Maja: jag gillar min röda tröja


Såhär har jag sett ut idag, då det varit lite halvdåligt väder. Såg för ett tag sen ut som att det skulle spricka upp och bli sol hela kvällen och jag, Lolo och Agnes hade tänkt spendera våran kväll nere på bryggan.. får se hur det blir med den idén. Vi ska i alla fall baka en hallonpaj eller kladdkaka också får vi väl se vars vi hamnar.
Puss.

Maja: för de är så bra



Har spenderat min kväll på en gräskulle med några härliga personer. Fint. Tyvärr blev det alldeles för kallt alldeles för fort så det blev hemfärd vid halv tolv. Hoppas ni haft en fin dag!
Kram.

Agnes: Bara sisådär slingat håret

Hej alla fina!! Fredag idag och jag är på topp-humör! Roligt värre alltså. Igår spenderade jag kvällen med Maja och Ellen som ni redan vet men vi hade det mycket mysigt när jag var tvungen dra mig hemåt för att sova. Hehe, men det lönade sig för jag har fått lön och mitt hår slingat idag, GREAT! Aja, vi får se vad som händer ikväll ska nog hitta på något med bl.a Jesper! Ha en bra kväll, pusss.


(Ehe, behövde hålla fast håret för att det blåste så mycket!)

Maja: pastell



Gårdagens här då, shorts och blomma H&M och tröja monki.
Drar in till stan med Jossan snart, födelsedagspresent till broder ska köpas då han blir 13 på onsdag!
Kram.

Maja: ellen&agnes

Har spenderat min kväll med två härliga brudar vid namn Ellen och Agnes! Vi såg en prinsessas dagbok, åt b&j och pratade en massa. Mysigtmysigt.
Nu har föresten både Lolo och HannaW kommit hem från sina ställen dom varit på, saknar dom!!♥
Hoppas ni haft en bra dag finisar!
Puss.

(SKULLE LÄGGA IN EN DAGENS MEN DET FUNKA INTE SÅ DET FÅR BLI IMORRN ISTÄLLET.)

Agnes: Jobb

Hej hallå! Sitter på jobbet och mår skit, idag också. Det var alltså anledningen till NADA uppdatering igår. Ska försöka krya mig men det är inte så lätt! Ska egentligen träna fem, får väl se hur det blir med den saken..
Ikväll däremot hoppas jag att jag är frisk så jag kan tjocka med Ellen och Maja! Pusss<3

Maja: beachlaget


Har ju inte lagt ut någon bild på vårat lag som vi hade i beachcupen (som vi vann!!!!) här är det i alla fall!

Maja: mys





Jag och Ellen åkte ut till Moas stuga igår mitt på dagen. Vi har mest bara varit och tagit det lugnt. Vi gick på en myggig promenad och min självutlösarknapp hamnade i havet. Sadface, nu funkar den inte. Sov gjorde vi där sen också och jag kom hem för en timme sen ungefär.
Halv sju är det träning fast jag vet inte om jag ska träna för jag sträckte mig i ljumsken på träningen igår. Aja, senare ikväll ska jag och Linnéa titta på massa deppfilmer, blir nog bra haha.
Puss.

Agnes: Fin kväll




Ahahaha, ignorera att Kerstin har förvandlats till en väska!

Agnes: Båttur med Anna

Hej! Har jobbat idag och direkt efter jobbet körde vi ut till Kåge Hamn för att fara ut med båten i det fina vädret. Sprack upp gjorde det allt när vi tuffade ut mot havet! Nja, havet vet jag väl inte riktigt, snarare Boviken och Skäret, hehe. Hälsade på farmor och farfar och sedan fikade vi lite på Bergskär, trevligttrevligt! Karin, min pappas moster och hennes man Lasse var också med och testade VÅRAN båt som vi bytt bort mot husbilen. Ja, man kan väl säga att vi är såna äventyrare, hehe, inga kommentarer, onej.. Ska alldeles strax lägga mig eftersom vi nyss kom hem, hoppas alla haft en bra dag! Pussar Agnes.

Gammal bild från MoaM Laddar upp bilder sen när kameran är fulladdad!

Agnes: Nytt

Hej hallå! Har jobbat hela dagen och tittat ut på regnet, gör mig lite lyckligare! Kallt är det också vilket gav mig läge att bära min fina, nya långklänning från H&M idag! Överlycklig är jag och självklart över mina andra kläder som jag fyndade också, checka in!




1.Långklänning H&M 149:- 2.Shortdress BikBok 74.50:- 3.Spetströja H&M 149:- 4.CheapMonday jeans 200:-




Maja: gbgköp


Röd tröja, Monki. Blomma, H&M. Gothia t-shirt. Militärgrön sak, H&M. Klänning, Monki. Randigt linne, weekday.

Maja: tomt


Har nu packat upp båda mina väskor från gothia. Sorgligt. Jag längtar redan tillbaka till allt! Aja, ska till stan med Sofia om ett tag och sen ikväll ska jag vara med fina Moa! Det blir bra. Mellan det där ska jag sakna gothia lite också, jag vet att jag är pinsam, heh.
Puss.

Maja: glad tjej/blomma i håret



Både blomman och tröjan köpte jag i Göteborg, visar nog resten jag köpt imorgon!
Puss finisar.

Maja: GOTHIA











ÅH! Asså det går inte beskriva hur otroligt fantastiskt det har varit. Invigningen, allt folk, stämningen, fotbollen, SNYGGA KILLAR, allt. Jag älskar alla mina fotbollsbrudar som gjort den här veckan till typ världens bästa.

Agnes: Grand Finale

Hallelå alla våra trogna besökare! Härligt att i alla fall tio stycken letar sig in och kikar om vi har uppdaterat, synd bara att vi gör er besvikna varje gång. MEN nu är vi ju tillbaka i staden och har haft det jätteroligt, verkligen! Bra väder, härlig fotboll, massa killar(!!) roliga karuseller, god mat, trevligt folk och bara allmänt roligt. Hoppas ni haft det bra här hemma också i det fina vädret. Regnet ville ju komma hit just när vi skulle hem och man kan ju inte säga att jag hurrar när man kikar på termometern och ser att det är 12grader ute, kul.. Aja, har i alla fall käkat och inte gjort så mycket mer, ungefär i fyra timmar och det ska det bli ändring på! Är super-slut men ska ändå om tre timmar fara och jobba på Aurum till nio, sedan är veckan fylld med jobb på Klipp1, blir nog bra det! Eftersom att jag tjänar cash så kan ni inte räkna med mycket uppdatering från mig förutom på kvällarna, men ni har ju alltid fina Maja! Puss så länge <3


Fyrverkerierna i slutet!!

Maja: ready to go


VI VANN BEACHCUPEN I ÅR OCKSÅ! Kändes riktigt roligt, och inga skador blev vi drabbade av heller (inga stora i alla fall). Nu står min packning klar och jag ska bara fixa kvällsfika/frukost till tåget och sen är jag READY TO GO!
Ha en fin vecka kära läsare, så bloggar jag nästa söndag!
Kramar.

Maja: söta



Bilder som blev tagna ikväll! Fina flickor mhmhmhmmh.

Maja: roade




Haha dom här bilderna visar exakt hur lättroade vi var nyss. Hehe. Nu kom Agnes så det blir väl en del prat sen blir det sova tidigt för vi ska upp och spela beachfotboll i boviken! TAGGAT, hinner nog uppdatera en snabbis imorrn innan tåget till gothia går också (hoppas på det). Annars får ni ha en superduperhärlig vecka nu.
Puss sötaste.

Maja: moas stuga


Jag och Ellen åkte ut till Moas stuga igår kväll där det var supermysigt! Vi satt nere på några varma klippor och pratade och åt tårta. Mysfaktor oja.

Maja: onsdag/grillkväll








Var på rovön och grillade i onsdags kväll med en drös härliga männniskor. Brännboll, prat och sjungande hann vi också med. Riktigtriktigt kul!

Agnes: Längtar till solen

Hej! Just nu sitter jag inne och svettas som en gris, och inte kan man gå ut heller för där är det ännu varmare, känns väl inte så där jättekul, men sånt är livet!! Haha, i alla fall så var jag borta hela dagen igår. Först var jag hos mina kusiner i Varuträsk där jag fiskade upp minst 8mörtar och 3små abborar, inget storfiske direkt. Efter det bar det nästan direkt till Ursviken till Jaanas moster där vi firade Jaanas mormor och morfar för deras bröllopsdag! Inget särskilt stor-kalas, utan mat och trevligt folk helt enkelt! Ja, annars då så har jag flyttat ner nu och har fått ordning på det mesta, tänkte kanske slänga in några bilder sen på rummet, vi får se!
Idag har jag hunnit varit i Stackgrönnan och käkat räckmacka för den som nu skulle bry sig, haha! Ha en super dag, pussss.

Bild från Italien


Maja: min pappa är söt


Maja: homemade


Har haft på mig den här klänningen idag som jag och Gilla sydde förra året.

Agnes: Uselt

...är väl det enda man kan säga om min uppdatering de här senaste dagarna. Har ingen särskilt bra ursäkt, har bara inte orkat! I alla fall så har jag under dagarna sett fotboll, klippt gräset(?!) sovit, badat, solat, ätit glass, tränat, gått till biblioteket, flyttat.. Ja, hyfsat mycket! Aja, idag följde jag med Maja och hennes famlij till hennes fasters stuga. Vi var ute med båten, paddlade kajak och badade i det superhärliga havet! Ingen har väl missat värmen som har landat här i Skellhell? Nämen ni, kvällen kommer jag spendera, bränd som jag är framför Tv-apparaten och se filmen "Prinsessa", kanske blir det nog popcorn också, man måste ju lyxa till det ibland?! Pussss

Inspiration Lookbook, gudomligt!

Maja: kajak


Åh, det blev en toppenhärlig dag ute i Gillas stuga idag. Jag och Agnes gjorde premiärpaddling i kajak. Har trott hela dagen att det var kanot men det var tydligen en kajak hehe.. Har fått en jäkla massa färg på kroppen också. Det gillar vi (jag)! Har tyvärr känt mig lite sådär småhängig dom tre senaste dagarna så jag ska parkera mig framför tvn nu och sen blir det tidig kväll och bad i boviken imorrn! Tänkte slänga in en outfit lite senare också.
Puss.

Maja: boviken


I boviken förra året.
Jag och Jossan har hela dagen idag stekt i boviken. Det var hur härligt som helst! Sen nu ikväll har jag, Moa och Agnes sett VM-finalen. Haha jag och Agnes skulle gå till coop och köpa nåt gott att äta då vi såg fotbollen och det slutade med att vi köpte en ananas! Men det är ju hur gott som helst :]
Hoppas ni haft en fin dag sötisar.
Kram.

Maja: VM

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!! Spanien vinner alltså VM-guld! Tycker bara hela grejen är så sjukt häftig, som kommentatorerna sa, magiskt. Åh!

Säkert söt


Okej, tycker lite synd om honom men shit vad jag och Jossan har skrattat åt det här idag.

Maja: igår


Shortsdress och ring, H&M.

Maja: 100710



Bilder som jag tog på Holly tidigare i veckan, hur söt?!

JAG BLIR GALEN! Jag skulle ladda in bilder på datorn för att kunna lägga in en dagens men det gick minnsann inte så får se om det funkar senare. Idag for i alla fall jag och Lolo på stadsfesten och träffade massa roligt folk! Sen har jag inte gjort så mycket, ALLTSÅ INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR! Jaja, ska ringa Agnes nu sen får vi se vad som blir.
Hoppas ni haft en fin dag!
Kram.

Agnes: Stämning

Hallelå! Sitter just nu och käkar torra husmans och försöker samtidigt svälja ner äcklig varm choklad gjord på havremjölk...ingen hit alltså när kylspåket börjar bli tomt! Men inga sura miner. Jag lyssnar faktiskt också och på Europe genom mitt fönster och väntar på att Final Countdown ska komma någon gång, just nu låter det som dom sjunger något i stil med "forever, forever" Hmm...ja, någon annan än jag kanske kan den låten!
Jag och Maja fick i alla fall festivalstämning när Hanna och johanna hade farit, då vi satt oss uppe i Majas rum och förbarmade oss själva för att vi inte hade köpt biljetter för att bara traska dit. Hela himlen har ju spruckit upp också, gör inte saken bättre. Aja, nu ska jag förbarma mig ännu mer och även förbarma mig över en till sak, en helikopter som har cirkulerat här ovanför mitt huvud i en kvart och gör så jag inte hör musiken, jättekul, verkligen!
Nu kommer den igen så jag ska sticka ut huvudet så får vi väl se om det var mig dom sökte, sen kanske dom drar! Pussss

avatars myspace at Gickr.comGickr helps you to pimp your myspace

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alltså nu spelar låten "New love in town" eller vad den heter, den enda som jag känner igen! Vill vara där, eller hur Maja?


Maja&Agnes: regn


Hej! Idag har vi befunnit oss i stan på stadsfesten. När vi gick in till stan började det ösa ner, himlen öppnade sig BOKSTAVLIGT. Färgade conversen i en lila nyans och mina ljusa shorts något mörkare. Aja, vi gick i alla fall omkring med HannaW och hennes kompis Johanna från Luleå! Riktigt trevligt, vi ska senare ikväll se film med dom två också.

ÅH, måste skriva en liten grej till också. Eller två kanske, för det första så såg jag att vårat videoinlägg blev fail igen för att bilden är före ljudet. Dessutom, om ni inte hör vem av oss som pratar så är ni inte ensamma! Knappt ens JAG hör skillnad...
Hoppas ni haft en underbar dag i alla fall!
PUSS.


Agnes: Min kamera har något den vill säga


-Jag ger upp!

Maja: SPANIEN!!

OJA, Spanien i final. Så otroligt kung! Extra mycket plus på DAVID VILLA. Ehe, ja nog om vm. Tänkte skriva om matchen igår istället, våran match. Vi vann i alla fall med 5-0 så det var ju kul!
Idag då? Var egentligen planerat att åka till sjöbotten och bada med Lolo men dom planerna flög all världens väg då det regnade imorse. Åkte upp till solbacken med mamma och mormor istället och sen gick jag in till stan där jag träffade MoaM, Joffe och några andra kuliga människor. Vi gick omkring ett tag och sen vid halv fem for jag och såg sommarteatern, det susar i säven, med Lolo! Trevligttrevligt. Aja, nu ska jag försöka avrunda mitt söta lilla inlägg.
PUSS.

Agnes: Världens mästare i VM ikväll




Hade bara lust att lägga mig lite i gräset efter middagen för att vila, passade på att ta några bilder också, så otroligt fina?! Ni kan ju i alla fall försöka undvika att se mina fejkleende på varenda bild! Hmmm...
Är slut efter dagen kan man väl säga och just nu längtar jag bara till att se fotbollen ikväll, Tyskland mot Spanien, spännande! Det är typ inte ens värt att se finalen sen. Enligt mig avgörs det ikväll vem som kommer vinna! Aja, vi får väl se sen vem som vann! Men nej, börja ladda nu och gör som Maja, hejarramsor(?)Pusss

Agnes: 4decimeter av smältande glass, smidigt


Tjenamors! Tänkte bara att ni ville bevittna min fina glass här ovanför för endast 15Kuna, huuur god som helst! HAHA! Aja, idag jobbade jag alltså igen, liksom alla dagar den här veckan förutom fredag då vi har stängt. Funkar finfint! Sedan hade vi match, jag lämnade återbud för alla mina små skavanker, hmm... ja, alltså skavsår, slitna muskler(?) i axeln och huvudvärk. Men vi klarade oss utan mig i alla fall, hehe, vi vann med 5-0 mot Bodå alltså. Så nu har vi kommit ännu längre i DM, great! Nej ni, nu ska jag sova gott i min sköna säng, godnatt!

Agnes: Kroatien




Rakt nedanför våran campingplats, ca 20meter ner låg det här paradiset! U.N.D.E.R.B.A.R.T

Maja&Agnes: ny design


Jag och Agnes har trixat lite i stilmallen, vad tycks?


Maja: förrgårdagens


Outfit från i förrgår! Allt från H&M för den som undrar.

Maja: bergskär




Har spenderat min dag ute i fina Fellans stuga. Det var super! Vi solade, åt, åkte båt med småbarnen och sen åkte vi ut med båten till berskär. Det är där bilderna är tagna också. Vad Fellan gör med sina ben på mellersta bilden är en bra fråga men aja. Ska snart göra mat sen taggar jag DM ikväll mot bodå på norrvalla halv sju! Och ja, det där var en pik att få dit publik.
Hoppas ni haft en fin dag!
Kram.

Agnes: Österrike



Ja, två bilder från landet Österrike som vi körde genom i det dåliga vädret. Det är alltså en anledning till varför de bider som togs där med min kamera, från husbilen, i 100km/h, är dom bästa. Aja, ni får nöja er med dom! Uppdaterade inte igår för då spenderade jag dygnet hos farmor och farfar i stugan med min syster...
Började jobba idag på Klipp1, det gick väl ändå bra. Jobbar alltså 10-17, värt är det då i alla fall! Så imorgon medan ni latar er hemma så jobbar jag för fullt och sedan, direkt efter(närnibörjarstigaupp) spelas det DMF16 på Norrvalla, oja! Vi möter alltså Bodå, det blir väl kul så nu taggar vi tjejer! Ska sova nu, pusss

Maja: du säger att du är stark



Har inte haft för mig något speciellt alls idag, ska om nån timme börja bege mig mot träning!
Puss gullisar.


Maja: halsbandx2


Jag som aldrig brukar köpa halsband har lyckats köpa TVÅ på en endaste vecka! Det vänstra är från glitter och ugglehalsbandet från H&M.

Maja: slitigt


Ursäkta för den dåliga uppdateringen här, har inte hunnit idag. Det har varit sjukt varmt idag också, 29 grader UTAN sol. Helt underbart. Menar inte att det är underbart utan sol, menar såklart värmen. Har hunnit vara på dop och sen har jag rensat ogräs på grusgången, får betalt av pappa så ja, det är ändå rätt värt. Har dock ont i både ryggen, armarna och händerna nu efteråt. Hoppas ni haft en bra dag finisar!
Puss.


Agnes: Elitläger 2010



Hej hallå folket! Nu var det längesen, förutom videoinlägget då här under. På tal om det så hade vi bara lust att jäklas med er lite, hehe.. Aja, jag har haft det superbra i alla fall! Vi for ju direkt efter skolavslutningen till Kroatien, eller vi åkte ju med husbilen ner så det tog ju några dagar dit men på söndagkväll var vi framme på campingen i Poreć, Kroatien. Det regnade hela vägen ner och fortsatte göra det i Kroatien men på tisdagen sprack det upp och blev stek och bad under medelhavssolen! På onsdagen körde vi till italien och sov en natt, inte så bra väder där heller så vi körde upp till Tyskland igen! Vi hann sova också på en massa ställen och vi körde ju genom både Österrike och Slovenien(därviocksåshoppade,förvånandevisst?) På söndagen var vi i Halmstad och då började också Elitlägret för min del! Vi har haft superbra väder och överdrivet varmt,så Västerbotten har kämpat sig fram i hettan. Efter fem träningar och tre matcher flög vi hemåt igår och då had jag alltså fått vila idag och även imorgon, det är jag väl ändå värd?! Kommer uppdatera mer senare, ska allldeles strax försöka sova! Pusss

Maja&Agnes: videoinlägg igen


Maja: varmtvarmtvarmt




Foton tagna idag, då det har varit 28 grader i skuggan!!

Maja: vi är inte sånna som i slutet får varann


Jag, HannaW och Moa ska nog snart bege oss ut till Hannas stuga. Jag och Hanna har ägnat nästan hela vår förmiddag till att leta skjuts och kolla bussar till olika badställen men snacka om missflyt.. Aja, nu kanske det blir så att vi kan åka till Hannas stuga! Hoppas på det. Annars då? Det är rätt varmt ute och jag tänker steka plättar, om jag nu hinner det. Haha asså så fruktansvärt kasst inlägg, vet inte ens vad jag skriver men aja. Bilden är föresten tagen i Hannas stuga förra året.
Puss.

Blir gummibåt och Moas brygga istället! Hoppas ni har en fin dag gullisar.


Maja: how simple


RSS 2.0