Hanna: 24 december


Haft en helt underbart mysig julafton, från morgon till kväll. Nu kryper jag ner under täcket och somnar till en bra julfilm, god jul på er!

Maja: god jul på er!

 

Maja: julmys med favoriter

Känns som jag haft fullt upp senaste dagarna. Håkan i torsdags var i alla fall helt underbart, även om jag velat att han skulle fortsätta två timmar till. I fredags var jag ute och käkade med Marcus och hans familj och i lördags fick jag följa med på hans lags julfest. Har annars jobbat lördag, söndag och idag men igår hade i alla fall jag och mina bästa tjejer paketinslagsningsmys. Myspys. Imorgon är det julafton och faktiskt känner jag mig lite som ett barn haha, jag älskar ju julen!
Puss!
 

Hanna: 19 december


Spelat innebandy hela dagen och fy så roligt det är, men helt sjukt jobbigt haha. Är helt slut i kroppen och känner redan att träningsvärken är på väg, får hoppas den inte blir alltför jobbig då det väntas final imorgon. Ikväll har jag legat nerbäddad i soffan tillsammans med mamma, sett på film och käkat godis. Imorgon får vi jullov och efter det väntas julmys med mina fina tjejer. Julfilmer, julgodis och julklappsleken. Inget dumt sätt att starta jullovet på!

Maja: det kommer aldrig va över för mig


Hej på er! Igår tog vi äntligen in tallen så nu är det verkligen jul hemma hos oss. Igår var jag med Hanna och Fanny och tittade på musikarnas julkonsert och i tisdags såg jag catching fire med Marre och Jullan. Alltså sjukt bra film verkligen, spring och se!!
Om en timme ska jag och fyra flickor till åka till Umeå och se Håkan Hellström. Längtar så jag håller på att spricka. Det var ju så längesen det var juli och stadsfest haha.
Puss!!
 

Hanna: tisdag


Haft några effektiva dagar med massa skolarbeten som jag tagit tag i, städning av rummet och idag julshoppade vi för fullt i flera timmar. Känns skönt att nästan allt är bortgjort och nu har vi bara en vanlig dag i skolan kvar och sen lite innebandy med bästa klassen. Åh, precis en vecka kvar till julafton och jag är så glad att jag nästan spricker.

Maja: best basic

T-shirt (världens bästa basic tischa) H&M | Lång kavaj, monki | jeans, bikbok | skor, nike air force
 
Tagit pris för Sveriges tröttaste idag, tur för mig att vi slutar ett på måndagar. Nu ska jag alldeles strax hoppa på cykeln och trampa mot friskis för skivstång och sen till campus för fotboll. En vanlig måndagkväll för mig och Marre helt enkelt. 
Puss!
 

Maja: hi there

 
Varit lite krasslig uppdatering här i veckan men så kan det vara ibland. Igår jobbade jag mellan tolv och tre innan jag mötte upp Fellan, Ellen och Hanna på allstar. Efter det hade jag, Fellan och Ellen myskväll tillsammans med mamma och två av mina mostrar. Hur mysigt som helst! 
Idag ska jag öka på julstämningen lite och traska till mormor för att klä julgranen där.
Puss!

Hanna: tisdag


Efter en helg som flög förbi och som innehöll lite allt möjligt så är skolveckan igång igen och jag börjar räkna ner dagarna till jullovet. Har dragit på mig en rejäl förkylning med världens halsont som på riktigt känns som att svälja tusen knivar. Kämpade mig iallafall till skolan och sen har jag suttit på waynes med fina tjejer och tagit igen dom dagarna vi missat, var välbehövligt. Nu sitter jag på bussen påväg hem, ikväll jobbar jag några timmar och sen far jag och fanni till Victor och grabbarna för lite obligatoriskt paradisetittande.

Maja: dec. 10, 2013

Hej på er! Igår hängde jag med Hannis efter skolan och idag har jag och mamma varit på stan och jag har faktiskt köpt klart alla julklappar nu. Känns väldigt skönt må jag säga. Ikväll är min plan att strunta i att träna och istället se hockey och käka lussebullar med Marcus. En väldigt bra plan i mina öron. 
Puss!
 
 

Maja: saturdayyy

Idag ska jag jobba. Lite sjukt så gillar jag när det är såhär lite julstressigt på jobbet. Jag känner i alla fall att jag blir extra snabb då, en mycket bra känsla. Ikväll ska jag hänga med Moa och Marre, blir nog en väldigt mysig lördagskväll.
Puss!
 

Maja: lillebroooor bababa

Såhär fint blir det när syskonen Westin ska försöka sig på att ta julklappsfoton. 
 

Maja: hockeyfredag

Det är alldeles juligt i mitt rum och nu verkar även snön ha kommit för att stanna (peppar peppar). Idag har jag sytt klart min jacka på skolan och ikväll ska jag på hockey med Jullan! SKA HON MISSA IDOLFINALEN?!??!? Tänker ni nu. Kan säga att jag har liiiite ångest för att jag måste se den i efterhand men vad gör man inte för att få hänga med en saknad vän?
Puss!
 

Hanna: fredag

Jobbade hela gårkvällen tills jag fick hämtning av tjejerna. Eftersom vi är lediga idag så vi for hem till Stina och hade sleepover med en massa prat, godis och skratt. Mina sovkompisar sussar fortfarande sött och snart tänkte jag väcka dom med lite frukost och sen far vi iväg på stan en sväng innan jag unnar mig en timme på Ego. Ikväll blir det party och utgång, ska bli så kul!

Maja: new in

Sötaste och enklaste ringen fick jag med mig hem igår, från ur&penn!
 

Hanna: onsdag


Onsdag och halva veckan har redan gått. Började dagen med att försova mig, haha ovanligt. Så hade bara en lektion innan jag for iväg för lite jobb några timmar. Ikväll har jag umgåtts med Fanni och Julia, blev fruktsallad och mys framför paradise. Nu ligger jag i sängen och tittar på julkalendern, fick sovsällskap av Flisan också. Mys!

Maja: this is going to be a good week

Har startat veckan på ett ypperligt sätt. Måndag: fika och stanrunda med stjärnan. Tisdag: mys med Flisan och träning med Ellen. Idag: Stanrunda med mormor sen Mig äger ingen på bio med mormor och mamma. Med denna start på veckan kan ju resten av veckan inte bli annat än bra, hoppas jag i alla fall haha! 
Puss. 
 

Maja: teater och maxmat

Igår jobbade jag och efter det var jag och min familj på improvisationsteater. Mycket trevligt. Hämtade sen mitt hjärta och vi agerade taxi och Sofia och Danne innan vi drog vidare på max drive in. Avlsutade kvällen i soffan med snabba cash 2. 
 
Idag har jag tillsammans med mina UF-kompanjoner stått och sålt julgodis på skyltsöndag. Kom hem för en timme sen men känner mig fortfarande som en isbit. Lite pengar har vi i alla fall fått in och till veckan kan vi äntligen börja sy. Hallelujah. Ikväll myser jag med Moahjärtat, puss!
 

RSS 2.0