Maja: today's wearing

Linne 2hand, jeans veromoda, poncho Åhléns, skor dinsko.

Maja: skolarbete

Båda dom här tröjorna har jag sytt på skolan senaste två veckorna. Är rätt så nöjd faktiskt!

Maja: too school for cool

Vi har haft kul på skolan idag haha.. Linnea hade med sig sin kamera eftersom vi har fotat nu efter skolan så ja. Vi hade med den på lektionen också hehe. Är med Linnea nu och vi har gjort en chokladcheesecake, tror den kommer vara hur god som helst haha för det är massor med goda grejer i! Visar er bilder på mina färdigsydda tröjor sen plus bilderna som Linnea fotat idag, puss!

Hanna: friday morning

Shiiit, insåg just att jag egentligen inte har tid med det här men. Idag är det alltså fredag, veckans bästa dag och jag taggar kvällen till tusen! Och vet ni?! Jag var hos tandläkaren igår, och han sa att ifall det ser bra ut nästa gång jag ska dit så kunde vi boka en tid för att ta bort den!! Fast det var bara kanske...men hoppppasss! Haha men nu måste jag snabba mig till skolan, puss.

Maja: lost and insecure

Godmorgon solstrålar, bjuder på några bilder från i förrgår då det var höstigt fint ute. Idag ska jag och Linnea fota efter skolan, blir kalas, då har jag förhoppningsvis lite fina bilder att visa sen. Puss!

Agnes: Såhär ligger det till



Jag känner att jag inte har bloggmaterial för att uppdatera här på bloggen! Jag skriver på en annan just nu bara för att jag vill skriva lite annat. Det är inte för eran skull på samma sätt, haha.  Jaja hoppas ni har det bra iaf, pusss.

Hanna: pluggkväll med fannyy


Vi har försökt få lite koll på Nk-provet vi har nästa vecka. Men tillslut tog vi en paus så nu sitter vi och ser idol, myys!

Maja: letar efter nåt att säga som kan ändra allt

Godkväll bloggen. Mina kollegor missköter sig fruktansvärt mycket just nu, hoppas dom har en riktigt bra anledning! Jag har i alla fall ägnat min torsdag åt att sy klart en tröja i skolan, hängt med Hänni och tränat. Snart kommer Virvliss och ser idol med mig också, blir kanon! 
Kram.

Maja: favorit?

Några från september, tell me din favorit!

Maja: gulleklassen

Titta vad som kom i brevlådan idag, lite söta är vi allt!

Hanna: idolkväll

Gick omkring med finaste Fanny och Mica på stan efter skolan. Hittade lite fina saker, och snart äntligen kommer mina pengar som ja så länge väntat på! Nu ska jag till Axel och se idol med han och Mago. Ha en fin kväll, puss!

Maja: lägesrapport

Sitter och äter ballerina kladdkaka. Roar mig i webben. Lyssnar på världens mysigaste låt för tillfället. Är asnöjd för att vi fick sluta ett istället fyra. Ska ut och fota nu för det är fin höstsol.

Maja: where were you when everything was falling apart

Hej solstrålar! Såhär ser jag ut idag, har en ny poncho från Åhléns, skor dinsko, shorts H&M. Idag syr vi direkt på morgon, är mer än taggad idag så det blir fint. Hoppas ni får en bra dag, puss!

Maja&Agnes: så vad är på gång

Tjatja, vi hänger at Södergatan och väntar på att idol ska börja och idag snackar vi ta igen missad tid igen! Lyssnar på Kapten Röd gör vi också, om ni ville veta hehe..
Aja, puss snyggingar!

Hanna: set fire to the rain

Hade det tungt att ta mig upp ur sängen imorse, som vanligt på måndagar då. Efter skolan följde jag med Cissi till byske och där har jag hängt ikväll, jätteroligt! Puss.

Maja: I just want you to hug me tonight

Såhär har jag sett ut idag, tröja och örhängen från H&M! Hänger med finaste Moa nu, vi har lagat mat och pratat ikapp lite missad tid haha. Dock så ska jag börja cykla mot träning snart, känns halvtungt men vi skulle träna lugnt idag så det blir nog bra i alla fall. 
Kram!

Maja: I promise I'll wait for you

Hej sötnosar! Tur för er att Hanna varit hyfsad på att blogga här i alla fall, ser att det skulle varit lite eko annars. Som jag redan skrivit blev det 2-2 mot Hammarby och sen förlorade vi med 2-0 mot AIK så det var lite tungt men jag har haft det hur bra som helst med laget i helgen!! Nu ska jag snart börja bege mig mot skolan, är hur trött som helst dock, vi kom inte hem förrän ett inatt och jag sov bara någon timme på bussen så ja.. Menmen, bara att köra på i skolan idag i alla fall. Hoppas ni får en bra dag!
Kram.

Hanna: I´ve been hiding all my hopes and dreams away

Ikväll myser jag med min älskling framför idol. Men missade förra avsnittet, så jag måste hinna titta på det innan, haha.

Hanna: avslutningsmiddag

Har haft en supermysig kväll med laget, mycket skratt och god mat. Puss på dom♥

Maja: @bussen efter 2-2 mot Hammarby


Hanna: FREDAGKVÄLL

Helåååå! Håller på att fixa mig lite för ikväll, snart blir det stan och bio med Fanny och Cissi, kung! Ha en fin kväll, pussar.

Agnes: Ser hela stan sjunka, som titanic med alla ljusen tända

Jag har en lektion idag, börja fem i tio och det är fredag. Jag är nöjd.

Maja: beger mig mot Stockholm..

..med laget den här gången. (Herregud vad hon far till Stockholm tänker ni), men ja, det är ju annars den här helgen! Hammarby imorrn och AIK på söndag, blir askul det här. Är riktigt taggad (nästan på att åka buss också, bara för att jag får hänga med mitt fina lag). Aja, jag ska inte sitta här länge alls för jag har inte riktigt packat klart, kan ju vara bra då jag måste ha med allt till skolan för att fara direkt till bollhallen vid lunch. Så pusspuss fina läsare! 

Hanna: älvsbackabron

Stannade hemma från skolan idag med, men kände mig betydligt bättre än dagarna som varit. Så imorgon får jag äntligen ta mig till skolan, saknar ju faktiskt klassen.
Annars så har jag inte gjort mycket idag på dagen, pluggat lite, sett film och allt det dära. Ikväll var jag iallafall med Julia på hockey och direkt jag kom hem gick jag och Jonas till Älvsbackabron och fotade lite, det blir så grymt fint ljus där på kvällarna. Fast bilderna blev dock kanske inte så bra, haha. Och snart kommer min älskling hit och sover♥

Maja: fashionday

Hej solisar! Hade en minst sagt kung dag på skolan idag. Vi hade en så kallad hantverksdag som lärarna kul nog (eller?) hade döpt till fashionday. Vi var indelade i grupper med en 3:a en 2:a och en 1:a i varje också skulle vi sy en galaklänning, UTAN SYMASKIN!! Det ni. Vår klänning blev dock rätt fin tycker jag, har mobildbilder men dom är inte riktigt okej men norran var där och fotade och det skulle typ vara med i tidningen nästa fredag så då kanske jag kan visa! Förresten, ni som går på balder kan gå upp och titta på alla klänningarna i glasmontern, rösta på nummer sju hihi. 
Pusspuss!

Agnes: Mina fina nya kläder





Zara, Bershka, Monki, H&M, H&M, Stadsmissionen, Skopunkten och Indiska!

Maja: nämen vad fint


Agnes: Suckle on the hope in lite brassiere



Här sitter jag och hänger i min stickade tröja, tänkte att det skulle vara kul för er att se hur jag har det eller nåt, hehe. Jag har det hur som helst mycket bra, ska äta nu sedan ikväll blir det att kika på hockeyn, städa, packa och plugga som vanligt på torsdagar! Sovmorgon imorgon och ska ta ikapp den tiden med några ur klassen på kvällen. Blir super, pussar.

Maja: I just came to say hello

Såhär ser jag ut idag. Ursäkta dålig kvalla på bilderna men det får duga för idag, tröja gina (Sofias), klänning under chicy. 

Hej förresten! Har verkligen inte hunnit med gullebloggen idag, var på stan med min käre släkting efter skolan och sen har jag hunnit med att äta middag, se lite fotboll med Hannis och sen pratat hela 88 minuter med Jossan i telefon. Aja, hoppas ni haft en superdag! Kram.

Hanna: pigelin♥

I brist på bilder så får ni några regniga bilder från Turkiet.
Sjuk idag med, och den verkar inte vilja ge sig. Nu ska jag gå ner och hämta en pigelin och sätta på en film, ha en fin dag. Kram!

Maja: inspiratiiiiion

lookbook.

Maja: You're mine, I'm ridin' high like an aeroplane

Tänkte visa två av bilderna jag och Agnes fotade när vi var i stora staden. Tycker dom är rätt så fina, gillar att man ser alla järnvägarna där bak faktiskt. 
Annars då? Beger mig snart mot min moster Sofia för att se idol osv. Blir kanoners! 
Kramis.

Hanna: loveeeeeeee

Titta så fin. Det finns ingenting som jag tycker om mer än dig♥

Maja: 2011.09.20

Såhär ser jag ut idag (bilden är klippt som den är för att mina ögon är trötta som bara den), ska snart kriga mig till skolan i regnet. Hatar regn. 
Hoppas ni får en fin dag snyggingar, kram!

Hanna: jag hjärta dig

Min älskling kom och pussa på mig ett tag innan maten. Annars har jag bara sett en hel del filmer, druckit te och legat under täcket hela dagen. Stannar nog hemma från skolan imorgon också, om det inte sker ett under inatt. Har fortfarande feber, fast rösten är betydligt bättre än imorse, haha. Nu ska jag se idol, sen göra en tidig kväll. Puss!

Agnes: Min fina klass


Två av mina fina klasskamrater fångade på bild av Linnea.

Jag fick sluta tidigt men var ändå kvar på skolan för att umgås med Erik och Felicia. Haha. Jag tycker att det är för roligt på skolan och i klassen, inte okej egentligen! MEN hur som haver ska jag nu baka lite mer muffins till föräldramötet imorgon sen blir det en tidig kväll. Pussar på er.

Maja: glad dag

Det har varit en bra dag idag, därför dom otroligt glada facelookbilderna (mest den översta då hehe). Ska ringa min vän Hännii nu sen tar jag räsercykeln till norrvalla, kramis!

Maja: soliga höstdagar

Det här är alltså Lovisas bilder från igår, ser ni så härligt det ser ut?! Om alla dagar på hösten var såhär soliga och fina och varma skulle den inte kännas lika tung alls ju.

Hanna: it´s alright when your beside me


Ont i halsen, hes som en kråka, snuvig, febrig..ja ungefär sådär känner jag mig just nu. Har varit sjuk enda sen i lördags, så idag är jag hemma från skolan. Vaknade ganska tidigt så jag har redan hunnit se en film, och nu tänkte jag börja på film nummero 2. Hoppas ni får en bättre dag än mig, haha. Puss!

Maja: morning sunshines

Haha hittade den här bilden igår (den är från Julias blogg) och kom på att den inte visats på vår blogg. Den är från vår kräftskiva och jag tyckte bara att den var så otroligt rolig, finns ju verkligen inget snyggt med den hahhah!


Snart beger jag mig mot skolan, lyckades faktiskt med det där att komma i säng i tid igår så jag var till och med pigg när jag vaknade imorse!! Tyvärr har vi inga sylektioner idag men måndagar brukar gå fort ändå så det ska nog inte vara några problems. Aja, puss på er!



Maja: you can't let someone go if he's the only thing you want

Foto: Juliaaa. 

AAAAH, har haft en superdupermysig dag med några av mina fina fotbollsbrudar. Ni är kung ju. Började med häng nere vid älven sen for vi hit och gjorde middag och såg idol. Kalasbra. (Bara Lovisa som har bilder tyvärr men jag kan nog visa dom sen!) 
Hade förresten en bra kväll igår också, sjukt värd helg det här alltså!! 
Ska försöka vara duktig och göra en tidig kväll ikväll dock, har varit lite för sena sovtider i helgen, får väl se hur det går haha. 
Hoppas ni haft en fin dag gullisar, kram!

Agnes: Sometimes it´s hard to follow your heart



Maja: I keep waiting for you but you never come


Blev en förlustmatch, typ sämsta på hela säsongen menmen, bara att rycka upp sig till nästa helg! Snart kommer mamms och papps hem med pizza i alla fall och senare kommer några fina flickor hit, vad vi ska göra är dock ännu oklart!
Kram på er.

Hanna: det är soligt ute

Tröja - Bikbok, Jeans - CheapMonday.
Ser ut som jag har hästhår på bilderna, och just nu kanske jag har det för det var alldeles för längesen saxen gick igenom mitt hår!

Maja: ta inte dom första stegen om du ändå tänkt backa senare

Har lånat Moas bilder från igår! Först fika med brudarna sen var vi massa kul folk här igår kväll, hur bra som helst ju!
Nu har jag inte så mycket alls, matchsamling kvart över två så jag hade som inte tänkt ändra på mitt "göra inget speciellt" fram tills det heller. 
Puss!

Agnes: Tack klassen för en grymt rolig kväll

Bilderna äger fina LinneaP och Emma. Jag skäms över att jag aldrig kan ta kort själv...

Hanna: jag vill att du ska hålla min hand och aldrig släppa taget


Sitter hemma hos Majsen, hon har precis lockat mitt hår(man kanske inte ser så mycket på bilden men).
Snart kommer iallafall lite idolhäng hit, blir nog super! Ha en bra kväll alla, puss på er!

Agnes: Alla vill se dig dala nu

Nu blir det fix och trix innan jag ska spendera min kväll med klassen! Blir säkert superkul och jag taggar igång med våran spotify-lista. Hinner inte lyssna igenom den dock, jag lyckades göra den 8 timmar lång! Haha, ha en bra kväll. PUSS.

Maja: some kind of love

Hej solstrålar! Såhär ser jag ut precis just nu, snart kommer Agnes förbi sen ska vi vidare mot stan och träffa Moa och kanske Ellen. Blir super. 
Kram!

Agnes: Hittade något fruktansvärt gulligt


Maja: the world was shaking so I turn to jonny boy

En sjukt bra låt får ni av mig nu på morgonen. Den spelas flitigt på min spellista just nu.

Agnes: Väldigt kär obegripligt ensam

fräsch brud-Linnea Henriksson

Maja: you´re single now well then so am I

Idag ser jag ut såhär. Shorts från H&M, pappas kofta, skor dinsko, omklippt t-shirt cubus.
Ska om en stund trampa iväg mot norvalla för träning, senare får jag se vad som görs. På något sett ska det ses hockey i alla fall, elitserien börjar ju faktiskt idag.. 
Kram!

Agnes: Kärlek är något fint som kan stå alldeles för sig själv


Linnea P

Vet ni vad? Nu ska jag och träna fotboll, hör och häpna. Jag har haft en kung dag och för övrigt så tror alla att jag antingen klippt mig eller färgat håret! Nejj tyvärr säger jag då, men det ska jag göra. Och det blir nog någon variant på det jag länge tänkt, rakt och axellängd. Vi får väl se när det blir av då.

Maja: lite mobilpics från el stockholmo


Maja: it's okej not to be okej

Körde på dubbla klänningar idag, den under är från chicy och den andra har jag sytt själv.

Maja: sysalen kommer få nytt liv

Har hängt med den här bruden i eftermiddag när vi för en gångs skull fick sluta tidigt!! Vi har varit duktiga och gjort en hemuppgift och sen har vi fixat musik till våra sylektioner. Alla började vara rätt less på Hollywood hills och What are words, rixfm kan ju det där med sönderspelning.. 
Aja, hoppas ni haft en bra dag!
Puss.

Agnes: Who says I can´t get stunned


Jag lyssnar på musik, spelar musik, lever musik och har det alldeles för bra. Jag borde kunna visa er en massa bilder om allt jag har gjort de senaste veckorna men de har jag ingen tillgång till. Jag får fortsätta med livet så länge så får jag väl se om jag kikar in när jag fått tag i dem! Pussar sötisar.

Hanna: finisar

Fina klassen efter en skogsbrännbollsmatch!
Ikväll har jag tränat innebandy(?!). Det var helt sjukt kul, behövs nog endel träning dock...hehe.
Nu sitter jag iallafall och ser Idol med mamma, pussar!

Maja: hellre ensam än lycklig med nån annan

Kom just hem från träning och ska snart vidare mot min fina vän Hanna Wiklund som jag inte har träffat på galet länge. Blir kalas. Hoppas ni haft en bra dag gullisar!
Kram.

Maja: nytt in

Din sko
H&M
Monki
H&M
Indiska

Maja goes ego (hahaha)

Hahaha alltså bilden uppe i högra hörnet, har typ inte skrattat så mycket åt en bild på hur länge som helst, vad gör jag ens?! Dom är i alla fall tagna på nån bro i Stockholm, vet inte riktigt vad den hette men den är på söder nånstans.

Hanna: en sån där måndagskväll


Sitter hemma hos Maja. Vi hittade precis en låda skumtomtar som vi sitter och smaskar på, lyckaa! Snart ska vi bänka oss framför idol, puss!

Maja: mer Stockholm


Maja: obeskrivligt

Det här är kanske det finaste och bästa jag sett, ååååh! 15 000 människor var tydligen där också (slutsålt grönan typ?) askalasbra ju. 

Maja: du är så fiiin

Visst är Jullan sjukt fin? Tycker om den här bilden, och dig såklart Julia!

Maja: @plattan


Igår såg jag ut såhär. Klänning lånad av Maria (monki), skor dinsko, väska Indiska.

Agnes: Två tips


Can´t find entrance  

Keep me in your pocket


Hanna: kvällens kläder

Skjorta under - Monki, Tröja - GinaTricot, Jeans - Carlings, Skorna vet jag inte vart dom kommer ifrån.
Har varit med Sofia hela dagen, mys. Vi tittade på innebandy med Julia en stund också, blir så himla sugen på att börja spela innebandy igen. Haha, måste nog provträna någon dag och se om det är lika kul som det ser ut!
Men nu ska jag snabba mig in i duschen, puss finisar!

Maja&Agnes: lite stockholmspics







Vi sitter nu hos Gilla och ska bli bjudna på middag, lyxlyx. Har sprungit på stan idag med och fått med oss lite fint, vi visar er sen!
Puss.

Maja: sometimes it lasts in love

Foto: Julia Sk♥glund

Agnes: I had to let go of your hand


Jag antar att ni redan förstår att Peter knäppt bilden!! KLICKA HÄR.

Maja&Agnes: 2 steg från paradise

Nu sitter vi i lägenheten efter att ha skriksjungit med i varenda låt, promenerat från djurgården genom kungsträdgården och förbi café opera (heh). Tyvärr funkar det inte att ladda in varken mina bilder eller filmer just nu men förhoppningsvis kan jag visa när vi kommer hem! Åh, den här helgen kommer jag kunna leva på rätt så länge nu när det blir mörkt och trist.
Puss!

Maja&Agnes: om tio minuter


Hanna: freeeeeeeeeeeeedag

Galet vad jag älskar fredagar. Och ikväll ska jag vara med Stina, kung!

Maja: monki höstlevererar


Maja: lyxhelg

Typ nu går planet mot Stockholm där vi spenderar hela helgen. Underbart är vad jag skulle säga. Både jag och Agnes har knåpat ihop lite förpublicerat till er men sen så har ni ju Hanna också! Pusspuss.

Hanna: run the world

Som Maja skrev så var jag med hon och Isak ett tag efter skolan, hann också förbi stan på hemvägen.
Nu tänkte jag ta med mig Joppe ut på en springtur, sen far jag till Axel!♥

Agnes: Alla snubbar



Hihii lite fler bilder, alla tagna av duktiga Linnea!

Maja: moves like jagger


Det har varit en hemsk dag i skolan. Fick en allergisk chock av nåt tror jag för näsan har runnit och jag har nyst jag vet inte hur många gånger och nu när jag är hemma så har det nästan helt gått över. Sen gick det dåligt att sy dragkedja också och jag och Linnea ville nog helst kasta iväg allt vi hade framför oss.. 
Nu är jag i alla fall med Isak och Hanna samtidigt som jag packar!
Puss.

Maja: höööööst

Jag och Julia hittade ett gigantiskt löv igår, HELT GULT. Hejhej höst, trevligt att ses igen. Har haft största höstångesten någonsin men nu börjar den gå över och jag tycker det känns lite mysigt faktiskt. Och vet ni vad, 19.25 ikväll åker jag med min fina till huvudstaden. 
Puss!

Agnes: Finaste tjejer


Har umgåtts bland annat med denna brutta hela dagen efter skolan. Vi åt hämtmat från Tatung och käkade hemma hos Fellan. Linnea är den som tagit denna underbara bild, ni kommer säkert få se fler! Det blev som en liten spa-kväll i alla fall med ansiktsmaskar, grönsaker och dipp och mycket prat. Tycker verkligen om dessa flickor. Nu ska jag lägga mig för att invänta en lång dag imorgon. Måste packa också!! Godnatt, puss.

Maja: I would like to believe you

Ni kommer få så sjukt många sånna här bilder kära läsare, det finns så himla många fina, aaaaaahhhhhh!

Maja: @jullpan


Hej solstrålar! Hänger med Julia i hennes lägenhet, har käkat middag och fotat en del. Superdupermys. Blir här ett tag till sen ska jag hälsa på min mormor en stund och sen ska jag hem och packa till imorgonkväll då jag inte kommer hinna det imorgon.
Kram!

Maja: låttips såhär på morgonen


Maja: still I am responsible if it will fall apart

Har hängt med finaste Moa ikväll, vi såg idol och bakade en kladdkaka, vardagsmyyys. Måste dock få skriva hur mycket jag hatar Alexander Bard, totalt jävla världelös, vad gör han ens där? 
Vet ni, nu ska jag gå och lägga mig och vara superpigg imorgon då vi har materialkunskap direkt på morgonen med läxförhör om fibrer (?). 
Puss!

Hanna: idolmys

Jag och Julia har laddat med godis och saft, för strax börjar ju idol!

Hanna: i don´t know the answer, but I always wondered why

Slutade klockan ett idag, direkt jag kom hem somnade jag på soffan. Jag vet verkligen inget skönare ställe att somna på än på soffan, jag brukar alltid somna direkt jag ser film där, haha. Snart kommer iallafall min älsklingspojke hit en stund och ikväll ska jag vara med Julia, blir super!

Maja: if I told you, would you go there tonight

Såhär ser man ut idag då, har haft sovmorgon till halv ett och har ändå inte gjort nåt vettigt. Eller jo, har gjort våfflor. Eh ja, nu lyssnar jag och Tim på elektropop, kung. Haha puss!

Maja: asså det här är så stört bra, dör


Hanna: nu ska jag sova gott och länge

Det här hade jag alltså på mig ikväll: Tröja - Diesel, Halsduk - Ingenaning, Jeans - Cheap Monday.
Kom på att man knappt ser halsduken på bilden men, haha.

Agnes: Home


Nu är jag hemma!! Har haft det superbra och lite har jag ändå shoppat. Myser just nu med idol och stör mig på alla som inte kan sjunga, hehe. Underhållning right? Menmen jag får uppdatera sen, pussar.

Maja: skolfotoklädsel

Tröja från Åhlens (omklippt dock), jeans veromoda, mobilficka monki. 

Sitter med Hännii och vi ska gosa ner oss framför en film alldeles strax, hoppas ni mår bra finaste!

Hanna: jag och du, hand i hand




Maja: fade into darkness

Både jag och Hanna har varit iväg på match hela dagen idag så det är därför det ekar här. Matchen blev förlust så jag måste säga att dagens höjdpunkt var att digga digilistan (haha) i minibussen med Lina och Lovisa!! Lyckades få värsta nacksmällen på matchen också (vilket inte ens nästan hör till dagens höjdpunkt), har ont på vänstra sidan om huvudet nu...
Nu ska jag dock lägga mig och slockna i sängen, är så sjukt trött och hade som tänkt vara pigg i skolan imorrn. Skolfoto har vi imorgon också, men, blir säkert bra. 
Puss!

Hanna: dance with somebody


Blus - Zara, Kofta - Mammas, Mobilficka - Hemmasydd, Jeans - Carlings, Skärp - Åhlens, Skor - Scorett.

Hade en jätterolig kväll igår med bland annat några brudar från klassen! Kung är dom allihop.
Ikväll blir det nog bio, fast jag och Axel kan inte riktigt komma överens om vilken film det ska bli, hehe.

Maja: and just hold the smile

Sisåhär ser jag ut idag. Min skjorta är från ginaa.

Maja: grattis mamma♥


Maja: fina flickor


Hejhejhej, hade en riktigt bra kväll igår. Tack flickor!

Maja: det är dags för fredagsmyyyys

Har haft en supermysig skoldag och hamnade på plussidan igen, mina sömmar på sömnadsövningarna blev riktigt bra och sen hann jag även med en mössa som också blev bra. Nöjdnöjdnöjd. Nu sitter jag och väntar på att lite brudar ska komma hit för att laga middag och annat fint. Ha en bra fredagskväll finaste läsare, puss!

Hanna: +++++

HAHAHAHAHHHAHAHA fulare får man ju leta länge efter..
Jag har sjukt fin klass. Skoldagen kunde inte bli slappare. Det är fredag. Det är helg. Taggar kvällen till tusen. Jag får sova länge imorgon. Som ett pluss på allt det plussiga är Maja här också och jag ska tvinga henne att följa mig och köpa godis. Puss!

Agnes: Nu styr vi mot Falmark


Jag, pappa, Marina och Kevin ska nu ta det lugnt en lång helg och bo i en svit Barcelona. Inte dumt va?

Maja: dagens fina syresultat


Maja: I'm saving this girl for someone special

Skola som vanligt idag, har sytt en ful tygpåse och en fin mobilficka. Ligger på +/- noll alltså. Hoppas jag hamnar på plussidan imorgon. Kvällens planer är att träna för fulla muggar och inte så mycket mer, imorgon är det fredag, två tummar upp!
Puss.

Receptet på dom amerikanska blåbärspannkakorna ca. 7st

  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 msk socker
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 msk smält smör + smör till stekning
  • 1 ägg
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt sedan mjölken, ägget och smöret. Grundreceptet är alltså utan blåbär men om man vill ha i det så häller man i smet i stekpannan sen häller man bara på blåbären så "fastnar" dom ju som i. Till kan man ha glass, sirap, nötter, banan osvosv!


agnes: i know you're not the one


Vet att ni saknat mig, hehe. Men jag har inte haft något bloggmaterial överhuvudtaget! Tänkte i alla fall hoppa in och säga hej innan jag åker. Imorgon väntas nämligen en barcelonaweekend. Är inte dåligt taggad. Och jag ska inte packa något för jag tror det blir mycket shopping! Idag ska jag då "packa", städa,  hjälpa systern min i deras nya lägenhet och träna. Blir nog super. PUSSAR.

Hanna: sooovmorgon

Godmorgon solstrålar! Har sovmorgon idag, alltså därför jag hinner blogga nu på morgonen, hehe.
Veckan har bara flygit fram och redan imorgon är det fredag, wiihoo! Men nu ska jag börja gå mot skolan, ha en fin dag. Puss!

Maja: you can never say never

Bjuder på en lite söt bild från igår och med den säger jag godmorgon, hoppas ni får en fin dag!

RSS 2.0