Hanna: JOPPE♥

Joppe min hund åt upp mitt pepparkakshus idag, puss på honom...

Maja: am I supposed to be happy

Snyggt att det här är den enda bilden jag har att visa som ni typ inte sett. Fick den av Nika förra veckan och den är från nian någon gång. Var så sjuuuukt nöjd över att jag lyckats bygga ett fyravåningskorthus. 
Annars då? Funderar på om vi inte lika gärna ska lägga ner den här bloggen och jag skaffa en egen då det här typ ändå blivit min egna?

Maja: no one can see your tears in the shower

Helt sjukt, är redan HELT KLAR för att fara till skolan. Det brukar jag inte alls vara. Tog mig i alla fall upp ur sängen utan problem, trodde helt seriöst inte att jag skulle det efter vårat mördarfyspass igår. Men, kors i taket så har jag väldigt lite träningsvärk också (!!). 
Ha en bra dag snyggingar!

Maja: tjugonionde november


Hanna: på vägen, på vägen de vandrar hand i hand

Har varit sjuk och hemma från skolan både idag och igår. Och idag skulle min klass baka pepparkakshus och jag ville också skaffa lite julkänsla, så jag försökte mig på att göra ett eget. Dock så var det betydligt svårare än jag trodde, haha och jag hann inte riktigt klart med glasyren.

Maja: julmysigt @my room

Såhär mysigt är det i mitt rum nu när jag stoppat dit lite juliga saker. Älskar julen! Tyvärr så har vår snö som kom i söndags nästan tinat bort helt. Hoppashoppas vi får någon ny innan jul, det blir ju inte lika mysigt annars!

Agnes: Hoppas ni köpte något av oss




Det var kallt, det var mysigt, det var roligt, det var fint och det var underbar julstämning i söndags på skyltsöndagen. Min klass och jag sålde massa fint och så sjöng vi på torget. Jag hoppas ni såg oss eller åtminstone kikade förbi våra stånd. Bilderna har LINNEAP tagit och EMMA.

Maja: måndagseffektiv

Idag har jag hunnit med allt jag skulle göra hur lätt som helst. Kom hem och lagade middag och tränade sen, har efter det hunnit med att både klippa ut tyg till min (troligtvis) nyårsklänning, städat mitt rum och nu har jag tid över till att läsa igenom lite matte till provet imorgon! Hurra för mig. 
Kom förresten på när jag cyklade hem hur mysigt det är att cykla själv genom stan på kvällen. 
Puss!

Maja: how do I get better once I've had the best

Här får ni lite fler bilder på hur jag ser ut idag som jag hann ta PRECIS innan jag skulle cykla iväg (ni får också "Maja-är-nyvaken-ansiktsuttrycket" men jaja).

Ikväll ska jag träna. Och plugga. Huvva så tråkigt, men det är ändå rätt lugnt, har ju inte behövt plugga så mycket alls i höst direkt..
Puss!

Maja: maracacacaca

Ser ut såhär idag, klänning under H&M!
Sjukt skönt med en längre sovmorgon såhär på måndagen, börjar kvart i elva för att vi inte har någon svenska. Så kunde det gärna få vara varje måndag!

Maja: skolan i fredags

Linnea hade som sagt med sig kameran på skolan i fredags. Så jag har snattat den här bilden av henne, måste ju visa att vi hade finbesök av Agnes i vår älskade sömnadssal. Kuligtkuligt!

Hanna: en från idag

Kanske inget bra ljud eller så, men tänkte bara att ni skulle få en lite titt iallafall! Förövrigt så myser jag och älsklingen med glögg och pepparkakor just nu och det har snöat idag, lycka! Kram♥

Maja: sjukt fint på stan idag

Skellefteå har verkligen lyckats med julstämningen i år, det är ljusslingor i alla träden och bara hur mysigt som helst. Fick mycket mer julstämning idag!

Maja: can't we make this dream to last forever

Hej ni fina, om en kvart ska jag träffa Moa, Joffe, Petra och Ellen på stan för att traska runt på skyltsöndan. Blir mysigt! Ser förresten ut som på bilden ovan idag (om ni undrade liksom).
Puss!

Maja: its like once you’ve been hurt you’re so scared to get attached again

Hittade den här bilden från skolavslutningen på Nikas tumblr. Tyckte den var rätt fin, saknar min förra klass lite. Saknar dock inte att jag såg typ två år yngre ut med rälsen..turturtur att den är borta nu!

Hanna: i´ve liked you since day one

Har varit hos Cissi hela dagen och sjungit så jag nästan tappat rösten. Nu har jag precis ätit och duschat och snart kommer Fanni hit, och kanske Julia. Blir super, ha en fin kväll!

Maja: today's


Maja: you shoot me down but I won't fall

Hej snyggingar! Hade en jättemysig kväll igår med några av dom finaste och sen sov Linnea här också. Hade egentligen tänkt blogga mer igår för Linnea hade kameran på skolan så jag hade tänkt sno några men hon bloggade inte dom så min plan gick i kras. Nu har jag just kommit ur duschen, ska styra upp mitt yttre och senare idag ska jag med Isak på hockey. Blir kanon!
Puss.

Maja: sytt

Senaste sydda, långkjol. Sydde en sammetsklänning också förra veckan som jag inte hunnit visa men den kommer den också!

Hanna: HEEEEELG!!!

Och det är redan älskade fredag igen, sjukt skönt. Hoppas ni får en fin helg, och ifall ni inte har något för er på söndag så får ni gärna komma och lyssna då jag och Cissi sjunger med Hampus, Danne och Robin. Klockan halv fyra i byske (centrum?), haha. Pussar.

Hanna: I love the way you make me feel

Har haft FannyP på besök ikväll, vi har bakat kladdkaka och tagit igen en massa tid, mys! Nu far jag till Axel och sover, hoppas ni haft en fin kväll. Kram!

Maja: julstämning (tänt) var det här

Mamma började göra jul här hemma igår, stämningen kryper sakta närmare faktiskt! Hade sjukt mycket julstämning i början av november typ och nu i söndags då det kom snö men den har avtagit lite, snön försvann ju direkt.. 
Hur som helst, vi var på en kalasbra utställning på nordanå idag som handlade om skönhetsideal och sånt där. Riktigtriktigt bra! Ikväll så ska jag vara med bästaste Agnes, vad vi gör vet jag inte riktigt men det blir fint. 
Puss!

Maja: @nordanå på en asbra utställning med fina klassen


Maja: kvällsfika

Hade mysigaste kvällsfikat på waynes med dessa brudar ikväll. Ni är asbra så ni vet! Nu ska jag dock ta och sova, så kanske jag inte är lika trött i skolan imorgon som jag varit idag. 
Puss!

Hanna: don't make me change my mind

Dagens: Kofta - Fannys, Linne - GinaTricot, Halsband(som man för övrigt inte ser på bilden) - Mammas, Jeans - CheapMonday.

Nu äntligen har jag fått en ny kamera, så nu kan det nog bli bättre uppdatering!! Haha, puss.



Maja: du och jag, det är så det ska va

Foto: Julia, bilder som inte visats från oktober.  

Godmorgon mina fina! Var ju så sjukt snål med uppdateringen igår så jag tänkte att jag gör en liten ansträning och fixar ett inlägg nu på morgonen. Skola idag med lätta lektioner känns helt okej fast jag är den tröttaste människan i världen, inge skämt. 
Puss!

Maja: nothing to loose

Lyxade med bastu och inpackning efter simningen idag med tre fina flickor från TE1D. Kom hem, åt middag och har nu hjälpt till att måla. Det går undan ska ni veta, jag, pappa och Tim bildar ett superteam. Beger mig nu till Åberg!
Kram.

Maja: inlovewithfashion

Skulle absolut inte tacka nej till en av dom här klänningarna på nyårs, HÄRifrån. Får kanske införskaffa i något liknande tyg och försöka sig på att sy något liknande!

Maja: fint

När jag var med Nika i lördags laddade vi in det här klippet från hennes mobil till min dator. Det här var typ näst sista veckan i nian då vi var i stortjärn, tänkte att jag kunde visa lite.

Maja: never apologize for what you feel

Är så sjuukt trött i mina ben. Hade fysträning igår, cyklade med Ilona på pakethållaren till edda, simmade, cyklade tillbaka, cyklade till tältet för fotbollsträning och cyklade hem sen. Känner att träningsverken är på g. Annars så sitter jag och lyssnar på partymusik i min ensamhet, ska ändra på det snart dock, blir att hänga med Michelle ikväll om hon svarar på sms nån gång (!), annars hjälper jag till att måla i källaren. Nytt större filmrum på g, behövs då vi trängs 13 pers på typ 10kvm nu. 
Puss!

Hanna: cause I was born to tell you I love you

For till tandläkaren idag i hopp om att få boka en tid att ta bort den, nej då ville min tandläkare överraska mig med att sätta in två gummiband som jag ska ha i ungefär 3månader, yeess!! Nej fy. Har iallafall fikat bullar och sett film med finaste Fanny efter skolan, love!!

Maja: titta vad jag hittade när jag kikade i mappen "skoljobb"

Tio saker jag kommer sakna med 9h♥

♥ När hela klassen skrattar tillsammans.

♥ Gången vi satte på ”bögarnas fel” och Olov kom in just när den hade slutat.

♥ När Juliette kastade Simons mapp och han sa ”JULLEE”.

♥ Att killarna kallar alla för deras efternamn istället för förnamn.

♥ När vi kör SO-leken och alla skriker att ”VI SKA HA TVÅ POÄNG OLOV?!” (fast jag hatar den där asjobbiga leken).

♥ När vi har datorer och alla sitter på facebook samtidigt som lärarna verkar tro att vi verkligen gör det vi ska.

♥ Alla omröstningar för att vi ens nästan ska kunna komma överens om något.

♥ Att vi fick tjata i ett halvår för att få höra Love the way you lie, fast alla hört den tusen gånger.

♥ Viktor och Simons kommentarer rakt ut som egentligen inte alltid är så passande.

♥ Och sist men inte minst gamla goda sal 41, det är ju faktiskt där allt som jag kommer sakna hänt, nästan i alla fall.


Hanna: mjölkrig♥

Dagen har bestått av feber och bullbak med finaste pojken!

Maja: the ups and the downs and you still didn't leave

Lite bilder från min dag igår. 
Hängde med Pernilla hela kvällen, supermys! Idag är det lite söndagsångest då helgen känts ovanligt kort, kanske för att jag var på skolan igår (eller ja, troligtvis därför). Ska renskriva bokanalys, äta med finaste Moi sen träna. Blir nog en rätt bra söndag ändå!
Kram!

Maja: mer pics (linneas)

Blir typ rädd för mig själv, ser ju helt galen ut.

Maja: modevisningen

Såhär såg det ut idag då vi hade modevisning. Ni kommer få se bättre bilder sen som jag tänker sno av Linnea! Annars så hänger jag med en saknad Nika nu, fint. Hoppas ni mår bra snyggingar!
Puss.

Maja: artonde november

Oj, hade egentligen tänkt skriva det här inlägget innan middan men hann inte då och glömde helt bort det till nu. Tänkte skriva att jag gjorde asgod smoothie innan träningen idag. Vaniljyoghurt+mjölk+hallon! 
Har i alla fall umgåtts med min mamma och mina mostrar ikväll, hur mysigt som helst verkligen. Blir dock ingen sen kväll alls då jag ska upp halv åtta imorrn för att fara på öppet hus på skolan med modevisning och information. Kom dit om du går i nian, vi har visning elva och tolv!
Puss.

Maja: something you've said can't be unsaid


Säger godmorgon med en liten bild från Stockholm i september och en fin låt, ha en bra dag snyggingar!

Hanna: just the way you are

Far och sover hos älsklingen nu. Godnatt fina ni!!

Agnes: But it is you I can´t remember

Så har det gått ännu en till vecka, fredag imorgon och jag kör på. Den här kvällen är fri från skolarbete. Eller ja, min engelskabok ska jag fortsätta läsa och sen har jag ju musiken också. Allting tuffar på här med andra ord, hoppas allt är bra med er. Nu ska jag se lite Grey´s Anatomy. Puss.

Maja: It's the one you can't erase

Såhär ser jag ut idag, åker vidare till burträsk för att träna nästan direkt efter skolan och kommer inte hem förrän vid elva ikväll så det här är nog enda uppdateringen ni får av mig idag, hoppas Hanna och Agnes är snälla med er!
Puss.

Maja&Hanna: helå

Följ oss på bloglovin på tal om inget, klicka HÄR.

Maja: i brist på annat/ ta mig tillbaka

Lite Rhodos maj 2011.

Hanna: my heart really likes you



Ligger i soffan med Axel just nu. Har tidigare ikväll varit och tränat och sen bara myst med honom. Förlåt att jag är jättedålig på att uppdatera men (förlåt Maja, måste faktiskt få skylla på kameran, haha!) den snodde iallafall pappa med sig till Norge, men han kom hem igår så jag ska hämta den då jag hinner! Annars så är livet ganska jättehärligt just nu. Vore mysigt ifall lite snö ville komma...

Maja: spakväll

Hänger med bruden till vänster plus Silfvis som just kom! Vi ska plugga lite engelska (vi har prov imorrn!!) sen ska vi basta och sånt trevligt sen har vi tänkt hinna baka lite också, om vi hinner alltså. 
Puss!

Maja: fade into darkness

Nämen inte har någon tagit sitt ansvar och skrivit nåt litet fint här då jag inte kan. Hanna det är förbjudet att skylla på att du inte har din kamera
I vilket fall som helst så drog jag den snabbaste cykelruschen till morötältet för träning efter skolan, när jag kom hem var det snabba ryck men middag och sen hamnade vi på både solbacken och hos mormor. Ingen vila här inte! Förlåt att jag inte har något intressant att berätta för er men det här var nåt i alla fall. 
Pusspuss!

Agnes: som om du målade upp oss

Bara så ni vet så är det fullt tillåtet för mig att vara vaken nu eftersom jag börjar halv två imorgon. Nej det händer inte varje måndag så då tar vi tillfället i akt och ser film halva natten. Jag ska sova till minst tolv har jag bestämt. Skönt att börja veckan på det sättet! Puss och godnatt ni fina.

Maja: tell me all the things you want to do

Har gosat ner mig i min säng med två täcken, det är jätteblåsigt ute så det känns extra skönt att vara precis här. Träningen var dessutom asjobbig så det gör det hela ännu bättre, plus att jag läser mina favoritbloggar. Hade varit ännu mer plus om man var lika brun som på bilden och att det var mitt i juli som det var då. Fast, det är fyrtio dagar till julafton så det är ändå inte så hemskt!
Puss på er.

Hanna: världens bästa pappa!


Maja: papps♥


Maja: some people wait a lifetime

Moas bild.

Hade supermysigt med flickorna igår, tack för det♥
Idag har jag hunnit med att göra amerikanska blåbärspannkakor till pappa (och resten av familjen), nu ska jag styra upp mig själv lite och sen ska jag, mamma och Tim vidare till morfar för farsdagsfika. Inte dåligt! Tur att jag ska träna sen ikväll så känns det inte lika oduktigt heheh..
Puss!

Agnes: Nu sätter vi igång igen


Tyckte att bilden ovan blev grym och när man ändå inte har något annat att visa så...Hur som haver blir det att träffa brudarna ikväll, det var ett tag sen så det kan inte bli annat än super! Nu snart blir det mat så man ska väl styra upp sig själv lite då..Puss,



Maja: to miss something that never was

Jacka och halsduk H&M, väska Indiska, klackar monki, jeans cubus.

Maja: tjo bloggen

LOOKBOOK
Sitter här och klickar runt på romwe, lookbook, favoritbloggar, osvosv, allt för att få lite inspiration. Är så sjukt less på alla mina egna kläder! Dock så har jag egentligen inte tid med det för om 25min ska jag träffa Linnea för att sedan cykla vidare mot stan och jag har (oväntat) inte klätt på mig än..kanske borde sätta igång med det fast jag är less på allt. 
Skriver mer sen mina söta, puss!

Maja: exakt ett år sen, kolla snömängden?!


Maja: hello saferide

Linneas bild från skolan.
Förutom att det är 11/11-11 idag så är det inget mer spännande. Eller, har äntligen fått börja sy våra kjolar på skolan efter en massa genomgångar och mönsterkonstruktion, men det är ju inte så intressant för er. Drar i alla fall iväg och tränar om knappt en timme sen blir det middag ute med papps och Tim sen mys med några av mina fina. Blir kalasbra!
Puss.

Hanna: 2011-11-11


Heeejsan! Sitter just nu på skolan i datasalen med mina fina klasskamrater. Vi har engelska, men eftersom jag är klar så gör jag massa annat istället. Efter skolan följer jag med Cissi till byske, där blir det resturangmat och efter det öva en massa sånger, blir fint! Pussen.


Maja: let's go running

Hej mina fina! Har känt mig så himla duktig idag, gjorde färdigt allt och lite till på skolan, när jag kom hem for jag ut och sprang, sen lagade jag middag, sen hjälpte jag pappa med grejer i källaren och nu har jag städat mitt rum. Hur skönt? Fredag imorgon och då kör även träningen igång igen, känns super.
Puss!

Maja: I'm gonna need you more than you need me

Idag.

Maja: flickorrr

Ni är allt fina ni.

Hanna: ackepacke


Är med älsklingen just nu, vi ska snart cykla och köpa glass och sen blir de filmtime, haha puss!

Maja: hos jullan


Helå, hänger med Moi och Jullan. Det är supermys. Hittade förresten den här bilden redigerad och klar på Julias dator! Aja, idag har jag varit på JohnBauer och pratat lite om vår linje och sådär så nu är det "arbetet" klart och vi kommer få betalt, scoreeee. Imorgon väntar nästan bara sylektioner vilket känns hur bra som helst, hoppas ni mår bra!
Puss.

Agnes: Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig

alla bilder kommer från EMMA.
Tänkte visa er lite bilder från fredagskvällen. Vi hade maskerad med klassen och jag ville bara säga tack ännu en gång! Hade det grymt kul som vanligt, haha. Har nyss använt våffeljärnet till att laga middag och ska återgå till musiken. Julstämningen ligger på topp, snön får faktiskt  gärna komma nu...

Maja: I'm so happy that I've got you

Har varit med finaste Moi ikväll, du får mig alltidalltid att skratta vännen även när jag är som ledsnast. Love you.

Hanna: ♥

Finns ingenting som är finare än dig, ingenting som jag älskar mer än dig.

Hanna: TISDAG

Har så sjukt svårt att få mig upp på morgonen. Det har blivit så mörkt och kallt på morgonen, och sängen är alldeles för varm och mysig. Ställer alltid väckarklockan på halv sju men kliver inte upp före halv åtta endå, haha.
Var iallafall på stan efter skolan med den fina tjejen på bilden + Mica♥

Maja: 2011.11.08

Istället för att äta äckelfisk så är jag hemma och äter pannkaka med glass och sylt, LYX!! Varför jag kan göra det är för att vi har den här inspirationssaken idag på a-torp och vi har nu världens längsta paus innan nästa som är tio över två. Funderar på att ta en powernap, var ungefär Sveriges tröttaste imorse..
Hoppas ni har en bra dag so far, puss!

Maja: sammetsklänning på g

Hej fina! Skola idag igen, tungt imorse men väl på skolan gick det lätt som en plätt tack vare mina darlingar. På tal om skolan så tänkte jag att jag kunde visa mitt enskilda kort också, så det är bilden här ovan. Hade nu tänkt börja klippa tyg till min sammetsklänning, den ska se ut som nåt åt det HÄR hållet. Vid halv sju är det fotbollsmöte, då kanske nästa säsongs fotbollskarriär (eller vadå karriär?) blir lite klarare, vet inget nu. 
Puss!

Maja: when she learn to love again

Stört bra ju.

Hanna: fjäderlätt och vit

Ska ut och gå ett tag nu, efter det ta igen lite plugg som har fått ligga hela lovet. Usch, imorgon börjar skolan om igen...

Maja: how you really meant to hurt someone

Hej söta. Har haft finaste Moa på besök en stund på förmiddan och nu har jag vridit på bästa Håkan på högsta volym och ska snart ta tag i lite plugg. Ikväll blir det middag med Ellen och Moa, blir bra!
Kram.

Hanna: kvällens kläder och planer

Tröja - GinaTricot, Jeans - Carling, Örhängen - Spanien.

Ikväll ska jag vara med några goingar, film och chips ska också finnas! Superduper.

Maja: men baby om det ändå var så enkelt

Foto: Moa

Maja: elsas värld

Ni har väl inte missat att en av dom bästa böckerna, Elsas värld, går som serie på tv3play? Jag såg första avsnittet idag och det verkar vara asbra! Hade tänkt bädda in det här men det ville inte samarbeta men gå in på tv3play och kika tycker jag. 

Maja: en ny sak

Den här tröjan var det jag köpte igår, carlings.

Hanna: far away, far away

Har varit och fikat med världens bästa mamma idag, goos! Nu håller jag på att göra mig klar till ikväll samtidigt som jag dansar omkring till massa partylåtar. Ska möta upp några finisar snart som jag ska spendera kvällen med, blir super! Pussar.

Maja: mysfredag

Hej fina! Har varit på stan idag med mina mostrar och sen har jag träffat mina småkusiner också. Fick med mig en fin blå tröja hem från stan, kan visa sen. Annars så väntas grillat här hemma och sen idolmys ikväll, inte dåligt alls!
Kram.

Maja: mina bästa stjärnor

Dom här flickorna är jag med nu (eller Agnes är tillfälligt hemma) och ska fortsätta med det hela kvällen. Blir hur bra som helst då vi inte varit vi tre på hur länge som helst. Ni är finast.
Puss!

Maja: there's someone I've been missing

Hörde den här låten i ett gossip girl avsnitt, tyckte den var så sjukt fin så jag kände att jag var tvungen att dela med mig av den här!

Agnes: Måste visa Felicia som fastnat

Den här bilden fick jag med mig från LinneaP och tyckte den var lite småfin på Felicia Selin. Annars så har jag det trevligt med mina fina vänner och njuter av att kunna sova ordentligt. Hoppas att ni har det bra på lovet också, jag hör nog av mig så smånigom igen. Nu ska jag i alla fall rita av en person, puss.

Maja: fight for you is all I ever known

Hejhallå, ni får ursäkta dessa webkamerabilder. Min riktiga kamera har slut batteri i sin blixt så den går inte använda, jag har nämligen inte orkat byta batteri (för det är ju så sjukt jobbigt alltså...)
Snart kommer en gullig en och är med mig i alla fall, blir fint. Annars då? Imorgon ska jag till skolan och hämta ett mönster så jag kan börja med min sammetsklänning, jag hade även tänkt springa lite samt träffa en av mina stjärnor. Kalasbra om ni frågar mig.
Puss!

Hanna: fannibananiiiiiiiiii


Är med Fanni just nu, vi ska snart fara och titta på min innebandyträning och ikväll ska vi mysa ner oss framför en film med massor av godis, myyyyyys.

Maja: igår

Måste bara visa bilder från igår, vi var så sjukt tapiga och skrattade åt allt. Men sånt gillar vi, puss flickor♥

Maja: silfvis


Snart beger jag mig mot dearest Linnea (även kallad silfvis, Linnea heter nämligen Silfvenius i efternamn). Det blir bra i alla fall, känns ju så konstigt att inte träffa flickan varje dag! 
Uppdaterar mer senare fina ni, puss!

Hanna: hooos favoritkusinen


Hallå där! Jag, Julia och Axel bestämde oss för att göra ett litet besök här i Umeå idag, har shoppat heeela långa dagen och nu har vi precis landat hemma hos Agnes. Vi ska strax bli bjudna på mat och efter det får vi se vad som händer, lutar mot bio eller bowling med lite folk. Hoppas ni får en fin kväll, pussar.

Maja: powerwalk

Jag och mina fina vän Lolo har gått den längsta promenaden någonsin idag, sjukt skönt var det dock då det är hela nio grader och sol ute! Vad hände med att det är första november idag och att det borde vara snö? 
Nu har vi i alla fall landat i soffan och ser top model, mysmys.
Hoppas ni haft en bra dag än så länge, puss!

RSS 2.0