Maja: den perfekta t-shirten

T-shirt-cos, shorts-zara. 
Båda dom här plaggen köpte jag i Stockholm och totalälskar båda två, t-shirten älskar jag liiiite mer eftersom det verkligen är den perfekta svartvitrandiga. 
 
 

Maja: bildbomb från midsommar

Här kommer en hög med bilder från min midsommar. Hade det som vanligt väldigt bra med mina kusiner men cyklade faktiskt en tripp bort till älvsbacka på midsommaraftonsnatten för att träffa mitt hjärta och mina bästa vänner. 
Nu har mina jobbveckor börjat på allvar men igår var jag faktiskt ledig och jag och Moa premiärhängde på beachen. Tänker sno hennes bilder och visa dom här imorgon, puss!
 

Maja: finaste lillebror

Förra fredan gick Tim ut nian. Jag var världens sämsta storasyster och jobbade=kunde inte vara där och se eller fika efteråt. Men jag fick i alla fall se dom här bilderna och se hur stilig han var!
 

Maja: tjugonde juni

Sen jag skrev sist har mitt hjärta kommit hem från utlandet och jag har även jobbat rätt så mycket. Andra saker jag hunnit med är att spela en del fotboll, myst med Moa, fika med Marre och träffat min finaste kusin. Imorgon är det midsommar och en av mina absoluta favorithögtider. Häng med bästa kusiner och blomkrans i håret, hur kan man inte gilla det liksom?
Puss!
 

Maja: lite balbilder i efterhand

När det var studentbal var jag Jullans fotoassistent och hon tog otroligt fina bilder. Jag själv däremot är väl inte världens skickligaste fotograf men några bilder hann jag allt knäppa på röda mattan med min lilla nikon. Fina Linnea, Lovisa, Lina och Carro!
 

Maja: instapics och lägesupdate

Har haft lite halvstressiga dagar sen jag kom hem från Stockholm. Direkt när jag kom hem i söndags var det bara att sätta sig på cykeln och trampa till H&M och jobba. Direkt efter det iväg på match för att sedan avsluta kvällen med en kubbmatch och sleepover med Moahjärtat. Igår och i måndags jobbade jag också och igår hade jag match direkt efter och i måndags hade vi vägstädning direkt efter så har haft en del för mig. Inte så konstigt att jag idag sov till halv tolv haha. Saknar även Marcus så jag håller på att dö. Vi lyckades tima allt såååå bra att jag åkte hem samma dag som han åkte till Rhodos. Bra jobbat. Ikväll kommer i alla fall Marre hit och håller mig sällskap, blir fint. 
Puss!

Maja: i huvudstaden

Har inte nämnt ett ord om det här i bloggen men i onsdags flög jag ner till Stockholm för att hänga lite med släkten och shoppa lite. Var ett mycket bra beslut då jag fått göra mycket av båda delarna. Imorgon står sol och bad på schemat vilket känns väldigt bra, längtar efter att få ligga och sola och läsa och bara va.
Puss på er!
 

RSS 2.0