Maja: båttur i älven

Idag har jag jobbat men efter jobbet var jag så sjukt badsugen och då åkte hela familjen ner till båten och gjorde en klassiker och åkte till kyrkholmen och badade där. Så himla härligt! Ikväll har jag bara myst med mamma och pappa, och städat min garderob. Tragiskt på en lördagkväll kan man tycka, men precis vad jag behövde. 
Puss!

Maja: summerupdate

Två bilder från senaste veckan. Hinner glömma bort vad jag gör på veckorna då mesta tiden går åt till att jobba och att spela fotboll. Dom här två bilderna är i alla fall från mina två lediga dagar förra veckan. Lite mys med Marre och lite strandhäng. Var även på bröllop förra helgen med Marcus släkt, mycket trevligt. Vad har jag annars för mig då? Igår var jag ledig så passade på att trycka in så mycket som möjligt på en och samma dag: Vitbergs med Marre och Moa, åka båt med familjen i storgrundet, träna och till sist ta ett kvällsdopp med mitt hjärta. Ikväll har vi haft hejdåkväll för Moa som åker till skåne ett tag. Känns tråkigt att hon åker bort men det var i alla fall en mysig kväll. 
Puss!
 

Maja: fredag i bilder

Här har vi då min fredag i bilder. Bara några dagar senare haha. Linnea Henriksson var i alla fall FANTASTISK och jag hade en trevlig kväll med mina fina vänner. Lördag blev också en bra kväll då jag, Marcus och Pontus cyklade till trästock redan vid kvart över sex och gick runt och strosade och lyssnade lite på dom som spelade. 
Senare såg vi fotboll på älvsbacka och efter det var det godnatt för mig som skulle upp och jobba söndag. 
 
Från det ena till det andra så har jag idag haft en mysdag med Marre innehållande stros på stan, kladdkaka och serier i vårt uterum. Mycket bra onsdag vill säga. Resten av den här onsdagen ska jag 1. Gruva mig för fotbollsträning och 2. Cykla till fotbollsträningen och utföra den och 3. Vara helt slut efteråt och gå och lägga mig för att kliva upp och jobba imorrn. 
Puss!

Maja: beachmode

Hej på er! Igår lyckades jag äntligen pricka av en varm soldag med ledighet så då passade jag på att åka med Hanna till sjöbotten och sola. SÅ. OTROLIGT. SKÖNT. Har även en ledig dag idag så ska åka med Moa och hennes familj till gullsand. Blir toppen! 
Puss!
 

Maja: äntligen lite sommar

T-shirt, monki | shorts, bik bok | lång typ skjorta, carlings | skor, river island
 
Alltså, snacka om att sommaren hittat norrland på riktigt!! Det är så himla varmt ute att jag typ blir chockad när jag cyklar till jobbet på morgonen haha. Sen jag senast kikade in här har jag i alla fall hunnit med att vinna beach fotbollen med mitt lag (!!!!), hängt med mina kusiner, spelat lite minigolf, varit i min farbrors 
stuga och nu ikväll har jag och Lovisa käkat glass på manhemskajen. Mycket mysigt! Har såklart jobbat en del också, men det kan man ju räkna ut. Är dock ledig torsdag och fredag så då blir det att åka till ett badställe och mest troligt få göra årets första dopp!
Puss. 
 

Maja: flowers

Blus och short, H&M | Skor, zara 
 
Hej på er! Fredag idag vilket för mig betyder en rätt nice dag på jobbet, grillade hamburgare och parisare till middag, hela huset med kusiner och en del fotbollstittande. Just i detta nu sitter jag dock i min säng och käkar glass, rätt nice det med måste jag säga. Min kväll väntas dock bli lugn, blir nog att fortsätta det där fotbollstittandet tillsammans med mina kusiner och sen en rätt tidig kväll för att vara redo för beachfotboll imorgon!!!!! Är så taggad (varav ett ex antal utropstecken), det var så himla längesen jag spelade beachfotboll så det ska bli så himla kul. Hållar dock alla tummar och tår för att jag ska slippa fotledsskador. 
Puss!

Maja: stadsfestenpics

Här är lite bilder från stadsfestenlördag. Att ha en förfest hos mig en av dagarna har som blivit en tradition då det är tredje året i rad vi var här! Mycket kul och mysigt tycker jag. Även fast det måste varit århundradets kallaste stadsfest så hade jag som jag redan skrivit två toppenkvällar tack vare mina fina, fina vänner. 
 

Maja: andra juli

Sen jag senast kikade in här har jag hunnit ha två kungliga dagar på stadsfesten, solat och fotat med Jullan, myst med Hanna, spelat lite beachfotboll, sett en mycket gråtig men bra film på bio med Mois och till sist även fått en släng av magsjuka. Den här magsjukan hoppas jag dock är helt över imorgon då jag faktiskt lyckats äta både middag och kvällsfika idag. Känner dessutom att jag inte har råd att missa mer än en och en halv dags jobb också! Hoppas ni andra mår bra och inte lider av magsjuka, delar för övrigt med mig bilder från den omtalade stadsfesten imorgon skulle jag tro..puss!
 

RSS 2.0