Maja: julstämning på g

Nu håller vi på att julpynta för fulla muggar här hemma. Även jag har ställt min julstjärna i fönstret. Älskar verkligen julen! Ikväll skippar jag träning pga ont i foten (men ovanligt...) och ska istället roa mig med att titta på Marcus match mot AIK med bästa Moa. Blir mys. Var för övrigt på yoga igår med Linnis, superskönt pass verkligen, ni borde prova!
Pusspuss. 

Maja: dagens

Har tyckt att min gothiatröja varit alldeles för fin för att träna i men för ful för att annars så den har mest bara legat och samlat damm. Tills nu då, för nu har jag sytt om den så att den blev användbar. Resultatet^!
 

Maja: you bring out the best in me

Slutade efter lunch idag och har gått på stan lite med Marcus sen cyklade vi hem hit i snön (!!!!!!) och bakade och såg lite tv. Mys! Om en timme ungefär ska jag åka iväg och träna futsal, peppad tjej!
Puss. 

Hanna: because nothing makes me happier

"Och när han är nära vill jag bara ha honom närmre".

Maja: träningspepp

Hej på er! Igår tog jag det väldigt lugnt hela dagen ända till halv sju då jag for och gymmade. Träffade som sagt mitt hjärta sen. Även idag har jag varit och tränat och känner mig verkligen superpeppad på att träna just nu! Älskar den känslan. Sitter hos Marcus nu och har just sett klart näst sista avsnittet av världens bästa program. Project runway. Hoppas ni haft en bra måndag, puss!


Maja: nio (mitt favvonummer faktiskt)

Igår hade jag nio månader med min finaste. Tyvärr är han inte i denna stad den här helgen utan i Sundsvall och spelar hockey. Som tur är får jag träffa han ikväll, lyckligaste tjejen är jag♥

Maja: öppet hus

Igår åt jag middag med mitt hjärta och sen kom Melina och Linnea. Vi ägnade oss åt att äta pepparkaksdeg och se x-factor. Var dock sista gången jag såg det programmet då Malcolm åkte ut igår (kommer troligtvis se nästa vecka, är bara lite upprörd). Idag har det varit öppet hus på skolan med modevisning och information för niorna. Världens stress men kul var det! Hängde sen med Moa och Ellen och såg lite dieselråttor och sjömansmöss. Ikväll kommer en av mina mostrar hit och hänger.
Puss!

Hanna: it´s friday, i´m in love

Gjort bort både en engelskaredovisning och ett svenskaprov idag, känns skönt att äntligen få andas ut ett litet tag. For och tränade efter skolan och nu väntar jag på maten, sen far jag och myser med min pojke.

Maja: att sakna

Fy vad det kan vara jobbigt ibland.
 

Hanna: if I know what love is, it´s because of him

Haft en jättebra helg i Umeå då jag och Fanni hälsat på fina Johanna. Och för en kvart sen passerade vi redan tisdag, känns som att veckan kommer gå fort. Och det hoppas jag, eftersom den mest kommer bestå av plugg, jobb och träning. Men imorgon får jag äntligen träffa min saknade Maja, och sen kommer min älskling hit och sover. 

Maja: nov. 20

sommaroutfit
 
Hej på er! Igår var jag totaldöd efter skolan och intog soffläge direkt jag kom hem. Förstår verkligen inte var all denna trötthet kommer ifrån.. Aja, drog mig i alla fall ut på promenad med finMoa efter middan och begav mig sen till mitt hjärta. Idag har jag sytt långkjol till min fina moster som fyllt år och har även hunnit med futsalträning. Futsal är ju typ det roligaste jag vet men som sagt, en jobbig trötthet sitter i och det var inte alls lika roligt som det brukar...Hoppar nu i säng och förväntar mig att vara pigg imorgon, puss!

Maja: people can really change, even if you thought they couldn't

Igår hade jag världens mysigaste dag. Gick på stan med mamma och mormor i flera timmar och bara strosade, blev bjuden på fika och fick ett fint armband. Marcus kom hit och käkade middag och lite senare tog jag cykeln till stämningsgården för att vara med tre av mina favvosar, Fellan, Moa och Ellen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord hela kvällen och jag sov även hos Fellan. Men om gårdagen var en mysig och lugn dag har den här varit väldigt effektiv. Kom hem vid två, pluggade lite, såg Tims innebandymatch, övningskörde, tränade och har nu pluggat det sista. Snart kommer Marcushjärtat hit och sover med mig♥
Puss!

Maja: helg

Hej fina! Igår tränade jag fotboll och idag vaknade jag upp med en lyckokänsla för att det var fredag. Ikväll har jag umgåtts med Carran som var hundra år sen ungefär, supermys! Imorgon kanske jag åker med Marcus familj till Piteå för att gå lite på stan och sen se Marcus match, men har inte riktigt bestämt mig. Hoppas ni haft en bra fredag!
Puss 

Hanna: wednesday

For och tränade med Fanni efter skolan. Har bestämt mig för att starta ett nytt liv nu, med start i veckan då träning och inget godis på veckorna gäller. Ikväll har jag inte gjort mer än att städa, duscha och nu sitter jag och äter fruktsallad och väntar på min favorit.

Maja: fjortonde

Loggade in här och såg att ingen uppdaterat sen söndags, what a shame!! Dagarna bara flyger fram ju. Igår var jag i alla fall med finaste saknade Jullan hela dagen och vi avslutade den uppe på arenan för att se Skellefteå-Luleå, min första match jag  är på den här säsongen som inte är Marcus haha! Det slutade med vinst i alla fall och jag fick sova med mitt hjärta. Idag är ingen bra dag dock, vaknade med huvudvärk som hållit sig kvar ända sen igår kväll men krigade till skolan i alla fall men for hem efter två lektioner. Termometern visade än en gång feber och imorgon ska jag iväg och ta prover för att checka upp blodvärdena. Om jag får gissa ligger de ganska lågt för såhär trött och orkeslös brukar jag verkligen inte känna mig. 
Puss!

Maja: pappas dag

Idag är det farsdag och jag har gjort frukost på sängen till pappa som varje år. En skjorta fick han också. 

Sitter och lyssnar på bästa Håkan och samlar mod för att ta mig ut i regnet och ner till stan. (Måste byta storlek på skjortan till pappa haha). Vid två är det farsdagsfika hos morfar som gäller, puss!

Hanna: att du kommer pussa mig i pannan och säga ingenting


En lång sovmorgon och en heldag i sängen innan jag drog mig upp och följde med Maja på hockey. Ikväll gjorde vi middag och myste framför en film. En lugn lördag med andra ord, men jag hade inte velat ha det på nått annat sätt. Sovgott♥

Maja: klippt av lite

Idag har jag klippt mig! Har velat klippa av håret såhär rakt ganska länge och nu så gjorde jag alltså det. Är supernöjd. Om en halvtimme har jag dessutom min första fotbollsträning på hundra år, är peppad till tusen, fast jag är hur trött som helst idag. 
Puss!

Hanna: onsdag

Förutom att termometern visat alldeles för låg temperatur ute och att min växel frusit fast på ettan så jag fått kämpa som ett djur då cyklat så har det varit en bra dag idag. Gick runt på stan med bästaste fanni efter skolan och efter det hade jag körlektion. Ikväll har jag bakat kladdkaka med Julia och nu avslutas kvällen på bästa sätt, godnatt!

Maja: kvällsfika

Idag har jag avslutad min andra dag som informatör, traskade på stan en stund efter och hittade farsdagspresent till min käre pappa. Ikväll har jag myst med favvoMoa på waynes i hela två och en halv timme, vardagslyx!
Hoppas ni haft en bra onsdag, puss. 

Maja: igång

Idag har jag och Ilona varit på Kaplan hela dagen för att informera små nior om hantverks. Var på stan med Marcus efter det en stund och nu avslutar jag denna braiga dag med att träna på friskis med Linnea. På torsdag kör jag även igång med fotbollen igen, efter ett sjuuuuukt långt uppehåll. 
Puss!

Maja: lovets sista dag

Lovets sista dag är slut och jag har spenderat den promenerandes med min finaste och på middag hos mormor. Igår var det mys med Moahjärtat som stod på schemat, vi tryckte både b&j och popcorn och pratade massa. Mysmys. Som sagt, lovets sista dag och det känns lite jobbigt med skola imorgon. Som tur är så har jag en mjukstartarvecka då jag agerar inspiratör tisdag och onsdag. Får bara hoppas att jag inte missar så mycket;) Lovet har i alla fall varit ett bra sådant och det känns bra att veta att det inte är så jättejättelångt till nästa lov haha. 
Puss!

Hanna: it's me, Mario!

Underbar kväll igår med underbart sällskap. Har dock inte lika underbar träningsvärk idag, sjukt hur jobbigt det är att dansa egentligen haha.


Maja: todayyy's


Maja: första november

Igår var en sjukt effektiv från min sida. Sprang runt på stan med Hanna på förmiddan, sen cyklade vi hem till mig och käkade lite varma mackor. Vid halv sju var det bio med Lovisa, bitchkram såg vi och det var en riktig "måbra" film! Avslutade sedan min kväll hos Fanny med henne, Hanna och Stina, myyys! Idag har jag sytt prinsesskjol till Linnea och ikväll är det filmmys med min allra allra finaste. 
Puss!

RSS 2.0