Agnes: Puss

Såg att det var en som undrade var jag sommarjobbade förra året och om vi kommer sommarjobba något i år.
Jag jobbade fyra veckor på Klipp1 och även ett fåtal gånger mer mot hösten på hotell Aurum. I sommar blir det nog Klipp1 igen och förmodligen, kanske, om jag orkar söka, reklamcity! Maja ska förmodligen söka feriejobb tror jag :)


Som alla i Skellefteå redan vet, vi är ju i final. Det känns huur grymt som helst!!! Själv har man haft en ovanligt mysig kväll, och kan fotfarande inte fatta att Skellefteå lyckades vinna. Nejj, det här måste jag sova på, så himla otroligt. Puss på er alla söta läsare, hoppas verkligen ni taggar finalspelen nu!!


Maja: nikonfikon

Ska till den här vännen snart, kommer bli fint. Vi ska nog se en del hockey, SAIK kan ju avgöra ikväll. Skulle vara kanonkul!
Kramis.

Maja: facelook

Så här ser jag ut idag, skjorta gina och örhängen H&M. Ska alldeles strax bege mig upp mot bollhallen för träning. Har en del träningsvärk i vaderna så det kan bli skönt att mjuka upp dom lite heh. 
Puss.

Agnes: I´m more than what you made of me

Sitter och lyssnar på musik, pluggar och käkar godis som vi gick och köpte efter träningen på statoil. Han i kassan tyckte att det var ett bra sätt att bygga upp musklerna på..haha. (tyckte säkert vi också) Det behövdes i alla fall för lite energi, är lite slut i kroppen sådär och siktar på att lägga mig i sängen klockan tio. Skulle inte sitta fel alltså. Håkan spelas och allt är finfint, hoppas ni haft en bra dag! Puss.


Maja: hellooo

Hejsan, hade egentligen ett litet videoinlägg till er men det tog lång tid att ladda upp på vimeo av någon anledning så ni får inte se det. Kanske lika bra, Isak hade nog tyckt att jag var pinsam (som vanligt hehe) ;). 
Grejen med att jag ville göra ett videoinlägg var att det är lite roligare att titta på istället för att läsa då jag inte har någon fantasi. Men tyvärr.
PUSS.

Agnes: INTE DÅLIGT



Maja: olika blåfärger

Dagens klädsel.
Sitter med Ossian och väntar på att hockeyn ska börja, och ja, Ossian ska se hockey. Ett mirakel. 
Puss.

Agnes: Säkert fräsch



Vet ni vad? Jag har tid över. Och huuuur mycket tid som helst. Jag ska ta ett långt bad, längre än någonsin, lyssna på musik och bara ta det lugnt. Inte dumt med en sån här kväll, det var längesen!


Maja: nouveaux bijoux

Jag vill inte ens skriva var detta kommer ifrån, ni kan nog gissa ändå. Mitt nagellack är i alla fall depend och är superfint när man har målat två lager och helst på sommaren.

Agnes: En kvällens eller nåt

Ska kanske bära det här imorgon också, inte så speciellt men mysigt. Imorgon är det maq och Marina fyller år så hon ska också firas. Hockeyn ska ses hemifrån vilket är trevligt med lite Peter Jihde i rutan. Ska alldeles strax bege mig hemåt för att sova. Hoppas ni haft en bra dag, puss.

Maja: mitt favoritprogram börjar typ nuuuuu!

AAAAH, jag är typ taggad hehe. Ny säsong av project runway börjar om tre minuter, Agnes kommer snart också och då gör vi te medans vi avnjuter det bästaste programmet. Bättre uppdatering sen ikväll!
KRAM.

Maja: when I look at you

Det finaste någon kan få.

Agnes: Sött

Alltså jag hittade just två skolavslutningsbilder här på datorn. De här är alltså från sexan. Tror aldrig jag sett så söta ungar. Se, njut, skratta, det här är minnen.



Maja: oaaaaaaaa oh africa

Dagens klädsel som jag inte fick på mig förrän klockan ett, man blir slö då man ligger under ett täcke i soffan på morgonen. Är förresten all H&M idag, från hårklämmor till strumpbyxor.

Maja: hockeytown

Alltså jag tänkte på idag hur sjukt mycket hockeystad detta är egentligen. Redan klockan tolv på stan kändes det som att var och varannan gick runt med SAIK-mundering. Hur kul är inte det egentligen? Mycket kul skulle jag vilja säga. 
Stämningen idag på arenan var inte dålig kan jag lova, alla fick gula t-shirtar och det var drag helahela matchen, DESSUTOM så vann AIK, kung!
KRAM.

Agnes: Itś like wishing for rain as I stand in the desert

Nämen alltså nu är jag hemma och har varit hemma hela dagen. Spelade tidig match imorse efter en träning igår på dagen. Kan säga att våran middag, pizza och tårta till efterrätt, måste har gett oss bra uppladdning inför match...hehe. Vi mötte i alla fall Moröns div2 lag. Jag stod första och matchen slutade 2-2! Vi kunde säkert ha vunnit, mycket väl men det här funkar bra också. Har sett hockeymatchen och äntligen kunde vi vinna!! Ska tagga en kväll nu i jockebacken med maaat. Puss på er brudar!!

Maja: I'm that star up in the sky


Asså lalalallaa min inspiration är inte på topp. Varje gång jag loggar in och ska skriva så måste jag typ anstränga mig för att komma på något vettigt. Sen blir det typ inte ens något vettigt ändå.

Anyway, mina småkusiner har begett sig härifrån och Tim också så jag känner mig aningens ensam.. Ska nog dammsuga sen dra till stan. Bara jag som börjat fundera på skolavslutningskläder? Ska man ha ljusa höga shorts med något fint upptill eller ska man ha en klänning, bra fråga det där.. VAD TYCKER NI? 
Efter mitt stadsbesök ska jag upp till Juliaa och se hennes egna lägenhet, sen drar vi på hockey. Blir kanon!
KRAMIS.

Maja: småkusiner

Myskväll med småkusiner och moster står på mitt schema. Har bara en paus i pusselbyggande och bolibompatittande. Annars så har jag hunnit med en minitripp på stan för införskaffa mig i en hockeybiljett. Jävlar om AIK inte vinner imorgon då jag är där. Hoppas för deras skull att dom gör det hehe.. 
Hoppas ni har en alldeles underbar fredagskväll♥!
KRAM.

Maja: aaaah

Hängde med min gode vän Isak efter skolan, drog direkt efter det till bollhallen för mat och möte och sen såg jag hockey hos mormor och är inte hemma förrän nu. Nu lyssnar jag på hockeyn, på grund av vårat halvglesa kanalutbud. AIK missköter sig i Luleå, tappade 1-3 ledning och nu är det förlängning. KOM IGEN NU!

Agnes: Ser inte så dumt ut

Godkväll folket! Jag är i fullt sjå med att packa och städa. Ska på ett miniläger imorgon med länsbrudarna, längesen man såg dom så det blir nog kul. Kvällen har ägnats åt en träff med laget, efter det har jag hängt med mamma i soffan. Vi kollade bland annat på hotellet som vi ska bo på när vi far till Grekland. Jag kan väl inte säga annat att jag är mindre än taggad alltså. Lääääängtar gör jag!


Agnes: Ain't that the way it is

Jaja, förlåt jag ber så mycket om ursäkt. Haha. Var inte inne på datorn igår, var upptagen med att åka slalom,sola och äta i Kåbdalis. När jag väl kom hem var jag tvungen att plugga lite sedan for jag till Maja och såg hockeyn med henne, Robert och Filip. Dagen idag har väl inte gått så bra, min fot gick sönder igen fastän den nästan var hel. Känns inte så kul, men det bir bara bättre. Imorgon ska jag träna! Hoppas ni haft en bra dag, jag återgår nu till plugget. Har so-prov imorgon, en svenskaredovisning och en labb på no:n. Hoppas att det inte gick hur dåligt som helst med min planering! Tagga.

Maja: orangeaktigt

Dagens klädsel har vi här, med min fladderskjorta från gina. Sitter med Hannis Wiklund och ska strax gå ner och göra middag. Ingen träning för mig idag, benhinnorna ni vet... 
Dessutom glömde min pojke bort att han skulle vara med mig ikväll, snällt. Hoppas för hans skull att han hinner hit ändå..!
KRAM.

GRATTIS BLOGGISEN

Vår söta, älskade lilla blogg fyller ett helt år idag! Undra om vi ska ha bloggkalas kanske? Skoja, det ska vi inte. Lovar. Men ett inlägg förtjänar den allt, den har ju trots allt funnits ett helt år.

Maja: rätt så härlig dag faktiskt

Har haft en härlig dag i en madrassbacke med några av de bästa från min älskade klass. Det bästa var nog ändå i slutet då jag, Filip och Robert hittade en öppen plätt i skogen med sol. Har nog fått en del färg i ansiktet idag. Annars så lyckades jag också med att åka på min madrass i ett stup med huvudet före så jag fastnade. Inte superintelligent agerande. Filip har en fin bild på mig fastsatt i snön, lovar att ni hade fått se den om jag hade haft den! Ska träna om en timme sen blir det hockeytittande, förmodligen på hemmaplan istället för på arenan. Sittplatsbiljetterna tog typ nästan slut på en halvtimme.. 
Jaja, KRAM.

Maja: lyckaaaa

VET NI VAAAAD? Nu har jag köpt min Håkan Hellströmbiljett. Jag ska stå där i min randiga tröja och beiga keps, sjunga med i varje låt och vara glad. Det ni.

Agnes: Friluftsdag


Imorgon är det Kåbdalis som står på schemat. Från sju till sex. Jag har taggat med en lååång och utmattande träning för min del. Efter det har jag varit på visning och fixat maten till imorgon. Gick även på coop och träffade en trevlig filur vid namn Isak. Haha min syster bjöd även hem mig till henne så jag kom för en stund sedan därifrån efter några chokladbollar. Försöker ladda inför imorgon alltså och nu ska jag lägga mig. Ska som sagt upp väldigt tidigt. Puss.

Maja: inside out

Risig bild på min klädsel idag men ni ser ju ändå. Har ägnat mig åt skola och träning idag och nu sitter jag och avnjuter dubbelavsnitt av topmodel. Känns riktigt skönt att det är friluftsdag och sovmorgon imorgon, behövs.
Kram.

Agnes: Måndag igen


Nu är det träning som gäller! Hörs sen. Puss.

Maja: pyssel

Jag och Agnes har pysslat ikväll (förutom att vara glada över hockeyn och se solsidan). Vi gjorde nämligen om mina älskade favvojeans, som hade ett litet för stort hål i sig för att vara användbara, till varsin mobilficka. Den på bilden är mitt resultat. Agnes kanske visar sin sen.
Kramis.

Maja: AIK visa hjärta

BILDKÄLLA
Jag sitter taggad som en liten flicka på julafton och hejjar på AIK, nu jävlar hoppas jag att dom vinner det här. Just nu leder dom med 2-1 i alla fall och leder skotten med 18-3 så det här ska väl gå vägen kan man tycka.

Maja: kepsis

Jag äger en ny huvudbonad, en keps stämplad H&M för att vara exakt.

Agnes: Ös på nu då

Ungefär hela Skellefteå sitter och ser hockey nu. Spännande är det även fastän matchen bara spelats i fyra minuter. Hoppas verkligen att vi kan ta hem det här, då är det nog inte bara jag som blir överlycklig. Skulle gissa på att det är fullsatt på sittplatserna och att det är omöjligt att sätta sig ner på ståplats. Publiken är med och verkligen alla klappar på läktaren. Jag är taggad, men sitter tyvärr hemma. Funkar väl också, men inte lika mycket stämning. Hålla tummarna kan man väl göra i alla fall!!

Maja: mer pics från igår


Maja: vad hände med mig igår egentligen..

Asså igår kväll hände nåt. Jag vet inte riktigt vad men jag blev typ superspeedad och några år yngre. Orsak okänd. Och jag ska säga en liten sak, det här var inte de värsta bilderna..

Maja&Agnes: dagens klädsel

(Såklart gick vi inte omkring såhär på stan, lovar.) Kände att det var en viktig upplysning för känsliga läsare som Isak t.ex. Eftersom ni förmodligen inte vill kopiera dessa kläder så kan en liten till upplysning bara vara att de vita solglasögonen är från glitter och de rödvitprickiga från topstreetwear. 
KRAMIS.

Agnes: nittonde mars

Heeej folket. Jag och Maja vaknade just här hos mig och ska göra oss klara för att ta oss in till stan. Känns som att det var ett tag sedan. Men vi ska i alla fall kika runt lite, inget speciellt köp är då planerat. Hade en väldigt trevlig kväll igår med härligt folk, känns skönt med helg! Såg matchen gjorde vi också, synd att vi förlorade men då kanske man kan gå på hockey imorgon? Vi får se. Ha en bra dag. Puss.

Maja: we are free and we are perfect

Sitter här med min bestisfestis. Hon har förresten inte bloggat idag FAST HON SLUTADE KLOCKAN ETT?! Illa. Jag däremot var med HannaÅ efter skolan, Lolo var med oss ett tag också. Det var väldigt längesen jag var med båda dom så det var kung. Om ett tag kommer lite fina människor hit och vi ska ha en trevlig kväll. 
Hoppas ni också får det. 
Kram!

Maja: från mars till mars

Vet ni vad, mellan de här bilderna skiljer det nästan precis ett helt år. Lite skillnad tycker jag man allt ser här, jag är ju trots allt ett helt år äldre. Den tidigare bilden är dessutom tagen en jättekonstig tid och visst kan man nästan ana att jag inte var så glad där om man jämför med den senare bilden..? Nika står i alla fall som fotograf på den övre och Agnes på den undre.



Åhnej, börjar redan ångra att det där blev så personligt men vaddå. Lite måste ni ju få veta haha;)

Maja: tidig kväll

Hej hallå. Tränade ungefär direkt efter skolan och sen drog jag till mormor och fick middag. Sicken lyx. Nu ska jag typ.. sova hade jag tänkt, lite sådär extra tidigt. Kan behövas för att orka med hela långa helgen. Dessutom har mina benhinnor börjat krångla. Why oh why tänker jag, har jag inte missat nog mycket redan? Hoppas det bara är en tillfällighet på grund av de snabba bytena av fotbollsunderlag. Kan så vara. 
Kram!

Agnes: Powernap

Tjobre, what's up? Skoja. Jag går runt på en övertrötthet som inte är hälsosam just nu. Funderar helt ärligt på att ta en lång powernap redan nu ända tills imorgon. Skulle inte sitta fel. Hoppas allting rullar på för er, jag har haft en trevlig dag i alla fall. Great. Hoj! (skojade där igen)

Okejj, varför lägger jag in en seriös bild...

Agnes: The Moniker?


Jag minns när jag såg honom i tv-rutan när jag var mindre. Det här är ju lätt det bästa han har gjort för att visa vad han kan. Han ändrade dock stil under Idol-tiden. Märks det?

Maja: plugg

Kom hem från träning för ett tag sen. Hann vara med HannaW och Agnes efter skolan också, vi hann prata litegrann. Nu ska jag hoppa in i duschen sen sätta mig med plugg resten av kvällen, känns ju verkligen superlockande fast inte. Kemiprovet idag var i alla fall lite lättare än jag trodde, så det känns rätt bra. Men vet ni vad, nu måste jag skynda mig och göra det jag faktiskt ska göra. 
Kram.

Agnes: You bring the sun out

Såna här dagar gillar jag. Fastän hela förmiddagen bestod av nationellt prov i kemi, och eftermiddagen av en biologilektion så gick det väldigt fort. Hade skidor också där på slutet, säkert kul. Fint väder var det i alla fall! Tror det var det som gjorde mig på bra humör. Kom för ett tag sen hem från våran första träning på Norrvalla. Hur skönt som helst att andas frisk luft när man springer. Sen var det sådär lagom varmt så man känner hur ens kinder och öron hettar när man kommer in i värmen. Det här gillar vi.

Maja: I don't need a perfect mirror

Vill ni veta en sjukt onödig sak? Både jag och Agnes har bytt profilbilder på facebook, jag till den här och Agnes till den i sitt inlägg. Annars så taggar jag (inte) nationellt prov i kemi imorgon. Det värsta är att det typ inte ens går att plugga för vi vet ju ändå inte hur mycket som kommer komma med på provet. Får väl bara hoppas att det går alldeles utmärkt och att man kanske kan kirra en höjning på kemibetyget. Det vore rätt kung faktiskt. Men nu ska vi inte ha för höga förhoppningar, det kommer förmodligen inte vara plättlätt. 
Kram.

Agnes: Jag är tillbaka

Min mamma fyller 40 idag. Shit. Gammgumman fick i alla fall en trerätters middag av jag och Felle. Det blev hur gott som helst och jag kommer vara mätt tills på fredag. Hon fick även ett halsband med alla barns namn inristade. Kan väl säga att hon är nöjd och jag med för en trevlig eftermiddag/kväll. Inatt ska Felle sova här och går fick jag också sällskap i min säng då kusinen Linda sovde här. Det är alltså en anledning till varför jag inte uppdaterade! Men nu är jag tillbaka, hyfsat i alla fall. Förresten så skrattar jag ihjäl mig, fick höra och såg lite av då Solna AIK slog ut HV71 ur slutspelet. De har blivit så fruktansvärt ägda och jag är superlycklig. Gillar inte HV71...Jaja, hoppas ni haft en bra dag! Puss.


Maja: I'd catch a grenade for you

Asså det är helt sjukt att du funnits för mig i ett halvår nu och jag älskarälskarälskar dig♥. 

Maja: jahaja

Hej kära läsare, eftersom Agnes inte tar sin del av bloggansvaret får jag väl ta och rycka in här då fast jag inte har något vettigt att komma med. Var med en saknad Hanna Wiklund efter skolan i alla fall, var fint! Och vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska springa ner till papps och lyssna på hockeyn och hoppas att AIK vinner matchen, för det behövs faktiskt ikväll. Skulle vilja se topmodel också men det går faktiskt inte göra båda sakerna sakmtidigt och topmodel går ju faktiskt i repris på söndag, det gör inte hockeymatchen. Jisses vad många faktiskt jag fick in där, men nu får det vara så. 
Kram.

Maja: singing that melody


Hemma från Luleå.
En seger följde med i bagaget hem också, härligthärligt! Förstå vad mycket kul man får om man spelar fotboll. Galet! 

Nu ska jag inte göra en lika kul sak. Plugg. Jag fattar inte att även fast man haft en hel vecka på sig att göra den så väntar man till absolut sista timmarna innan skolveckan. JAG BLIR GALEN. Så, nu bara för att jag skjutit på allt så sitter jag med en genteknikuppgift, en teknikinlämning och en matterepetion. Kul.
Kram.

Agnes: Hahaa, underhållning under helgen....


Dom här kan man ju skratta åt många gånger. Då blir man kanske inte lika besviken när man tittar in och upptäcker att det inte är någon som uppdaterat! (hehee)

Maja: sundis cup

I min nya sunnanådress åker jag nu till Sundis Cup i Luleå vilket Agnes också gör så det blir en sån här fotbolls-cups-helg-utan-uppdatering igen. Ni klarar er nog ändå, helgen är ju inte så lång trots allt. 
KRAM.

Agnes: Making this just to stay alive

Kom just precis hem från farmor och farfar. De hade lagat palt och ville att vi skulle komma och hälsa på. Gott var det efter den här roliga dagen i Piteå! Som sagt så hade det varit roligt att stanna lite längre men vi tog bussen hem fyra. Nu ska jag packa lite inför Luleå imorgon och sedan ta mig till Maja. Blir säkert mysigt. Tack för alla kommentarer också!! PUSS.

Maja: mycket härligt

Här har jag varit idag med Agnes, Isak, Heffa, Ossian, Lahti och Robert! Det var kung, och superhärligt. Hade lätt velat bada en timme till eller så. 

Ikväll kommer bli en lugn kväll med plugg, hemmagjord pizza, packning, godis, mamma och Agnes. Måste i säng tidigt eftersom vi ska upp och iväg till Luleå imorgon. Jag tycker ändå att det låter som en rätt mysig kväll, jag behöver sånna här lugna kvällar ibland.
Kram.

Agnes: luggad

färgat.klippt.skuret.urtunnat. OCH luggad.

Maja: my favourite song on repeat

Lite suddig dagens här men den får duga. Det är en jeansklänning från gina ni kan skymta under min svarta tröja. Bara så ni vet liksom.

Maja&Agnes: don't say it's impossible

Här har vi tre bilder från idag. Lite smått tapvarning på sista bilden men det är typ enda bilden på båda tillsammans.

Maja: solen skiner idag, det är rätt fint

Och jag och Agnes ska fixa oss lite sen ut och knäppa några foton. Förhoppningsvis har vi något acceptabelt att visa er sen också!
PUSS.

Maja: för Vasastan är som Chinatown

Såhär ser jag ut en dag som denna. Borde kanske egntligen ha på mig den nya sunnanådressen som vi fick på träningen idag? Den var riktigt fin i alla fall, även om jag inte har på mig den nu. Om ni har tur kanske ni också får njuta av den finheten (skoja, nu överdrev jag) men hehe det kanske kommer en "dressbild" innan vi åker och spelar fotboll i Luleå til helgen. Annars känns det som jag hunnit med massor idag och jag hade tänkt hinna ännu mer så kram sötnosar:*

Agnes: Snart så

Det här är sista bilden ni ser på mitt hår med denna dassiga hårfärg..(snyft?) Sitter imorgon på Klipp1 och färgar håret. Ni får väl se resultatet efter det, kanske hinner jag klippa mina risiga toppar också! Pussar.

Agnes: HOCKEY


ALLA ÄLSKAR SKELLEFTEÅ AIK


Maja: genom hela livet

Jag och pappa har införskaffat oss varsin slutspelst-shirt. Så mycket fans är vi. Nu är det bara att se om AIK kan ta SM-guld, det vore ju faktiskt riktigt trevligt.

Agnes: snyggt byggt

Sitter med Felle. Vi målar, fixar och käkar pizza. Klockan fyra befinner jag mig på 360 för maq. Taggat.

Maja: fingerfint

Den vita hittade jag på ett H&M i Göteborg, den i mitten fick jag av mormor från Thailand och den sista är mammas västerbottensring.

Agnes: Seems like yesterday

Kom just precis hem från stan. Felle och jag gick och kikade lite, fikade på Lilla Marie och nu sitter jag här. Mätt och taggad på att äta lite riktigt mat... Vaknade som sagt hos Maja och hade förövrigt en mycket trevlig kväll med flickorna. Träning klockan tjugo över fem sen blir det nog filmtittande?! KRAM.

Haha, ett fåtal av alla spårade bilder som togs...

Maja: jag är nästan där

Jag hade inget internet igår då jag skulle uppdatera så det blev som ingen uppdatering alls. Jag spelade i alla fall min första elvamannamatch med f17 igår, det gick rätt okej faktiskt. Efter det hann jag med 1-årskalas och en powernap innan mina fina flickor Agnes, Moa, Ellen och Fellan kom hit. Vi hade mysigt som vanligt och sen sov Agnes och Moa här också. 
Nu ska jag göra mig klar och sen kommer Pernilla hit, blir fint. 
Puss.

Agnes: Vet att jag är ashet på sista bilden...






Har haft en underbart trevlig helg. Sol har det varit hela dagarna, backen har varit perfekt, jag hade inte glömt bort hur man åker, det var inte särskilt kallt, hur god mat som helst, perfekt stuga, trevligt sällskap och på det har man bränt sig på näsan! Nu sitter man hemma och har precis tagit en jättelång dusch. Inte dumt att komma hem till lika bra väder heller. Ska alldeles strax på stor kalas. Min gammelmorfar fyller 90. Hoppas ni haft en lika bra helg, puss.

Maja: lägesrapport

Hade en kickass kväll igår med mina fina brännisar. Dansade så mycket benen orkade samt hann med en del innebandytittande. Jag och Felicia begav oss ut på en promenad till macken efteråt för att köpa godis och sen bäddade vi ner oss med det och varsin varm macka i min källare, måste bli fler sånna gånger!
Nu sitter jag hos min mormor, ska äta sen på hockey och efter det träffa Ossian. Fint, och vill ni veta en sak? Jag har äntligen cyklat på bar asfalt med min blågröna cykel. Vilken känsla. Bilden ovan är förresten från skolavslutningen, det är kul med bilder som hittas hos mormor. 
Kram.

Maja: nightflightKLÄDSEL

Jag har nya shorts från H&M om någon är intresserad hehe..

Sitter och taggar igång med Moa, Joffe och Fellan. Kommer ha en kung fredagskväll. 
Puss på er!

Agnes: Ha en bra helg!


Nu drar jag till Malå!

Agnes: Let me take you down


Kom hem från konserten för en timme sen. Det gick verkligen jättebra så jag är nöjd! Kul med Beatles också. Hade på mig det här ovan, och en ful slips som jag egentligen inte vill ha. Hehe, ingen av mina närmaste män hade en helfärgad... Jaja, efter att ha gjort en massa rörelser och stått upp och dansat sen halv fem så är man ganska slut. Men jag måste packa ikväll. Imorgon far jag till Malå, direkt efter skolan och jag har inte packat ner en enda grej! Det är bäst att jag sätter igång, hoppas ni haft en bra dag. Pussar.

Maja: så länge vi andas

Dom här flickorna plus Fellan och Julia fikade jag med på waynes idag efter skolan. Det var mys och nu ska jag vidare mot träning. 
PUSS.

Agnes: Förpublicerat


Är förmodligen i full gång med förberelser inför konserten klockan sju. Här en bild, lila blev det denna gång.

Maja: här bor jag

Säger godmorgon med ett välkomnande till min värld.

Agnes: Tjenare mannen


Skolhockeyn gick bra! Och vi ägde även fast vi förlorade.. Kan i alla fall säga att jag inte förväntat mig att det skulle gå så bra för laget. Det var så grymt kul att spela! Hoppas att vi ska få spela ännu mer med laget, men vi får se.. Är helt slut efter att jag varit på ett genrep inför en Beatleskonsert imorgon. Dessutom känns det som om alla skydden och mina skridskor sitter kvar på mig! Lite obehagligt. Blir en tidig kväll ikväll, taggar konsert imorgon då. Puss.

Maja: monki lyckas ju nästan alltid

Det här halsbandet lyckades dom alldeles utmärkt med i alla fall. Supernöjd Maja, bara åttio kronor fattigare.

Maja: ska vi göra som dom andra

Såhär tapiga ser jag och Agnes ut då vi är på café codeco i Göteborg, men det var ett mysigt café. Onödigt dyrt dock, en tekopp kostade tjugoåtta kronor.. 
Så, slut på inödig information. Jag ska som sagt visa er mitt rum har jag lovat men det är inte riktigt klart än så ni får tåligt (otåligt?) stå ut. 
Jag har skrivit bioglogiprov och sprungit beeptest på skolan idag och är slut i benen. 
Puss.

Agnes: All black


Jag köpte alltså fyra saker i Göteborg. Och jag är jättenöjd. Men jag har insett att alla saker är svarta! Vad hände med det färgglada jag? Borde köpa pastellfärger nu i vår. Nu behöver jag inget med svart i alla fall. Ovan visas kängor från Dinsko och en tröja med transparenta armar. Har tränat med hockeytjejerna ikväll och imorgon smäller det! Jag skiter i hur det går, men jag hoppas att vi kan stå upp ganska bra ändå. Så det blir en ganska tidig kväll, ska vara klarvaken halv sju. NU TAGGAR VI!

Maja: you for me

Hej på er. Jag håller på att ladda för att sätta mig med plugg resten av kvällen. Ska bara ta en dusch först. Bilden ovan är hur jag sett ut idag, margaretaflätor blev en nödlösning då mitt hår var långt ifrån fint imorse. Jag har på mig en ny tröja också, från ginatricot. Visar nog resten av mina göteborgsinköp en annan dag. Vet ni vad jag har tänkt göra mer? Visa er bilder på mitt rum faktiskt! För jag har gjort om en liten grej som ni kan ana där i bakgrunden. Dock är mitt rum rätt stökigt för tillfället fast det kommer nog vara städat om några timmar eller så, för städning kommer jag ägna mig åt då jag är less på läxläsning. 
KRAM. 

Svar till Emma som undrade hur jag fixar knuten på huvudet förresten: För det första ska jag skriva att det är Agnes som fixar den fantastiska knuten/bollen på mitt huvud. När vi har tid kan vi lägga ut bilder eller en beskrivning på hur den fixas! 

Agnes: cause you are my heaven



brukar inte säga coolt. häftigt låter ännu töntigare. och wow är bara konstigt. grymt.

RSS 2.0