Agnes: 2010

Okejj, klockan tolv är det ett nytt år. Jag har nog inte riktigt förstått hur bra det här året har varit för mig. Även fast jag inte hunnit allt jag velat så har jag varje dag njutit av dagen. Har försökt vara spontan så mycket som möjligt och alla runt mig har bara varit så bra. Allt har bara flutit på och det är tack vare alla kompisar, familj osv. Man trodde inte att 2010 skulle bli bättre än 2009 men det blev det verkligen och jag är så nöjd. Puss på er alla som gjort det så bra!!

Hela året och sommaren har länslaget stått först i ledet. Första lägret var Norsjölägret då det var en ganska stor samling efter Flarkenlägret och hösten som var innan. Efter det hade vi läger nästan varenda helg och vi hade så grymt roligt!! Duktiga var vi också och var obeslagbara till våran sista match som avslutade samlingarna i Halmstad. Halmstad var typ det bästa som hänt mig inom fotbollen(nästan). Alla var så duktiga, fokuserade och hade samtidigt väldigt roligt. Vi har verkligen haft hur kul som helst!!

GOTHIA. Behöver man säga mer? Vårat lag hade så underbart kul tillsammans. Toppenväder, toppenhumör, snygga killar, b-slutspel och mysiga kvällar.  R.I.P SunnanåSK f95♥♥♥♥♥

Roadtrip med slutdestination Kroatien. Enormt bra väder när vi väl kom dit. Hur fint som helst där vi höll till och det var så underbart härligt. Var med familjen och for direkt efter skolavslutningen, på hemvägen släpptes jag av i Halmstad medan resten av familjen fortsatte till Lysekil och Göteborg. Var faktiskt ganska skönt att lämna Skellefteå i mer än två veckor där i början!

Allt sånt där skojigt med vänner. Alla härliga personer man har träffat. Först på valborgs, sen på brännanskolan för volleyboll, grillkväll på rovön, dygnet som spenderades i fellans stuga, hos maja...Alla gånger har varit så fruktansvärt roliga och plus på det är att man får träffa de flesta ikväll. Tagga!!

Allt möjligt roligt, konfirmerade mig i april tror jag, NighFlight som var väääldigt mycket arbete inför. Nighflightresan som ägde rum på min födelsedag, silvercupen med Sörböleskolan som vi vann! Många kalas, roliga kvällar, beachsoccer som vi vann i år igen. Lite båtutflykter, två modevisningar och allt som bara varit överdrivet roligt! Bryggan i somras var typ den bästa dan på sommarn!!
 
Jag och Maja. Håller ihop och det vet ni. Älskar att denna flicka förgyller dagarna. Älskar dig♥

STOCKHOLM!! Har lyckats besöka denna stad fyra gånger tror jag under det här året. En av gångerna och den senaste gången var absolut undehållande! Vi hade så fruktansvärt roligt och mysigt och aaahhh... puss på er! 
 
Alla fruktansvärt roliga tjejkvällar/dagar/träffar, vilket som! Har varit omgiven av härliga, friska, glada, lyckliga tjejer hela året som gjort vardagen till något helt annat. Tack för det! ♥

Fick vara med och uppleva ett landsläger för första gången som verkligen var utvecklande och roligt. Det var också en av mina Stockholmresor eftersom det ägde rum på Bosön. Alla var så fruktansvärt duktiga och ingen, absolut ingen hade tråkigt. Allt var bara så roligt och jag är glad över att ha fått vara med på ett av dem!!

Till sist.. JAG. Jag har fått uppleva såååå mycket, kärlek, lycka jamen...ALLT. Jag har utvecklats så fruktansvärt mycket och har fått minnen för livet. Har insett under året som gått hur bra man har det och jag har verkligen mognat och jag känner att jag alltid kan vara jag. Även om det är nån som inte skulle tycka om det så får man väl stå ut, för jag kommer inte förändras. Inte när jag har och har haft det så fruktansvärt bra!

Hoppas ni haft ett bra år med och är nöjda med det ni hunnit. Själv kanske man skulle kunnat klämma in lite till men det tar jag itu med nästa år. Ses 2011?! Nu taggar vi!! GOTT NYTT ÅR!!

Maja: skönaste den här veckan

Åh, klev nyss upp ur badkaret. Har russinfingrar och blött hår och är varm i hela kroppen. HUR SKÖNT? Jag trivs med min tillvaro för tillfället. Ska gå ner och se tv med mamma nu tror jag och äta nåt gott fika. Mys. 
Aja, kommentera i inlägget under alla föresten. Jag blir arg annars. Nä, skoja men just do it!
KRAM.

Majas klädår

Nu har jag inte alls tagit med alla jag har men vilken av dessa är DIN favorit?

Maja: städastäda varje torsdag

Idag ska jag försöka vara duktig. Jag ska städa, handla, överlämna klänning till Sofia samt träffa HannaÅ, Isabelle och Agnes. Måste typ lägga upp ett schema för denna dag...aja funkar ändå eftersom det är nyårs imorrn och jag taggar! Har räknat på att vi kommer bli typ tjugo stycken. BLIR SKOJ! Bilden är föresten från förra nyårs och är tagen av en mycket stolt Isak. 
Haha puss.

Agnes: Suddigt


Har alltså åkt madrass med folk i Jockebacken, mycket roligt att träffa lite folk som man inte sett på länge. Får göras om mycket gärna! Imorgon blir det något som man inte gör ofta, Haparanda står som destination. Hmm..IKEA är ju som det man far dit för och jag hakar på min kära systeryster som inte bara ska shoppa åt sig själv utan åt min kära mamma och familj också. Har inte fått listan på vad de ska ha än, gruvar mig en aning....
Hoppas ni haft en bra dag! Puss.

Agnes: Make me stand


Okejj, det verkar som att det blir madrassåkning ikväll, tur då att det inte är lika kallt som igår ute! Har tränat och mår prima efter en natt med tjejerna. Det var mycket roligt och måste göras om i alla fall. Puss.

Maja: aliceagnesjulia

Tycker mycket om dom här flickorna och vi har haft riktigt roligt. Tyvärr förlorade AIK på straffar men vi hade sjukt kul på hockeyn ändå, skrek som aldrig förr. Det ni! 
MEN NU kära ni så ska jag försöka styra upp mig själv och sen ta mig till pojken miiin. 
PUSS.

Agnes: Pyssligt



Ett av mina nygjorda smycken, ett örhänge faktiskt som jag är sisådär hyfsat nöjd med!

Agnes: Shape it up


En sådan där dagens då med mina byxor från Bikbok för en femtiolapp! Har min stickade till, mina skor från skopunkten och halsduk från Gina. Mys.

Maja: aujourd'hui

Tröja Carlings lånad av Sofia, jeans gina, halsband H&M.

Maja: tuffingar

Idag kommer bli en sån där bra dag. Ska nämligen vara med tre coola brudar. Ska möta upp den första på stan snart, Julia Skoglund heter hon. Senare i afton ska vi vara med Agnes och Alice också, hockey hade vi tänkt gå på också kommer dom sova hos mig också. Kanonkanon. 
PUSS.

Agnes: Man får väl se ut som man vill

Hello folket! Här är man nöjd och glad. Har nämligen fått en massa gjort idag! Nämen har i alla fall varit på stan igen, hehe, fast den här gången var jag tvungen! Hittade lite smågrejor sådär som smycken och smink, ett par härliga byxor dessutom! Har pysslat idag också då jag fick ihop två halsband och två örhängen. GREAT. Imorgon blir det en härlig dag, taggad till tiotusen! Kanske också för att min stickade tröja faktiskt är användbar då mamma har sytt ihop den igen, hehe.. Ska sova nu och vara barnvakt imorgon. PUSS.


Maja: sötnos


Det är typ sånna här bilder jag lyckas få på Ossian, antingen är det jätteoseriösa bilder framifrån eller profil eller när han tittar ner. Men, jag tyckte den här var finfinfin så den fick hamna i bloggen. 
PUSS.

Maja: ps. lycka till ikväll

Har inte varit hemma nästan något idag därav den uteblivna uppdateringen. Har i alla fall hunnit med att hänga med både Ossian, HannaW och Sofia. Kungelikung. Nu däremot gör jag så gott som ingenting. Ska nog städa upp i mitt rum lite sen se sunes jul och äta chips. Åh, haha kom på det där precis då jag skrev det, nu blev jag typ taggad haha. 
Hoppas ni haft en fin dag gullisar!
KRAM.

Agnes: Foggy days


HAHA. En tafatt bild på mig på julafton. Tänkte att ni kanske ville se hur jag såg ut eller ja, HAHA.

Maja: hey, I put some new shoes on

Fast dom är inte så nya. Eller jo, eller nä..eller jag köpte dom i Stockholm. Har bara glömt visa. Monki var affären i alla fall.

Agnes: Pilutta dig, pilutta dig..

Köpt två blusar idag från BikBok, den längst till vänster blir nog att ha på nyårs! Köpte en jacka också och sockar, hehe. Är mycket nöjd och har egentligen köpt det jag ville. Uppblåst som jag är så sitter jag då nu hos Maja och ska snart hem och fräscha upp mig. Eller nja, blir väl att se på alla filmer som går på TV. Älska jullov, puss.

Maja: en ny mysig sak

Ny tröja från carlings, 50% var det där så det tackar vi inte nej till. Kan säga att jag och Agnes var inte direkt ensamma på stan idag. Fler hade krigat sig upp imorse. Nu gör vi inte så mycket annat än att njuta av alla bra filmer som går på tv nu runt jul sen ska vi se lite hockey också. 
Ikväll ska jag sova hos min älskling så det blir fintfintfint. 
PUSS.

Agnes: Julafton






Hade en superbra julafton med familjerna. Julklapparna är jag också mer än väl nöjd med. Fick en resa till Rhodos med mamma och systeryster+euro bland annat. TAGGAT. Sen fick jag en massa smink, smycken, hårprodukter, presentkort, kuddar och mest av allt pengar. Det tackar man ju inte nej till! Ska till Maja nu för myskväll. Puss.

Maja: mina julklappar

Alltså, dunjacka, kläder, klocka, slalomhjälm, fotoalbum+fotohörn (här ska pysslas!), olika kuliga saker från the body shop, småsaker, 400:- på H&M, 700:-, väggord "kram" och ett 18-50mm objektiv till min kamera (har dragits med endast zoom alldeles för länge). 
Tror det där var allt, är riktigt nöjd i alla fall!
KRAM.

Maja: det var en fin julafton, som vanligt


Maja: julaftonsoutfit

Julafton kommer jag tillbringa i min klänning från Monki och strumpisar från gina. 
Eftersom det förmodligen inte blir nån fler uppdatering idag så vill jag önska alla er söta läsare en riktigt fin jul!
KRAM.

Maja: årets tall

Årets tallklädning slutade lite traumatiskt. En av dom nya sakerna som vi hade hängt i tallen åkte i golvet av ännu okänd anledning.
Mamma: ÅHNEJ, min nya fina gran!
Det börjar spelas deppig trumpetmusik på datorn. 
Jag: Varför blev det typ deppig stämning nu..?

Agnes: Min älskade vän


Maja gav mig ett jättefint album med fina texter (och inte lika fina bilder hehe) i julklapp. Fick även en fin klänning. Hur som helst så kanske ni får se mer från den nån annan gång, hon skriver ju som en gudinna, älskar dig♥ Annars så har jag haft det mysigt hela dan och gått på stan med Felle. Vi har köpt de sista julklapparna såklart och sen kom vi hit, bakade med syskonen och slog in alla klappar. Hade mysmiddag också då Maja fick vara med på ett hörn och pratade om allt möjligt, mycket härlig dag. IMORGON är det julafton, måste sova snart så jag är vaken när tomten kommer.. Puss.

Maja: minijulafton, typ

Kom just hem från Agnes där jag spenderat mina senaste två timmar. Vi bytte julklappar och öppnade dom där och jag fick lite saker från the body shop av henne, kungelikung. Vad hon fick av mig kanske hon skriver sen hehe. Annars så har jag varit på stan med Jossan idag samt varit några timmar hos Ossian. Fint. 
Nu är det julstädning, tallklädning (ja, vi har tall inte gran) och till sist monopol med familjen. 
KRAM.

Maja: ett svar på en fråga

Anonym om Maja: hela klänningen nästan hehe:
var är den skitfina klänningen från:D?

SVAR: Ja, får väl formulera mig i ett tack för jag har nämligen sytt klänningen själv!:)

Agnes: 23 december

Okejj, jag har inte riktigt fattat att det är julafton imorgon, eller ja okej då om två dagar egentligen. Tiden går alldeles för fort. Kommer att njuta av morgondagen som består av en syster, en familj, bak, uppesittarkväll och mys. Det behövs verkligen just nu. Ska sova om en stund, är slut efter allt. Puss.

Vill bara säga att ni gör det mycket bättre, tack för att ni finns♥

Maja: jag tänkte visa er en liten bild

Söta Julia skickade den här bilden till mig. Hon fotade den när det var fokus på porträttfotografering på fotokursen. För att komma till hennes blogg klicka HÄR.

Maja: julklappsinslagning, glögg och pulka


Som sagt så hade vi en riktigt mysig kväll igår, tyvärr fanns inte alla tjejorna med på bild men det var i alla fall jag, Agnes, Ebba, Julia, HannaÅ och HannaW. Mysmys!
Blev dessutom riktigt nöjd med min paketinslagning, det tog ungefär två timmar men, om man anstränger sig blir det ju fint också!
KRAM. 


Agnes: I tear my heart open


JAG ÄR NYDUSCHAD OCH SKA IN PÅ STAN OCH HANDLA SISTA JULKLAPPARNA. HA EN BRA DAG. PUSS.

Maja: det här är bara galet

Det här är bilder tagna genom mitt fönster för bara några minuter sen (därav den kassa bildkvalitén). Det var liksom själva snömängden jag skulle visa, helt galet! Jag tycker om snö på julen dock, fast det är jobbigt när det snöar och piskar i ögonen. FÖRESTEN så köpte jag klart ALLA julklappar igår. Nöjd_tjej_95.
PUSS.

Agnes: Julshowsoutfit

Hade alltså Majas fina klänning som jag dansade i hela kvällen, funkade utmärkt! Hade som sagt hur kul som helst, verkligen! Kommer sakna julshowerna.. Jaja, sitter nu med tjejer som jag ska glögga, slå in paket och bara ha det mysigt med. Jullovet kunde inte starta bättre. PUSS.

Maja: kulkulkul


Alltså helt ärligt, kvällen igår var så sjukt jävla rolig! Lätt bästa kvällen på hur länge som helst. PUSSPUSSPUSS på alla otroligt härliga nior som jag umgicks med igår, lite extra plus till julshowsgruppen, det blev ju asbra♥!
För övrigt så sitter jag själv vaken medan Agnes och Hanna ligger och sover i min källare. Har dragit på mig en förkylning och vaknade typ..åtta kanske..Har hunnit duscha och ska nog gå ner och vara lite jobbig med dom så dom vaknar snart. Hehe Maja goes evil..
PUSS.

Maja: hela klänningen nästan hehe


Maja&Agnes: julshowsdags

Om sisådär fem minuter åker vi mot efyran och julshowen, kommer bli kung!
Puss gullisar!

Maja: dm-matchvinst jao

Kom för ett tag sen hem från Umeå där vi har spelat DM-match idag. Vinst med 2-1, sjukt skönt! Dock är det snöstorm ute och bara helt galet så det var en rätt seg bilfärd. Annars så ursäktar jag vår dåliga uppdatering igen, finns inget annat att säga om den än kass men ja, vi har som tidigare i veckan verkligen inte haft tid. Så enkelt är det. 
Puss.


Maja: @mormor

Sitter hos gullemormor med lite till släkt också. Är sjukt trött efter fotbollsspelandet idag samt efter en helt galet stressig vecka. Blir så otroligt skönt med lov snart! Som skrivet har vi DM-match imorrn så ni får heja på oss i era huvuden tycker jag. 
Hoppas ni haft en bra dag gullisar! 
PUSS.

Agnes: For as long as I got you I be alright

VÅRAT LAG VANN!! Haha, vi spelade alltså futsalcup idag i Burträsk. Vi delade upp vårat lag i två och de delade upp sitt lag i de äldre och de yngre. Jag och Majas lag vann alltså, KUNG. Imorgon blir det DM i Umeå mot UIK, blir superbra. Det är alltså med F95 så ni får väl heja på oss! Har pyntat granen idag förresten, äntligen börjar man få lite julstämning! Puss.


Maja: highlevelstress

Har spenderat hela dagen på efyran och jobbat med julshowen. Kommer nog bli hur bra som helst om vi bara får till det som inte är klart. Är en stor hög härliga människor att jobba med i alla fall så stort plus på det!
Nu ska jag bege mig mot min symaskin och förhoppningsvis bli klar med min klänning så jag kan visa den sen. 
PUSS.

Agnes: Nästan redo

Ska städa, packa, fixa med julshowen, äta, fara ut och springa och öva på lite låtar. Har en ganska uppbokad kväll fastän jag egentligen har något särskilt. Den ska i alla fall betas av eftersom och jag börjar med städningen!!

Gothia...saknar er tjejer!!

Maja goes förvirrad

Haha har inte varit på topp idag. Eller jag har varit glad men hur förvirrad och borta som helst, hade glömt att både göra läxan, renskriva ett manus och ta med fika till franskan. Bra Maja! Har dessutom varit hos tandläkaren och fått gummiband samt varit och tagit den andra gardacilsprutan. Ska stoppa i mig lasagne snart sen ska jag vidare mot a-torp och se esternas luciashow eller vad det nu är. Fullt upp just nu men det är snart jullov och då blir det hej vila och hejdå stress. I like.
Puss.

Maja: hannapannaåberg

Old times but great times, eller hur?

Sitter och kollar på gamla bilder med Hanna, och båda totaldissar våra extremt fula frisyrer.. varför sa ingen till oss är frågan!? En aning pinsamt hehe.. 
Vi har i alla fall varit på fotbollsmöte ikväll och nu ska Hanna snart hem, och då ska jag kanske sy klart min klänning om symaskinen är på samarbetshumör.
PUSS.

Maja: all black


I brist på annat visar jag två studiobilder från förra veckan!

Maja: en sån här dag ska man inte ens försöka


Här hade jag tänkt mig en luciabild men jag har inte lyckats få tag i någon än, får bli en annan ljusbild istället så kan jag nog visa någon luciabild imorgon.
Tillstånd just nu: trött. Ska man försöka sig på att sy då? Svar: nej. Det hela började med att pärlorna på halsbandet jag ska sy fast flög åt alla håll. Sen tjafsade undertråden och jag blev lite för irriterad för att fortsätta. Om det börjar sådär ska man inte ens försöka. 
Annars så har vi gjort den sista luciaföreställningen idag, bra gick väl det och nu ska jag strax iväg på julshowsmöte. 
Puss.

Agnes: If anyone ask

Jahapp nu är alltså lucian över. Har hunnit gå lucia i två olika tåg. Om man räknar ihop alla gånger jag sjungit "Natten går tunga fjät" inför publik så är det 20 gånger!! Man kan alltså säga att jag har gått i ett lucitåg 10 gånger den här veckan!! Inte riktigt okej med andra ord. Känns lite ledsamt att allt är över nu när vi har jobbat med det så mycket under hela hösten och bortsett från min röst så har allt flytit på bra! Nu är det bara julshowen kvar då som kommer ta upp tre av mina dagar efter skolan den här veckan och hela fredag och måndag. En av de dagarna är i alla fall idag, laddad till hundra. Puss.  


Vet att alla hoppade till när dom såg de här. Man är väl bedårande fin?


Maja: hemsydd it is

Det här är min klänning jag hållit på med i ett ex antal veckor. Eller inte hela klänningen då, men ryggen i alla fall! Bättre bild kommer imorrn då jag är fixad och allt. 
KRAM.

Agnes: Lucia

Vi hade alltså lucia hela dagen idag, jag kunde inte sjunga men det visste ju alla redan. Min feber bara steg och steg under dagen och nu sitter jag här med 39 graders feber. KUL. Så förlåt om jag var väldigt osocial efteråt jag ville bara hem och sova. SÅ jag ska sova tidigt ikväll, helst nu direkt men jag måste äta något och få bort ingefärasmaken i munnen. Om ni vill veta varför den existerar så var det så att jag gick runt och tuggade på för att få lite röst att prata med i alla fall. Det funkade väl sådär... Jaja, imorgon är det en ny dag men med ett till Luciatåg och ett uppträdande i CK av endast mig själv. Känner redan nu att det här kommer gå bra...


Agnes: Historybooks forgot about us

Är och sjunger och spelar för fulla muggar nu på Nordanå, vi startar om en halvtimme så visst är ni påväg? Ni får väl se om ni känner igen oss, haha. Puss.

Maja: luciaaa

Sitter i mitt rum med tre härliga tjejer efter en luciaföreställning för skolan. Det gick rätt så bra faktiskt, kulkul! Vi har en föreställning halv sju ikväll också, så nordanå halv sju, BE THERE. 
Vi ska strax dra vidare mot dallas för att äta. Blir kung.
PUSS.

Maja: leopard

Här har ni en dagens, har mina stockholmsinköpta byxor från monki, linne bikbok och kofta gina.

Agnes: Måste funka, kanske funkar

Fin bild från Stockholm hehe. Sitter hos Maja nu, vi har druckit te för att försöka repa min hals lite. Har sjungit på sex olika avdelningar i ett ålderdomshem idag som tärna. Gick väl sådär med min rostiga röst. Hoppas verkligen att jag ska kunna sjunga imorgon! Imorgon befinner ju vi oss på Nordanå hela dagen och halva kvällen för luciashow så det måste funka. Ska ta en lång powernap här till imorgon i Majas säng, taggar redan nu haha. Hoppas ni haft en bra dag sötisar! Puss.

Maja: titta så blir ni glada

Fick bara en så sjukt härlig känsla då jag såg det här, man blir glad direkt om man var lite nere innan. Lovar!

Maja: typiskt

ÅÅÅÅÅH, hur irriterad tror ni man blir när man klickar in på Håkan Hellströms hemsida och ser att han var på NK i Stockholm förra lördagen då jag liksom också var där? Väldigt irriterad blir man. Ungefär lika irriterad som på bilden ovan höhö, nä. Skämt åsido men ja, jag ser ju inte direkt överlycklig ut på denna bild så den passade som här. Moa tog den i torsdags.

Maja: jag ska umgås med en av mina söta vänner

Jag och den här söta bruden ska till stan och fika alldeles snart. Blir kanon! Resten av dagen är rätt fullsmackad också, ska träna kvart över tre, hem och äta, filma lite till julshowen, träffa Ossian och sen ska Agnes sova här. Fast, det är ju inte direkt något tråkigt jag ska hålla på med så det är lugnt. 
PUSS.

Maja: littlebrother

Jag har en lillebror, Tim heter han, och vi verkar bara bli mer och mer lika. Jag tycker det är rätt kul. Nämen hej lättroad tänker ni menmen..har inget vettigare och skriva och när Moa skickade bilderna som vi tog i studion i torsdags blev det nåt fel så dom funkar inte att använda nånstans. KUL, också var det inte det :pPPpPPppP

Maja: var tar tiden vägen?

Just precis nu skulle jag vilja vara just precis där.

Jag förstår verkligen inte var all tid bara flyger iväg. Det kanske finns ett ställe någonstans där all tid som springer iväg åker, vad vet jag liksom.
Sov hos fina Hanna igår, har varit på stan med mormor och Tim idag och införskaffat mig ett par svarta jeansleggins och nu, sitter jag här. Hade riktigt braiga kvällsplaner men om dom sa det krasch så ikväll ska jag vara hemma och pyssla med saker som jag inte haft tid med i veckan. Är rätt välbehövligt så det sitter inte helt fel. 
PUSS.

Agnes: Oh don´t you make me go there


O inte bra att jag har feber, ska vila upp mig idag fastän jag har mycket att göra. Har sovit ända till nu vilket var väldigt välbehövligt kan jag säga! Hoppas att jag är pigg till ikväll bara! Igår kväll förresten så var det ju slutspelet i Vinterkicken och ja, det sket sig. Innan hade vi en målskillnad på 27, vilket var mer än dubbelt så mycket som de flesta lagen men igår så sumpade vi det. Spelade ute gjorde jag och gjorde ett mål och nån assist sådär så jag får väl nöja mig med det. Hade ni en bra fredagskväll, vad tycks om att Jay är årets idol?! Puss.

Maja: no one wants forever

Hinner inte skriva något läsvärt inlägg nu så ni kan lyssna på den HÄR låten så länge. 
PUSS.

Agnes: Tre från Stockholm


Tröja H&M, Jeans CheapMonday och ring från Kicks. NYTT.

Maja: if you want to be

Det var sista gången på fotokursen idag. Lite trist tycker jag men vi har lärt oss rätt så jättemycket kul och bra! Jag och Moa fick dessutom ha studion helt för oss själva en stund idag. Det var sjukt kul och jag hoppas jag får bilderna så fort som möjligt av Moii. 
Har hunnit klart med allt mitt plugg ikväll också, eller hm.. hela den här dagen har känts sjukt värd. Jag läste ut möss och människor, har skrivit ut och målat klart mitt konstnärsarbete, skrivit lite SO som kommer bli klart på lektionen imorgon och dessutom fick vi mycket gjort på julshowsmötet idag! 
Nu kära ni hade jag tänkt sova, blev alldeles för sent igår.
KRAM.

Agnes: Jag kan inte låta bli



Jag är förkyld så jag ska inte sjunga men jag kan inte låta bli. Inte okej att man kan jnuta av musik så fruktansvärt mycket. Lyssna på den här ovan, speciellt Simon! Imorgon får vi väl se om jag har nån röst, men det tar vi itu med då.

Agnes: Men Maja vi kunde ändå aldrig ha köpt den hästen!

Är pigg som en lärka och såhär fräsch i skallen har jag aldrig varit! Hade jag hoppats på kanske.. Istället har jag dragit på mig halsont, kallsvettningar och en hel drös med sovtåg som gärna vill att jag ska ta en powernap mitt i allt. Men det går inte för idag är det mycket på schemat! Sitter för övrigt och kollar igenom matten och tyskan som vi har till idag. Efter skolan blir det julshowsmöte, träning och SO-uppsats. Ja, jag är taggad.

-Men vad tror du själv?


Maja: MEN ÄR DU HÄR Å?

HELÅ, idag hade jag tänkt vara lite gladare i min bloggning. Är på ett konstigt superglatt humör just nu (kan bero av tillfällig sockerkick men hallå, glad som glad va!?). Har varit och firat min älskade mormor som fyller år idag. Grattisgrattis! Annars så har jag precis som Agnes rätt fullt upp med saker i skolan. Känns som att lovet kommer otroligt lägligt just nu. Kanske märks lite på vår bloggning också att tiden inte riktigt räcker till menmen, det får tålas. 
Nu hade jag tänkt avsluta mitt rätt konstiga blogginlägg så PUSS.

Agnes: KUEWL

Har inte landat hemma riktigt än förutom nu då. Har inte ens hunnit packa upp en för att jag är hos pappa nu också. Har haft det superbra i alla fall och har bara mycket på mitt schema. Julshow, träningar, skola och vänner. Tyvärr hinner jag väl inte med den sista så bra och ikväll när jag ska vara med käraste så måste jag ändå göra SO eftersom jag har träning imorgon. Inte kul MEN jag får träffa han i alla fall! Ska fara dit snart efter jag duschat och packat upp lite, pusss.

Maja: ny älsklingsklänning skulle jag tro


Jag köpte en ny klänning på monki i Stockholm som kommer användas mycket flitigt. Bättre bild kommer antar jag men ni får nöja er med den här så länge. 
Kram.

Maja: något älskat, något ledsamt, något obeskrivligt

Mina flickor. Fy vad jag tycker om er.

Just nu kan jag inte förstå hur det blivit som det känns. Eller, jo det kan jag men det är så svårt. Fotboll har ALLTID (sen jag började) varit det bästa som finns. Min trygghet minst tre gånger i veckan som alltid gjort mig på bra humör. Vad som händer nu kan jag inte riktigt fatta. Varför är vi så lite folk på varje träning och varför har jag ledsna tankar i huvudet istället för glada då jag åker hem? Jag vill inte att det ska vara såhär. Vill inte vill inte vill inte. Att jag hatar förändringar var ingen nyhet. Men att jag skulle bli såhär ledsen och besviken när det blev en, visste inte ens jag. 
Det här ska bli bra, det ska bli bra.

Maja: jag orkar inte packa upp

Precis såhär ouppackad är min väska. JAG. ORKAR. INTE. Jag hatar att packa upp men gillar att packa hehe.. resan hem gick bra i alla fall, dock så har jag börjat bygga upp aggritioner mot SJ. Tåget stod still ungefär en och en halv timme i Gävle och sen en timme i Umeå. Det må då vara, men grejen är bara att man inte får VETA varför man står stilla och om det är nära att man ska börja åka igen. Bristande information på hög nivå. 
Har då haft en av dom lätt bästa helgerna med tre härliga brudar så jag ska inte klaga. NU, ska jag packa upp (eller så inte), äta något, plugga och sen kommer min älskling!!!
KRAM.

Maja: hoome


Ikväll går tåget hem. 20.42 om jag ska vara exakt. Räknar typ med försening för det var det på vägen hit. Annars så har vi hängt hos Maria hela dagen, fick både amerikanska pannkakor med glass, banan och blåbär och te på det sen. Sjukt mysigt! Föresten så träffade jag min saknade sötnos Ida här igår. Snacka om tajming att vi båda var i Stockholm samtidigt. Puss på dig Gotlandsvän!!
Aja, hoppas ni mår bra gullisar!
KRAM.

PS. Bilden är från vår middag igår hehe.. DS.

Agnes: Ella är fin


Är nu väldigt mätt och ska ta en rush till konsum, det blir nog bra.. Vi lyckades i alla fall laga till en mycket god middag! Första måltiden som vi lagade själva faktiskt, hehe. Jaja, kvällen blir väl att städa och packa inför imorgon sedan sova och tagga brunch på stan. Hoppas ni har det super, puss.

Maja: suddigt


En lite sådär halvsuddig dagens har ni här. Ringen och tröjan är nytt från H&M.

Vi har just dukat bort vår middag som bestod av kyckling, ris, sallad och jordnötter. Inte dåligt inte. Ikväll blir det typ bastu och slappslapp annars ska jag nog plugga lite.
PUSS.

Maja: nu hamna vi bakinågerst




Lite halvsöta bilder från gårdagens pepparkaksbak, erkänn att dom var rätt fina?
PUSS.

Maja: hängseldagens


Jag har mina nya hängselbyxor från monki, I LIKE.
Puss.

Maja: puss

Saknar dig älsk♥!

Maja: kungelikung

Vi har det sjukt bra här nere i huvudstaden. Tåget var en aningens försenat igår men det gick bra ändå, sova kunde vi också göra rätt bra då vår vagn var ganska tom. Annars då? Vi sitter just nu i Marias lägenhet och har gjort pizza, vi har gått rätt många metrar på stan idag och jag fick med mig både hängselshorts, en spetsklänning och en färgglad ring. Maja=väldansväldans nöjd. Töntvarning på den där meningen men jaja.
Haha puss!

Maja: inspiration


Jag vill ha en sån där vit sak och en sån där fläta. Ja, då vet ni.

Maja: 1 2 3 hejdå!

Nu ska det gräddas våfflor, packas och fixas musik till mp3:n. Inte allt på samma gång dock. Jag är ungefär så taggad som man kan bli på att åka tåg med tre härliga brudar. 
Ha det så bra i helgen finisar, det kommer garanterat vi ha!
PUSS.

Agnes: Inte många timmar kvar nu

Jag och Maja har just kommit in från att ha varit på stan en tväris. Vi skulle kolla hur lite pengar jag egentligen har och så skulle vi köpa mackor och godis till tåget. Slutade såklart i Marabou för oss båda, men med mintkrokant istället för vinter vit!! Intresseklubben antecknar...

RSS 2.0