Vi vet att ni blir avis nu

Inte äckligt alltså.

AgnesHannaMaja: todhelo


Agnes: jeans cubus, linne H&M, converse.
Hanna: jeans carlings, skjorta H&M, converse.
Maja: jeanstights veromoda, skjorta gina, tröja 2hand, converse.

Nu ska vi göra amerikanska pannkakor med blåbär,banan, sirap, glass och hela köret!

Maja: to school for cool

Bjuder på en egopic såhär på morgonen, har inget annat att bjuda er på tyvärr! Ni ska få en outfit senare idag, men jag slutar fyra så förvänta er inte det förrän senare hörreni. Skolan idag bjuder på ett förhör om symaskinens delar (den enda läxa vi fått hittills!!!) tror dock jag kan dom nu hyfsat bra i alla fall hehe.. Aja, vi hörs sen gullisar!
Puss.

Hanna: FÖRLÅT MAJA♥


Haha, förlåt Majsen! Ska försöka bättra mig med uppdateringen. 


Maja: skärpning

Eftersom att det ekar här och att det INTE är mitt fel så måste jag bara säga skärpning åt mina brudar. Ni får förpublicera eller nåt, såhär kan vi inte ha det!
Har i alla fall varit i skolan och tränat idag och snart kommer en fin person hit, blir nog bra, kram!

Maja: för du var solskenet

Idag har varit en bra dag, fast det var tråkiga lektioner hade jag kul mellan med min söta klass. Puss på dom. Nu ska jag träffa två söta flickor, blir nog hur bra som helst!
Kram.

Maja: nu blir allt dåligt bra

Jeans (svar till anonym) veromoda, t-shirt cubus, halsband H&M trend.
Trampar snart iväg till skolan och en ny veckas rutiner, kram!

Maja: you can hang with meeee

Kom på att jag har glömt att visa dom här bilderna som jag och Hanna tog tidigare i helgen och kände som att dom måste visas liksom hehe.. Dom gillas skarpt.

Var för övrigt och såg vår match idag mot Hammarby som vi vann med 6-1, fan vad bra brudar!
Puss.

Maja: hand i hand igen


Maja: ikväll

Tröja JC, shorts och ring H&M.

Agnes: 5 år


Den här killen ska få paket på sängen imorgon. Han fyller fem år och han ska ha sitt första barnkalas. Jag är officiellt utnämnd till att stå i fiskdammen. Blir säkert mysigt. Puss.


Maja: världens bästa sommar

Länge leve sommaren
den som kom och gick igen
snabbare än någonsin förut.

Vet som inte vad jag ska skriva, har haft en av dom finaste somrarna nånsin..alltså verkligen, går nästan inte ens beskriva hur kul jag haft. Puss på alla fina människor som varit med mig!

Maja: I just know I can't stop thinking of you

Spelade match med sörböle idag, hann spela tjugo minuter sen blev det HALLÅ LÅRKAKA och jag fick kliva av. Kändes sådär lagom kul men det blev vinst med 6-0 så det var ju bra i alla fall, sen fick jag anteckna en assist till Jenny också, så nåt bra hann jag ändå uträtta. Nu ska jag alldeles snart (hoppas jag om pappa slutat upp med snigelfarten) äta grillat, hoppas ni får en finfin lördagkväll!
Kram.

Maja: moe&ellie

Moa och Ellen sov här igår, supermys ju. Den här bilden är från förra sommaren förresten, tycker vi var lite småsöta. Nu ska vi inte göra så mycket alls tror jag, eller dom ska väl hem snart och då ska jag nog städa lite hehe. Aja, skriver mer sen! Puss.

Hanna: ackkiee

Hehe, smått nyvakna bilder. Sov iallafall hos Axel efter jag varit hos Maja igår. Nu tänkte vi se "hur många lingon finns det i världen?". Kvart i två har jag match och efter det blir det andra roligheter. Puss!

Maja: länge leve längesen

Ikväll är det tjejkväll med några av dom bästa, kommer bli mysigt värre! Känns skönt att en skolvecka är avklarad även om det varit riktigt roligt. Idag har jag fått en massa sytt och det är askul verkligen. Nu ska jag dock vara social med mina flickor och inte babbla mer här. 
Puss!

Agnes: Lalalllalalaa


Jag beger mig nu mot mamma. Det är skönt att sluta tjugo äver ett på fredagar.

Hanna: en sån där dagens igen

Tröja - H&M, Halsband - Glitter, Jeans - Carlings, Converse

Hanna: marabou digestive

Är med Julia just nu, vi sitter och äter choklad och bara mår bra!

Maja: new in

Jag och Linnea tvärsprang in på JC idag på lunchen, haffade denna tröja för endast fyrtio kronor. 80% rea tackar vi inte nej till!

Agnes: Hey you



Jag tycker om min klass. Vi har haft det jättebra de här dagarna. Hade min pianolektion idag och imorgon är det sång som gäller. Jag kan bara säga att det är underbart att få spela musik med andra varje dag, jag valde verkligen rätt! Sitter nu och äter glass medan jag lyssnar på Maggio. Tryck HÄR och HÄR för att lyssna. (Och ja, jag har spotify nu!!:)


Maja: svisch

Tänkte att ni skulle få se mer av det jag och Julia fotade i tisdags, har en hel hög som väntar på publicering ju!

Nu ska jag försöka få ihop någon fin middag till min kära familj då ingen annan orkade så då offrade jag mig lite. Annars då? Har bara haft hantverkskurserna idag och det är verkligen hur kul som helst. Älskar att sitta där vid min plats i syklassrummet och ha det fint och mysigt med min klass och få göra det jag tycker är allra roligast!
Kram. 


Maja: sicken lyx

Pappa köpte den lätt godaste gott&blandat påsen till mig ikväll, inte dåligt alltså. Nu ska jag hoppa in i duschen efter en halvtung match sen bara fixa några skolgrejer till imorgon sen ska jag försöka komma i säng tidigare än igår, är helt död nu. Hoppas ni haft en bra dag!
KRAM.

Maja: home is when I'm alone with you

Foto: Julia Skoglund

Maja: (går)dagens

Hann inte publicera det här igår så jag tänkte att ni får se det idag istället, det spelar ju egentligen inte roll. Såhär såg jag i alla fall ut igår då.

Maja: when dreams are so much better than reality

Hängde med Julia efter träningen i hennes lägenhet, lagade mat och fotade lite. Hur mysigt som helst verkligen, tycker om dig Jullan♥. Har massor med mer bilder att visa också så nu blir det förhoppnigsvis lite fart på uppdateringen. 
Kramen!

Hanna: kvällens klädsel


Tröja - H&M, Halsduk - VeroModa, Jeans - Carlings

Hanna: mot staden

Bild från i sommar.
Hallådär! Har hunnit vara på stan en stund med Sofia efter skolan. Ska strax tillbaka dit med mamma och hennes plånbok, hehe.
Ikväll ska jag iallafall till min älskling. Ha en fin kväll, kram!

Agnes: Andra dagen


Kom alldeles just precis hem från skolan. Började halv tolv idag och har egentligen bara haft en lektion nu på slutet vilket var röstvård. Inte så jobbigt precis. Jag är spänd på att lära mig mer om det också, kul! Hoppas ni haft en bra dag ni med, puss.

Maja: vart du vill så fort du kan

Dags för andra dagen i skolan då, och idag kommer tvåorna och treorna också vara där OJOJ. Nä men nog ska det gå bra nog. Mindre kul är att regnet vräker ner utanför och att det är bli-blöt-garanti när man går ut men aja. Av mig får ni nog ingen mer uppdatering förrän ikväll för jag ska träna efter skolan så ha en fin dag sötnosar, kram!

Hanna: brabrabra hemskt mycket bra

Har haft en superbra skoldag idag, över förväntan faktiskt! Verkar som klassen är riktigt bra och allt. Problemet är väl att jag inte har riktigt lika bra lokalsinne som Maja så för mig kommer det bli lite svårare att hitta till lektionerna i tid, hehe. Ikväll har jag tränat sen kom Maja och Anna på besök en stund. Men nu är klockan sängdags! Pussar.

Agnes: Trivs som fina fisken


hehe mina klasskamrater

Första dagen har varit klart över förväntan ändå! Känns som våran klass kommer ha det kul, längtar tills vi får börja med musiklektionerna imorgon! Spenderade tid med fina Fellan efter skolan också på stan. Vi köpte skolbehövligheter och käkade sushi. En av oss hann även ta hål i örat och shoppa, inte jag tyvärr. Kom hur som helst just hem från träningen och klarade mig från regnet, är helt slut och ska sova tidigt! Puss.

Maja: - Du är superfin och jag gillar dig mycket

Första dagen var då avklarad! Tror det här kommer bli bra faktiskt. Vilse kommer jag nog inte heller gå så mycket, känns typ som att jag har halvkoll nu men vi får väl se hehe..
Hoppas ni haft en bra dag ni med, puss!

Maja: westins är på g

Typ ändå halvredo för skola, även om jag var jättenyvaken på den här bilden. 
Idag är det inte lika mycket ångest som igår, känns ändå roligt att träffa klassen och allt sånt där! Nu sitter jag här och har alldeles för mycket tid över som jag inte vet vad jag ska göra med men ja, jag hittar säkert på nåt.
Kram!

Hanna: vadå sööööta?


Fick storstryk på matchen idag, så kanske inte ska ägna detta inlägg till att prata om den usla matchen, hehe.
Fast och andra sidan vill jag ännu mindre prata om skolan, även fast jag är taggad på skolan så känns det alldeles för jobbigt att stiga upp klockan sju imorgon. Menmen, det blir nog bra när det väl kommit igång. 
Sitter iallafall hos Maja just nu med hon och Agnes, mys!

Maja: igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför

Hej sötnosar, som väntat blev det en lyckad kväll igår. Till och med mer lyckad än vi tänkte från början så många plus på det. Dock så är denna dag ångestdagen med stort å då skolan börjar imorgon. Känns faktiskt jättejobbigt att sommaren är slut men får väl överleva vintern med att tänka på den här kungliga sommaren och längta till nästa! Idag har jag en match på schemat sen är det rätt tomt, puss!

Maja: I was falling deep, deeply in love with you and I never told you 'til just now

Sitter med Lolseliten och väntar på Agnes och Hanna sen ska vi vidare ut. Kommer nog bli en bra kväll. Har hängt ute i stugan hela dagen för övrigt, därav min uteblivna uppdatering. 
Kram!

Agnes: Bara luften gör mig svag


Jag sitter och spelar låtar som utan dina andetag, the scientist, true colors, someone like you, jar of hearts och bridge over trouble water. Haha, den sista vet ni brudar varför ;)
Ska nu bege mig mot lite shopping. Hoppas jag i alla fall. Puss så länge!

Maja&Hanna: watch out

Haha jag och Hanna gjorde igår en repris på en 1,5 år gammal bild. Lovar att ni just blev lite rädda. Speciellt för den första bilden, ärligt så ser vi ju för hemska ut, JAG blir typ rädd..

Maja&Hanna: vadå höstigt?

Maja: jeans veromoda, tröja 2hand, linne under barcelona, armband H&M. 
Hanna: jeans carlings, skjorta gina, hemstickad tröja. 

Vi har varit och sett på fotboll och nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, något bra blir det garanterat! 
Kram.

Maja: baby come with me

Såhär ser det ut när agneshannamaja är på g hehe! 

Idag har jag hunnit med ett tandläkarbesök på tre minuter (hur ovärt?!), städat typ hela huset, träffat Hanna, Mago, Axel och Lahti på stan och sen bakat kladdkaka hos Axel. Nu är jag hemma och väntar på världens godaste mat ska bli klar. Agnes har förresten inget att säga till om med uppdateringen, det är hon som varit slarvig med den senaste tiden så hon har lite catch up to do;)
Har checkat in mitt schema också och om jag fattade det rätt så är det textilslöjd hela torsdag OCH fredag, aaah jag kommer ju ha askul. 
Puss!

Agnes: All your dreams are on their way

Jag förstår inte vart flickorna är men hej från mig!  Jag har i alla fall jobbat min sista dag idag! Och ikväll blir det myskväll, god middag ska också avnjutas. Hoppas ni får en fin fredagkväll. Pussar.

Hanna: i´m singing in the rain

Hallå solstrålar! Hoppas ni inte haft en alltför grå dag, med tanke på det trista vädret. Ska iallafall snart börja cykla mot Maja. Blir bra! Inte att cykla i regnet då, utan att vara med Maja, haha. Puss!

Agnes: Sailing on silver boy

Heej! Hade en alldeles jättemysig kväll, natt och morgon i Felicias stuga. Supergott var det också kan jag meddela! Var mätt ända till tre idag..inte ok. För övrigt så har jag tränat, i det här vädret. Även om ni inte kan förstå det så var jag faktiskt dygnsur när jag kom hem. Det ska jag fundera vidare på.

Maja: wish you were here

Bjuder på en bild som har samma färgskala som vädret ute. Har regnat konstant hela dagen och man blir liksom trött i huvudet typ. Ska i alla fall iväg och träna snart så då blir jag kanske lite piggare. Hanna kommer senare också, blir fint.
Kram!

Maja: pics från kräftis


Hanna: tonight

Blus - Zara, Jeans - Carlings
Haha, blir lite uttjatat det här om kräftskivan..men nu följer jag dom andra tjejerna till Fellans stuga och mumsar kräftor med lite fina flickor! Kommer bli kung, puss!

Agnes: Det är så jag säger det


Som Julia skrev, nu blir det Kräftskiva!! SÅ nästa Östanbäck med fina tjejer.

Maja: kvällens

Tröja H&M, hängselshorts monki, mobilficka monki. 

Snart drar jag iväg till Fellans stuga på trevligheter, kalasbra ju!
Puss.

Maja: moiii

Är med min fina Moa som kom hit efter attt hon klippt sig, hur snygg är inte människan?! 
Aja, vi ska i alla fall baka lite muffins snart och sen ska jag göra tacopaj också, ikväll är det kräftskiva på g i Fellans stuga, kommer bli hur bra som helst.
Kram!

Hanna: it`s party in my head


Var i Marcus stuga igår. Åt supergod mat, massor av godis och bjöds på smooties av självaste Jonny.
Spelade en hel del rundor kort, fotboll och annat trevligt. Superkul!

Hanna: finaste


3 månader idag♥

Maja: you got the whole place glowing

Bjuder på hur charmig jag är i webben, heh skoja. Annars då? Jag har just ätit lite pannkaka och har just nu ingen aning om vad jag ska ägna mig åt resten av kvällen, återstår att se helt enkelt. Något bra blir det säkert!
Hoppas ni haft en bra dag finisar, kram!

Agnes: Här vill jag stanna


Haha jag vet att jag inte är den charmigaste på jorden här men jag har inga bilder att visa er. Försöker få tag i några från lördagens bröllop men vi får se hur det går med den saken! Jag ska baka en ostpaj senare för att ha med mig imorgon. Ni kanske kan gissa vad som händer då? Puss.

Maja: we might not get tomorrow

Jag och Agnes har varit in och kikat på weekdays hemsida och dom levererar en hel hög snygga kläder i höst. Vilken tur för oss att vi snart åker till Stockholm!

AgnesHannaMaja: svaren!

vars har ni köpt era mobilväskor, och var det längesen ni köpte dom?? dom är verkligen sjukt snygga vill också ha en, men dom är ju slut överallt buhu:(!
SVAR: Dom som jag och Hanna har likadana har hennes mamma sytt men min större ljusare bruna är från monki!

Vilken är eran favorit affär? Alltså på stan;)
A: H&M, såklart annars weekday
H: Hehe, kan inte bestämma mig. 
M: H&M i Skellefteå men Monki annars;)

favoritlåt just nu??:)
A:True colors, bara för att den är så fin.
H: Home med Edward Sharpe & The magnetic zeros.
M: Åh vad svårt men just precis nu så är det typ Vart jag mig i världen vänder.  

Har ni haft ett intresse för hästar nån gång?:)
A: Nja, jag har alltid tyckt att det är spännande att rida men inget mer än så precis!
H: Hehe skulle faktiskt börjat när jag var typ 9 år men blev allergisk sen försvann typ intresset!
M: Haha nej faktiskt aldrig.

Vad kommer ni ha för bästa minne från den här sommaren?
A: STADSFESTEN, helt klart. Och alla fina vänner.
H: Oj, finns för många bra minnen för att välja ett, men om jag måste så är nog stadsfesten det bästa. 
M: Måste också säga stadsfesten, både fredag och lördag, hade så sjukt kul och var astaggad (hade dessutom tagit bort rälsen på fredan hehe).

Vad kommer ni sakna mest med sörböle? Och vad kommer ni sakna minst?
A: Jag kommer mest att sakna alla i min klass, bara för att den var så fin. Jag kommer väl vara glad över att slippa alla dryga ämnen och alla ynglingar, haha. 
H: Mest kommer jag nog sakna klassen och favoritlärarna haha, minst kommer jag nog sakna våra dryga halvklasshåltimmarna.
M: Kommer sakna mest vår klass och alla man kände och pratade med varje dag och minst kommer jag typ sakna nutidskryssen och SO-leken heheh.

ÄR ni taggade på gymnasiet?? vad ska ni gå??
A: JA, verkligen. Jag ska gå musik och längtar typ till på måndag, allvarligt. 
H: Är rätt så taggad, inte på själva pluggandet och så, men på linjen. Estetik och Media.
M: Jag ska gå hantverks textil&design och är taggad på det och allt men har lite ångest att sommaren är slut också:(:(

utsläppt hår eller hästsvans?
A: Uppsatt  :O
H: Utsläppt.
M: Utsläppt.

vad använder ni för smink?
A: Ingenting i stort sett, tycker jag ser så annorlunda ut. Men alltid mascara och oftast rouge!
H: Foundation, ögonskugga (ibland), mascara, ögonbrynspenna och några få gånger lite rouge.
M: Haha jag är astrist och använder oftast bara mascara men ibland ögonskugga, eyeliner och rouge också!

Morgon eller natt?
A: Haha man mår väl som bäst på natten om man får sova så.
H: Är verkligen ingen glad person då jag är trött, vilket jag är tidigt på morgonen och sent på natten, haha. Så jag kan typ inte välja.
M: Morgon om man är på bra humör då man vaknar hahah!

En vän som betyder mycket?
A: Maja, om ni inte visste det men har många fler finisar som verkligen finns där!
H: Har jättemånga fina vänner som betyder mycket för mig, vill inte säga en speciell som betyder mest. 
M: Har mångamånga vänner som betyder mycket så vill inte skriva en speciellt men dom som betyder vet om det♥!

haft sex???
A: Nje.
H: Ja.
M: Jo.

Favoritmat, favoritplagg, favoritfrisyr, favoritfurkostflingor, favoritfotbollslag, favorit "citat", favoritgodis ;)
A: Jag gillar allt, precis allt men kanske kräftor för att jag bara är sugen på det nu...Måste nog säga mina cheap moday jeans som Hanna. Uppsatt, flätor eller någon knut av något slag. Coops "crunchy med youghurt och jordgubbar". Liverpool, måste jag nog säga. Inget särskilt. Choklad, Marabou med mintkrokant är en högt uppsatt favorit. 
H: Jag ääälskar wookade nudlar, så det är nog favoriten. Cheap Monday jeans. Plattat utsläppt. K-special! Barcelona. Har inget, tråkis men. "Melonklyftor".
M: Grillad kyckling och potatisklyftor. Min svarta spetsklänning från monki. Utsläppt lockigt med mitt flätade hårband. K-special red berries. SUNNANÅ SK, nä skoja men har typ inget hehe. Måste typ ta "Glöm bort dagens problem-imorgon kommer nya. Dom här katterna halva svart och halva viol!

är ni oskulder?
A: LÄS^^
H: Nej, som ni såg högre upp.
M: ^^

hur många förhållanden har ni haft?
A: Två på senare tid.
H: Två.
M: Tre som räknas!

vilka av er har pojkvän?
A: Inte jag.
H: Jag! 
M: Inte jag.

Hur kom det säg att Hanna började blogga igen? :-)
SVAR: För att hon ville och för att namnet agneshannamaja skulle stämma haha, nämen för att vi började umgås mer igen!

favoritfärg på nagellack?
A: Har inte nagellack så ofta eftersom jag alltid råkar ta fel kläder när jag väl har det men om inte annat genomskinligt! 
H: Har nästan aldrig nagellack själv, men jag tycker det är jättefint med folk som har långa röda naglar.
M: På sommaren turkosa eller oranga men på vintern typ bara genomskinligt. 

vad är det bästa ni har gjort i sommar?
A: Umgåtts med alla fina vänner! 
H: Har typ haft kul varje dag, och att jag kommit nära Maja igen!!♥
M: Varit med mina finaste vänner och haft roligt nästan hela tiden!

-Sommar eller höst?
A: Sommar, såklart även fast hösten är mysig. 
H: SOMMAR!!
M: Sommar helt klart.

-Vilket gymnasium ska ni gå? :)
A: Musik!
H: Estetik och Media. 
M: Hantverks textil&design.

Till Maja: Är det slut mellan dig och Ossian? Isf, varför?
SVAR: Jo det är det och det var bara för att jag inte kände samma sak längre. 

Till Hanna: Hur träffade du din kille?
SVAR: Haha oj jag minns inte precis hur vi träffades, men vi pratade väldigt länge innan det blev något seriöst utav det.

Till Agnes: Hur går det med fotbollen? =)
SVAR: Det går prima. Haha, som vissa av er vet tränar jag och spelar med Sörböle. Två träningar i veckan och en match typ och det känns mycket bra. Har det roligt med tjejerna också. Tack för det! 

Maja hur har du satt upp bilderna sådär på väggen? :D
SVAR: Har satt upp dom med häftkuddar på baksidan!

 


Hanna: jullanbullan

Nu hänger jag med Julia. Idag har vi promenerat runt på stan ett tag, blev inte långvarigt eftersom ingen av oss varken hade ork eller pengar. Istället for vi hem till mig och åt och just nu ser vi på film.
Snart ska jag ta cykeln till farmor och ha någon slags avskedsmiddag för min bror, eftersom han flyttar imorgon. Sen far jag direkt på träning, och efter det blir det myskväll med Maja och Agnes.

Maja: I'm gonna do right by you

Klänning H&M, väska Indiska, converse.

Maja: when you learn to love again


Hej solstrålar! Sommaren is back in town och det gör mig glad. Har inte så mycket spännande att meddela er dock, ska dra ner på stan snart och senare idag är det träning. Sen bestämmer jag att frågestunden är avslutad, svaren kommer senare i veckan! 
Kram.

Maja: som om det gjordes för din skull

Min och Fellans dagsträff förlängdes med middag och lite gossip girl, hon for dock för ett ganska bra tag sen och nu ska jag bara vara hemma resten av kvällen. Typ ändå halvskönt. Hoppas ni har en fin söndagkväll gullknoppar!
Kram.

Hanna: somewhere in the middle of nowhere

Shit, känns som sommaren är tillbaka! Så länge man är i solen iallafall, luften kanske inte är riktigt supervarm. Men gud vad jag njuter, sista lediga veckan nu. Känns jobbigt att jag ska gå till skolan redan nästan måndag igen, men samtidigt spännande. Ny klass och ny skola. Kommer säkert bli roligt! Förlåt för att jag inte visar mig så mycket här på bloggen, har lite ont om tid nu förtiden. Men nu ska jag sluta babbla på, puss!

Maja: fellstar

Blev en skön vinst idag med 2-1, nu ska jag dra iväg till Fellan och sen blir det nog att titta på lite fotboll också! GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!
Puss.

Maja: att vi kan gå genom eld

Såhär ser jag ut idag, ska hänga med några fina vänner ikväll fast inte så länge för imorrn är det tidig match.
Kram !

Maja: och du är välkommen in


Agnes: For your heart for me


gammal bild.

Eftersom jag får stryk av en viss HannaPannaÅberg om inte jag uppdaterar så måste jag ju.. Jag gör mig i alla fall klar för ett bröllop klockan tre om ni undrar medan de andra ska spela match. Jag är riktigt taggad och Skellefteå bjuder på kanonväder dagen till ära! Tackar.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!! HÄÄÄÄÄÄÄÄR.

Hanna: tell the world that I´m coming home

Har gått omkring på stan idag, utan några som helst pengar att kunna spendera. Dom tog slut för längesen, och jag får inte pengar för ens i slutet på September(?!). Vet inte riktigt hur jag ska fixa det, men jag har ju klarat mig hittills så det ska nog gå bra. Okej, nu babblar jag på om ingenting. Kom ihåg att KOMENTERAFRÅGESTUNDEN!! Jaja, pussar!

Maja: och alla vill väl ha dig nu

Facelook för förmiddagen. Har lyssnat på Håkan exakt hela dagen. Måste ju fräscha upp låtminnet innan jag och Agnes ska iväg och se, det är bara 27 dagar kvar tills vi åker, det ni! Men det jag egentligen mest av allt skulle skriva var hur bra min favoritlåt är, klicka HÄR så kommer ni till den, puss.

Agnes: Haha jag tuffar på


Jobb, jobb, träning, match och återigen jobb. Nu börjar det trilla in lite mer roliga saker också. Ikväll är det FF-Morön och imorgon ska jag på bröllop!! Ni förstår inte hur taggad jag är! Sen har vi ju en frågestund också, FRÅGA PÅ.

Maja: pyssligt

Då det är soligt men kallt ute passar det perfekt att göra saker som man borde gjort för längesen. Som nu så sitter jag och pysslar ihop ett fotoalbum med FÖRRA sommarens bilder. Lite sent kanske och i den här takten lär jag ju inte hunnit med den här sommarens bilder förrän om två år eller så men det blir säkert bra.
FRÅGAFRÅGAFRÅGA I INLÄGGET UNDER, ANNARS BLIR JAG ARG.

AgnesHannaMaja: frågestund!

Ni är rätt många nya läsare också har ju Hanna börjat blogga rätt nyligt så vi kör en frågestund, håller på tills vi fått tillräckligt med frågor haha. SÅ KOM IGEN OCH FRÅGA VAD NI VILL!!
Puss!

Maja: you are the only exception

Har spenderat min dag med Hanna W. Det var mysigt men båda var helt sjukt trötta, antar att det är vädret eller nåt. Kom hem från träning för ett tag sen, ska snart trampa iväg på coop och sen kommer några söta fotbollsbrudar hit och ser film med mig, blir hur bra som helst! Hoppas ni haft en fin dag solstrålar.
Kram!


Hanna: kladdiskaka



Idag har jag, Axel och Mago bakat kladdkaka (eller jag bakade, dom smakade). Ikväll blir det träning, sen laga middag med min söta vän Anna. Kram!

Maja: do you see how much I need you right now


Eftersom dom andra flickorna inte visat sig här idag och mitt tidigare inlägg är det enda så får jag väl se till att det inte ekar så tomt här. Har inte så mycket intressant att tillföra annat än vad jag gjort idag. Hängde först med min fina och saknade blonda vän på bilden ovan. Vi pratade en massa, såg lite gossip girl och skrattade åt hemska gamla bilder hehe. Sen drog jag vidare mot match med sörböle, 1-1 slutade det och nu sitter jag här och delar med mig av lite halverst onödig information men ni överlever nog.
Puss!

Maja: lite uppljusat

Det syns inte lika mycket här som det gör i verkligheten men ja, en aning ljusare är det nu i alla fall!

Maja: den som väntar..

Tyvärr har jag ingen acceptabel bild på hur mitt hår faktiskt blev men jag lovar att det kommer imorgon. Istället får ni två söta (inte ens nästan) bilder på mig i den otroligt fina slinghättan! Nöjd kan jag säga att jag blev i alla fall. Hoppas ni haft en bra kväll, puss!

Hanna: can´t keep the smile of my face

Tröja - Cubus, Halsband - Veromoda, Jeans - Carlings
Ska strax springa över till Fanny och vara med hon och Marcus. Sen kommer nog Axel också, blir fint! Ha en härlig kväll, pussar!

Maja: I'm in the corner, watching you kiss her oooh

Just nu skulle jag vilja stå där på högklint (aka självmordsklippan hehe) utan vare sig höstångest eller kyla. Tyvärr går ju som inte det hur mycket jag än vill. Sitter och väntar på Agnes istället som kommer hit snart. Vi kanske cyklar upp till arenan och checkar in AIK:s första isträning och annars så blir det hårfärgning. Låter ju inte jättedumt det heller. 
Kram!

Maja: this could be the start of something new

Hänger med bruden till höger. Jag smider planer på att gå till coop och köpa hårfärg vilket hon inte har någon aning om än. Förhoppningsvis går hon med på det haha. Jag ska göra mitt hår ett litet snäpp ljusare, vad tror ni om det? Jag är lite nervös faktiskt.. Men det borde bli bra..hoppas jag!!
Kram.

Hanna: färgat håret mitt

Eftersom att ni var så usla på att kommentera om vilken hårfärg jag skulle ha så tog jag beslutet i egna händer. Kan inte säga att jag valde rätt beslut, hehe. Tycker det blev på tok för mörkt. Får duscha ofta så det blir lite ljusare.

Maja: serieväder

Det är världens helvetesväder ute. Det regnar och blåser och är kallt så jag har placerat mig i soffan framför gossip girl. Just nu känns det som en bra idé att stanna här idag, tills jag ska träna klockan fem i alla fall. Ikväll ska jag träffa några fina vänner jag knappt sett på hela sommaren, kommer bli bra.

Maja&Hanna: dubbeloutfit upphöjt till fyra

Maja: Jeanstights veromoda, tröja gina, örhängen H&M, converse.
Hanna: Jeans cubus, tröja Bikbok, halsband veromoda, converse.
Ikväll ska vi hänga med Sofia. Det blir nog fint, kram!

Hanna: tell everybody I´m on my way


Blev en jättebra kväll igår! Det slutade iallafall med att vi for med några pojkar och tittade på spökhus och körde efter läskiga skogsvägar. Men som tur var så var det läskigaste vi fick syn på några fåglar som gömde sig, hehe.
Nu for precis pojken min, ska hoppa in i duschen sen joinar jag nog Maja och Filip på stan, eller så kommer Maja hit. Vi får se helt enkelt, puss.

Maja: jag gick runt i ditt kvarter tills det blev för kallt

Hej solstrålar, hängde med Filip, Robert och Elias igår. Det var supermysigt även om jag tog hem sistaplatsen i vändtia alldeles för många gånger. Nu ska jag bara fixa mig acceptabel sen dra in på stan med Filip.
Återkommer senare idag, puss!

Maja: mobilbilder

Har haft min mobil i snart ett år men aldrig laddat in några bilder från den men nu då den förmodligen räknas till Sveriges sämsta (jag har alltid ansett den som det) så gjorde jag en mjukvaruuppdatering på den idag och då blev jag tvungen att ladda in bilderna från den i datorn. Lite söta var dom allt tycker jag! 
Puss.

Agnes: Alabama arkansas


Moas bild från PDOL.

Uppdatera är något jag inte kan för tillfället. Har jobbat två pass idag. 7.30-11.30 och 17.00-20.00 SÅ ni få ursäkta mig. Imorgon blir det jobb igen så nu blir det mys med film och mamma i soffan. Hoppas ni haft en bra dag!! PUSS.

du är det finaste jag vet

Det här är en låt som jag, Hanna, Maria och Emma skrev på musiken i våras. Jag och Hanna sjunger (jag hörs dock inge mycket så det är Hanna som är den som är bra på sjunga) sen så spelar jag och Maria xylofon, Hanna piano och Emma gitarr! Ta den inte så jätteseriöst, tänkte att det skulle vara lite kul att höra bara.

Hanna: i keep dancing on my own

Jättedåliga bilder, men mitt vanliga objektiv till kameran har gått sönder så har bara zoom, vilket gör det svårt att ta bra bilder så här nära.
Har hunnit med att städa mitt rum nu på eftermiddan medans jag dansade till massor av mina favoritlåtar. Eftersom att jag är ganska så "ny" här på bloggen så tänkte jag att ni skulle få se lite bilder på mitt rum här hemma hos mamma(ifall ni var nyfikna på det, hehe). Dock är det inte helt klart, även fast vi bott här snart ett år. Det är något jag måste ta tag i! Nu tänkte jag ta en dusch, sen äta grillat med familjen. Ikväll ska jag umgås med Sandra och Julia, blir nog super! Pussar.

Maja: klädsvar

Svar till Cornelia: Min vita långärmade tröja är från H&M. 
Svat till anonym: Linnet på dom HÄR bilderna har jag fått av Hanna från Barcelona!

Maja: this is the end of the rainbow

Jag sitter fortfarande i sovtröja och har inte gjort så mycket alls av värde idag. Om en timme har jag matchsamling så det är väl lika bra att forsätta i samma stil. Ikväll däremot har jag inte tänkt sitta still, ikväll vill jag göra något askul men har inte riktigt kommit på vad än så det återstår att se. Kände dessutom att svammelfaktorn på det här inlägget blev lite för hög så jag ska nog sluta nu också hörs vi sen. Puss!

Hanna: it´s friday!


Som säkert många vet är jag ju ljushårig på riktigt, alltså ljusblond. Men har i ganska många år haft som på bild 1, men nu i sommar har jag gjort slingor, varit utomlands osv. Vilket resulterat till att jag nu har ganska så ljust hår. Men nu till hösten har jag funderat på att färga håret mörkt igen...vad tycker ni?

Maja: jag hade hoppats på något

Jag kan ha visat den här förr men det spelar ingen roll i sånna fall, det är nog det finaste klippet jag vet.

Hanna: wild wild world


Tröja - second hand, Jeans - Carlings, Ringar - Spanien

Maja: if you're for real and not pretend then I guess you can hang with me

Kvällens facelook får ni här. Flätan i pannan är mitt egna hår om ni trodde att det var ett hårband, kan vara ganska finurlig när jag vill. Här hemma hos mig börjar det ramla in folk genom dörren som ska äta här, kalasandet för fjortisen i huset fortsätter alltså ikväll, måste nog gå ner och socialisera lite. Puss!

Agnes: 4 månader♥


Kan inte själv förstå att jag varit tillsammans med min finaste pojke i 4 månader!! Massa pussar till dig och ikväll ska vi ut och äta.  Myyyys ♥

Maja: I've been watching you from the other side

Imorse vaknade jag helt själv i huset. Var så sjukt skönt, sen klev jag inte ut genom dörren förrän jag skulle träna kvart i tre. Ibland är det så jäkla härligt att inte orka. Tränade som sagt och sen har det varit kalas för Tim hela kvällen, slutade med att jag satt ute på altan med mina mostrar och pratade en massa. Ska nu krypa ner i källaren och se gossip girl, puss sötnosar!

Hanna: jag känner hjärtat slå


Hade en supermysig kväll igår! Slutade med att alla, förutom Marcus somnade till världens skräckfilm, hehe hur vi nu lyckades sova till den filmen. Ni får säkert se några bilder från kvällen sen, om jag får tag i dom.
Annars så har jag varit och badat i Spegeldammen idag, blev inte så länge för vid fyra for jag och tränade. Nu ska jag strax börja cykla(?!) mot Axel. Kram på er!


Agnes: Seems like there is nothing here for me



Heej. Jag har verkligen inte visat mig här på bloggen, jo okej med en bild när jag paddlar kajak, men det räknas inte. Idag steg jag i alla fall upp klockan sju för att jobba. Jobbade dessutom över men hann äta våfflor med familjen på Kyrkholmen innan det var dags för träning. Det var väldigt skönt att träna men nu är jag ganska så trött. Blev ju inte särskilt många timmars sömn inatt.. Med andra ord - en tidig kväll!  
Hoppas ni har det bra. PUSS.

Maja: favorit?

Outfits från juli, någon favorit?

Grattis finaste broder

Även om det är helt sjukt att du blir fjorton (!!) så förtjänar du ett grattis så GRATTIS TIM!

Maja: mary-kate olsen

Jäklar så snygg Mary-kate är i den här videon, inspiration på hög nivå. Åh, blir supersugen på att göra mitt hår ännu ljusare och flytta in i mitt flätade hårband, låter det som en bra idé? 

Hittade klippet på den HÄR bloggen.

Maja&Agnes: dom kallar det bildbomb



(Pappa hade svårt med fokusinställningen.)
Vi har haft en helt underbar dag ute på havet. Det bästa var nog att stanna med båten helt mitt ute på havet och bada och det var ändå 21 grader varmt. Hur härligt som helst. Älskar dessa sensommardagar då det är varmt precis hela tiden. Är dock hemma nu istället för att sova där, kändes typ ändå skönt.
(Det här är publicerat 00.55 och inte 21.18 som det står.)

Hanna: tacooookvällll

Dålig outfit bild, men det här hade jag iallafall på mig igår. Skjorta - Cubus, Jeansshorts - avklippta jeans, converse.

Ikväll bjuder jag och Fanny våra pojkar på middag. Vi ska strax fara och handla lite, sen storma Marcus kök. Vi sover där sen också. Puss sötnosar.

Maja: the answer is in the wind

Tänkte skriva ett litet svar till min finaste Gotlandsvän Ida och skriva att jag saknar redan med vännen, jättejättemycket! Ringer nån gång nästa vecka♥

Maja: tredje augusti

Hej solstrålar! Det är fint väder och jag ska åka iväg med båten och hänga vid havet hela dagen, hur bra!? Agnes följer dessutom med, hela grejen blev ett snäpp bättre helt plötsligt. Vi ska paddla kajak har vi bestämt, håll tummarna för oss att vi inte tippar omkull. Uppdateringen kommer dock vara sisådär då vi sover där ute men ni får hålla ut och ha en fin dag!
Kramkram.

Maja: dancing on the street instead

En närmare titt på hur jag såg ut på PDOL, all H&M här alltså. Ser ni förresten hur rena mina converse ser ut!? Har tvättat dom faktiskt fast efter den där kvällen är dom inte så rena längre för folk tyckte det var en fin idé att hoppa på dom, det är dock lugnt, jag hade ju askul!

Hanna: bada tills tårna domnar

Var nästan orolig att hösten hade kommit igår när jag och Maja körde moppe mitt på dagen och frös om fingrarna. Men som tur var så hade den inte hittat hit ännu, nej så idag for jag och Fanny till Sjöbotten och badade (eller jag badade, Fanny tittade mest på).

Agnes: That's why I love you


Jag är alldeles trött och slö just nu känner jag. Ska dra mig till mobacken också, sover där inatt och imorgon blir det att hoppa på Majas båt och ta sig till Skelleftehamn! Hej så länge då.

Maja: handling kontra konsekvens

Besökarantalet steg riktigt mycket igår, kommentarerna går det trögre med...?
Jag, Moa och Agnes hängde i Ellens stuga igårkväll, supermysigt var det! Tyvärr var blåsten nästan i klass med orkan idag (okej, inte riktigt men hehe) så vi kunde liksom inte vara ute i alla fall. Det resulterade i att vi åt frukost i två och en halv timme på deras inglasning vilket inte var helt fel heller.
Puss!

Maja&Hanna

Två bilder från när vi fotade idag, vi hittade en fin liten ängsliknande plats där vi var rädda för brännässlor men som tur var fanns det inga och vi kunde ta fler fina bilder!

Hanna: pinsamt kär i dig


Har lekt med Maja hela dagen enda sen vi vaknade. Nu ska jag strax bege mig mot farmor och äta, sen vidare på träning. Är faktiskt första gången på väldigt väldigt länge som jag känner mig aningens peppad på att träna fotboll. Men hoppas ni får en bra kväll finisar!

Maja: har klippt mig lite

Lite urtunnat och några centimeter kortare blev det idag. Blir typ chockad av hur ljushårig jag blivit också hehe, men det gillas!

Maja: pdolbilder

Har lånat MOAS bilder eftersom jag som sagt inte har några egna. Lite fina var dom allt tycker jag. Nu är jag med Hanna och vi ska ut och ta lite kort tror jag.
PUSS!

RSS 2.0