi låg i flera timmar och skrattade. Åt middag och sen for vi och handlade lite frukt och choklad som vi sedan mumsade i oss innan vi placerade oss framför paradise. En mysig måndag!

Maja: as simple as this

Tröja  (lite avklippt) H&M herr | jeans, gina tricot | klocka, glitter |
 
Sånna här outfits älskar jag, enkelt, bekvämt och rätt snyggt också om jag får säga det själv. Annars så har ännu en helg passerat och måste säga att det här varit en riktig myshelg. Fredan startade med grillat till middag, djupa diskussioner vid middagsbordet och hockey på tvn. Avslutade kvällen med att bli upphämtad av några snyggingar för att mysa hos Stina. Lördag spenderade jag faktiskt alla mina minuter med mitt hjärta, kan inte minnas sist det var så men himla mysigt var det i alla fall. Tror vi såg ca. 20 avsnitt av New girl haha! 
Igår hade jag fotbollsträning och resterande timmar av dagen var familjen Westin bänkad i soffan med HP-marathon. Hoppas ni haft en riktigt bra helg och en bra start på veckan, puss!
 
 
 

Maja: shoewanties

Även om vintern just börjat är det ganska tydligt att i mitt huvud att vi är inne på VÅRsäsong. Dessa skönheter har jag planerat ska hamna i min garderob inom en snar framtid (när jag får lön). Båda paren andas perfektion. 
 
 
 

Hanna: fredag


Veckorna går lika fort som vanligt och jag gör inte mycket annat än att må bra. Såg bio en kväll i veckan, paradise alla andra och umgicks med mina fina vänner. Vi i klassen tog helg redan i torsdags och lyxigt som vi har det kommer varje vecka hela våren se ut så. Klagar inte då det betyder fyra dagar skola och tre dagar helg! Ikväll har jag iallafall haft middagsdejt på Wook'n roll med Fanni och Stina, jobbat på hockeyn och efter det blev det myskväll i Bergsbyn med massa gosisar. Imorgon blir det en liten stanrunda och kvällen kommer spenderas på folkparken dansandes framför Hoffmaestro. Känns sååå skönt med en lördag utan jobb, har inte haft det på två månader tror jag?

Maja: reload

Nu har vintern kommit på riktigt och i tisdags tränade vi i tältet i -17 typ, vilket har lett till att jag nu har en hemsk sträckning i en lårmuskel. Härliga minusgrader må jag säga.. 
Annars så hängde jag med Hänni en stund efter skolan igår och sen på kvällen försökte jag multitaska och se hockey med mina allra bästa killkompisar som jag inte umgåtts med på hundra år, samtidigt som jag krigade med en MAJOR engelskläxa som vår engelsklärare tyckte att vi skulle hinna göra på en dag. Väldigt schysst.
Idag har jag inte gjort mycket av värde utan mest spenderat tid i soffan bredvid mitt hjärta. 
Puss!
 

Hanna: tisdag


Vi fick en ledig dag helt plötsligt, kunde inte passat bättre då jag är tröttare än allt idag. Så istället för att springa iväg till skolan låg jag kvar i sängen en stund innan jag tog en lång dusch. Nu har jag precis ätit våfflor med glass och chokladsås, varit sugen på det i flera dagar haha. Ska slå igång några avsnitt av Bron nu och sen försöka sätta igång med mitt tal till svenskan. 

Maja: tolfte januari

Hej på er! Sen jag sist skrev har jag hunnit bli med iphone (sist i världen ungefär), tränat lite fotboll, blivit bjuden på middag av mitt hjärta, haft myskväll med fina tjejer, haft Jullan som sovkompis och nu är jag nyss hemkommen från en delikat middag på dallas med bästa Mois. Imorgon är det ny skolvecka och jag ska dessutom klippa mig, längtar efter att bli lite ompysslad haha. 
Puss!

Hanna: lördag


Haft en väldigt bra och lugn vecka. Ätit middag med tjejerna, gått runt lite på stan, jobbat lite, middag på Olles och massa paradisemys på kvällarna. Igårkväll tog vi det lugnt hela kvällen och jag for hem och sov redan vid klockan elva. Men har börjat inse att när jag börjar klockan sju på morgonen spelar det ingen roll hur många timmar jag sover, är alltid lika trött och död då jag vaknar haha. Mamma har iallafall slitit upp mig och nu ska jag bara dra på mig kläderna sen jobbar jag all day, all night..nästan haha, får iallafall fara till Maja klockan tio för lite tjejmys. Kram!

Hanna: lite jullovsbilder


Oj vad tiden går fort. Redan har ett helt underbart jullov passerat och jag har knappt hunnit blinka. Idag kickade iallafall skolan igång, känns inte allt för jobbigt då jag har en massa att se framemot hela våren. Känns däremot helt galet att jag går på min allra sista termin nu, vi går alltså ut skolan till våren? Hur sjukt är inte det haha.

Maja: sista terminen

Idag började min allra sista termin i skolan. Helt sjukt om jag får uttrycka mig så. Tanken på att vi nu går bara 8 veckor, sen har lov en vecka, praktik i 5 veckor och sen lov i en till vecka och sen är inne i slutet på april känns sååå skön. Blir dock lite stressad då jag inte fixat klart med praktiken som jag med största trolighet kommer ha i huvudstaden, ska hinna sy en balklänning och fixa med UF-företaget. Men men, det ska nog gå alldeles utmärkt. 
Puss!

 

Maja: nytt år, nya möjligheter

Startade 2013 med en kul nyårsfest som jag och Hannis hade styrt ihop och dagen efter var en riktig mysdag med Moa. De första månaderna under 2013 var det många roliga 18-årsfester och i maj var det även min tur att fylla år, ta ett efterlängtat körkort och äntligen få börja jobba på H&M. På sportlovet var jag iväg till hemavan med min familj och Hanna och i juni spontanåkte jag till Stockholm för att hänga med lite släkt och shoppa lite. Sista helgen i juni var även stadsfesten, en av sommarens bästa helger lätt. Fick se världens bästa Håkan och hänga med finaste vännerna. 
Jag tycker att första delen av 2013 var himla bra, verkligen.
  
I juli jobbade jag väldigt mycket och kände ofta att jag inte hann med saker jag gärna ville göra, men hann i alla fall med att bland annat fira Mois som fyllde 18, ha en riktigt mysig kväll med Hanna och hänga med Marre i stugan. I augusti när jag slutat jobba åkte jag och Marcus till Side. En av de allra bästa veckorna detta år. Att bara få vara med den man älskar mest en hel vecka i värmen, det slår ju väldigt mycket. 
I november åkte jag stjärnan till Stockholm för att se idol och i november fyllde även min älskade moster 40 år och jag höll mitt allra första riktiga tal. 
Annars innehöll hösten mest mys. Några roliga festtillfällen men mest mys. Och inte att förglömma, denna hösten har jag jobbat väldigt mycket också. Men allra mest nu i december. 
 
Jag hade egentligen tänkt göra en mer ordentlig årsresumé men eftersom jag haft otroligt otur med både kamerautrustning och hårddisk så har jag ju bara bilderna som synts i bloggen att använda och då orkade jag inte göra det. Det här året har i alla fall gått väldigt fort och jag har ofta känt att jag inte alls hunnit med saker jag velat göra och det beror nog främst på jobbet och på fotbollen. 

2014 innebär verkligen nytt år och nya möjligheter för mig. I juni går jag ut skolan och har fullt sikte på Stockholm till hösten. Det känns både läskigt och väldigt kul eftersom det är något jag verkligen längtat efter länge. Men något jag verkligen ska göra under 2014 är att försöka leva i nuet och uppskatta saker jag gör mer. Att försöka att inte bara längta till nästa sak hela tiden och att verkligen ta vara på allt jag har omkring mig. Främst vänner, familj och pojkvän. Att kliva in i 2014 blir spännande och jag känner mig redo.
 
 

Maja: finaste du

Idag fyller min fina vän Maria år. Är så himla glad att jag har dig♥
 

Maja: julafton

 

Maja: gott nytt

Bloggen tog visst lite semester såhär i jultid. Jag har i alla fall hunnit jobba, haft en riktigt bra julafton, varit på club fortuna på annandagen, myst en massa med fina vänner och till sist haft en riktigt, riktigt bra nyårsafton!
Här har ni då lite bilder från min gårkväll, det var så mysigt och trevligt och roligt verkligen.
Jag tänkte att jag kör lite omvänd ordning på mina blogginlägg. Nu får ni alltså lite nyårsbilder, sen kan det komma lite bilder från julafton och sen ska jag försöka knåpa ihop någon form av "årsresumé". Men först. mys med Jullan.
Puss!
 
 

RSS 2.0