Hanna: cause even the stars they burn

Var uppe ur sängen kvart över sju imorse, fast jag gärna legat kvar flera timmar till. Spelade nämligen fotbollscup idag(?!?!) med mitt gamla lag och även fast min kondis var pinsamt dålig och fötterna inte riktigt gjorde som jag ville så var det sjukt roligt!
Efter fotbollsspelandet och lite fotbollstittande for jag iallafall hem och försökte mig på att göra lite cupcakes, dom ni ser på bilden. Haha, det var jättesvårt att he på den där glasyren. Sen har jag hunnit äta på subway med några vänner också, och nu blir det snabba ryck in i duschen för sen ska jag direkt till Fanni och laga middag med henne. Haha, rörigt inlägg men ni får stå ut. Ha en fin kväll!!

Maja: fruktsallad+fint sällskap

Jag, Moa och Linnea köpte massa goda frukter på Ica igår och gjorde en sjukligt god fruktsallad. Vi kollade på hockey och gossip girl och sen kom även Carran, Lovisa och Lina. Mys. Idag har jag varit hos hjärtat mitt och nu sitter jag här och laddar inför match. Det är domarcup och vi ska spela vår första match klockan fem, taggad till tusen!
Puss!

Hanna: FREDAG

Hejsaaan. Idag har varit en bra men kall dag. Höll på frysa ihjäl påväg hem från stan. Fick iallafall med mig en röd kavaj och ett linne som jag tänkte visa imorgon eller så om jag hinner med det. Just nu är jag iallafall med fina Fanny, vi ska strax cykla iväg och hyra en film sen bara må bra i soffan med en påse godis och film. Pussar!

Maja: du förändrar allt


Hur bra som helst.

Maja: rockymuffinsar


Maja: I swear to you, I'll be there for you

Idag har jag och Linnis bakat rocky road muffins, vår tur att ha klassfika imorgon. Vi blev även klara med våra silvriga riddartröjor idag och måste hjälpa till med dom svarta chiffongkjolarna (ska göras 40st!!!), dock så är ungefär 33st redan klara så det kommer gå supersnabbt att göra klart dom imorgon. Förhoppningsvis hinner man sy lite på sin skjorta också, längtar lite hhehe. 
Puss!

Maja: I just need to know I'm here with you

Sitter och myser åt att det börjar bli vår och att jag har världens bästa vänner, blir gladgladglad. För övrigt så håller jag även på att koka makaroner och värma köttbullar i micron (vet att intresseklubbens pennor glöder), för ska och träna om ett tag (nähe?!)
Puss!

Hanna: You are the very first thought i have when i wake up and the last thought i have before i fall asleep

Hallå finisar. Har varit med Fanni hela dagen. Vi har försökt att plugga lite eftersom ett historiaprov väntas på måndag och har inte hängt med allt för bra på lektionerna. Dock så gick det inte så himla bra med att plugga då vi mest gjort annat. Nu ligger vi i sängen och är lika trötta båda två.

Maja: dagens/tisdag

Har en ny långkjol som jag nyss sytt, kommer bli ännu finare i sommar!

Maja: hey I heard you were a wild one

Hej mina solstrålar! Denna dagen har sett ut som alla andra, skola, träna. Det är sjukt vanligt vardagligt just nu och jag har konstant dåligt samvete för att jag inte hinner träffa alla jag vill träffa och jag vill göra så himla mycket men hinner inte ens hälften. Känns ibland som att jag skulle kunna schemalägga mina dagar och mina helger för att det blir så mycket planerat i förväg just för att jag ska hinna vilket suger otroligt mycket då spontana saker är det bästa jag vet. Och nu har jag svamlat hur mycket som helst så ska nog sluta nu, puss!

Maja: baby you light up my world


Maja: pausfika


Maja: hockey med mello

Hänger med min roligaste vän Melina och vi ska strax slå på hockeyn! Sjukt spännande kommer det bli skulle jag tro. Annars så har jag tränat fotboll med f17 idag, fick dock kliva av efter för många hårda pass och skott som slet i ljumsken, blir så less. 
Puss!

Maja: släktskidskytte


Maja: it feels so right to be here with you

Förlåt mina fina för att jag övergav er igår, vaknade med mina klasskompanjoner sen skulle jag direkt iväg och träffa massa släkt och köra det årliga skidskyttet. Kom hem sent och orkade inte blogga så det är anledningen! Bilderna är i alla fall från i fredags då vi hade supermysigt.
Idag har jag varit med Marcus och vi fick även sällskap av Fellan och Oliver, mycket trevligt. Visar bilder från igår senare, puss!

Hanna: and I need you here with me now

Vaknade upp bredvid finaste, och nu tänkte jag försöka göra något av sista dagen på en underbart mysig helg. Ska ut en stund med springskorna i det fina vädret nu och sen försöka hinna städa mitt rum. Ikväll umgås jag med Maja, blir kanon. Kram!

Hanna: tell me right now baby


Far in till stan en sväng, kollar runt lite och äter med finaste Fanni. Efter det far vi vidare till byske där kvällen ska spnderas med härligt§ folk. Pussar!

Maja: it's friday friday

Hänger med två av mina snyggaste classmates. Vi har jobbat som slavar med riddartröjorna idag och dom blir huuuur fina som helst, får visa sen! Om en timme är det träning sen ska vi laga middag, jag, Ilona, Linnis och Mello. Blir superduperbra. 
Kram!

Maja: hang with me

Såhär ser jag ut idag, har varit med mamma på stan och hjälpt till att köpa presenter till Moa som vi ska på kalas till på lördag (sen fick jag strumpbyxor också, sjukt värt då jag river sönder alla hela tiden).
Annars då? Det har varit en dag i skolan med fullt upp varje minut då vi håller på med konståkningsprojektet. Det kommer verkligen vara stress in i sista sekunden! Drar och tränar vid åtta ikväll i alla fall, puss!

Maja: tjugoförsta mars

Just nu syr jag på två saker hemma och det tar upp jättemycket av tiden när jag är just hemma. Därför hinner jag inte skriva så bra inlägg här men jag hoppas det går bra. Hoppas på att Hanna skriver lite och sådär för Agnes har ju som lämnat oss här. 
Annars så har jag hunnit med att vara ute och löpa lite idag och sträckningen i ljumsken känns mycket bättre så imorgon blir det att träna igen på riktigt. 
Puss så länge!

Maja: jullegull

Har träffat min saknade Jullan idag, vi hann catcha upp lite och äta våfflor. Nu sitter jag i telefon med Hänni och väntar på hjärtat! Hoppas ni haft en bra dag mina fina, puss på er.

Maja: högt över molnen flyger fram

Såhär har jag sett ut idag. Det har varit en bra dag som jag nu avslutar med att fara och träna, puss på er!

Maja: remake

Har sytt om en av pappas t-shirtar ikväll, såhär blev det^!

Hanna: hemavan

Hemma igen, och jag låter bilderna tala för sig själva. Är trött och slut i hela kroppen efter all skidåkning så nu tänkte jag sova. Godnatt fina ni!

Maja: första matchen ute!

Har haft träningsmatch med city idag, jag hade riktigt bra utdelning och vi vann med 8-0 så det kändes bra och var jätteroligt! Efter matchen såg jag ännu mer fotboll med Frida och nu när jag kom hem kände jag mig som en istapp ungefär. Det blev sjukt kallt när solen gick ner. Är stört trött också, så det blir nog en tidig kväll ikväll, måste ju vara pigg i skolan ju....
Puss!

Maja: kvällsupdate

Har myst med dessa två plus Joff ikväll! Vi har kikat i gamla skolkataloger och det är sjukt hur vissa kan förändras ju. Har nu landat hos Marcus och vi ska snart lägga oss tror jag då båda ska upp rätt tidigt imorrn, puss!

Maja: hjärtat


Maja: savers

Mina fredagsplaner höll på att gå rakt i stöpet men då räddade mina kungliga killkompisar det hela. Så om ett tag kommer Filip, Robert och Simon och hänger med mig. Superbra ju. Blir ännu bättre att hjärtat mitt kommer senare också. Hoppas ni får en bra fredagkväll!
Puss.

Maja: show me how you do

Idag är det jättevarmt ute, dock så är det orkan som alla andra dagar den här veckan men lite sjukt så blåste det varma vindar på bron(!!) Snart kommer i alla fall Agnes hit en stund och sen drar jag och tränar. Förhoppningsvis ska jag, pappa och Tim ut och äta ikväll också vilket blir hur mysigt som helst.
Puss!

Maja: you better hold on

Idag har vi dragit igång ett nytt projekt på skolan. Vi syr grejer till konståkningsklubben! Jag, Melina och Linnea började med att göra riddartröjor till dom små konståkarbarnen idag och det är ändå roligt, vi ska sy tio stycken i silver, inte ofta man får sy i sånt tyg! Sen känns det extra roligt att det verkligen är en kund på riktigt. 

Annars så har jag träffat fina Nika idag och vi catchade upp lite och skrattade en massa, bra torsdag! 
Kram.

Hanna: one day when the sky is falling I'll be standing right next to you

Hali, halå. Kom precis innanför dörren, kall. Har varit och jobbat på isladan ikväll, och innan det åt jag middag med finaste Maja. Korv och makaroner blev det, vår specialité haha! Nu ska jag snabb packa för imorgon beger jag mig till fjällen ännu en gång, ska bli super! Så om jag inte hinner skriva någonting imorgon innan jag far så får ni ha en bra helg. Kramar!

Maja: dagens

Sydde en spetsklänning igår som jag har premiäranvänt idag, är rätt nöjd faktiskt!

Maja: you are perfect to me

Hej snyggingar, jag hann inte blogga igår. Vet typ inte ens vet jag gjorde...eller justja! Jag käkade med Linnea, Lovisa och Carran efter skolan, sen var det fotbollsmöte och sen sov jag hos Marcus. Bra minne (guldfisk). Nu är jag i alla fall med Hänni (som var duktig och bloggade igår:O) och snart ska jag iväg på träning! Ni får ursäkta mina otroligt trista inlägg nu för tiden, fy på mig. Ska försöka bättra mig, lovar. 
Puss!

Hanna: My heart smiles when I see you

Efter ett underbart lov är vi nu inne på andra skoldagen och jag har redan hunnit göra bort ett prov. Och förutom det provet har det varit rätt lugnt på skolan, slutade tidigt idag så gick och köpte glass med Isak. Sen har vi mest pratat av oss här hemma hos mig. Ikväll tänkte jag försöka få mig ut och springa, sen har jag lovat mamma att hjälpa henne att baka. Om jag har tur kommer min älskling också, saknar honom. Hoppas ni får en fin kväll, pussar!

Maja: tolfte mars

Idag har jag varit barnvakt till den här tjejen plus hennes storebror, det var gosigt. Har annars haft en rätt slapp skoldag och nu ska jag snart iväg för årets första utefotbollspass!! Inte dåligt inte. 
Kram på er!

Maja: I'd catch a grenade for you

Har dragit på mig en förkylning av rang så blev ingen fotbollsträning för mig idag inte. Tog ändå en promenad dit för att träffa mitt fina lag som jag faktiskt saknat! Annars så har jag tagit det hur lugnt som helst i soffan i sällskap av mina favoritprogram på play (stylisterna och Elsas värld) och om en stund blir det gomiddag med hela familjen, helt ok söndag!
Puss.

Maja: you can't feel anything that your heart don't want to feel

Hej fina! Såhär ser jag ut idag, vårigt och sådär. Har vandrat runt på stan hela dagen ungefär, först med Marcus och sen med Ellen och Fellan, mysmys. Ikväll kommer flera favoriter hit för mellotittande, blir kanon ju!
Hoppas ni får en fin lördagkväll, puss!

Maja: flisan♥

Har myst för fulla muggar med den här bruden ikväll (tyvärr är bilden tagen i augusti och vi är inte alls lika bruna men), det var fint i alla fall. Nu ska jag snart krypa ner i källaren med High school musical 3 och mysa ännu mer, inte så dumt!
Kram!

Maja: bättre sent än aldrig

Här har ni bilder från Åre som jag lovat! Hade det som sagt helt underbart i backarna, och är superglad att finaste Moa följde med.

Hanna: If I could just hold you, tonight

Och nu har även jag landat här hemma, efter några otroligt mysiga dagar i fjällen. Har dock inte tagit en endaste liten bild, men då vi inte åkte skoter låg vi och trängdes i den lilla husvagnen. Nu ligger iallafall jag och min allra finaste i sängen och ska snart sova för väckarklockan är ställd på sju, då det bär av till Övik för bad hela dagen imorgon. Godnatt fina ni!

Maja: hemma aaaah

Hej snyggingar! Nu är jag hemma och mer än nöjd. Har verkligen haft det hur bra som helst! Hinner bara visa er dessa två nu dock för jag ska genomgå uppfräschning (man är inget att hurra för efter 6 timmar i bilen) och sen ska jag till min finaste som jag saknat. Lovar er massor med bilder imorgon! 
KRAM.

Maja: här har jag och Moa hängt en dag den här veckan


Maja: goodmorning sunshines


Maja: jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Två outfits från förra veckan som jag inte visat!

Maja: februari


Hanna: I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

Lovet har börjat mer än bra. Bio i fredags och mys med massa goingar igår, sen sov jag hos Maja. Idag har jag packat och bakat, för imorgon far jag till fjällen med älsklingen och hans familj. Har tyvärr inte varit lika duktig som Maja och gjort tidsinställda inlägg, men hoppas ni får ett fint lov medan jag är borta. Pussar!

Maja: nu drar vi!

Tjo Åre!

Maja: ooooh I like it

Har lite svårt för det där med packningen, sitter och gör ungefär allt annat utom det.. jag brukar faktiskt tycka om att packa men just nu känns det som det jobbigaste i hela världen hahah asså kan man vara gnälligare eller? Kan ju lika gärna, när jag lix håller på, att skriva att jag är slut i hela kroppen och har träningsvärk i både rygg och rumpa. MENMENMEN, är ändå glaaaad för det finns typ inget att vara deppig över!! 
Ska göra lite förpubliceringar till er nu så det inte ekar här till veckan, litar inte riktigt på mina bloggkollegor;)
PUSS.

SVAR

Anonym om Maja: finaste♥:
har inte du lockigt hår? Eller plattar du det varje dag?:)
SVAR: Jo jag har lockigt hår egentligen men nu på vintern är det så sjukt torrt ute att det bara brukar vara fint en dag ungefär. Plattar dock bara håret 1-2ggr i veckan!

Maja: it's gonna take a lot to drive me away from you

Hej mina fina! Vaknade upp bredvid hjärtat mitt och blev glad över att det är strålande sol även idag. Är mindre glad över att jag har träning idag, är inte alls taggad och är slut i kroppen så hoppas på att det blir lugnt! Annars är jag mer än taggad på att åka till Åre imorgon och på att mysa med några finingar ikväll, ha en bra lördag!
Puss. 


Hanna: today I´m wearing

Jacka - Hm barn, Huvtröja - Carlings, Linne - GinaTricot, Jeans - BikBok, Skor - Vagabond

Maja: sportlov!

Har haft mysfredag i skolan som vanligt och allt blir så mycket bättre av att det droppar från taken, att solen värmer, att det är asfalt på bron och att man får vårkänslor. Sen så är det ju sportlov nu också, ååååh jag blir så lyyyyckliiiiiiig! Hänger för tillfället med lillebror och Isak och om en timme ska jag på löpträning. 
Puss!

Hanna: I can´t wait to see you

Nu far jag med glatt humör till skolan för att göra bort sista dagen, sen äntligen få njuta av det efterlängtade lovet!!

Maja: kung torsdagseftermiddag

Här har jag och Linnea tillbringat heeeeela vår torsdagseftermiddag (finns fler bilder HÄR). Hon tog med sig sin symaskin hit så vi satt tillsammans och sydde, blir ju mycket roligare då+att vi hade på bästa musiken också. Har kommit rätt långt på min spetsklänning nu så snart får ni se!!

Annars då? Jag drar på träning om 40min sen sover jag med Marcus, mys.
Puss!

RSS 2.0