Maja: snartsnart

Imorgon besöker jag och mina finaste vänner stadsfesten, vet redan att det kommer bli en kanonhelg! Det här är i alla fall min outfit från förra årets lördag på stads. Tror tyvärr inte det kommer gå att ha lika lite kläder i år men ni lär få se nya outfits ändå! 
Puss. 

Hanna: when everything feels so terribly good


Bjuder på lite bilder (snodda av fanni) från min senaste vecka, som bestått av bland annat midsommarfirande, fiskande, bryggmys, världens finaste vänner, sovit med älsklingen nästan varje natt, tvingats kliva upp klockan åtta och jobba, spelat två fotbollsmatcher och grillat. Njuter av sommaren och allt som hör den till. Idag kör vi på en repris och åker iväg och fiskar och myser framför en brasa.
 

Maja: exakt ett år sen

Den här bilden är tagen för exakt ett år sen. Minns att vi hade åkt inlines ända till stugan i boviken och hade världens mysigaste kväll i båten. Tyvärr är det inte alls lika bra väder nu och det suger otroligt mycket. Antar att det som är nu är det som på riktigt är svensk sommar haha.. hoppas i alla fall på bättre och varmare sommarväder snart så man kan göra sånna där inlinesturer till boviken och bada, det skulle jag önska. 

Maja: midsummerpics

Här är lite bilder från min midsommar. Hade en otroligt bra dag och kväll bestående av vinnande i dubbelkrocket med knock, förlust i kubb, kusinhäng, badtunna, bastu, allsång till både Håkan Hellström och Edward Sharpe, hemfärd i både överfylld båt och minibuss sjungades AIK-låtar. Men måste dock säga att gårdagen var minst lika bra. Låg bara och myste och solade och pratade hela dagen och slutade med att mysa ännu mer med Fanny och Hanna och massa gott. Inte dålig helg det här inte! Tyvärr så har jag jobbat idag vilket gjorde att man inte kunde vara uppe så länge igår men det får jag ta, har ändå haft en superhelg.
Puss!

Maja: fyra

Älskar dig. 

Maja: midsommar

Bilder från 2010.
Jag tror nog att jag är en av dom som verkligen älskar midsommar. Få åka ut till fasters stuga i Skelleftehamn, träffa mysigaste/roligaste/knäppaste släkten och bara vara. Ha på sig en somrig klänning och göra midsommarstång. Helt underbart skulle jag säga! Så, dagen till ära har jag på mig ett av mina nyaste inköp, jordgubbsklänningen. Lovar att ni ska få bilder sen! Hoppas ni får en supermysig midsommar, puss!

Hanna: up in the air, let´s take it there



Har lekt med världens sötaste men jobbigaste barn varje dag hela veckan. Somnat direkt nästan varje dag då jag kommit hem, sjukt hur mycket energi som finns i småbarn. Ikväll spelar jag match med Sunnanå 2 och efter det far jag och sover hos mitt hjärta. Pussar!
 

Maja: mysonsdag

Idag har jag varit och fikat med min saknade kusin från Stockholm! Det var supermysigt och nu fortsätter jag på det spåret med chips och finaste. En bra onsdag. 
Puss!

Maja: sliten


Det märks på uppdateringen att jag och Hanna har börjat jobba. Man är totalt slut när man kommer hem och jag fattar inte hur 7-åringar plus vara ute kan ta så mycket energi! Det är rätt roligt ändå men som sagt, man blir totalt slut. Därför har uppdateringen varit kass men det får ni ta, vi jobbar ju inte speciellt länge i alla fall. 
Puss!


Maja: två bilder från igår



Hade som väntat mysigt i stugan (även om det inte blev någon badtunna), jag och Marcus gick istället en prommis och tittade på alla fina nya stugor/hus som är byggda. Helt sjukt hur mycket fina det finns. Vi tog i alla fall dessa bilder på vår lilla promenad som även innehöll en massa mygg. Det är kanske det jag hatar mest av allt på sommaren och jag glömmer bort hur jobbiga de är mellan varje år..
Ikväll har vi kvartersfest här och imorgon börjar fotbollsskolan!
Puss på er.


Maja: kvällens


Klänning, H&M


Maja: stugan!!


Ikväll packar Westins ner sovgrejerna och åker ut till stugan. Vi ska nämligen sova där inatt för första gången i år och första gången för mig överhuvud taget i den nya stugan. Marcus följer också mer så det kan inte bli annat än en supermysig kväll. Tror det ska badas både tunna och hejas på Sverige!
Puss. 


Hanna: 15 juni 2012

Vaknade alldeles för tidigt imorse av att jag glömt stänga av väckarklockan sen förra veckan. For och tittade på brännans skolavslutning med Maja och fikade hos Axel. Nu har jag precis kommit hem från stan, ska göra lunch och sen springa över till Fanny. Kram!

 

Maja: ikväll

  Ska snart iväg på Tims skolavslutning som sagt och jag ser ut som på bilden ovan, om ni vill se hel outfit klicka HÄR

Puss!


Maja: 14 juni


Hej fina! Jag vet inte varför inte jag bloggat riktigt men jag glömmer typ bort det. Igår var det i alla fall riktigt varmt så jag och Hanna låg ute och solade så nu har man fått lite färg och sommarkänsla. Sommarjobbet på fotbollsskolan har dragit igång också så igår var det märkning av bollar och flaskor som gällde, sen drar själva fotbollsskolan igång på söndag! Är lite smått taggad haha. Sov hos Marcus inatt och ska på Tims skolavslutning ikväll. Blir fint. 

Hanna: and i´ll always remember our moments like it just happened yesterday

Äntligen har solen börjat visa sig, då vädret inte varit något att hurra över den senaste veckan och jag knappt tänkt på att jag faktiskt redan fått sommarlov. Igår fikade jag med en saknad Sofia och på kvällen drog sommarjobbet igång. Efter det sov jag hos min stjärna och idag har vi legat ute i solen heela dagen. Nu ska jag fara ut och springa en stund och sen är det återigen jobb som gäller.

Hanna: when he just looks deep into your eyes and smiles


Flöt omkring på älven med mina finisar igårkväll. Flytväst, varma kläder och en kladdkaka hade vi med oss, myys! Sen cyklade jag till mobacken och somnade med världens bästa.

Maja: it feels like we've been out at sea

Hej solstrålar! I fredags hade jag en supermysig kväll med finaste Moa. Vi såg the lucky one på bio (riktigt bra, se!) och sen satt vi ute på inglasningen och pratade en massa och sen blev det en sleepover också! Igår blev det middag med Lina, Max, Lovisa och Carro, var mysigt och sen trampade jag hemåt för att träffa Hanna och hennes kusin Agnes ett tag. Har haft en myshelg alltså, gillas! Något som däremot inte gillas är regnet som aldrig kan sluta falla. Blir tokig. Mitt lag har match idag och vill verkligen se men det känns så mycket jobbigare då det ska regna. Vill ha riktig sommar nu tack. 
Puss!

Hanna: kusinagnes

Har min fina kusin här i helgen. Igår kväll myste vi i Bergsbyn med Fanni och Stina, sen for vi till stan en stund. Tog igen lite sömn inatt då vi tog en låång sovmorgon. Ikväll är vi på släktkalas, hoppas ni får en fin kväll. Puss!

Hanna: SOMMARLOV

Perfekt start på sommarlovet, världens underbaraste klass.

Maja: gårdagens

Igår såg jag ut såhär på själva skolavslutningen, med omsydda hängselshorts från monki, tröja från H&M och smycke från gina. 
På kvällen startade vi hos Mathilda och sen drog vi ut och jag hängde med mina finisar från brännan. Hade en rätt bra kväll i alla fall och somnade hos mitt hjärta som jag inte sovit med sen lördag. Var mys. Ligger fortfarande kvar här och tittar på toy story 3. 
Puss!

Maja: skolavslutning

SOMMARLOV♥

Agnes: Hej nu är jag sjutton, blev det igår, det var väl allt.



Och det känns otroligt väldigt bra. tiden förändrar allt.

Hanna: shoes

Har glömt visa er ett par skor jag köpte för ganska längesen men har aldrig hunnit använda dom, tror det blir premiär imorgon. Dom kommer iallafall från Skopunkten och kostade 400kr.

Hanna: let´s run free and carry on like we did when we were young

Förlåtförlåtförlåt, var över en vecka sen jag skrev sist, inte bra. Lever iallafall, och jag lever med ett leende på läpparna varje dag trots det tråkiga vädret. Har gjort bort dom absolut sista dagarna i skolan och imorgon går jag ut ettan och det ska firas med bästa klassen.

Maja: besökt balen

Har varit och kikat på balen idag. Blir så sjuuuukt sugen på att gå i trean och få sy min klänning men ja, ettan har ju gått i räserfart så det borde ju gå fort tills dess! Efter det var jag och myste lite med Marcus som fortfarande är supersjuk, vill att han ska bli frisk nu ju..
Imorgon kommer fyra snyggingar hit för mys och fika och på kvällen blir det mys med mina klassisar. Inte dålig nationaldag om ni frågar mig;)
Tycker förresten att Hanna sköter sin del av uppdaterandet ruskigt dåligt nu, klaga lite på det så kanske det blir skärpning haha!
Puss.

Maja: running girls

Ikväll drar jag ut på en löparsväng med denna brud (obs! om ni ser två tjejer som ser mer ut som sniglar är det nog vi.) Jag ska ha fotbollsuppehåll ett lite längre tag nu för att bli helt bra i fötterna men jag måste ju fortfarande hålla igång liksom så jag inte tappar allt!
Annars då? Gör min sista dag i ettan imorgon som bara består av städning och fika, känns rätt bra om ni frågar mig. Dock så har vår kära lärare gett oss en sista uppgift som ska vara inne imorgon, och jag har inte ens börjat. Känner verkligen ingen motivation så får väl se hur det går med den..
Puss!

Maja: rainy day

Sov väldigt många timmar inatt så kände mig mycket piggare idag då jag vaknade än vad jag var igårkväll! Har ändå mest legat och myst idag då det varit regn ute plus att hjärtat mitt har haft högre feber idag än igår, stackarn♥ Är glad att jag känner mig piggare i alla fall så jag kan fara till skolan imorgon och få veta lite betyg osv. Vi slutar redan vid ett så det blir nog en lätt match! Hoppas ni haft en bra söndag, puss!

Maja: feberlördag

Hej på er! Igår hade jag en mysdag med kort dag i skolan, fika med Moi och sen kom Ellen och vi myspratade lite, på kvällen kom Flisan, Linnea och Melina och vi såg solsidan hela kvällen. Mysfaktor.
Idag har jag träffat min finaste Hänni men har känt mig hängig hela dagen så mina kvällsplaner med burträskbingo+the gang blir inte av då jag fått feber. Så, blir att fara till Marcus (som smittat mig-.-) och ha feber tillsammans. Jag hoppas på en stor godispåse också, behövs!
Puss.

RSS 2.0