Maja: badbadbad


Mötte upp MoaM på Ica vid tolv också köpte vi jorbgubbar och singoallakex sen cyklade vi vidare till falket. Det var riktigt varmt ute idag, inte så mycket sol men sådär fuktigt i luften så det blev jättevarmt! Vi var där ett tag själva sen kom Isak, Elias, Filip och Ebba. Vi badade en gång sen satt vi mest bara och pratade.
Hoppas ni haft en fin dag sötisar!
Puss.

UPDATE: Såg att nån frågade vars min stuga ligger. För det första är det inte min stuga, det är min fasters stuga och den ligger på ett ställe som heter branbärsgrundet utanför skelleftehamn!

Maja: It's a good thing tears never show in the pouring rain


Varför finns inte den här versionen på spotify?! Så mycket bättre än orginalet, tycker jag i alla fall.

Maja: jordgubbar


ÅÅÅÅh, är så galet sugen på jordgubbar. Alltså verkligen jättesugen. Som tur är så ska jag och Ebba fara och köpa det snart. Haha lycka på hög nivå typ! Aja, det är rätt varmt ute idag men ingen sol så riktigt badväder är det tyvärr inte. Men vet ni vad, nu ska jag klä på mig nåt vettigt och sen får jag äntligen mina älskade jorbgubbar haha.
Puss!

Maja: slingor


Så här blev det, är riktigt nöjd. Klippningen syns inte så mycket, lite kortare bara. Hann inte ta någon bättre bild än såhär nu. Något ljusare är det i alla fall och jag gillar det!


Har spenderat alldeles för många timmar på stan idag, först hela förmiddan som personlig klädcoach till Jon. Kul att gå med nån som ska slösa pengar haha! Sen satt jag två timmar på Klipp1 och efter det mötte jag HannaÅ och Agnes på dallas och köpte pizza som vi åt i parken. Riktigt värd dag ändå, gillagillagilla! Ska om ett tag börja bege mig mot träning. Hoppas ni haft en bra dag gullisar!
KRAM.

Maja: stugmys


Har spenderat den här dagen i stugan med Jossan, vi spelade kort med Gilla och Maria, spelade kubb, bakade cheesecake och bara softade. Hur skönt som helst. Imorgon taggar jag klippning och slingning, kommer bli grymt!
Puss.

Maja: båtsovning


Känner mig trött som en klubbad säl och skulle helst av allt bara vilja lägga mig i min säng och sovasovasova. Kommer förmodligen inte bli så. Kan säga att man inte sover jättebra i en båt heller, eller inte jag i alla fall. Det är lågt i tak och ljust och varmt. Nu sitter jag dessutom och svajar, känns så i alla fall, av allt båtåkande (och trötthet). Jag älskar våran båt egentligen men inte den här natten.

Haha måste föresten skriva om Joel och Filips lilla äventyr inatt. Dom kom på vid tre halv fyra nånting att dom skulle ut och ro. Inte jätteintelligent då det slutade med att dom på nåt sätt lyckades välta båten och både dom och Filips iphone hamnade i vattnet. BRA JOBBAT!

Maja: en av de bästa midsomrarna på länge











Jag älskar min släkt. Shit så kul vi hade igår, mina kusiner är KUNG. Vi satt och pratade om det mesta, gamla minnen, framtid, problem och ja, ni fattar grejen. Jag och Jossan hann även med att göra våran årliga femkamp som i år blev riktigt lyckad! Irlänsk julafton, vattenhinderbana, stafettkubb osv. En rätt ful midsommarstång gjorde vi också, men den fick duga ändå. I badtunnan var vi också någon timme eller två.
Helt underbar midsommarafton i alla fall!
Puss.

Maja: gult

SÅ, då har jag fått mitt första gula kort i min fotbollskarriär (eller hm, karriär?). Haha, får det att låta som en superstor grej men grejen är, att det inte ens skulle bli gult kort, och den andra grejen är, att det blev tio minuters utvisning då morön typ gjorde två mål. Kändes lite som att det var på grund av mig men aja. Det var annars en superskoj match att spela.
Hoppas ni får en fin midsommar finaste läsare!
PUSS.


Maja: vattenspridare


Midsommar förra året.
Det har varit riktigt varmt idag, jag och HannaW har solat och sprungit i vattenspridare haha. Det var kulkul i alla fall! Imorrn taggar jag midsommar med stoooora släkten, kommer bli asnice.
Saknar Agnes jättemycket också, KOM HEM NUNUNUNUNU!! Ehe, det går inte men ändå..
Taggar match ikväll klockan åtta också, morön ska vi möta.
Aja, kram.

GRATTIS HANNA


En alldeles underbar tjej vid namn Hanna Wiklund fyller femton idag så gå in på hennes blogg och klicka iväg ett grattis till henne! 
Puss.

Maja: premiärbad


Har idag badat för första gången i år! Jag är typ bland de sista men ändå haha. Har varit i falket hela dagen med massa trevligt folk. Det var inte ens särskilt kallt i vattnet, superhärligt! Nu sitter jag och gör ungefär ingenting, väntar på att min träning ska börja efter den så ska jag och HannaW se OC (standard). Hoppas ni haft en fin dag gullisar!
Puss.

Maja: speak to me



FOTO: NIKA

Maja: trött

Fattar inte varför jag är så sjukligt trött. Sov ändå rätt mycket inatt (även om jag och Lolo somnade rätt sent pga av spårning osv) och att ligga i falkan och sola är ju inte direkt ansträngande.. Var en stund nu ikväll hos Jossan och åt tårta sen har jag verkligen inte gjort nåt alls. Hade ingen lust med nåt än att bara sitta hemma. Haha det där lät en aning tragiskt... Aja, ska se 13 snart 30 nu sen sova!
Puss sötisar.

Maja: grattis Jossan


Min älskade, bästaste kusin fyllde 16 igår! GRATTISGRATTISGRATTIS till dig♥

Maja: nya darlingar


Mina nya skor som jag kommer ha oftaoftaofta!

Maja: gullenika




Idag har jag varit med Nika och vi har både hunnit gå på stan och fota! Några bildresultat ser ni ovan och för den som nu skulle undra så är det linsskyddet jag har i fickan på tröjan.
Nu ska jag gå ner och äta sen tagga för match på b-plan halv åtta!
Kram.

Maja: plattångsböjningar


Spetströja och halsband från H&M

Maja: kyrkholmen







Lite bilder från kyrkholmen där vi var med klassen i torsdags.

Har varit hos MoaM med HannaÅ idag. Mys.

Maja: ny



Min nya kavaj från H&M, 150 svenska kronor gick den på.

Maja: just because it is, doesn't mean it should be

Haha jag och Hanna räknade ut att vi sett femton avsnitt av OC sen igår. Vilket betyder att vi sett femton timmar, vi åt till och med i sängen för att hinna se så mycket som möjligt. Lite sådär smånördigt hehe. Vi har i alla fall under våra timmar framför den alldeles underbart braiga serien dreglat (inte bokstavligt) över Adam Brody bara för att han är så sjukt söt! Aja, jag ska gå ner och äta snart sen vet jag inte riktigt vad som händer. Får se helt enkelt. Det regnar ute så det känns ju inte jättekul att vara ute i alla fall.
Kram!

Agnes: Turning Torso

Ja, här sitter jag nu i husbilen med pappas iPhone och kikar bort på turning torso. För er som inte har så bra almännbildning så är vi då alltså och kör i Malmö. Jag har just insett hur nära det är mellan Sverige och Danmark också, man kunde ju se det platta Danmarks konturer i dimman, hehe! Vi har alltså också kört förbi Helsingborg och har nu bara circus 3 mil kvar till Trelleborg, skönt! Vi vaknade alltså åtta imorse och insåg, när vi hade spenderat natten på rastplatsen vid Högakusten-bron, att vi egentligen skulle behöva vara i Sundsvall då. Alltså ganska mycket försenade var vi, förlorade två timmar på det ungefär så därför har vi bara stannat för att tanka på vägen och ätit i farten. Men det funkar faktiskt bra och det har gått ruskigt fort ändå! Även fast det kungliga bröllopet uppehöll oss ett bra tag i Stockholm på grund av all trafik, så kanske vi ändå hinner med färjan till Rostock i Tyskland klockan kvart i elva. Nejj, nu tror jag ska fortsätta vara social med familjen som planerar att hoppa ur husbilen och knycka ett får, hmm..jag tror ni förstår varför jag finns här för att stoppa dom! Ehh, ja pappa börjar snart dregla när han ser hur många lammkotletter som vandrar runt vid vägen så nu måste jag sluta! Hoppas alla haft en super dag där hemma såhär första dagen på sommarlovet! Jag skriver nog kanske när jag är i Sverige igen, om en dryg vecka! Hade jättebra nu, puss<3

Maja: OC


Beger mig snart till den här söta bruden för att se OC hela kvällen lång. Älskar föresten den här bilden, ser lite ut som att vi är med i en tidning. Hehe. Har föresten varit hos henne hela den här dagen också fast innan var jag på H&M och fick med mig en skepparkavaj på halva priset. Inte helt fel det inte. Visar nog nån bild på den sen. Ha en bra kväll sötisar!
Puss.

Maja: skolavslutningen




Lite bilder från skolavslutningen har ni här, världens skönaste känsla är det att gå ut från kyrkan. Åh, två månaders frihet nu. KANON!

Maja: SOMMARLOV!


Jag och Tim idag, orkar inte lägga in fler bilder från skolavslutningen.. får bli imorrn eller nåt! Här ser man i alla fall hur min klänning såg ut :)
Sov sött alla läsare där ute, kramen.

Maja: fina flickor





Alla dom här söta flickorna var jag med efter skolan. Eller om man nu kan kalla det skola. Två underbara timmar med klassen på kyrkholmen skulle då inte jag kalla skola i alla fall. Bilder från det kan jag lägga ut imorgon! Snart kommer jag dessutom lägga ut bilder på min skolavslutningsklänning också så det blir bara inlägg med bilder men det gillar ni va? Verkar föresten bara vara Skellefteå i hela Sverige som har skolavslutning den här veckan, då alla andra städer fick förra veckan.. Aja, hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
Puss.

Agnes: Min väldigt mycket upprepande vana


Packning alltså! Ja, en gigantisk väska packas med och det får vi hoppas räcker till att rymma kudde och täcke också, förhoppningsvis, hehe.. Längtar kan man ju inte säga att jag gör i alla fall! (ironidärförersominteförstod) Det kommer bli Super. Hoppas nu alla taggar inför skolavslutning imorgon och bara njuter av bästa tiden på hela året, ingen skola! (a) 

Imorgon:

  -Är det våran alldeles sista dag med klassen för sommaren..
  -Blir det falkan för första gången i år! 
  -Blir det fett med fika, vattenmelon och godis.
  -Ska det hängas med finfina tjejer!
  -Kan vara den sista dagen jag pratar med min mentor..
  -Ska det vara fint väder!
  -Blir det årets första picknick.
  -Blir det fix inför kvällen
  -Är det första gången jag bär en låååångklänning.
  -Är det SKOLAVSLUTNING!
  -Drar jag direkt efter avslutningen till Kroatien..

Alltså blir det den bästa dagen på länge!! Ha det gött nu, jag uppdaterar nog på fredag innan vi lämnat Sverige, sen får ni leva med Maja ett bra tag. Njut av det kanske jag ska säga...Puss!!

Maja: blue is the colour of all that I wear


Brännbollsturnering på skolan hade vi idag, våran klass hade bestämt att alla skulle vara så blå som möjligt och det blev riktigt kul faktiskt! Har äntligen (!) fått bort all den blåa färgen som täckte mitt ansikte. Bilden har jag lånat av HannaW. Nu är det sista dagen imorgon som kommer innehålla två timmar med klassen på kyrkholmen om det är fint väder vilket det har sagts att det ska vara. Sen på kvällen har vi skolavslutning och sen är det SOMMARLOV!

Maja: krimskrams på axlarna..


Ser ut såhär just nu, eller hm, inte riktigt. Har blött hår eftersom jag nyss var och tränade för den som nu ville veta. Ska gå ner till pappa nu och se lite fotbollsVM, Brasilien-Nordkorea tror jag att det var.
Hoppas ni haft en bra dag finisar!
Puss.

Agnes: Älskade pappa

Hej Hallå! Sitter hos pappsen och har ångest över min kassa uppdatering, hade kanske hunnit uppdatera igår men ides verkligen inte. Aja, fadern min fyller alltså 40år idag och folk kommer och går här, trevligt värre alltså. Ska alldeles snart börja packa ihop lite grejer inför min tvåveckors långa ledighet från livet här i Skellhell, höhö! Nämen jag ska ju faktiskt direkt efter skolavslutningen på torsdag, följa med familjen på en Roadtrip. Om vi har tur så kommer vi fram till Kroatien som vi tänkt! Jag ska under de cirka tio dagarna, köra yoga, maq-övningar och fara ut och springa! Måste ju vara förberedd då Halmstad lägret startar på vägen hem, de släpper alltså bara av mig. Min packning kommer väl väga flera ton, faktiskt är jag helt seriös den här gången. Hoppas bara att jag verkligen inte glömmer någonting, det skulle väl vara alldeles för olyckligt!
Nejj, ska också nu under kvällen plocka något ur garderoberna för att göra mig till en seriefigur inför morgondagens brännbollsturnering. Vi får väl se om jag hittar något...
Pösss

Haha, bara för att jag inte hittade någon annan bild på pappsen min..

Maja: ingen skulle falla för dig, även om du var ett stup


Var med den här bruden idag som varit i Stockholm hela helgen!
Undrar verkligen vad som hände med att det skulle bli fint väder idag? Det är det verkligen inte, regnigt och kallt och jag ska iväg på fotbollsträning. Är hur trött som helst och skulle vilja ligga i min säng och se på tv hela kvällen egentligen men det går inte för sig..
Äeh, nu måste jag fara så jag inte blir sen!!
Kramen.

Maja: klänning

Jag och mamma har nu ikväll suttit och funderat vad jag ska ha på skolavslutningen. Kommer INTE bli min kjol som jag sytt då jag inte är riktigt nöjd osv. Kommer istället ha en vit klänning från indiska men den kära ni, får ni inte se förän på torsdag!
Sovsött ♥

Maja: uppdateringen....


Hej alla söta! Haha stor applåd till mig som har gett er världens bästa uppdatering.. eller så inte. Har bara inte haft lust att skriva alls så det blev inge av. Igår spelade jag först match i Umeå mot GUIF, kändes inte jättekul att åka hem då vi förlorade med 2-1. Kändes jävligt surt då vi faktiskt spelade bättre. Aja, sen på kvällen hade vi kvartersfest och det var ju skoj.
Ska vara social med Lolo nu så vi hörs imorrn, puss på er!

Maja: more than a feeling


Dagens.

Agnes: Nu taggar vi!

Hittade äntligen ett vitt-och rödrandigt linne som jag velat ha länge, perfekt modell och bara 50kr! Köpte i alla fall en bikini som har varit slut länge på H&M också, svart är den och väldigt fin! Packar just nu och ska alldeles strax in i duschen, var och kollade på våran träning så jag har varit hemma en timme ungefär. Verkar som det inte är så mycket jag behöver ha med mig eftersom jag hunnit packa på en halvtimme, höhö! Aja, kommer behöva vara på skolan imorgon halv nio för övning med skolkören och sedan blir det en halvtimmes mattelektion, efter det bär det av! Bunkrar upp med åksjuke-tabletter så hoppas jag att jag överlever i bussen(!!!) så uppdaterar jag på måndag igen. Ha det super allesammans! Pussar

Maja: klarat fysikprov




Jag, Nika och Emma firade att vi klarade fysikprovet galant med kladdkaka efter skolan. Mycket trevligt. Som ni ser tog vi enormt fina bilder också heh.
PUSS.

Agnes:GReys

Tja polers! Just nu sitter jag och ser på spännande GreysAnatomy där Derek alldeles strax blir skuten(hoppas inte) Aja, har inte sett ett enda avsnitt men det är hur spännande som helst!! Sen blir det att sova, ny dag imorgon! Pusss.

NEJJ! Det slutade självklart med att han blev skjuten! ATTANS!

Maja: just another day


Snälla söta ni, jag vet att ni läser men hur kul är det att skriva då ingen kommenterar? HALLÅ!

Gör oss glada och klicka iväg några ord, blir så mycket roligare då ♥


Agnes: TräningTräningTräningTräning


Klockan fem är det träning på Norrvallas gräs med F-17, tänk så underbart! Det är ungefär Sveriges finaste gräs, blir nog hur bra som helst! Anledningen till att jag ska träna med dom den här veckan är för att jag ska följa med dom till Stockholm i helgen och spela i alla fall en av deras matcher mot Djurgården och Malmö, det blir nog finfint! Men nej, nu ska jag fara så jag hinner förbi pappa också! Tjing!

Agnes: Stockholm

Jag undrar varför eller hur jag kan lista ut allting? För vem var det som sa att det inte skulle bli lika "Jobbigt" imorgon? Jo, JAG! Haha, den en timmes långa fysen har nu satt sig på bena och på magen, precis där den skulle, men det känns ändå alltid lika skönt såhär efteråt! Så, avdomnad ligger jag nu här och slocknar vilken sekund som helst vilket också kommer att resultera i att jag är helt utvilad imorgon(förhopppningsvis)
Nej, jag får väl att ta och uppdatera mer intressant imorgon, puss alla feta barn, kram till alla ni andra.

Bara för att vi just är så bra!!

Maja: Hanniiis



Haha sådär lagomt apiga på andra bilden? Vi har, förutom att tagit kort, stoppat i oss massa gott fika hehe.
Nu ska vi vidare och kolla på alla fina på studentbalen, puss!

Agnes: 120centimeter av skönhet

Hej! Klockan är alltså redan kvart i elva vilket bevisar att dagen flytit på bra. Jag hade ju bara svenska och softball på idrotten så det funkade mer än väl! Är hur trött som helst nu, har ingen aning om varför eftersom jag somnade tvp timmar efter skolan och har inte gjort någonting idag. Är trött hela tiden, vilket också gör att jag somnar mycket snabbare i min ypperligt sköna säng, skadar inte. Lätt träning var det också, vi får väl se om det verkligen blir lika jobbigt imorgon? Hehe, nej nu slutar jag svamla, sov gott!!


Maja: inköp



Kom just hem från träning och tänkte visa er vad jag köpte i Umeå i lördags. Två t-shirtar från monki, shorts från Rut m.fl och solglasögon från H&M.

Maja: nightflightresa #2







Maja: dagens, måndag


NY t-shirt från monki.

Cyklade till söta MoaM efter skolan, har varit där fram tills nu för ett tag sen. Ska gå ner och se om det över huvud taget finns något ätbart till middag och sen blir det fler nightflightresbilder till er!
Kram.

Maja: sjätte juni


Så, nu hade jag tänkt skriva lite mer än bara tre rader. Brukar lätt bli kort när jag skriver för att jag inte orkar skriva långt men nu hade jag tänkt anstränga mig lite. Igår, på ingen mindre än Agnes födelsedag, åkte vi till Umeå med nightflightgruppen. Började med allsång i bussen och slutade på samma sätt. Där emellan hann vi med laserdome, stan, massor av galna kort på torget och sex and the city två på bio. Härliga människor allihopa så det blir tusen miljoners plus på det! Sitter nu här och är galet trött. Steg upp sju igår och halv tio imorse så det blir tidig kväll för mig ikväll. Jag och Agnes har bakat äckliga muffins idag också, för det som nu skulle bry sig.
Puss gullisar.

Maja&Agnes: nightflightresaa











Åttonde bilden har Jesper tagit, han ville att alla skulle veta det ;)
Jag har jättemånga fler bilder också så det kommer säkert fler. Det var sjukt roligt i alla fall, superbra!♥


Agnes: Fint



Skjorta-H&M, Strumpbyxor-H&M, avklippta leggings-GinaTricot, Halsband-H&M, Klocka O.N.E+Vita Converse!
 
Tjenixen! Jag är just nu ute och försöker sälja mina startkort, ett rent pain men förhoppningsvis får jag sålt dem tillslut! Har alltså landat hos mamma och har provat min nya säng-Lovin it! Maja och jag ska alltså sleepa där inatt och drömma sött inför imorgon då vi drar till Umeå på NightFlight resa, kommer bli huuur kul som helst! Men nej, nu ska jag ut igen och fortsätta försäljningen, pusss sötisar!

Maja: äntligen fredag


Fick sluta två timmar tidigare idag, sjukt skönt! Har hunnit träffa Sofia och om ett tag kommer HannaW hit. Ska hinna ta en dusch innan också eftersom mitt hår ser totalt urblåst ut. Trist. Ska sova hos Agnes sen och imorgon åker vi till Umeå på nightflightresa. Kommer bli riktigt roligt och jag längtar massor! Jag ska lägga in en härlig låt som avslut på mitt inlägg här, spotifylänk här, inget mindre än Jason Mraz-Wordplay. (Det var Nilias som visa den för mig, han ville att jag skulle skriva det.)


Agnes: ÄLSKART!


Haha, bara för att farfar är så fin!
Pengar har fyllts på i min kassa och ett smyckeskrin och en film fick jag också, det gillar vi. Väntar nu bara till imorgon för det allra bästa! Håller på att packa, städa, plugga och skriva en hem-tenta om Idrott och Hälsa. Den ska visst in imorgon, men det löser sig! Hoppas alla haft en finfin dag, pusss.


Maja: ni får ursäkta..


Hej alla söta! Förlåt så hemskt mycket för min extremt kassa uppdatering. Har skolan, fotbollen och inspirationen att skylla på! Har helt enkelt inte haft tid eller fantasi att fixa nåt som är ens liiiiiite intressant att läsa. Det är för övrigt inte det här heller men ändå. Just nu verkligen ösregnar det ute också, kul att träna fotboll i det då man redan är förkyld? Näe inte direkt.
Aja, ska som sagt börja bege mig mot fotbollsträning nu så puss!

Agnes: Världens finaste

Hola! En sak förstår jag mig bara inte på, varför uppdaterar jag alltid så fruktansvärt sent? Jag borde sova nu egentligen men är så uppe i varv. Kom hem vid tio från Mygghettot, även kallat Gunsen och har spelat match. DM var det ju minsann mot Clemens. Vinna eller försvinna är det ju som gäller och självklart vann vi, hehe med 8-0 till och med! Vi spelade asbra så det förtjänade vi! Haha, efter skolan var jag i alla fall med världens finaste Maja och fick min present, smycken, man tackar man tackar! Imorgon ska jag firas här hos pappa och en sak vet jag att jag kommer få. Man kan väl säga att jag L.Ä.N.G.T.A.R!

Godnatt tjockisar!!

Agnes: Specialedition-Världens finaste björnar






Maja: silvercupen


Bild lånad av Linnea.
Har ju som sagt spelat fotboll med skolan idag. Gissa vilka som tog hem guldmedaljer?! VI!! Det var så sjukt kul, verkligen superbra. Det var ungefär det jag hade tänkt säga, hehe.
Puss.

Agnes: Silvercupen

Ojojojoj, snacka om oväntat! Vi vann alltså cupen och ägde totalt! Själv spelade man ute och fick göra några mål vilket resulterade i att jag nu har väldigt ont i benhinnan, inte bra, inte bra. Aja, ska i alla fall pallra mig iväg på träning halv åtta vilket förmodligen gör det ännu värre..
Igår mina vänner, låg min uppdatering på noll eftersom jag och min klass hade tacokväll. Jodå, först åt vi på skolan(med föräldrar också) och sedan drog vi vidare till Aurum där vi badade, bastade, bubblade, fikade och spelade volleyboll, kom hem där vid kvart över tio och var helt slut. Den här veckan som jag trodde skulle vara seg var inte riktigt det, i måndags gjorde jag ingenting på skolan, eller jo jag lyssnade och såg på TV-program, funkar finfint! Och eftersom hela denna dag har gått fort så är det onsdag imorgon då jag äntligen får vara med Maja! Ska tanka in mer bilder från djurparken i Junsele sen, pussss.

RSS 2.0