Maja: kuvertshorts

Shorts zara, tröja H&M, klocka ur&penn, converse. 
Köpte dessa underbara shorts i början av juni när jag var i Stockholm men tror inte dom visats här i bloggen. Hur som helst känner jag mig väldigt fin när jag har dom på mig.
 
Annars så har jag haft en rätt bra och kort skoldag där vi börjat prata lite om vad vi ska göra för uf-företag. Tror det kommer bli väldigt spännande och kul! Har även bokat en klipptid så på måndag skaffar jag mig en gardinlugg a'la Elin Kling, känner mig otroligt modig haha. 
Puss!
 
 

Maja: hej på er

Hejhej, det har hänt himla mycket sen jag sist var in här. Har hunnit med en helg i huvudstaden med bröllop och lite shopping och sen var det ju den där efterlängtade veckan i side med Marcus. Hade egentligen tänkt rivstarta bloggen nu lagom till skolan eftersom vi verkligen inte prioriterat den i sommar och för att jag känner mig otroligt peppad. Så ja, jag hade planerat att ha massa fina  bilder från både bröllopet och utlandsresan men vad händer? Jo mitt minneskort till kameran kraschade andra kvällen i side så kommer för tillfället inte åt några bilder alls förutom dom här instabilderna då. Så jag hoppas det är fixat snart, på återseende så länge.
Puss!
 

Maja: sista jobbveckan

I fredags var vi twins (faktiskt inte med flit, var sjukt pinsamt haha) och idag har vi hängt i boviken. Mycket mysigt! Ikväll har jag spelat division 4 match och snart kommer mitt hjärta hit. 
Lite sjukt så har jag bara två jobbdagar kvar innan min lilla semester. Känns konstigt att jag sen ska till skolan och inte till H&M. 
 

Hanna&Maja: godnatt från oss

Ikväll har vi spelat minigolf, en jämn match som slutade lika. Likadana tröjor har vi också burit hela kvällen, haha. Nu ligger vi iallafall nerbäddade bredvid varandra och ska snart släcka lampan. Sovgott!


Maja: om tolv dagar

Om tolv dagar är det hit jag åker med min älskade och det känns såååå himla skönt. Om åtta dagar ska jag på bröllop i Stockholm och det känns såååå himla kul hahha! Efter att ha jobbat hela hela sommaren så längtar jag verkligen efter min lilla lediga vecka. 
 

RSS 2.0