Agnes: Det här är vad jag har gjort ikväll




T.A.P.E.T.S.E.R.A.T   M.I.N    G.A.R.D.E.R.O.B

Maja: glittercloseup



Här är en liten närmare bild på min väldigt glittrande sminkning igår. Det var glitter över hela mig typ, armarna, klänningen, ansiktet och ja. Det är inte ens borta fast jag har duschat, tur för mig då att jag gillar glitter.

Maja: nästa stilikon?


Maja Westin julen tvåtusentre eller tvåtusenfyra.

Maja&Agnes: nu drar vi!



Agnes: Man ska inte stryka plast..

Skepp å hoj! Ikväll blir det en riktigt sparkling kväll med halloweenfest! Vi taggar i alla fall nu hos Maja och maten väntas om några minuter. Bilder kommer senare på oss i en annan skepnad, spännande kanske? Hehe, ha en bra kväll, puss!



Maja: taggad tjej såhär på lördagseftermiddan


Hade en mysig kväll igår som bestod av idoltittande och prat hos Fellan med henne, Agnes och Moa. Fina flickor. Efter det sov jag i alla fall hos min fina, cyklade hem i spikregn och då hade man inte tackat nej till tillvaron på bilden ovan..  nu har jag varit ute och åkt förbi lite affärer med mamma. Ikväll är det utklädning på g men det kära ni, får ni inte veta något mer om förrän lite senare!
PUSS.

Maja: mönstermix



Det här har jag haft på mig idag, dom timmarna jag haft vanliga kläder vill säga, har spelat fotbollsturnering med skolan idag så fotbollskläderna har suttit på ett ex antal minuter också. Hoppas ni gillar min lilla diskreta mönstermix idag föresten. Efter skolan så köpte jag och Agnes skumtomtar till min superduperfinaälskadebraiga vän Lolo som ska till Thailand i hela tre månader. Kommer sakna dig gumsan!
Min tröja är H&Mherr, chinos från JC, strumpbyxor H&M och skor från monki. Efter middan ska jag träffa några sötnosar hos Fellan.
Puss.

Maja: tedrickarna



På något vis var det något kul med att dricka te just den här kvällen. Kanske för att Agnes sörplade så fint. Vem vet?

Agnes: Smådeckarna


Godkväll folket! Hade i stort sett på mig Maja idag, hennes jeans från BikBok och hennes transparanta skjorta från H&M. Sitter med Maja nu också och ska försöka banka in lite kemi i huvudet på henne. Vi har även druckit te och sett klart filmen som vi började på igår, mycket mysigt. Imorgon blir det fotbollscup heeela dagen vi ses där? Puss.

Maja: little miss happy


Jag är alltid glad. Folk säger väldigt ofta det i alla fall. Ibland får dom det till och med att låta som något dåligt typ "men du är ju alltid glad Maja" med en sån där ton på rösten som inte låter bra. Det kan jag inte förstå riktigt, för varför skulle det vara dåligt att vara glad liksom? Nu ska jag dock inte säga att alla säger det som att det är något dåligt, för dom allra flesta tycker ju att det är bra. Jag tycker också det och i mina ögon uppskattas glada människor hur mycket som helst! Nu vet jag egentligen inte vad jag ville ha sagt med det här inlägget men ja, ni fick något som kanske är en liten aning kul att läsa i alla fall?
Puss snyggon.

Agnes: vet att ni saknar mig

Känner att ni behöver mig här på bloggen, det blir ju ingen stämning med bara Maja? Hehe, skoja men tänkte bara säga att jag lever lite sådär smått just nu. Har ont överallt, är megatrött och bara less på alla prov och läxor. Inte okej! Hade lite vattenplaning hem från maja så det gick hyfsat snabbt, haha, är inte så positiv till vädret däremot. Taggar att sova nu om en stund, hade egentligen behövt ett extra liv för att hinna med det..

Tänkte även fullända detta med en härlig webcam-bild, ja, det är såhär jag ser ut. Puss.


Maja: talangfullt här


Så här ser jag och Agnes ut då vi kastar cashewnötter. Det har vi dock inte hållit på med ikväll, vi har faktiskt fått lite läxa gjord också samt en liten kladdis.
Puss.

Maja: det dom aldrig nämner


Det här har jag på mig idag, klänning/tunika från Thailand och skor från H&M.

Jag och Agnes är i pluggartakter ikväll igen, nu jäklar ska det bli läxa gjord!

Maja: bäst


Håkan Hellströms nya album gjorde min morgon, det här ska bli en bra dag.

Maja: typ välplanerad


Hej finisar! Nu kommer det bli ett sånt här tråkigt inlägg där jag skriver vad jag ska göra och så men det får ni stå ut med hehe.. ska typ äta snart, sen ska jag packa min fotbollstrunk och fara in till stan en stund, sen vidare till Ossian och sen är det fotbollsträning ikväll igen. Känner att jag fick in allt jag skulle hinna med ganska bra..
Så, för att jag ska hinna min tidsplanering (eller okej, så noga är det inte) så måste jag sluta nu.
PUSS.


Maja: något jag inte visat


När jag och HannaW fotade, om det var förra helgen kanske, så fotade jag lite annat också. Här är en bild.

Agnes: Maja är smidig(allt är som vanligt här alltså)


Hänger hos Maja, hehe... vi fixar och trixar i alla fall lite med hennes rum. Har träning nio till kvart över tio, ungefär huuuur sent som helst., och jag är redan trött, hur ska det här gå.. Aja, taggar i alla fall morgondagen då jag får vara ledig(!!) och spela fotboll. Blir nog bra, vet inte riktigt vad det innebär men det är i alla fall en grupp flickor som ska träna tillsammans, blir nog bra. Ska käka en Satsumas nu, hoj!


Maja: fotbollstart, gillas


Jag har varit med en sötunge vid namn Hanna Åberg idag, mycketmycket fint. Vi hann inte ens prata klart om allt som vi hade att prata om. Inte okej att det var så länge sen vi var med varandra! Nu sitter jag och väntar på Agnes som ska komma och hjälpa mig flytta runt lite i mitt rum, blir nog bra hoppas jag.
Klockan nio har vi fotbollsträningsomstart också! Maja gillar, tycker dock att det är en aning sent men aja.
PUSS.

Agnes: Don't worry this is easy

Hej alla fina läsare! Har haft mycket att göra de här dagarna men har samtidigt haft väldigt kul! For ju hit till mamma i fredags och nästan direkt bar det av till Maja för att fira lolo med tacos till middag. Efter det for vi till pan vilket var mycket trevligt. Man måste få släppa lös alla hämningar sådär nån gång då och då, hehe.. Igår var jag ju barnvakt med Maja och vi for sen till ossian vilket var väldigt kul. Kom inte hem förrän halv fyra idag och har sedan dess pluggat ungefär hela tiden. Och nu ser jag film och laddar inför skola imorgon, taggat!??!? Sov sött, puss.


Haha, sötungarna från i fredags! ♥

Maja: ni vet den där trötta dvärgen i snövit


Jag känner mig som han nu, sov jättedåligt och kort inatt fast jag sov bredvid finaste. Hur hänger det ihop? Min kväll är i alla fall dömd till slapphet och nu orkar jag inte skriva något mer så ni får nöja er med en bild från fotokursen förra veckan.
Puss.

Maja: vi kan mycket vi..


Jag och Agnes ska vara barnvakter om ett tag, tjugo minuter för att vara exakt. Det är till mina småkusiner Love och Holly och vi ska vara där till tio ungefär. Blir nog bra, dom är ju faktiskt väldigt söta och snälla för det mesta i alla fall..Hehe aja, sen ska vi vidare till Ossian där vi nog sover sen. Blir en bra lördag det här!
Puss.


Maja: tänk vad mycket fina vänner kan göra


Har haft en riktigt rolig kväll med några fina vänner. Först firade jag och fem tjejer till Lolo, åt middag och fixade oss innan vi drog vidare till pan. Det var riktigt kul! Nu ska Lolo och Emelie sova här, blir kanoners. Asså jag är jättetrött och orkar inte skriva något mer..lägger in en till bild från igår istället!
PUSS.

Maja: tre bilder här då




Här är då tre bilder från igår. Tänkte lägga in fler sen, har nämligen rätt många!
Hoppas ni får en fin dag gullisar.
Kram.

Agnes: Jeansfantast som uttrycker sig


Tänkte bara få skriva ner min frustration på dessa jeans här ovan. Det är nämligen så att de är ett par mycket fina, ganska dyra CheapMonday jeans. Köpte dom i juni i Stockholm och har använt dom exakt tre gånger. Gissa varför? JO. De här jeansen här ovan är inte bara ett par snygga jeans utan även ett par tajta jävlar som ska klistra sig efter benen. HELA BENEN ALLTSÅ. När jag provade dessa i ett väldigt trångt, varmt omklädningsrum så fick jag just och pass på mig dom. (=kunde inte andas) Hon i butiken sa att de var strecht och att de skulle gå ut sig lite... lite! Så jag köpte dom och kunde ha dom på resan hem. MEN, de här byxorna har aldrig varit sig lika efter det. Efter tre användingar, tre tvättar, inte en endaste fläck och efter att ha legat i min garderob i 4 månader, så har jeansen något som ser ut som två påsar på knäna. Vaderna är dessutom uttöjda och de ser helt enkelt för jävliga ut på. Har i ångest försökt tvätta de så att de krymper men när man sätter på sig dom igen så händer samma sak.
ANTINGEN så är det en jätte som brukar låna mina byxor, ELLER så är det jag som helt plötsligt har krympt mina knän.. ELLER så är det helt enkelt ingen stretch i dessa jeans, i alla fall inte på rätt ställe.. Vad ska vi tro?

Maja: ballongfoto på g


Jag och Moa ska göra något mycket kul på fotokursen idag, vi ska nämligen fota med ballonger! Hehe Maja goes exalterad.. Moa står just nu i alla fall och böjer sitt hår och sen ska vi typ börja bege oss.
Idag har jag för övrigt varit med HannaW, Agnes och Emelie på stan där vi köpte present till Lolo! Angående bilden ovan också, så är den tagen förrförra helgen på vår tjejkväll vi hade då.
PUSS.

Maja: Emmsan


Jag gillar sånna här dagar då man träffar vänner man inte varit med på länge. Typ som idag, jag och Emma (finisen på bilden) har sagt i jag vet inte hur många veckor att vi ska ses och idag så var jag alltså med henne. Mycket trevligt! Om ni klickar på hennes namn kommer ni föresten till hennes blogg hehe. Nu så ska jag kanske ta tag i lite läxa fram till klockan sju då jag ska på f-17 elit infoo!
KRAMEN.


Agnes: Minnen



Alltså, ursäkta men jag var bara tvungen att lägga ut de här, gamla bilderna. Förra årets fotbollskarriär i september och oktober. Inte helt okej hur liten jag var!! Aja, nu ska jag, biffen Agnes, fortsätta laga tapas med pappa som vi ska äta ikväll. Hela familjen och alla kommer, även Philip så det bli tio personer tror jag, härligt osv.

Agnes: See ya later stockholmooooo


NU- ska jag ut och springa
SEN-ska jag duscha
ÄNNU LITE SENARE-ska jag göra läxa och plugga
OM EN OCH EN HALV TIMME-ska jag se desperate och cougar town
INATT-ska jag sova
I DECEMBER- FAR VI TILL STOCKHOLM!!♥♥♥♥♥♥♥

Maja: yeeey


Ni kanske ser att jag skapat två nya kategorier? Om ni nu hade missat det lär ni förmodligen sett det nu i alla fall. En annan trevlig nyhet jag tänkt dela med mig av är att jag, Agnes, Jossan och Elvira åker till Stockholm i december. Taggat värre alltså, LÄNGTAR!!
Nu till något helt annat, eller, hade egentligen inte så mycket mer att säga än att jag tar min räsercykel till Ossian nu.
Puss.


Maja: det var grått ute, så vi fotade bland dom sista löven istället


Spetströja H&M, klänning Gina, skor Nilson.

Agnes: In case of an emergency, press one


KAOS. Råkade vara med Philip lite för länge ikväll så jag har för mycket kvar som ska hinnas innan jag somnar! Hade tänkt ta en tidig kväll, men jag sitter ju här så frågan är hur det gick med den? Måste i alla fall duscha, göra läxa, öva på en låt, göra lite mer på läxan och sedan äntligen sova.. Tror att min läxa delvis får bli gjord imorgon på morgon då jag är aningen klarare i huvudet, hehe. Sov gott finisar!

Maja: Agnes kan det där med flätor


För hon har gjorde den här fina flätan på mig igår som jag till och med sov i för att kunna ha i skolan idag hehe. Annars då? HannaW följde mig hem efter skolan för att göra mig och min novell sällskap. Det är rätt mycket i skolan nu, eller det känns då så. Känns som det är plugg hela tiden men våra lärare ska skriva omdömen nästa vecka, så dom måste ha något att skriva om. Typ.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen fortsätta min kväll i pluggarriktning. Önska mig lycka till på franskaprovet imorgon också.
Puss.

Agnes: Inte dåligt med varmchoklad alltså


Kände bara att jag behövde flika in här och säga att jag diggar alla mina fina vänner, speciellt de som man kan dricka god varmchoklad med och äta scones. Mysigt och roligt värre! Puss på er♥


Maja: ossian är trött


Mitt fixhumör var inte riktigt lika på topp idag som igår men jag var tapper och satte igång med STOR utrensning i alla fall. Insåg verkligen hur mycket saker jag har, helt sjukt. Har slängt iväg en massa som inte behövs nu. Insåg också att jag är en sån där samlare, sparar massa saker som jag tror kommer vara kul att ha kvar typ flygbiljetter, grönalund åkband och hockeybilijetter. Värt? Nja.
Nu är i alla fall Ossian här, han är typ jättetrött och ligger och skrattar åt folk i skolkatalogen. Typ inte jätteokej..
Aja, hoppas ni har en fin dag gullisar!
KRAM.


Maja: jag är på fixhumör


Det var supermysigt igår hos Julia! Vi badade bubbelbad, såg på idol med sällskap av en cheesecake samt tryckte i oss en och annan onyttighet till I taket lyser stjärnorna. Sen blev det en massa prat också, såklart hehe..
Nu är jag på ett helt sjukt pysslar&fixarhumör och jag har lust med att göra något av följande: möblera om i mitt rum, pyssla ihop fina fotoalbum, göra en rejäl utrensing av saker i mitt rum och börja sy. Nu är bara problemet att om en timme måste jag börja gå upp till mormor för middag så jag kommer max hinna börja med en av sakerna ovan. Tror jag börjar med utrensningen och gör morgondagen till en riktig fixardag istället, låter rätt bra va?
Puss.

FÖRESTEN, kika in på Julias blogg HÄR. Supersöt är hon och sjukt duktig på rita. Så, nu är jag klar.

Agnes: can you feel the rythm


Kom hem från Julia vid ett där vi har haft det mycket bra! Vi badade i ett bubbelbad utan bubblor, åt, såg idol, åt lite mer, cheesecake, godis, chips, ostkrokar, cola..nämn nåt som vi inte åt! Såg film gjorde vi också. Hade det helt underbart trevligt och mysigt i alla fall i Bygdsijlum. Det tog alltså en och en halv timme att ta oss dit med buss, men det var det värt. Måste göras om! Nej, känner att det kliar i mina fingrar, måste hitta på nåt att pyssla med, nu. Puss.

Agnes: En månad med dig älsklingen♥♥♥


Som sagt så hoppar jag och Maja på en buss till Bygdsiljum snart som tar oss till Julia. Kommer bli riktigt roligt, längesen vi sågs så det bli bra! Phillip har dragit till Stockholm, kommer sakna honom såhär på våran månadsdag, hehe. Vi får helt enkelt ja, fira när han kommer hem.. Okej, konstig dag idag också så nu blir det lite mer ordning, ska börja med att packa. Ha en bra fredag sötnosar! Puss.

Maja: vi drar till bygdsiljum idag


Varken jag eller Agnes kommer hinna uppdatera mer idag för ganska direkt efter skolan åker vi till Bygdsiljum och sover hos Julia Skoglund! Eller hm, Agnes kanske hinner skriva men inte jag för jag slutar rätt sent. Ska hinna med ett besök hos tandläkaren idag också, kontroll innan operation står på schemat. Kul. Näe.
Hoppas ni får en fin dag snyggisar!
Kram.


Maja: en månad♥


ÄLSKAR DIG!


Maja: det är för kallt


Asså det var snö ute idag. SNÖ. I mitten av oktober, inte okej. Har dessutom frysit varje dag i skolan den här veckan vilket har resulterat i att jag spänner mig och nu har en rejäl huvudvärk.
Har i alla fall hunnit med en massa saker idag, vid halv fem cyklade jag till Jesper och fick middag där, efter sex nån gång trampade jag vidare till fotokurs och för ett tag sedan landade jag hemma efter någon timme hos Agnes med henne, Philip och Ossian. Är typ helt slutkörd nu, och ska alldeles snart våldta min säng. Eller hehe.. våldgästa den kanske låter bättre?
Okej, jag är trött.. PUSS.

Agnes: Tänkte bara lägga in en sån här fin sak


Agnes: Hey moma

Hallelihallelå, kom för ungefär en timma sen innanför dörren och har inte gjort mycket, försökt tvätta bort en fläck, plattat håret, lekt med mina ringar, druckit isvatten och sagt hej till familjen. Allt bara för att jag sitter här och väntar på finaste. Var i alla fall på skolbio idag och såg Sebbe, en hyfsad svensk film med en live-intervju efteråt, spex alltså.. Har även börjat på en katapult och sett en ballong fastklistrad på en vagn köra framåt. Intressant dag so far? Oja. Snön har vi inte nämnt heller nej. Så om ni missat det så var det snöstorm, nu ligger snön bara och har förvandlats till slask, inte kul... återkommer sen, kanske. Puss.

Maja: guldigt


Här är då mitt nya halsband, gillar det ganska mycket tror jag.

Maja&Agnes: plugg



Détta är en anledning till att vi inte hinner uppdatera lika mycket, mycket i skolan. Ska inte räkna upp allt vad det är för det är alldeles för ointressant men ja. Nu vet ni i alla fall det. Jag (maja) har i alla fall tänkt visa er mitt nya halsband senare ikväll som jag köpte i måndags.
Hoppas ni haft en fin dag snyggingar!
Puss.

Agnes: Holland-Sverige

Ser alltså EM-kvalet nu, Holland fick in ett mål redan efter fyra minuter men vi klättrar upp igen vilket är tur! Haha, ska försöka se så  mycket jag kan, det är ju Desperate också(a) Annars så är jag pigg och kry för att baka om ett tag. Var på spinning med pappa för första gången och det gick väl bra, mjölksyran kommer ju krypandes under tiden man spinnar MEN jag sitter ju här så jag överlevde! Hoppas ni haft en bra dag finisar, puss.

BTW, Zlatan är alltså lagkapten och vad tycker vi om det egentligen?

Maja: they say, time heals everything


Hanna Wiklund by meee.
Har varit med denna brud efter skolan, vi hann just så pass med att knåpa ihop några chocolate chio cookies innan jag skulle hem och äta.
Nu däremot, så ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig till min finaaa.
PUSS.

Maja: städastäda


Mitt rum ser ut som ett hm.. inte bombnedslag för det vore att överdriva. Men det är kläder överallt och det står en viksäng mitt i rummet och eh ja. Det där var lite mer information än ni ville ha kanske. Aja. Jag var med Mickan efter skolan och innan dess han jag med att köpa ett fint halsband på H&M och tyg till att sy en klänning. I alla fall, det var kul att vara med Mickan då det var alldeles för länge sen.
Nu ska jag ta och sätta igång med städningen av mitt rum tror jag och föresten, SKOLKATALOGEN kom idag. Lyckalyckalycka, typ.
Puss.

Agnes: Keep on, just don´t go to far


Okejj, jag sitter just nu och bara stör mig på Kerstin som gnäller om att få gå ut på altanen. Frågan är bara varför hon tycker det är roligt att stå och skälla och morra på en katt genom inglasningen? Ja, inte är det då roligt för mig då hon inte lyssnar när man säger till henne... Väntar bara på mat, är ganska uttröttad efter att ha jobbat med matten. Blir att cykla upp till Philip sen, myys♥  Bilderna btw, består av mitt pris och jag, på det står det "Årets revanch" vilket vi inte behver nämna här! Puss&hej.


Maja: grease

Har haft en väldigt bra dag idag. Den började uppvaknandes bredvid finaste, vi sov hos Agnes igår med henne och Philip. Sen hade vi fotbollsavslutning, vi spelade match mot p-96 och det finns inte så mycket alls att säga om den matchen. Ingen höjdare var det i alla fall. Efter matchen åt vi tårta och sen delade Jörgen ut små typ priser för "årets" också var det olika. Jag vann i alla fall "årets stamgäst" då jag tydligen varit på flest träningar!

Klockan fyra befann jag mig uppe på Skellefteå Kraft Arena med mamma, Jossan och Anita för att se greasemusikalen. KUNG var den och ja, riktigt bra helt enkelt. Och jag insåg att musikal måste vara bland det roligare man kan göra, såg sjukt roligt ut verkligen!! Nu ska jag nog se greasefilmen (hehe ja) och kika igenom lite engelskaläxa.

Här har ni en bild som får duga som dagens också. Så, nu ska jag avsluta mitt redan alldeles för långa inlägg.
Puss.


Agnes: En favoritoutfit


Ja, som sagt här är en av mina favoritoutfits, också det jag har på mig idag. Det handlar egentligen om shortdressen i huvudsak som kommer från Bikbok! Ni behöver ju inte vara avundsjuka på bildkvalitén, ville helt enkelt inte fota med blixt så det blev utan. Ha en bra kväll sötnosar! Puss.

Maja: fem saker du kanske inte visste om mig


• Jag är rädd för både myror och fåglar, eller tycker i alla fall dom är obehagliga.
• Falska människor hör till det värsta jag vet.
• Jag är bland dom mindre långsinta människorna, har alltså lätt att förlåta.
• Jag har lätt för att skapa minnen till låtar och kan på det sättet gråta lätt till musik om jag har dåliga minnen till den.
• Om det är stökigt i mitt rum kan jag inte slappna av och t.ex se en film utan att börja plocka bort saker.

Maja: 15.33





Jag och Hanna har varit på nordanå och fotat lite idag, jag har känt dock känt mig sjukt ofotogenisk och blev missnöjd på varje bild men aja, vi fick till några fina i alla fall.
Vår tjejkväll igår blev riktigt mysig i alla fall men jag har dragit på mig en jobbig förkylning. Jobbigt då mina förkylningar alltid sätter sig på bihålorna och jag känner mig lite smått snurrig hela tiden.
Hoppas ni haft en fin dag hittills!
KRAM.

Agnes: Please don´t hold me down


En bild från då jag och Linda var ute och fotade, då jag plötsligt fick för mig at fota några hästar!(?)

Hej finisar! Har som just landat här vid datorn efter att ha varit hos Maja från igår kväll. Det blev en väldigt mysig tjejkväll i alla fall vilket var väldigt roligt! Förstår egentligen inte hur mycket man kan prata om, vi hann inte ens prata klart om allt vi ville. MEN det får göras igen såklart! Jag och Ellen var de som stannade över natten hos Maja så det var mycket trevlig. Tror att jag ska hoppa in i duschen nu, och sen ska jag roa mig med att packa upp. KUL! Hörs sen, puss.


Maja&Agnes: när hösten är fin då ser det ut såhär




Här är några kort vi har tagit idag, var sjukt fint ljus då solen höll på att gå ner osv. Galet med löv var det också hehe.. Nu sitter vi och väntar på Moa, Ellen, Fellan och kanske HannaÅ och hennes kusin Agnes också. Innan dom kommer hade vi dock tänkt baka något gott och städa undan lite här.
TJINGELING, ha en fin fredagskväll!


Agnes: Fem saker ni kanske inte visste om mig



◊ Jag tycker verkligen inte om leggings, strumpbyxor är ett alternativ men allra helst jeans!!
◊ Jag har aldrig varit förälskad förut ♥
◊ Jag började spela fotboll när jag var fem, IFK Anderstorp stod det då på min målvaktströja..
◊ Jag har två familjer vilket gör att jag har sju syskon!
◊ Jag stör mig på folk som låtsas, såna som inte kan vara ärliga.


Maja: little schoolgirl


Det här har jag haft på mig idag, kände mig som en liten skolflicka, speciellt då jag hade små prickiga skor till då vi skulle gå ute.
Annars så har jag varit och hälsat på min gamla lärare idag med Emelie och Lolo, mycket trevligt. Gillar egetligen inte att använda ordet 'trevligt' men det var det enda som passade in här, typ. Nu ska jag packa en väska till imorgon, välja kläder och tvätta bort smink och försöka komma i säng hyfsat tidigt. Skulle vara sjukt skönt faktiskt!
KRAM.

Maja: I can see your spirit dancin' next to mine


Strax drar jag iväg med Moa på fotokurs, blir super tror jag. Kommer med mer uppdatering då jag är hemma igen, tills dess kan ni lyssna på en bra låt HÄR.

Agnes: Säg tja till oförberett nationellt prov i biologi

Oförberett prov idag alltså i biologi, tur att det inte var på riktigt för jag fattade ingenting, hehe.. Nåt annat som jag inte fattar är att jag ska till mamma på FREDAG! Det har alltså redan gått två veckor och jag har inte alls hunnit med det jag velat. Menmen, ska i alla fall leva livet ikväll med Maja, Ossian och Philip ♥ Blir mycket trevligt, ska däremot cykla dit i den här stormen i blött hår! Vi får väl se hur uppstoppad jag egentligen ser ut när jag kommer fram!?! Ska bege mig till Maja nu i alla fall, pusss.



Maja: hej inspiration




LOOKBOOK

Maja: kusiiin



Har varit med Jossan hela dagen, eller ja, efter skolan och hon sitter här nu också. Har saknat min favoritsläkting sjukt mycket! Vi var i alla fall duktiga och gjorde plättar till middag, sen ha vi prata massa och fixat och trixat med plattången. Hon ska dra snart och då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir kanske att vara bara hemma. Uppskattas av mina parents skulle jag tro. Aja, puss!

FÖRESTEN, folk har kallat oss lika..vad säger ni?!

Maja: so here we go again


Helloo, det var sjukt tungt med skola idag. Var verkligen inte taggad, hade typ mer skolångest igår än efter sommarlovet hehe.. Var i alla fall med tre söta brudar efter skolan, nämligen Lolo, Emelie och HannaW och nu sitter jag här med Philip och Agnes och väntar på Ossian som inte är det minsta snabb. Eh, vet inte riktigt vad jag hade för mening med det här inlägget men jaja.
Puss.

Agnes: I used to have a song in my head, but now I have you





NU- ska jag äta och efter det får vi se vad som händer. Har i alla fall insett idag att jag älskar hösten! Bar jag som står för den åsikten? ♥

Agnes: "Jag behöver godis, annars somnar jag"


Sixten, min lillebror slängde ur sig meningen i min rubrik för några timmar sen, just innan maten. Det är väl ungefär den ända gången som han sagt något logiskt som även jag höll med om. Det resulterade i för sig i att varken jag eller han var hungriga när det var middag. Inte så smidigt, haha!
Är helt slut efter den här och förra veckan. Alldeles för mycket cykling, träning och matchande vilket gör att jag har träningsvärk på baksidan av mina överarmar(?!) Jaja, vi vann i alla fall idag!! Med 6-0 och spelade gudomligt, så ni som inte var där missade något! Ska sova lääänge inatt, skola imorgon igen, inte så taggat alltså. Puss.

Maja: min favorit


Eftersom söta Anna hade en fråga om våra favoritoutfits i frågestunden så tänkte jag visa en av mina här. Observera EN av mina. Har många olika men som sagt, här är en favorit.

Maja: fotboll igen då


BONJOUR, nä orka franska. Ska göra franskaläxa sen så vi sparar lite ord tills dess istället hehe.. Nu var det inte därför jag skulle skriva. Skulle skriva för att vi har match igen idag, SM-kval fortfarande, nog för att vi inte kan gå vidare men det skulle vara kul med publik igen. Klockan ett på norrvalla, komsikomsi!
KRAM.

Maja&Agnes: twins




Jag och Agnes lyckades med att ha likadana byxor när vi skulle se fotboll idag och då tyckte vi det var lite smått kul så då tog vi bilder också hehe. Att det var riktigt fint ljus och fina färger ute var ju inte helt fel det heller!
Hoppas ni gillade vårat videoinlägg också haha, aja ni får ha en fin kväll snyggingar!
PUSS.

Svaren här då!

HÄR HAR NI DOM, blev ett väldans långt inlägg men aja det funkar väl ändå hehe.
Puss!


SNART!

Just nu håller vi på med våra svar till frågestunden så kika in senare ikväll så ligger det nog ute!
Kramkram.

Dagens Maja


Såhär har jag jobbat idag, har på mig min vita transparenta skjorta som jag köpte igår. Samt mina nya skor, kommer nog bli en av mina nya älsklingar. Hur sköna som helst verkligen!! Nu ska jag äta sen tagga för SM, halv åtta på norrvalla, remember? Ni ska vara där, för vi gillar publik.
KRAM!

Maja: första oktober


Hallå där solstrålar! Hoppsan, där försvann den fantasin. Tyckte att jag fick till en fin början men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Heh. Eller jo justja, vi spelar SM-kvalmatch halv åtta på norrvalla ikväll, BE THERE. Eh ja, det var väl det jag skulle säga ungefär. Hoppas ni får en bra dag!
KRAM.

RSS 2.0