Maja: mer från Rhodos

Eftersom ni ville se mer av Rhodos så får ni lite bilder här. Kan ju passa såhär en grå dag i maj. (Även om inte alla i Sverige har det grått just nu.)

Maja: snyggskorna

Dessa skönheter beställde jag idag, 50% och allt. Det ni.

Agnes: If I could, I would for sure

Älskar att åka inlines! Det är ungefär hur bra väder som helst ute en sådan här sommarkväll. Inlines är alltså det jag har haft för mig. Det gick ganska så utmärkt med min fot också, great. Nu ska jag städa, duscha, fika och ladda inför skoldagen imorgon. Den innehåller två prov, skolkör i en och en halvtimme och afrikansk dans på esteten!! PUSS.
Hade dock hellre legat här...

Agnes: Klass 9E Sörböleskolan

Okejj, det här var alltså våran sista måndag. Känns skumt men bra på samma gång. Vi har bara tre skoldagar till sedan slutar vi! Typ väldigt jättesjukt. Vi har ju lov nu och sen hinner vi bara gå tisdag nästa vecka sedan far vi på klassresa till Sundsvall (hehe) Sista två dagarna består dessutom bara av brännboll och annat tjoller som avslutningslunchen för niorna. Buhu, känns lite hemskt att lämna klassen men jag är så fruktansvärt taggad på gymnasiet!! Blir superbra med att fara till Sundsvall också med klassen, det blir bad, brännboll, lazerdome, gocart, jaa vi får se helt enkelt men det blir mycket trevligt hur som helst! Åhh, alltså nejj, nu taggar jag.

Maja: flowerprinted

Dagens mysiga. Ny tröja fått av Agnes från Bikbok, plus min byxdress från H&M under. 
Drar iväg på fotbollsträning nu, kram!

Maja: morsdagstårta

Morsdagstårta a'la Maja. Man behöver bara en sockerkaka, chokladsmörkräm, grädde med lite karamellfärg och lite strössel och sen KLART! Har annars vaknat upp bredvid min pojke, varit på stan med Tim och tittat på fotboll idag. Trevligt värre. 
Kram!

Agnes: Tjugoåttonde

Hej på er! Jag sitter och dricker te, är så himla förkyld och jag ska sjunga idag, på stan dessutom...Kul att jag alltid blir så sjuk inför något sånt här. Tur alla inte är powerballader(?) Jaja, ett ska jag vara på balder igen så jag får väl dricka någon till kopp innan jag cyklar iväg, hehe. Vädret kan ju förresten ta sig någonstans, det är regnigt och kallt, mysigt. Puss så länge!


Agnes: Den andra från Rhodos


Den här långklänningen köpte jag också på H&M, hehe, drog direkt på mig den, tillsammans med den turkosa ringen. Ringen är för övrigt också från denna fantastiska butik. Det här har jag på mig nu, om ni ville veta. Huur skönt som helst!

Maja: tjugosjunde maj

Hallåja, i veckan har jag hunnit med att både ha min sista HK-lektion och fått sommarjobb! Ska vara på fotbollsskolan, kommer bli grymt då man får vara ute och ja, hålla på med fotboll heh. Nu ska jag snart börja bege mig mot stan för att möta Julia, senare blir det match och efter det ska vi vara med Agnes också. Kommer bli en mysig kväll det här. Det enda som är helt värdelöst är vädret, det regnar och är 12 grader, DET SKA JU VARA SOL OCH SOMMAR NU?!


Agnes: I call upon humanity


NU -stan för några hemliga ärenden...

Maja: tänkte ut en dialog mellan oss och allt

Ser ut såhär idag, fint och färgglatt.
Har tränat och krattat idag, känns bra att göra något av värde. Nu sitter jag och undrar vad man kan hitta på såhär dags en solig torsdagkväll.. Hittar nog på något fint. 
Kram!

Agnes: May you find some comfort here

Det här skulle alltså publiceras innan maten men dataexekveringsskyddet stängde ner internet hela tiden, tack för den.

Hej readers! Eller "chacha bloggen"...hur var det nu? (internskämt) Sitter hemma nu för första gången idag, skönt. Har varit på balder och övat inför lördagens bravader. Ska ställa upp och sjunga på stan, känns taggat ändå eftersom en tysk pianist ska spela och självaste farbror och kusin. Blir trevligt, tre timmar tog det att få till låtarna, har bara övat idag men det ska nog gå bra! NU står det grillat på menyn och jag kan bara inte vara mer sugen. SÅ hungrig som en varg går jag nu och äter, ciao så länge då.
TYP HIMMELRIKET.



Maja: sunkissed

Jag slingade mitt hår igår men eftersom jag inte hunnit ta några acceptabla bilder med min kamera så blir det några fattiga webbisar istället. Så nu vet ni hur det blev!

Agnes: En från Rhodos


Tänkte bara visa er den här tröjan som jag köpte på Rhodos. Den kommer från H&M om ni inte redan visste det men har länge velat ha den så jag tycker det blev riktigt bra!

Agnes: Hemmaaaaa


JAG ÄR HEMMA! Känns otroligt skönt fastän jag velat stanna huuur länge som helst! Världens bästa hotell, supergod mat, jättebra väder, roligt människor och mysigt sällskap, kan inte bli så mycket bättre...Landade fem i åtta imorse på Skellefteå flygplats vilket innebär att jag inte sovit under denna natt. Okejj, lite men jag måste ta igen den sömnen inatt säger jag bara! Har shoppat lite, tragiskt nog på H&M men det var fina grejer så jag är nöjd. Dessutom kallas jag kanske inte för blek längre utan mer...vit...
Jaja, bilder kommer!! PUSS.

Maja: silvercupen

Idag är det ingen vanlig skoldag utan jag ska spela silvercupen med skolan! Hehe ni som läst bloggen sen den startades vet att vi faktiskt vann den förra året så vi får hoppas att det går lika bra idag. 
Puss så länge!

Maja: Om vi nån gång, nånsin blir som dom

Hej sötnosar! Jag sitter och lyssnar på Håkans livelåtar på spotify. Känslan i dom alltså.. Egentligen är jag på pysselhumör men jag vet inte riktigt vad jag ska pyssla med. Slutar kanske med att fålla upp någon klänning eller så. Jag är förresten ledig idag, men det borde ni liksom ha fattat redan. Saknar Rhodos gör jag också och det är väl inte direkt så svårt att förstå heller. Imorgon kommer dock min bästaste bästa vän hem, som jag saknat henne. 

Maja: you just got burned

Här har ni en tredje Rhodosoutfit. Det här var andra dagen, hade bränt varenda liten fläck på kroppen nästan och vistades ute med solfaktor 30 under ett parasoll.

Maja: knalligt

Haffade den här underbara shortsdressen inne på gina idag, hur fin? Fick med mig en liten orange blomma från H&M också. 
Puss!

Maja: everything's gonna be alright

Efter en massa telefonsamtal så bestämdes det i alla fall att jag får ta bort min räls första juli! Har annars haft en mysig dag på stan med Sofia. Fick med mig lite fint hem också som jag kan visa sen. Förresten hade jag också tänkt göra en ny liten header hit, börjar vara less nu. Så om jag hinner kommer det ikväll. 
Pusspuss!

Maja: tandläkare ljuger bara

Jag är så fruktansvärt arg. Mina tandläkare sa i April att 23 maj ska vi bestämma datum för när vi ska plocka bort rälsen, blir i slutet på juni någon gång. Tror ni det blev så när jag var där i dag? I helvete heller. Maja du har en rot som står ut lite blablabla så nu ska jag inte dit förrän 5 juli och då verkade det inte ens säkert att jag får ta bort rälsen. Får lust att skrika, skölja munnen med apelsinjuice så att det fräter överallt och äta hårda sega godisar så att alla plattor lossnar.

Maja: himmelsklänningen

Den här fina klänningen från monki som jag lagt upp tidigare blev en födelsedagspresent från min faster. Tycker om den jättemycket och färgen gör en sjukt glad!
Annars så har jag ätit kulglass med pappa idag, det var mysigt tills det började blåsa och komma moln men nu är det sol igen och jag ska alldeles strax gå ut. 
Kram.

Maja: THE utstyrsel

Här är alltså utstyrseln men stort u som jag kommer att bosätta mig i i sommar, herrejäklar vad det är kul med inlines!

Maja: jag har hört om dig

Helå, sitter med brorsan och äter glass efter en gottig middag bestående av ostfrallor, ris och grillad kyckling. Mina kvällsplaner är att sätta mig i soffan och se gossip girl, Ossian kanske kommer förbi också men annars hade jag tänkt vara rätt själv. Känner att det behövs lite. 
Kramis.

Agnes: Afandou

Hejj flickor, pojkar och allt dar emellan! Jag har det huuur bra som helst och langtar verkligen inte hem an! Saknar er alla fina saklart men de kanslorna forsvinner som nar man badar, solar, ater god mat och bara njuter. Lyssnar pa gamla hits gor vi hela dagarna, ater varldens storsta hotellfrukost och tar nagra dopp i poolen. Shoppningen tog vi forsta dagen och det blev en bra shoppingrunda enligt mig, haha. For ovrigt sa har jag brant mig rejalt, varre an maja men jag hardar ut! Hoppas ni har det super dar hemma, ville bara saga hej typ. Puss.

Maja: fotbollstime

Hörni ni fick inte se någon outfit från igår för jag hann faktiskt inte ta någon men smyckena var väl det viktigaste hehe. Åker strax iväg till Umeå och spelar match med sörböle, blir bra! Uppdaterar då jag kommer hem. 
Kram!

Maja: sneakpeak

Armbandet, ringarna och nagellacket är nytt. Den turkosa ringen och armbandet är från Rhodos, fjärilen från Indiska och nagellacket från H&M och heter "Check me out".

Maja: repris på gårdagen

Helå! Drog ut på mina inlines efter skolan idag, det är bara så himla härligt! Filip gjorde mig sällskap och det var kulkul. Nu sitter jag och väntar på grillad mat och sen kommer fyra mysiga flickor hit. Kommer ha en asbra fredagskväll alltså. Postar en outfit till er sen, som faktiskt inte är från Grekland (!). 
Kram!

Maja: SO♥



Har bara tagit en liten bloggpaus i mitt SO-arbete. Lovar att jag jobbat flitigt tidigare och min uppsats om Israel vs Palestina är snart klar!


Maja: tipstipstips

Den här boken läste jag nu i Grekland, sjukt bra verkligen! Man blir taggad på att göra en massa saker och det händer nya grejer i den hela tiden. SPRING OCH KÖP.

Maja: indiankänsla eller nåt i den stilen

Här har ni en andra Rhodosoutfit. Halsband H&M och shorts Bikbok.

Maja: premiäråket med stort p

Kom just in efter en tur med pappa på inlines. Så sjukt härligt det var alltså! Sådär lagomt varmt. 1,6 mil avverkade vi, och jag är inte ens trött!!!! Ska ta en dusch och måla naglar nu med mitt nya nagellack (hehe då fick ni veta det också). Hoppas ni mår superduperbra!
Kram.

Maja: bränd kräfta

Här är Rhodosoutfit numero uno. Hade solat utan solkräm (what the hell was I thinking?) och fick både solfrossa och ont överallt men som tur var så gick det över efter en dag. Mina shorts är i alla fall från Bikbok, sandaler från DinSko och halsband från H&M.

Maja: rhodos

Här kommer några av mina pics från Grekland. Om jag ska vara helt riktigt ärlig så känns det för jävligt att vara hemma. Jag skulle åka tillbaka vilken sekund som helst. 
Har såklart massor med mer bilder men ni får se dom nån annan gång!!

Agnes: Heart shaped

Helåå! Kom just hem från Sörvalla där det hölls en målvaktsutbildning för sunnanås ungdomstränare. De ska alltså lära sig om hur det är att vara målvakt och jag och Alice ska vara där och hjälpa till med övningar varje tisdag. Är faktiskt taggad eftersom det är en timme, vi får pengar och får sedan efter utbildningarna vara målvaktsinstruktörer för barnen, kung! Annars så blev det ingen konsert för mig eftersom det inte hanns med. Då kom min fina med hjärtan åt mig, kommer sakna dig♥ Och er alla andra såklart, imorgon rullar det iväg mot flygplatsen, TAGGA!!


Ni måste ju få avnjuta lite webcam-bilder såhär innan jag checkar ut!!(?)!

Agnes: 24 timmar

Så lång tid och jag är framme i Rhodos. Tror ni att jag längtar? Jaja, först måste jag ta itu med allt jag ska göra idag. Först har jag träning klockan fyra sedan ska jag direkt upp till Musikskolan där det är en vårkonsert och så fort det är gjort så trampar jag vidare till bollhallen. Ska hjälpa min tränare med en utblidning då jag ska vara den som visar exakt hur man ska göra. Känns lite drygt men det är snabbt gjort! Förhoppningsvis hinner min pojke träffa mig efter det också, kommer ju inte kunna kommunicera med skellefteborna på en hel vecka, konstigt. Haha, säger nog hej då lite senare, PUSS.


Förresten så kommer det inte vara länge kvar till skolavslutning när jag kommer hem och jag har ingen klänning än! Hjälpas, hur ska det här gå...

Agnes: Haha, ni tycker inte om Beatles?


Ett medley från konserten som musikskolan hade. Det var alltså den jag var med på också! Lyssna ni som vill, det är lite roligare när det är solister... Haha. om ni är duktiga så ser ni mig också!

Agnes: JAG PACKAR


På onsdag kommer Maja hem och då far jag! Helt galet är det och jag är alldeles för övertaggad. Packar gör jag också ganska rejält för imorgon har jag ett fullpackat schema. Blir bra med att jag slutar ett då!

Agnes: Gårkvällen






Bilder kommer från MOAS blogg, den nedersta bruttan!

Jag hade en väldigt trevlig kväll igår med mysiga och härliga personer. Kubb, fotboll, brännboll och allmänt mysigt prat hann vi med. Längesen jag träffade några av dom också så det var kul! Imorse steg jag upp och kollade på Sixtens genrep klockan tio. Efter det bar det av till Sörvalla för match mot Umeå Södra. Att vi vann den matchen med 6-1 var ju inte så dumt! Kom dessutom alldeles nyss hem från Svanström där min kusin blivit konfirmerad, utomordentligt trevligt var det med! Så nu ska jag, väldigt mätt, spela lite gitarr. Kung.

Maja: message from Rhodos

Okej, kande att rubriken gjorde att man redan innan man laser det valjer att inte gora det for att rubriken ar sa tapig men aja. Jag och miss Josefin har det sjukt bra har och imorrn blire att steka pa en annan strand vid namn Lindos tror jag. Inte for att ni forvantas veta vilken strand det ar men. Nar jag kommer hem ska ni se att det blir fart pa uppdateringen, har massor med bilder och outfits till er, alltsa en riktigt bra anledning till att ni ska langta till onsdag! Kramis finisar!

Agnes: Heeeej


Hejsan, här är alltså jag idag, lite halvrisig eftersom jag sov hos älsklingen inatt!! Ska styra upp det senare eftersom jag ska till en viss Johanna(=joffe) ikväll med trevligt umgänge, blir nog mysigt. För övrigt så fick jag ett glatt samtal från majsan alldeles nyss. Låter som hon har det bra där, sen har hon visst bränt sig också överallt och jag kan inte tagga mer... PUSS.

Agnes: PUSS SEXTONÅRINGEN

Tänkte bara säga såhär i efterskott att världens finaste tjej fyllde år igår. Hann inte riktigt med där, men vill skriva grattis till henne i alla fall!


SEXTONSEXTONSEXTONSEXTONSEXTONSEXTONSEXTONSEXTON ÅRÅRÅRÅRÅR!!!

Agnes: For that second chance

IDAG mitt folk, så har jag avverkat ännu en skoldag. Ganska normal ändå med lite hål här och var, en svenska redovisning och ett prov som vi fick tillbaka. Det var alltså hörförståelsen i tyska NP som vi fick tillbaka och det var helt över förväntan, jag som tyckte det gick sämst... HAHA, glad gick då jag hem i alla fall och har tränat på Sörvalla efter det. Gillar verkligen när man har så nära. Tagga mach där i helgen också, gryyymt. Nämen ni, ha en bra kväll! PUSS.

Klasströjan+en nyduschad gestalt

Agnes: SHIIIIET

Jag har inte ens loggat in här på bloggen på huur länge som helst. Jag har knappt suttit vid datorn på huur länge som helst heller! Helt enkelt jättekonstigt är det och jag har haft för mycket att göra kan man väl säga väldigt förenklat. Maja är ju framme I Rhodos nu(förmodligen) så jag tänkte att jag kanske borde uppdatera här någon gång i alla fall. Jag återkommer när jag känner mig lite mer taggad, puss.

Maja: nu drar jag

Hit ska jag och hänga nu i en vecka. Blir inte fel, kommer dock sakna mina vänner lite, och Ossian såklart. Det här blir ändå jävligt nice, och nu rullar jag iväg mot flygis.

Maja: jag har världens finaste pojkvän


Maja: mysigaste just nu

Den här byxdressen fick jag av Carro igår, äger inget mysigare tror jag. 
Annars så blev det godishäng med både Fellan och Ellen, ett bra slut på en bra måndag alltså. Nu ska jag sova och vara piggare än aldrig förr imorgon. 
Puss!

Maja: nionde maj

Sitter och väntar på att min fotbollsträning ska börja, inser hur bra Veronica Maggios "Mitt hjärta blöder" är, njuter över att termometern visar 24 grader och att jag faktiskt bara har en skoldag tills jag åker till Rhodos. Vet ni vad, det här är en bra dag. Ikväll får jag dessutom besök av finaste Ellen. 
Kram!

Maja: lite saker rikare, de e nice

Igår blev jag ju som sagt släktfirad och när jag gick och la mig var jag två väskor, en bok, ett halsband, ett nagellack, en byxdress och 500kr rikare. Inte dåligt det inte.

Maja: klänningsvänligt

Såhär varmt var det idag, det tycker jag om, klänning är ju faktiskt mitt favoritplagg. 
För korta pauser för bloggning har det varit idag, därför fick ni inget inlägg mer tidigare. Känner att det här blir en sen kväll dessutom, måste virka färdigt ett hårband. 
Kram.

Maja: blir blind när alla lampor lyser

Jag hade en rolig gårkväll som slutade med att jag somnade i Ossians knä framför en film, kunde inte haft ett bättre slut alltså. Nu är det exakt 57 minuter tills min morfar och mina mostrar kommer hit. Innan dess måste jag ha tvärduschat och fixat fram en klänning att ha på mig. Det är nämligen kalas här idag, jag fyller år på torsdag men då är jag på Rhodos (!!!!) så jag blir släktfirad idag. Det är nice.
Ni får mer inlägg senare idag eftersom jag inte varit så duktig med bloggpostningen i helgen. 
Kram!

Maja: wonderpower

Laalla, mina hålfotsinlägg gjorde så att jag inte kände av benhinnorna ett endaste skvatt på matchen jag spelade idag. Mål fick man göra också, nice. Trist nog blev det förlust men aja. Annars så har jag tjänat 160kr på att sälja korv på våran gatuloppis idag, inte dåligt för att bara stå en och en halv timme! 
Ska dra iväg mot andra äventyr nu, skriver imorrn!
Puss.

Maja: blurred

Såhär har Majaliten sett ut idag då. Ursäkta suddig bild men jag hann inte ta någon bättre imorse, kramis!

Maja: du är det finaste jag vet, du är det finaste som finns, du är det vackraste jag har och kommer få

Rubriken är från min, Hanna, Maria och Emmas låt som vi skrev på musiken. Den är rätt fin faktiskt och inte helt oväntat döpte vi den till "du är det finaste jag vet" hehe..
Finns en alldeles underbar pojkvän jag tänker på när jag tänker på våran lilla låt också. Jag har inte träffat han ordentligt på nio dagar. Åh, jag dör så saknad du är nu älskling♥.
Mår förresten bra nu och cyklar som vanligt till skolan imorrn. Blir bra, jag hatar att vara borta från skolan.

Maja: bluebluesky

Fint från monki, tänk bruna ben och den här klänningen fladdrande kring benen.
Fina kusin Maria i Stockholm, om du läser det här så kanske du vill gå in och haffa en sån här till mig och skicka i ett litet paket så skickar jag pengar till dig?

Maja: det här är inte ens nästan kul

Har fått magsjuka.. Sen när blir jag sjuk så lätt? Tycker att världen är orättvis just nu. Blir ledsen och vill bara sova och vara frisk och få vara med hjärtat mitt. Mår så illa att jag inte vet vad jag ska göra och jag orkar inte mer. 
Nu loggar jag ut härifrån och kommer tillbaka när jag är mindre känslig och frisk. 
Kramis.

Maja: jag och Filip tog en snabb paus i vårat SO-arbete


Maja: pluggisar

Sitter med Emelie, vi gör varsin powerpoint och lyssnar på gammal svensk musik. Det är fint. Våra belgisar är med dom andra och kör anden i glaset, så ni inte tror att vi lämnat dom nånstans hehe.
Puss!

Maja: facelook for tonight

Jag, Hanna, Eva och Shauni ska på bio om en stund. Blir nog fint. Saknar min pojke dock, vill vara med dig hjärtat♥.
Puss!

Maja: pics som jag lovade


Maja: jag har fortfarande kvar massor av påskgodis

Egentligen har rubriken inget med inlägget att göra mer än jag sitter och äter mitt kvarvarande påskgodis just nu. Min belg står i duschen, hon heter Eva förresten, och jag ska göra matte nu. Fy säger jag bara, orkar egentligen inte men jag har första nationella på torsdag så det måste bli gjort. 
Hade en mysig kväll igår, och jag fotade till och med. Visar er sen efter den fruktansvärda matten. 
Puss!

Maja: april för två år sen

Det här är alltså jag för två år sen. Det värsta är att det typ inte är någon skillnad nu hehe.. Men jag gillade mitt hår på den här bilden, ska man kanske skaffa en kortare snelugg igen? Vad tycker ni?

Agnes: Du är en av många

Jag vet, jag suger på att blogga, verkligen. Men jag har ingen lust heheh. Har ingen kamera, ingen rolig och outstanding nyhet heller.. I alla fall så har jag haft en väldigt mysig valborg. Först åt vi huur god mat som helst med familjen sen for jag till Landskyrkan för att möta upp en massa trevligt folk. Där stod vi och frös ett tag och skulle sedan dra vidare. Det slutade i alla fall så att jag och min älskling for till honom och spenderade resten av kvällen. Även fast jag blev skyldig Robert en Cola så var det värt det. PUSS.

Söta människor från förra valborg! Och juste man har väl inte glömt att gratta kungen också?!...

RSS 2.0