Maja: fashionweek

Åh alltså, har klickat runt och kikat på bilder från olika visningar såhär i fashionweekstider. Den visning som fick mig att längta allra mest till nästa vår är hunkydory (ovan). Även om peppen är stor nu på att klä sig i höstmode. 
Vill seriöst ta på mig det mesta som dom visade! Om ni själva vill titta lite mer har jag hittat bilder HÄR, HÄR och HÄR.  
 
 

Maja: nytt nytt nytt

Hej på er! Vet att jag lyst med min frånvaro här senaste tiden men ärligt har jag varken haft tid, inspiration eller lust att blogga. Har i alla fall hunnit färga håret mörkt^, sagt hejdå till mitt hjärta som styrt kosan mot Luleå, sagt hejdå till bästa Mois som styrt kosan mot Skåne och själv har jag kirrat lägenhet i Stockholm. Har ju gjort massa annat också men det orkar jag inte skriva här hehe. 
Hoppas ni mår bra i alla fall, puss!
 

Maja: stockholmsvisit

Hej på er! Åkte till Stockholm i söndags på morgonen och kom hem sent igår så har alltså haft två intensiva shoppingdagar samt lite häng med släkten. Mycket nice. Nu är jag dock hemma i verkligheten igen och har just satt mig ner för att söka drömjobbet. Det här med cv och personligt brev är ju dock lite jobbigt så försöker desperat komma undan. Typ med att logga in här. Men, ska väl försöka börja med det här jobbiga så jag har någon chans över huvud taget att få det här jobbet som jag så gärna vill ha.
Puss!

Maja: 1 augusti (!!)

Hej hopp så hade hela den här veckan gått också. Tänker att det var nyss jag kikade in här men lite sjukt så är det ju nästan en hel vecka sen haha. Har i alla fall jobbat mest denna vecka men i tisdags hann jag med en mysig tripp till Jullan i bygdsiljum och på onsdagen då jag var ledig hann jag med att hänga på stan med Sofia och sen käka ute med Hannis, en mycket bra dag!
Ikväll har jag och Marre sett divergent och ätit glass och jag blev än en gång påmind om att det är typ den bästa filmen jag sett. Nu väntar sängen och sen tre dagars ledighet, känns himla lyxigt måste jag säga. 
Puss!
 

RSS 2.0