Maja: a quick hello

Färdigfixad och redo för dag 1 på stadsfesten!! Känns sååå himla kul, dock blir det rätt lugnt för mig ikväll då jag jobbar imorgon men känns ändå superkul!


Maja: a nice pair of blue jeans

T-shirt, H&M | Lång kavaj och jeans, monki | skor, new balance från asos | klocka, Daniel Wellington | 
 
Idag har stadsfesten dragit igång och jag och Marre har käkat och strosat runt. Solen behagade sig komma fram idag också så det var himla mysigt. 
Igår hade jag, Ellen och Moa lite vardagslyx och hängde på Eddas relaxavdelning. Älskar saker som piggar upp vardagen. 
Puss!
 

Maja: wedding outfit

Klänning, gina tricot | skor, vagabond | krans, bik bok |
 
Såhär såg då jag ut på bröllopet i förrgår, detta var dock innan jag hade hunnit sätta på mig smycken och hade även en något nyvaken look kan jag tycka men kan ju vara kul att se ändå!
 

Maja: midsommarbröllop

Mycket bildbomber här på senaste men jag har så himla mycket fina bilder att visa ju! Igår gifte sig i alla fall min kusin Sofia och det var ett så himla fint och roligt bröllop!
 
 

Maja: lite mer bal


Maja: prom dress

 
Har varit och hämtat alla balbilder av Elvira så tänkte visa dessa där man ser lite mer hur klänningen ser ut. Såhär i efterhand känner jag mig himla stolt över att jag faktiskt sytt detta plagg. Visar fler balbilder imorgon, puss!
 
 
 
 

Maja: vardagsmix

Lite blandade bilder sen balen och fram till i förrgår. I tisdags gjorde jag och Marre en lilten roadtrip till Sundsvall för att gå på Ikea och monki, en mycket bra dag! Har också hunnit med att ha filmmys hos Fellan, göra Love och Holly avslutningsfina, myst med Hannis och jobbat lite. Sist men inte minst så har ju fotbolls-VM börjat, ser typ aldrig fotboll annars men älskar älskar älskar VM och EM. Trist att Sverige inte är med men igår fick jag ett lag att heja på. Holland. Jag och Jullan var helt exalterade igår när vi såg matchen mellan dom och Spanien. Wihooo vad kul det är! Har själv match imorgon och känner mig mer peppad än någonsin haha. 
Hoppas ni mår bra fina, puss!

Maja: studenten/bildbomb

Nu har jag alltså tagit studenten och skriver som jag skrev på instagram, känns så himla sjukt men så himla skönt också. Har nog inte riktigt fattat att jag aldrig ska tillbaka till skolan om jag inte väljer det helt själv. Hade i alla fall en helt fantastisk studentdag och kväll, stort tack till alla som var med♥

Maja: lycka

Såhär glad känner jag mig just nu. Det är studenten imorgon!!!!! Fattar det dock knappt, känns helt sjukt faktiskt men samtidigt så himla himla skönt. Ikväll har vi varit och klätt våran skrinda och nu ska jag bara hoppa in i duschen, fixa lite naglar och sen göra en tidig kväll för att vara redo imorgon. 
Puss!
 

Maja: balen

Igår gick jag och mitt hjärta den efterlängtade balen. Har seriöst längtat efter det här sen jag kanske var tolv år haha. Hade i alla fall en toppendag och toppenkväll och känner mig så nöjd! 
 

RSS 2.0