Maja: sista september

Hej fina! Hade lagavslutning hela dagen igår, med start bodaborg. Mitt team fantastic four levererade och vann högsta pris (otroligt nöjd). Fortsatte sen på klubbis med middag, bilder och filmer från säsongen och sen lite party. Känns sjukt trist att säsongen är över, och att man nu inte alls vet vad som kommer hända nästa säsong. Har verkligen haft det så otroligt bra med city och därför känns det extra tråkigt att det är så mycket frågetecken nu. 
Hursomhelst, somnade hos mitt hjärta igår och är nu hemma och ska strax svida om till kalasutstyrsel. Hollan har fyllt fem så ska snart iväg och få lite tårta i magen. 
Puss!

Maja: städa städa varje fredag

Traskade en tväris på stan efter skolan och var verkligen supersugen på att hitta något fint att få med hem, men icket. Blev så tråkiga saker som hårsnoddar och hårnålar -.- 
Har nu städat med pappa och Tim till den HÄR listan som verkligen peppar igång en hahah! Ikväll blir det att fara på edda med Hanna och hennes mamma, bada och basta lite, blir supermysigt. Somnar sedan hos min älskling. 
Puss på er!

PS!! Ta en kik in HÄR, nytt utseende och väluppdaterat!

Maja: catch up

Hej på er! Spenderade gårdagen framför symaskinen både på skolan och hemma och sen var jag snäll med min mamma och följde med och handlade. Såg X-factor och gjorde en tidig kväll. Idag har jag sprungit 2000m på skolan (tar död på en) och nu ska jag stoppa i mig lite fiskpinnar för att sen umgås med saknade Nika som jag inte vet hur längesen det var jag träffade!!
Puss!

Hanna: måndag


Efter en kort skoldag for vi in till stan och åt lunch. Gick runt och kikade i affärerna en stund och sen satt vi och åt godis och myste med Fellis. Nu har jag precis skrivit klart idrottsläxan, ska krypa ner i mjukiskläderna, ringa min älskling och se några avsnitt gossip. Sen gör jag nog en tidigt kväll, kram!

Maja: no one make me happier than you do

Har haft en skön skoldag med två "må bra" timmar och filmtittande. Gick till hemmakväll med finaste efter skolan och köpte en stor godispåse och nu står mys hela kvällen på min to do lista, sju månader har vi idag och jag är världens lyckligaste tjej. 
Puss!

Maja: fredagslyx

Umgicks med mina klassbrudar i fredags och lyxade till det med både tacopaj och panacotta! Idag har jag och Melina varit i ursviken i svinkalla kopparhallen för att se hjärtat spela. Hade sen mysigaste eftermiddan/aftonen med han innan jag for till Hänni! Vi tog en cykeltur till moröbacke för att besöka en tjejfest där vi inte stannade superlänge innan vi tog en cykeltur hem igen haha, älskar att cykla med min stjärna dock. Nu ska jag vika in årorna för att ladda upp till match imorgon. Seriens sista och måste erkänna att det känns lite skönt med uppehåll ett tag (fast så får man egentligen inte säga).
Puss!
 

Hanna: you're prettiest when you're happy. Don't waste your time being sad

Far till stan och fikar med pappa. Sen jobbar jag på hockeyn och efter det umgås jag med fina Maja. Ha en bra lördag, puss!

Hanna: helg

Underbara helg. Snällasnällasnälla gå inte så fort nu.

Maja: onsdagsderby

Gjort bort veckans värsta dag och beger mig nu mot skogsvallen för derby mot morön. Är sjukt taggad! Spelade nästan inget förra matchen då både förkylningen och foten spökade. Är inte helt av med det förstnämnda men hoppas på att det går bra ändå. 
Puss!

Maja: finaste hjärtat

Det finaste jag har det är du♥

Maja: eftermiddag med lagrådet

Slutade tidigt idag efter en dag innehållande skissar och shortsbedömning! Ska snart sätta mig på cykeln för att trampa in till stan igen. Ska spendera några timmar på stan med Lovisa F, Frida och Marre för att fixa lite till lagavslutningen och vi ska även hinna käka lite tänkte vi. Blir nog superbra! 
Pusspuss. 

Hanna: you found me


Ännu en helg som sprungit förbi. Firade bästa Cissi i fredags och i lördags blev det tacomys med fina tjejer. Igår spelade jag fotbollsmatch och sen somnade jag i världens mysigaste famn. Idag kommer äntligen mamma hem, haha har blivit less på att gå ut med Joppe och laga mat utan några som helst kunskaper. Slutade iallafall innan tolv idag och sen for jag och Fanni in till stan i regnet. Nu har jag lagt mig i sängen med mjukiskläder och godis. Ska dö här en stund sen ikväll myser jag troligtvis med Axel. Puss finisar!

Maja: flisanfire

Har haft en supermysig afton+kväll med finaste Fellan innehållande både våfflor, chips, plattång, catch-up och nagellack haha. 
Puss!

Maja: helgen

Har haft fullt upp hela helgen och det har varit en superduperhelg verkligen! Fredag hade jag, Linnea och Carro gjort överraskningsfest för Lina och Lovisa och det var så himla roligt, tråkigt dock att jag är under 18 och var tvungen att traska hem där vid elva då alla skulle ut.. Menmen, hade sjukt kul ändå! Igår var också en fullspäckad dag, började med städning i lokalen där vi hade varit, trampade sen ner för fika och catch upp med min finaste kusin och sen drog jag och bästa Moa till stjärnan för tacos med henne och Fanny, sen kom Stina också, mysig kväll verkligen. Nu sitter jag dock här med en förkylning som jag fick i torsdags, den har som tur är blivit lite bättre sen igår men tror inte jag orkar spela så himla mycket på vår match idag, tråkigt då den är rätt viktig..
Har inga bilder från helgen heller, sjuktsjukt trist menmen.
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!!!! Puss. 
 

Hanna: torsdag


En lång skoldag, då vi slutade fyra. Rappade på median och kämpade mig igenom de andra lektionerna då jag varit tröttare än allt idag och knappt höll på ta mig upp ur sängen imorse. For sen hem med Fanni. Middag hos pappa sen jobb på hockeyn. Nu ligger jag i soffan med älsklingspojken och ska snart sova. Godnatt!



Maja: svartvitt

Haft världens drygaste skoldag men avslutade den i alla fall med Melina i skogen där vi levererade på orienteringen. Ska snart avnjuta köttbullar och potatis med min kära familj på inglasningen, det är superfint väder idag!! Till sist denna onsdag ska jag träna (nähe?) Sover sedan med min finaste och bästa. 
Puss!

Maja: elfte

Klänning, H&M
Hallåhallå, har haft en skoldag med bara sylektioner vilket resulterade i att mina shorts blev klara!! Wohooooo. Blir att börja skissa på de riktiga byxorna på torsdag, är sjukt peppad. Har även hunnit med att få en ny säng idag, eller ny och ny, mammas och pappas gamla men den är ju ny för mig! Har haft en fyspass också och nu planerar jag att hoppa in i duschen för att sen sätta mig vid symaskinen här hemma för att sy kuddar till stugan.
Pusspuss!

Hanna: måndag


Hatar att vara sjuk, är så himla långtråkigt. Tur gossip får tiden att gå lite fortare. Har iallafall blivit lämnad ensam hemma hela veckan då mamma och Erik for utomlands imorse. Skönt men hemskt då jag är mörkräddast i världen, tur älsklingen lovat att sova med mig. Ska försöka mig på att steka pannkakor nu och ikväll kommer nog Fanni förbi en stund. Puss!

Maja: miniweekend


Har haft en mysig miniweekend med mamsen i helgen. Åkte ner till Härnösand och sov hos mammas kompis i fredags och sprang runt i Sundsvall på Ikea och Birsta city hela dagen igår. Hängde med några finisar på kvällen och sov hos mitt hjärta sen. Har spelat en vinstmatch idag och funderar på att skalla kudden redan snart. Jag är ordet trött i egen hög person just nu... 
Hoppas ni haft en bra helg snyggingar, puss!

 

Hanna: söndag


Med feber och en förkylning som aldrig verkar vilja ge sig har jag firat låtsas pappa idag med massa tårtätade, sen har jag mest legat död i sängen och sett på mamma mia hela dagen. Avslutar helgen mysandes framför en film med massa gott och en fin vän, sen kommer Axel hit och sover. Kram!

Hanna: there by your side to give it all


Några från helgen.


Maja: stjärnis

 
Myser med min saknade stjärna efter en tung träning ikväll. Var inte ens jobbigt men är så sjukt tung i benen att varje meter var ansträngande. Ska snart trampa vidare mot min finaste och avsluta min kväll där, puss!

Hanna: när man inte vill vara utan honom, inte ens en natt även fast man sover bort den. Då är man nog lite jävla kär.








Maja: vart du än går

Har haft en skön dag i skolan med bara sylektioner, även om det aldrig gått så dåligt att sy som det gjorde idag. Fattar inte hur det kan vara så att vissa dagar går allt som på räls och ibland går ingenting. Fikade i alla fall med födelsedagsbarnet Lovisa+Carro efter skolan. Var mys! Har efter det hunnit med en träning i regnet (verkar inte kunna vara annat väder än det här) och sen var det kalas för mamma. Funderar på att gå i säng snart, var mer död än levande imorse...
Puss!

Hanna: el stockholmo



Var ju som sagt i Stockholm i helgen med bästa kusinen och våra mammor. Vi sprang runt på stan och shoppade, sprang tjejmilen med lera upp till fotknölarna, åt god mat och åkte karuseller. Underbart!

Maja: andra september

Ännu har en helg sprungit förbi i alldeles för hög hastighet. Fredag spenderades på matfesten med några fina och även i Ellens soffa en stund. Fick dock vara den tråkiga och trampa hem klockan elva då det var match igår. För övrigt var matchen den sjukaste jag någonsin spelat och tråkigt nog slutade det med förlust. Åkte sen ut till stugan för kräftskiva och avslutade kvällen med min finaste och glass. Dagens plan är att införskaffa en present åt min kära mamma och sen umgås med Jullan. 
Puss!

RSS 2.0