Maja: spontaneous

Igår efter träningen var jag sååå himla sugen på att gå ut men eftersom halva min klass är utomlands+att det var värsta spontant+att alla andra var med sina klasser så skickade jag ett sms till Amanda och vips hade jag någon som ville vara med mig (haha). Blev en väldigt mysig kväll faktiskt! Idag tog jag och lillebror en tripp till Umeå för hemligt uppdrag och nu sitter jag här, fortfarande med fotbollskläderna på och tycker det känns extremt jobbigt att hoppa in i duschen.. 
Hoppas ni haft en bra dag, puss!

Maja: tuesday inspiration

 

Maja: värsta nice ju

T-shirt, jeans och jacka, H&M | skor, new balance från asos | 
 
Hej solstrålar! Så var det måndag igen och exakt en vecka till studentbalen (!!!!) och dagen till ära sydde jag klart min balklänning idag. Lycka på HÖG nivå, känn så himla skönt!
I övrigt sen jag sist skrev så har jag hunnit bada jacuzzi med Marre, spela match med div. 4 laget, fikat och myst med Jullan och sist men inte minst blivit födelsedagsfirad i efterskott av Marcus familj. Fick värsta fina presenterna (kläder). Kommer säkert visas här någon gång. 
Puss!

Maja: Älvshäng

Haft två mysiga dagar nere vid älven då det verkligen varit sommarvärme i veckan. I onsdags blev jag bjuden på middag av Moa och Ellen som vi käkade nere på bryggan (försenad födelsedagspresent) hur mysigt som helst! Igår träffade jag Hannis och Fanny för att käka glass, också nere på bryggan vilket var väldigt mysigt det med. De två sistnämnda kommer för övrigt hit snart för fredagsmys och imorgon är det jobb som gäller för mig.
Puss!

Hanna: 23 maj



Att komma hem från ett varmt land till ett annat är definitivt ingenting man är van vid, och då värmen ser ut att bli kortvarig så bestämde vi oss för att ta vara på den värmen vi fått nu. 27 grader i skuggan och vi har legat ute i solen hela dagen. Pizza, Uno och glass med jordens bästa tjejer!

Hanna:


Haft en helt fantastisk vecka på Rhodos. Hunnit med lite av varje, massa sol och bad, hyrt moppar, lekt på vattenland, hoppat från hopptorn, ätit god mat och en hel del festande. Bilder från resan får ni senare då jag hunnit skrolla igenom mina 3517273 bilder jag tagit under veckan haha.

Maja: vacation pics #3

 
 

Maja: vacation pics #2

 

Maja: 19 maj

Jacka och t-shirt, H&M | byxor, sytt själv | skor, zara
 
Sjukt nöjd över att vi kom hem precis då sommaren behagade komma till Skellefteå också. Då blev det ju inte så himla stor väderskillnad hehe. Annars så har jag haft en lyxdag med bara en lektion, strosade på stan en stund och sen har jag spenderat min tid i soffan och läst elle då ett nytt nummer trillade i brevlådan idag. 
Ikväll ska jag träna fotboll, blir himla kul då det var mer än en vecka sen. 
Puss!
 
 

Maja: vacation pics #1

 
 
 

Maja: semestersoft

 
Linne och shorts, bik bok | skor, zara
 
Hemkommen efter en underbart skön vecka i Side. Mina dagar har mest bestått av häng i solstolen i sällskap av en bok eller P3 dokumentär, någon promenad längs stranden och på min födelsedag provade vi även på parasailing. Hur härligt som helst! Jag känner mig nöjd och redo för de här ca. två veckorna kvar i skolan. 
Puss!
 

Hanna: 10 maj



Lite blandade bilder från de senaste veckorna, gjort lite allt möjligt tillsammans med underbara människor och går för det mesta runt med ett leende på läpparna. Idag tog jag och Henke bilen till hans stuga för att stanna över natten, är så mysigt här. Imorgon väntas mat hos farmor och bio med mamma. Har också lite skolarbeten att göra klart innan onsdag, för på onsdag åker jag iväg till Rhodos med två favvisar!!

Maja: misery

 
 
 

Maja: so glad that I've got you

Igår hade vi seriepremiär och lyckades vinna med 3-2, mycket skönt och kul att säsongen äntligen är igång! Efter matchen käkade Marre middag med oss och senare på kvällen åkte vi till ursviken och hängde med några fina personer. Marre sov även här och den här dagen har vi ägnat åt gossip girl tittande och lite stanhäng. Mycket bra lördag och söndag alltså!
Puss!
 

Maja: tre pics

Lånade dessa tre fina bilder av Jullan från vår valborgs!
 

Maja: fyra Major och ett filmtips

Aaah, är helt i extas efter att ha sett bästa filmen på väldigt länge (bra att veta kan vara att jag kom hem för en halvtimme sen och är fortfarande i extas). Divergent var namnet och rekommenderar den verkligen, alltså verkligen. 
 
 
 

Maja: valborgsoutfit

Linne och byxor, sytt själv | converse | klocka, glitter | armband, guldfynd |
 
Såhär såg jag ut i förrgår då jag grillade, dansade och snackade in våren med fina tjejer. Ska se om jag får några fler bilder av Julia (som även tagit denna bild), hon har i alla fall några riktigt fina! Annars då? Igår spenderade jag, Julia och Moa hela dagen i soffan efter att vi vaknat. Mycket skönt skulle jag vilja säga. Vid sex skulle jag dock börja åka iväg på fotbollsträning, inte lika skönt, men det var ändå kul när man väl var igång.
Hoppas ni hade en riktigt bra valborg, puss!

RSS 2.0