Maja: I can't tell where the journey will end

Umgicks med dessa två igår kväll. Vi hann fota lite och jag insåg hur otroligt lite vi fotar nu för tiden. Det känns som att det var det enda vi gjorde förr haha. 
 

Maja: home alone

Nästan hela förra veckan var jag hemma helt själv. Har haft Marcus som halverst inneboende men jobbade och tränade mest förra veckan hursomhelst. I fredags passade vi i alla fall på att ha lite mys här hemma så vi var ett mysigt gäng här hela kvällen nästan. (Har snott bilder av Mois.) I lördags jobbade vi på bröllop och igår tog jag det efterlängtade första doppet då vädret var helt fantastiskt. En vecka i Side har jag och mitt hjärta hunnit boka också och det kunde inte kännas bättre. Längtar så till att bara få ligga i en solstol en hel vecka. 
Puss!

Maja: 24 juli

Veckorna bara flyger förbi och som vanligt glömmer jag bort att kika in här mitt bland jobb och träning. Förra helgen var det i alla fall trästock. Jag var bara där ordentligt en dag och spenderade min lördag i stugan med släkten. Blev en bra helg trots regn! Denna vecka har dock fått lite sol och idag kunde jag för första gången på två veckor cykla till jobbet i bara klänning. I like. Efter jobbet gick jag, Ida, Camilla och Josefin och satt oss och käkade på olearys. Sjukt härligt att sitta ute verkligen. 
Puss!
 

Maja: tre bilder från när vi firade Moa

 
 

Maja: go back to old times

Igår träffade jag Hanna Wiklund ordentligt för första gången sen typ sommaren mellan nian och ettan. Och det var verkligen som att ta en tripp tillbaka till åttan och nian. Fanny och Moa kom också och det var hur mysigt som helst att prata om allt mellan himmel och jord! Tänkte i alla fall bjuda på lite pics från 2010 (alltså dom här ovan). 
Puss!
 
 
 
 
 
 

Maja: Moa 18 år

Idag fyller min fina fina vän år, grattis tusen gånger!!! Det smygfirade vi i fredags, blev en väldigt mysig och bra kväll. 
Den här veckan har jag jobbat väldigt mycket och känner verkligen att älskade lilla bloggen håller på att förfalla. Inte bra. Säger alltid att jag ska skärpa mig, för jag tycker ju om att blogga, men jag hinner verkligen inte. Som jag skrev i förra inlägget, hinner inte alls med allt jag vill.. Hoppas ni mår bra i alla fall!
Puss.
 

Maja: en kväll i stugan

Förra fredan åkte jag och Marre ut till stugan och myste lite med mina kusiner. Det är sååå himla fint där ute och jag önskar verkligen att jag var där mer. Men det är ju så mycket man ska hinna med jämt och jämt så jag hinner inte alls med allt jag vill. 
 

Maja: bättre sent än aldrig/stadsfestenfredag

Vi hade världens roligaste förfest hos mig på stadsfestenfredagen. Massa fina i mitt hus, sol och partymusik. Tyvärr har inte Hanna fastnat på en enda av bilderna i min kamera vilket är synd, vi hade dessutom tagit en bild där alla var med men den har någon människa råkat ta bort från min kamera. Ville typ börja gråta då jag märkte det för den var så himla fin. Hade i alla fall en riktigt bra stadsfestenhelg, kunde inte annat än bli det med dessa människor plus min älskling Håkan Hellström. 
 

RSS 2.0