Maja: mitt 2012

Januari: drog på mig den grönvitrandiga matchtröjan för första gången i och med sunnanåcupen, firade Fellan som fyllde 17, hade spelkvällar och var väldigt ljushårig. Jag och Marcus började även smsa väldigt flitigt under denna månad. Tränade 6 gånger i veckan med laget ända till vecka 10. 
 
Februari: hade träningsläger i norsjö, firade Linnea och Carro som blev 18, hade klassfest och blev kär och tillsammans med världens finaste. 
 
Mars: Moa följde med min familj till Åre, hade skidskytte med släkten och tog mysiga kort i klassrummet. 
 
April: Hade bästa släktmiddan vid påsk och var skadad i foten väldigt mycket. Hade valborgsfest som inte riktigt blev som det var tänkt. 

Maj: Det började bli varmare, jag fyllde år och hade kalas med mina tjejor. Har typ inga bilder från den här månaden. 
 
Juni: Skolavslutning, mys i stugan, midsommar med bästa släkten, jobb på fotbollsskolan och till sist stadsfesten!!
 
Juli: Hade mysiga sommarkvällar fast det oftast var kallt, var ute med båten en av de soliga dagarna och åkte till Stockholm med mitt hjärta. Trästock var även i juli men hade inte alls lika roligt då som på stadsfesten, vi åkte till PDOL också men har ingen bild på min dator därifrån. 
 
Augusti: Tim fyllde år och vi hade kalas hemma, det var varmt sista veckan så badade och solade så mycket som det gick, avslutade sommarlovet i Felicias stuga då det var supervarmt, både i luften och i  vattnet!
 
September: Hade överraskningsfest för Lina och Lovisa som fyllde 18, hade mysmiddag med mina klasstjejer, jag och mamma spontanåkte till Sundsvall och jag myste med Fellan. 
 
Oktober: Var med Jullan som fotade mig och firade halloween. Har jättelite bilder från oktober. 
 
November: en mörk månad som jag avskyr. Hade nog mest myskvällar och julpyntade i slutet på november. 
 
December: Har haft myskvällar hela tiden den här månaden, skrev även på för clemens och firade jul hos Carro.
 
Mitt 2012 har varit väldigt bra. Har varit kär såsom jag aldrig varit förut och sommaren var rätt bra fast det var så dåligt väder. Jag har umgåtts väldigt mycket med mina finaste vänner men även saknat en så mycket att det gjort ont ibland. Nu hoppas jag att vår nyårsafton imorgon kommer som toppen på det hela. Jag är i alla fall redo för 2013 som jag tror kommer bli ännu bättre än 2012! 
Pusspuss. 
 
 

Maja: friday

Har idag haft på mig en annan julklapp. Tröja från gina som jag fått av mitt hjärta. Idag har jag umgåtts med min moster Sofia. Vi har varit på solbacken och gått lite på stan, åt även lunch på lilla kina. Mysigt! Ikväll hoppas jag på att få vara med Marcus men mina planer är annars oklara. 
Hoppas ni får en bra fredagkväll, puss!
 

Maja: thursday, 27

Igår myste jag med mina fina och idag har jag varit och kört halken med Jossan. Fyyy så kul det var! Har det verkligen lyxigt med en pappa som jobbar där ute i fällfors.
Puss!

Hanna: wednesday

Min julafton blev superfin. Blev dessutom jätteglad över alla tomtens julklappar. Igår tog jag en lååång sovmorgon och rörde mig inte många meter under dagen. På kvällen var vi ett gäng och såg skräckis hemma hos Axel och idag trängdes vi på stan. Nu har jag precis ätit middag och ska snart börja röra mig mot Majsi, sen sover jag hos älsklingen. Kram!

Maja: into the black

Idag har jag på mig en av mina julklappar signerad monki. Fick tyvärr bli en halshuggen bild då jag såg totalt oacceptabel ut i ansiktet. Annars så har jag krigat runt på mellandagsrean med Nika och insett än en gång hur mycket jag hatar rea. Jag hittar nästan aldrig något fint men fick i alla fall med mig en klocka från Ur&Penn idag. 
Puss!

Maja: christmas day

Med dom här två bilderna säger jag hej såhär på juldagen. Hade en mycket fin julafton med släkten på mammas sida. Fick en hel del klappisar som jag är supernöjd med också. Bland annat en liten nikon J1 som gör det mycket lättare att ta med kameran och fota oftare! Ikväll hittar ni mig i soffläge framför victorias secret.
Puss!

Maja:god jul från södergatan!

Hoppas ni får en bra julafton finaste läsare!
(It´s killing me att Tim har vuxit om mig så mycket)

Hanna: sunday

Julafton imorgon. Längtar tills att få vakna, och att få göra det i världens mysigaste famn.


Maja: pics från igår

Hade en supermysig kväll med mina favoriter! Ikväll blir det att äta grillat med familjen och sen spela monopol. Helt sjukt att det är julafton imorgon!!
Puss. 

Maja: julmys

Börjat jullovet med att försöka vila bort min hosta. Har helt allvarligt hostat i två veckor och det har inte ens blivit lite bättre. Min kära mor har i alla fall införskaffat i en massa hostmedicin nu så det hjälper förhoppningsvis! Precis som Hanna redan skrivit så äter vi på dallas och sen är det julmys och julklappsinslagning för fulla muggar! 
Pusspuss.
 

Hanna: saturday

Varit på stan med min fina idag. Nu ska jag strax ta en dusch och sen äter jag middag på dallas med Maja och Moa. Ikväll blir det julklappsinslagning med ett gäng tjejer, gosigt.

Maja: samlar vuxenpoints

Igår bakade jag bullar medans Moa och Fellan tittade i skolkatalogen men det var mysigt i alla fall haha! Idag har jag haft två halva lektioner så slutade klockan tio, har nu kollat lite bloggisar och ätit en blodapelsin (BÄSTA FRUKTEN) för att ladda upp för att gå ut och skotta. Har inte dragit mitt strå till stacken på det jobbet om vi säger så. Pappa kallar mig och Tim för minisnöslungor och anklagade mig för att inte funka haha...Så är väl dags att göra lite nytta. Samlar vuxenpoäng med snöskottning och bullbak tycker jag!
Puss. 

Hanna: LET’S FIND SOME BEAUTIFUL PLACE TO GET LOST

Vårt grymma lag i dundercupen igår, som kom ända till semifinal då vi åkte ut på straffar. Blir lika sugen att börja om innebandy varje gång, synd bara att jag är sämst förlorare och hatar att stå i mål på träning haha.

Ligger i sängen med älsklingen. Ska snart kliva upp och fara iväg till skolan en sista gång innan jag får jullov. Efter det far jag hem till Maja och äter lunch med henne sen möter vi upp Moa i stan för att handla dom sista julklapparna. Ikväll blir det julmys med två tjejer, bra start på jullovet. 

Maja: senast sydda

Den här t-shirten har jag sytt på skolan idag. Älskar detaljerna på ärmarna som gör den speciell!
 

Maja: xoxo

Har nu sett sista avsnittet av min älskade favvoserie. Känns lite tomt i hjärtat (haha). Det slutade i alla fall precis som man ville men ska inte spoila för er som inte sett;) 

Men från den ena till det andra, endast en halv skoldag till jullov och det känns mer än bra. Jag är så taggad på att få spendera alla dagar med mina favoriter och ha sovmorgon varje dag. Senaste dagarna har jag ägnat åt att plugga (!!) och vara med mitt hjärta och ikväll kommer Moa hit, blir super!
Puss. 

Hanna: monday

Vaknade bredvid mitt hjärta imorse, for till skolan för att ha min näst sista "riktiga" skoldag. Och efter det har jag hunnit träna, haft körlektion och varit med stjärnis. Nu kryper jag ner i sängen och tittar på julkalendern. En vecka kvar till julafton, hur sjukt?!

Maja: måndag med stjärnan

Har haft en skoldag med bara film förutom ett historiaprov sista lektionen, skönt att ha det gjort! Har i alla fall varit med min stjärna ikväll, planerat lite nyårs och tittat på utlandsresor för nästa år. Myspys. Snart är jag frisk också så ska fotbollsträna imorgon och sen har jag bokat pass både onsdag och torsdag. Blir alldeles trött och rastlös när jag inte tränat och i med att jag var sjuk hela förra veckan fick jag inte mycket av den varan, känner också att man måste ladda upp kroppen för att man ska äta under julhelgen och jullovet haha;)
Puss!

Maja: countdown

Hej på er! En aning friskare är jag nu men hostar fortfarande lite hemskt. Igår kväll myste jag med Moahjärtat och såg lite mysiga tjejfilmer. Sov med Marcus och idag har jag varit på stan med mamma och mormor och hjälpt till med julklappsinhandling. Själv är man klar och tycker det är väldigt skönt att slippa trängas med alla andra de sista dagarna innan julafton. På tal om julafton så är det verkligen inte länge kvar och jag längtar supermycket, älskar mysiga julafton. 
Puss!

Hanna: sådär härligt glad

Är så glad. Sådär härligt glad så jag knappt kan sitta stilla.

Maja: sjukling

Hej på er! Uppdatering från en sjukling. Gick hem tidigare från skolan igår med ont i halsen och feber och har varit hemma idag och jag är redan världens rastlösaste (nytt ord?) Mina favoriter var i alla fall här och drack te med mig igår kväll. Känner mig i alla fall lite piggare nu och ska troligtvis till skolan imorgon. På tal om inget så har vi varit helt utan internet idag för nåt hade kraschat. Gjorde min sjuklingsituation väldans mycket sämre kan jag meddela, har fått titta på film istället för bloggar men det funkade väl det med! Som tur är så är internet back on track nu så jag kan skriva till er hihi. 
Puss!

Maja: jul i vårt hus

För första året i mitt liv har vi en gran (för er som hängt med vet ni att vi har tall annars kan man kika HÄR). Stor händelse i familjen Westins hem. Jag tycker i alla fall det blev fint haha. 
 
Gårkvällen spenderades i Sandfors (mitt i skogen) hos Liedgrens på middag. Det var mycket trevligt. Idag har vi haft grötmiddag med morfar och mostrarna hos Carro och jag avslutar nu denna helg med mitt hjärta.
Puss!

Maja: hej bloggisen

Bjuder på en webcamoldie då jag inte har en enda ny bild att visa, tragiskt. 
 
Long time no see som man brukar säga! Har ekat tomt här i veckan då både jag och Hanna fyllt våra dagar med annat än att sitta vid datorn. Jag har tränat massor, varit lite med Moa, fixat de första julklapparna med Hanna och idag har jag övningskört. Minibuss. Det var en ny utmaning kan jag säga och jag som inte känner mig speciellt supersäker på att köra "vanlig" bil blev lite nervös haha. Men det gick väl hyfsat i alla fall! 
Som sagt så har jag börjat fixa med julklappar och jag älskar verkligen det, det är så himla roligt och mysigt! Längtar otroligt mycket till julafton nu hihi. 
Puss!
 

Hanna: söndagsmys

Efter att jag och Maja strosat runt på stan for jag direkt och tränade med mami. Ikväll har jag bara pluggat och nu myser jag och finaste framför Beck med nybakta lussebullar och pepparkakor♥

Underbara helg


Maja: åh det här är så bra

 

Maja: partey

Igår drog jag och mina två bästa till ursviken. Det var en riktigt rolig kväll som för mig slutade på bästa sätt genom att sova hos världens bästa. 
Idag ska jag och Hanna traska runt på skyltsöndag och få en himla massa julstämning!
Puss. 
 

Maja: snöoväder

Såhär ser det ut utanför mitt fönster! Helt sjukt hur mycket snö det kommer men har ju faktiskt längtat så ska inte klaga, även om det kanske inte är min högsta önskan att det skulle komma snö precis såhär. Körde i alla fall spinning med Marre igår och myste med Marcus hela kvällen, såg batman och åt glass. Fintfint. 
Puss!

RSS 2.0