Maja: the 90's

Hängselbyxor (som inte syns så bra hehe) och jacka-monki | skor, nike air force
 
Hej på er! Slogs idag av hur lycklig jag var när det fortfarande var ljust klockan sju då jag cyklade till träningen. Man blir verkligen så mycket piggare när det är ljust ute. Annars så har jag käkat med Hannis idag för att sedan, som sagt, träna och sen slå mig ner framför hockeyn. En bra start på denna vecka. 
Kram!
 
 
 

Hanna: 31 mars


Får panik. Tiden går så himlahimla fort..nästan så att jag vill att veckorna ska bestå av fler dagar så att jag hinner med allt jag vill göra..Fredagen bestod iallafall utav en mysig dag ute med fina vänner och på kvällen kom det massa taggade brudar till mig och efter lite skratt och lekar for vi ut på krogen. I lördags for jag och kikade på fotboll med pappsen, filmade lite åt Fanny, träffade Maja en stund och på kvällen agerade jag och Cissi barnvakt åt tre söta tjejer. Igår var jag helt slut från morgon till kväll, så spenderade hela dagen halvsovandes bredvid Henke. Beställde hem två studentklänningar också, då jag inte kunde bestämma mig för en haha. Så nu väntar jag spänt på att dom ska komma hem, ahh är så nära nu. Men innan studenten har vi såå mycket att se framemot! Åh vad jag är glad.

Maja: my weekend


Haft en riktig myshelg då jag mestadels av tiden känt mig som en klubbad säl. I fredags hängde jag med tjejerna ovan och måste säga att det var himla mysigt och trevligt! Igår jobbade jag tre timmar, träffade Hanna en stund och sen tog jag en all by myself kväll med pretty little liars och ben & jerry. Så skönt! Har idag spelat match och nu har jag tagit en riktigt lång dusch, målat naglarna osv. Hoppas ni haft en bra helg finisar, puss!

Hanna: torsdag


Igår firade vi vår underbara Julia som fyllde nitton, uppvaktade henne med rosor och bullar på skolan och senare blev det middag på Dallas. På kvällen for vi och tittade på teater med klassen och efter det myste vi ner oss i lägenheten en stund innan jag och Cissi följde med Fanni hem för att sova. Idag har det inte hänt något spännande alls, seg men kort skoldag och då vi slutat satt jag kvar i flera timmar och jobbade. När jag kom hem bjöds det på favoriträtten och efter det kom Henke förbi en stund, han for just och nu tänkte jag baka en kladdkaka då jag får kvällsfikebesök av några härliga pojkar och flickor senare. Efter det sover Frida och Cissi här, kram!

Maja: tjugosjätte

Hej fina! Haft massa praktik och fotboll som vanligt i veckan men imorgon åker vi till UF-mässan i Umeå. Har haft väldigt mycket ångest och stress inför detta men nu känns det ändå helt ok och ganska kul. Jag och Amanda har ägnat denna kväll åt att packa bilen och strax kommer mitt hjärta hit. Då blir det välbehövligt kvällsfika och tidig kväll. 
Puss!

Maja: promshoes

 
Dessa fina från River Island klickade jag hem alldeles för en stund sen. Det här är alltså skorna som jag ska ha på balen (!!!!) (Och resten av sommaren hehe). Jag är a little bit in love. 

Hanna: helgen


Startade helgen med en fredag bestående utav drinkparty hos fina Ellen. Avslutade kvällen rätt tidigt då det var jobb som gällde hela lördagen fram tills kvart över åtta då jag slängde mig i andra kläder och åkte vidare till Julia. Dans, dricka och utgång summerar den kvällen rätt bra och igår låg jag i sängen hela dagen tills det återigen var dags för jobb några timmar. Kvällen spenderade jag och juliorna framför en film med några pojkar på Nyckelgatan.

Maja: drinkar på en fredag/Ellen 19 år!

Tur jag inte lovade något bloggande i veckan då jag uppenbarligen inte hållit det haha. Var i alla fall duktig och tog med mig kameran till Ellen i fredags då vi firade henne med drinkar och presenter. Mycket nice. 
Igår jobbade jag, käkade grillat till middag och tog sen bilen till Marcus och myste med han, Wille och Pontus. En bra helg kort sagt. 
Puss!
 

Hanna: en torsdag

En Torsdag som bestått utav pizza på skolan och endast en lektion som mest pratades bort av mina fina klasskamrater. Efter lite bus i fotostudion så for vi och fikade på waynes en stund och nu har jag precis slängt mig i sängen för att skriva klart min religionsuppgift. Ikväll umgås jag med Julia och Stina, känns så skönt att vi äntligen fått helg. Kram!

Hanna: onsdag


Igår myste jag med min fina Fanny hela kvällen, gjorde klart lite läxa och åt chokladbollar. Idag har det varit en lång men slapp skoldag som avslutades med lite piano och sång med tjejerna i klassen haha, åh vad jag kommer sakna alla då vi går ut skolan. Nu ligger iallafall jag och Cissi i soffan hos farmor och har precis ätit, snart far vi iväg på hockeyn for jobb och efter det umgås jag med en fin!

Hanna: måndag


Måndag igen och det har blivit kallt och burrigt, så har gått omkring och frusit hela dagen. Efter skolan for jag och Stina hem till mig och la oss under täcket för försök nummer två på filmen Dracula vi ska se med skolan, slutade iallafall med att vi återigen somnade ifrån den haha. Efter middagen for jag till Maja någon timme och nu har jag precis kommit hem. Ska baka chokladbollar och mysa ner mig framför talang, sen börja med lite skola. Kram!

Maja: tid

Efter en paus på sisådär nio dagar är jag här igen, hej på er! Min praktik har börjat så slutar fyra varje dag, tränar på kvällarna och mellan det ska jag även hinna träffa mina vänner och Marcus. Jag tycker det känns som att jag inte hinner så mycket alls just nu men vissa perioder kan det ju faktiskt vara så. I helgen myste jag i alla fall med några av mina favorittjejer på fredan, hängde med familjen på hockey på lördan och igår firade vi Moa i bergliden innan jag åkte till moster Sofia och kvällsmyste. Jag klagar verkligen inte på att jag inte har saker att göra. 
Kan inte lova att min uppdatering kommer vara på topp de här fem veckorna då vi har praktik men tänkte att jag faktiskt ska visa lite Stockholmsshopping och andra bilder från Stockholm i veckan (är i varje fall min tanke men lovar inget hehe). 
Puss så länge!
 



Hanna:


Med bästa sällskapet och helt underbart väder blev det fyra kanondagar i Stockholm. Allt från mys, utgång till Gavinkonserten som var så bra att jag fick rysningar. Efter helgen så har jag hunnit kämpa mig igenom en skolvecka med mer plugg än vi haft på hela året känns det som, jag har även hunnit ta min första löptur för iår och agerat frisör för första gången i hela mitt liv. Utöver det har jag hängt med mina fina vänner och bara mått alldeles underbart, och nu har jag äntligen fått helg. Ikväll myser jag ner mig med tre fina tjejer i Byske, mat och Let's dance står på schemat. Det låter bra!

Maja: asymmetrisk

T-shirt, weekday | Kjol, sytt själv | skor, nike air max 1 HÄR | solisar, monki |
 
Hej på er finisar, hade verkligen tänkt kika in här då jag kom hem från Stockholm men då skulle jag träffa Ellen och Moa direkt på kvällen och sen har jag jobbat torsdag, fredag och idag (jobbar även imorgon för övrigt), träffade Hanna, Stina, Cissi och Fanny i torsdags och sen har jag på riktigt inte hunnit så mycket mer. Det här lovet har verkligen sprungit förbi! Jag och Marcus lyxade i alla fall med mat från dallas framför hockeyn idag och snart kommer Jullan och Ellen hit för mellomys, blir bra det. 
Puss!
 

Maja: Sthlm


Har fina dagar här i Stockholm med mitt hjärta, igår träffade vi Gustav och Nils för middag och ikväll har jag träffat min saknade kusin Maria! Imorgon afton åker vi hem, känns ändå rätt skönt att komma hem och få ha lite sportlov hemma också. Tänkte bara kika in och säga hej (kom dock på att jag inte ens skrivit hej haha), men hoppas ni mår bra snyggingar, puss!

Hanna:



Haft en helt underbar början på mitt lov. Dom första dagarna spenderades som sagt i huvudstaden, kunde nog inte blivit annat än bra med så fina människor som vi har i vår klass. På lördagen passade jag på att jobba lite innan jag fick träffa Maja och Ellen en stund. I söndags tog jag bussen till Umeå för att hälsa på min saknade kusin och igår tog vi tåget till övik för att göra Fanny sällskap, blev tjejkväll med tacos och mys med två saknade övikstjejer. Vi somnade sedan hos Amanda allihop och idag har vi legat i soffan och sett film och ätit lunch på stan. Nu packar jag väskan igen och beger mig hemåt några dagar innan vi ännu en gång befinner oss i Stockholm, åh så kul det ska bli!

RSS 2.0