Maja: nytt kapitel

Nu när både jag och Hanna, och Agnes också för den delen, flyttar eller redan har flyttat har i alla fall jag bestämt mig för att gå vidare härifrån och har startat en alldeles egen blogg. Den här bloggen kommer självklart finnas kvar då det finns ett himla kul arkiv. Det är ju nästan hela vår högstadie och gymnasietid som finns med här lite sjukt. Hoppas ni vill följa med mig till mitt nya ställe i alla fall, ni hittar det HÄR.

Maja: efterlyses

Den här kavajen som jag har på mig på bilden (den är egentligen röd) har jag lånat ut till någon av mina vänner. Hoppas och tror att ni läser det här och kan känna efter om ni lånat den av mig och i så fall skicka ett litet sms till mig. Puss och kram.

Maja: så mycket kärlek till denna person

Åh vad jag kommer sakna dig när jag flyttar♥

Maja: tolfte september

T-shirt, cubus | byxor (världens bästa), weekday | skor, zara | solisar, monki |
 
Varit ledig hela veckan vilket har fått mig att bli otroligt rastlös samtidigt som jag inte tar för mig något att göra. Otroligt märkligt. Idag har jag i alla fall varit och handlat och plockat och städat här hemma så något har jag utfört ändå. Hur resten av min fredag ser ut är ännu oklart. Hoppas ni har en toppenfredag i alla fall, puss!
 

Maja: bortglömda bilder

Bilder från en himla trevlig sommarkväll hos Moa! Förstår inte hur jag kan ha missat att posta dom. Dom har till och med legat färdigredigerade i julimappen haha.
 

Maja: att sakna

Ikväll saknar jag mer än någonsin. Ikväll saknar jag fyra av mina närmsta vänner som har flyttat. Ikväll saknar jag min bättre hälft som jag inte får träffa varje dag. Ikväll saknar jag att vi alla är på samma ställe och kan ha världens bästa tjejkvällar. Ikväll saknar jag känslan av att ha kontroll. Ikväll förtidssaknar jag mamma, pappa och Tim som jag inte kommer träffa varje dag. Ikväll saknar jag så sjukt mycket. 

Maja: hello

Klänning, monki | kofta, åhléns | skor, new balance | armband, guldfynd | 

Hej på er! Otroligt glest med uppdateringen på denna blogg. Lovar er att när jag flyttar till Stockholm (som jag för övrigt gör om mindre än en månad vilket är helt sjukt) så kommer jag uppdatera så mycket mer. Tror att det blir på en ny blogg också. Kommer ju dessutom ha med mig min favvofotograf så det blir nog bra ska ni se!

Annars så rullar livet på med jobb och fotboll och lite häng med Marre och Julia emellanåt. Resten av mina bästa vänner har flyttat härifrån (misär). Hade dock lyxen att ha mitt hjärta hemma i helgen så det var mys och idag har jag haft en bra dag på stan med mormor. Agerat personal shopper och blivit bjuden på lunch. Inte illa!

Nu tänkte jag avsluta detta osammanhängande inlägg i varje fall, puss på er!
 

RSS 2.0