Maja: hard work work

Jobbat 8.30-18.15 idag, hängde lite på stan i Umeå med mitt hjärta igår, träffade några mysisar på kvällen och jobbade även i måndags. Ingen rast eller ro på mitt lov inte! Ikväll måste jag dessutom parkera mig framför symaskinen då klänningar till mig och Mois måste sys till hallo. Imorgon ställer jag klockan på 05.30 då jag börjar 06.30 eftersom det är frukostmorgon imorgon! Blir ändå mys. 
Puss!
 

Hanna: höstlov


Haft ett helt underbart höstlov hittills. En helg i övik som bara flög förbi och aldrig har man tråkigt med tjejerna. Dom senaste dagarna har mest innehållit en massa mys. Filmkväll och godis, lunch på stan, lite spökbus på Boda Borg, kusinbesök och spelkväll i Bergsbyn och idag har jag och Agnes hälsat på mormor och ikväll var vi ett gäng tjejer hos Maja och bara pratade av oss. Har tyvärr dragit på mig feber och halsont, så bäddar ner mig i sängen nu och hoppas på att vakna frisk imorgon. Åh, har inte alls tid att bli sjuk..

Maja: to do list

Idag har jag en sju punkter lång att-göra-lista att bocka av. Har redan hunnit med två stycken så känner i alla fall att jag är på g. Skulle vara skönt att ha hela lovveckan utan störiga att göra. Sen känner man sig ju himla duktig när man får stryka saker på den där listan, då vet ni vart ni har mig denna söndag!
Annars så var jag på lagfest igår, riktigt trevligt verkligen, har saknat laget. Som tur är så mjukstartar vi med futsalträning imorgon. Jag som älskar futsal dessutom, är så himla taggad.
Puss!

Hanna: torsdag


Fick sovmorgon imorse och det var nog bland det skönaste jag varit med om. Pärlade pärlplattor hela sista lektionen och annars har det varit en rätt grå och regning torsdag. Ikväll gör jag inte alls mycket, får besök av Maja en stund och sen ska jag packa. För imorgon är det äntligen lov och det inviger vi brudar med att hälsa på övikstjejerna över helgen, ska bli så kul!!
 

Maja: new in/flowerprinted

Har införskaffat mig en ny jacka som jag redan känner är en favorit. Ända sen jag såg att Victoria Törnegren hade både den här jackan och byxorna har jag känt att jag vill ha den och i tisdags när jag och Amanda av en slump gick in på gina hängde den där, ensam på reastället med 50% rabatt. Då kände jag att det var meningen att jag skulle ha den haha. 

Annars har den här torsdagen varit gråare än någonsin, det här vädret gör inte att man befinner sig i toppskick. Igår hade jag i alla fall en väldigt mysig eftermiddag/kväll med Mois som jag inte hade träffat på över en vecka. Hoppas ni mår bra snyggingar, puss!
 

Hanna: onsdag


Onsdag och halva veckan har redan gått. Den här onsdagen började med att jag försov mig igen. Hade säkert fem missade samtal då jag vaknade, ställt tre alarm och jag förstår inte hur jag bokstavligt talat kan sova på mobilen utan att vakna av både burr och ljud. Men jag är van, så har slutat bli förvånad haha. Efter skolan for jag och brudarna och köpte lite utklädningskläder till halloween och ikväll har jag jobbat och skickat in min svenska som äntligen är klar. Nu har jag och Cissi bäddat ner oss i soffan med täcke och kvällsfika, blir film sen sova. Godnatt!

Maja&Hanna: back on track

Efter en traumatisk upplevelse för bloggen igårkväll är den nu helt återställd utan några skador. Ni som gick in och kollade igår såg ju att det stod "bloggen är borttagen" och förstår verkligen inte hur det har gått till. Varken jag (Maja) eller Hanna var inloggade igår så kan inte ha råkat ta bort den direkt. Sjukt konstigt men nu är den i alla fall tillbaka på banan med hela arkivet kvar vilket var det som kändes mest hemskt ifall det skulle ha försvunnit. 

21 oktober


Försov mig imorse och fick stressa som en tok för att hinna till vår enda lektion vi har på måndagar. Sen satt jag kvar på skolan i flera timmar och gjorde klart lite skola. Efter det traskade jag och Felsi hem och åt innan vi tog oss till gymmet. Belöningen blev mysigt kvällsfika med familj och vänner. Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova tidigare än vanligt, passar bra då mina ögon slocknar när som helst. Sovgott vänner!

Hanna: tjugonde oktober


Efter en massa jobb hela gårdagen så lagade vi trerätters här hemma hos mig. Sex tjejer slog sina kloka huvuden ihop och tillslut fick vi faktiskt till det, maten blev supergod och jag har sååå fina vänner. Haft en lugn helg med massa mys både fredag och lördag och det var precis vad jag behövde. 

Maja: artonde oktober

Pics by bästa Julia. 

Som sagt, avklarat ett spinningpass såhär på fedagsafton. Kunde dock inte köra så hårt då jag inte är helt frisk än. Alldeles strax kommer Marre hit och då blir det idolmys och sen en tidig kväll då jag börjar jobba redan halv nio! Hoppas ni har en mysig fredagkväll. 
Puss!

 

Maja: put some blue jeans on

Jeans, jacka och halsduk H&M//skor eurosko

Idag kom första snön, känns som att det är lite tidigt men den lär ju inte ligga kvar haha. Jag har i alla fall haft en skön dag då jag slutade redan vid elva. Lyx! Imorgon är det fredag, spinning och idolmys med finaste Marre.
Puss!
 

Maja: bland löven

Idag har jag haft en väldigt mysig eftermiddag med Jullis. Vi har fotat och bakat kladdis. En mycket bra onsdag med andra ord, har dessutom varit ledig från skolan idag så kunde sova hur länge jag ville och sen göra ingenting. Det var förresten vad jag ägnade min gårdag åt, vaknade upp sjuk och hängig och såg pretty little liars hela dagen. Ikväll tar jag hojen till Hannis och sen sover jag hos Marcus.
Puss!
 

Hanna: some clothes



Hittar inte mitt vanliga objektiv så halvnära bilder är det enda jag kan bjuda på. Har iallafall på mig en blus från H&M idag, kofta från Vero och halsduken är från Åhléns om jag inte minns fel. 

Maja: details

En typisk höstdag då jag aldrig blir pigg hur mycket jag än sover, sjukt störigt. Ska i alla fall iväg på skivstång intervall med Marre snart så får hoppas det ger lite energi, känns dock lite tungt nu hehe...
Puss!
 

Hanna: ❤



Hanna: måndag


Vaknade hos Felsi imorse och efter att jag skjutsat henne till skolan for jag hem och la mig i sängen och sov en stund till. Älskar att jag har sovmorgon på måndag och sen bara en lektion, blir som en extra söndag. Nu ska jag iallafall kliva upp och göra mig klar sen äta på skolan. Ikväll har vi bakning och efter det pluggar jag ihjäl mig. Ha en fin dag!

Hanna: s som i söndag


Idag är det söndag. En lite halvstressig sådan då jag haft en hel lista med tråkiga men nödvändiga saker att bocka av. Hunnit med nästan allt och fick faktiskt in en härlig springtur mitt på dagen också och nu, äntligen får jag ha film och kladdkaksmys med bästa Felicia.

Maja: trettonde oktober

Hej solstrålar! Har varit lite frånvarande här, vet typ inte ens vad jag hållit på med haha. I fredags var vi i alla fall i Umeå med klassen och HV2, oerhört kul som vanligt och jag blir lika inspirerad varje gång vi får lyssna på Lotta Ahlvar från moderådet. Igår var det tjejmys @my place, mycket trevligt var det! Sov hos mitt hjärta och ikväll blir det mys, fika och catch up med bästa Mois. 
Puss!
 

Hanna: 11 oktober


Idag kommer min saknade kusin upp hit till Skellefteå, längtat så mycket efter henne. Underbar start på helgen och ikväll äter vi middag och sen blir det party med lite vänner.

Hanna: onsdag


Varit hemma och sjuk idag. Känner mig helt orkeslös och behövde nog en dag i sängen. Innan middagen tog jag iallafall en långsam promenad till pappa och här är jag kvar än. Ätit och hämtat ut ett paket med min jacka i, nu tänkte jag sätta mig med lite svenska och sen sover jag här. Imorgon kämpar jag mig till skolan iallafall och efter det är det jobb som gäller sen får jag sovsällskap av fina Cissi.

Maja: lite kvällsinspo

Alla från min we♥it, ni hittar den HÄR.
 

Hanna: måndag


Haha jag och Maja skulle ta lite outfitbilder, men dom flesta blev mest såhär fast värre.

Är så fint och höstigt ute, gula träd överallt och det skriker höst vart man än går. Cyklade iallafall till Maja efter skolan och såg lite rosa och bara tog det lugnt tills Fanni hämtade upp mig och vi for och handlade middag med Julia. Och där har jag hängt ikväll. Fin måndag och imorgon far vi till Luleå med skolan. Natti!

ifrån första början var jag säker, jag kan göra vad som helst för dig i världen

♥♥
 
 

Maja: fall season

Jacka och halsduk H&M//jeans bikbok//converse
 
Hunnit med att både vara med stjärnis och varit på yoga med Moii, himla bra start på veckan tycker jag! Att vi dessutom har sovmorgon till tolv imorgon känns ju inte helt fel. 
Puss!
 

Maja: måndagslåtar

Veronica Maggios nya skiva är så.himla.bra. Dessa två är mina absoluta favoriter, tips!

Hanna: söndag

Igår var jag instängd på Maxi hela dagen för lite jobb bakom kassan och på kvällen gick jag och Felicia på bio med våra pappor, en pappakväll helt enkelt. Idag har jag inte gjort mer än en ett litet möte på dagen och efter det middag på Dallas med min fina Fanny. Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och efter det gosar jag ner mig i soffan med mamma. Ska försöka göra en tidig kväll också, då det var alldeles för länge sen.

Maja: my new darling

Beställde denna skönhet från H&M förra veckan och igår fick jag åka och hämta ut paket (ett av det roligaste som finns ju haha) och den är UNDERBAR.Hur gosig som helst och väldigt fin. Love it. 
 

Maja: förra fredagen

Jag har sagt det tusen gånger men säger det igen. Jäklar vad veckorna går fort! Känns verkligen som att det var fredag nyss haha. Ikväll blir det i alla fall inte en fredagkväll som på bilden ovan utan en mysfredag. Tummar upp!
 
 

Hanna: höstig fredag


Idag är det fredag och helg. Sitter nu på min sista lektion efter ett långt hål på två timmar som gick fortare än vanligt då vi lekt massa charader, haha. Ikväll väntas jobb och sen blir det mys med lite tjejer. Kram!

Hanna: andra oktober



Efter skolan virrade vi runt på stan en stund innan vi blev bjudna på tacos till lunch och efter det for vi och fixade naglarna. Idag fyller världens underbaraste mamma år, så har varit hem ikväll och ätit lite och nu sitter jag hemma hos mormor med massa tårta i magen. Om en stund åker jag tillbaka till Bergsbyn och sover med finisarna.

Maja: vita favoriter

Skor nike (sneakersnstuff), klänning asos, klocka ur&penn. 

Jag undrar vad jag gjorde innan dessa skor, dom är verkligen helt underbara! Annars då? Har avverkat mitt första pass på friskis sen i vintras och det känns himla skönt. Klarar inte av att inte träna då jag är så van att göra det. 
Puss!
 

Hanna: mysipys


RSS 2.0