Maja: details


Det här hoppar jag omkring i just nu, tröjan är för övrigt den nya från Carlings. Ska börja packa mina saker för fotbollsträning och sen imorgon blir det ännu mer fotboll med skollaget! Är hur taggad som helst.
Puss finisar.

Agnes: Junsele







Äntligen hemma! Har varit borta hyfsat länge nu och är huuur slut som helst! Vi kom i alla fall hem och är mycket stolta över vad vi presterat, haha. Vi spelade i alla fall tre matcher mot Jämtland/Härjedalen, Medelpad och Gestrikland, vi vann allihopen och är alltså fortfarande obesegrade, GREAT! Nu är jag en trött fighter efter tre träningspass och tre matcher på fyra dagar så nu blir det att bara ta det lugnt, känns super. Skola imorgon-inte lika great..Puss så länge sötisar!

Maja: gulliga ni?


Sötaste läsare det skulle vara så otroligt snäll om ni klickade iväg en röst på mig här. Bara trycka på knappen gilla så är ni underbart gulliga.


Maja: sytt/16.16


Har äntligen sytt klart min skolavslutningskjol som jag troligtvis kommer ha. Är inte helt säker på om det blir den eller en vit klänning från Indiska än. Lolo sov föresten här inatt, mys. Vi satt nere i köket och drack varm choklad och pratade till en sisådär två ungefär. Plus på det.
Kramen.

Maja: fina vänner, massor av skratt






Maja: brännboll..

..kanske blir av ikväll. SMSA om du vill vara med!!!

Var i alla fall på stan med Jossan idag. Fick med mig fotbollsskorna nedan och en lilavitrandig tröja (jag vet, randigt...). Aja, köpte även födelsedagspresent åt Agnes som fyller år om en vecka. Glöm inte säga grattis till henne då!
Hoppas ni får en fin kväll finisar.
Kram.

Maja: mina nya älsklingar


Maja: grattis Jon



Har ikväll varit och grattat denna coola grabb som fyllde 15 i förrgår! Grattis på dig.

Maja: rödrandigt


Dagens.

Kom hem från stan för ett tag sen, gick omkring med HannaÅ och Anna! Annars har det bara varit skola som vanligt idag, förutom att vi hade hål på idrottslektionen och fick sluta ett för att fotbollen var inställd. Tummen upp på det. Det var föresten en kör från Boden och sjöng på skolan idag också, roligaste händelsen på dagen med tanke på deras körledare som var alldeles för lätt att skratta åt. Eller vad säger ni Nika och Emma? Heh. Hoppas ni får en bra fredagskväll.
Puss.

Maja: Äppelträd



Maja: 100527


Älsklingsklänning från Monki.

Det har varit sol idag. Ett plus med tanke på regnet men det har varit rätt blåsigt och kallt ändå, vill ha tillbaka förra veckans sommar nu tack!
Annars då.. jag sitter och gör ungefär ingenting samtidigt som jag lyssnar på Håkan Hellström. Plus på han också. Näe, nu ska jag sluta.
Kram.

agnes: Det är något som krälar i min garderob



Nu hörreni så ska jag faktiskt sova för imorgon blir det upp och åka buss till Junsele, är taggad till tusen! Kommer ju vara borta ända till på söndag men ni får leva med bara Maja, hehe! Puss sötungar!

Agnes: Sovmorgon

Godmorgon världen! Sitter här med morgonfrilla och ska se om det går att göra något åt det snart. Börjar inte förrän tjugo i tio och det här är alltså min sista skoldag för den här veckan. Brabra, mycket bra! Igår hade jag ingen tanke på att sätta mig och blogga utan istället var jag och gjorde ett nytt pass och spelade piano. Såg ut som en stucken gris på båda grejerna och även på träningen senare. Hmm, jag ska göra något åt det så att det bara var en engångsföreteelse! Aja, ska då alldeles snart bege mig hemifrån så ni får ha en bra dag! Pusss

Nejj, nu får det bli varmt igen! :((

Maja: du måste va blind, blind, blind, blind


Kom just hem från träning, gick väl rätt bra förutom att jag har ett stort hemskt äckligt skavsår på insidan av högerfoten. Fick det när jag och Agnes åkte inlines i fredags och det är inte nådigt kan jag lova. Aja, det var i alla fall kul att träna igen. Har inte tränat på en vecka på grund av min förkylning. Ska hoppa in i duschen nu i alla fall sen blir det att läsa i fysikboken och tagga simning som första lektion imorrn!
Kramen.

Maja: rosett


Dagens. Rosettröja födelsedagspresent av HannaW och Agnes.

EmmaGJ följde mig hit efter skolan, har saknat den tjejen alltså! Har träning vid halv åtta, har inte bestämt om jag ska träna men förmodligen inte för då kommer jag antagligen hosta sönder lungorna och det vill vi ju inte.. så vi får väl se. Hoppas ni haft en fin dag snyggon.
Puss.

Agnes: Hejhejdå


Med den här bilden som från början kommer från Ellen och sedan Moa(länkar) säger jag hej och hejdå för nu drar jag på träning! Pussss

Maja: syrénträd


För jag orkar inte skriva något som är intressant att läsa så det får bli såhär. Syrén fotad i förrgår.

Maja: mullvad


Mitt nya linne från H&M.

Om ni vill se bilder från gårkvällen så gå in på Moas eller Ellens blogg, finns i länkar.
Kram.

Agnes: Make a living

Tjobre! Kom alldeles just precis hem från uschviken och är ännu rikare och gladare än jag var för tre timmar sen. GREAT! Jag har just insett att jag kanske ska make a living av att fara runt och sjunga på dop, det skulle väl inte skada? Ja, jag skulle inte ha nåt emot det! Haha, nej slutpratat om mina framtidsplaner som kommer hålla i cirka fem dagar, tänkte bara säga att jag och Maja hade huuur kul som helst igår med allt Brännanfolk. Vi åkte inlines (kändes i benen på hemvägen) och stannade också vid filip och träffade folk där, kom hem vid cirka tolv. Då jag hade fått tillbaka känseln i tårna efter att vi kört Beachvolleyboll på Brännanskolan utan skor och sockar i den kalla sanden, brrr! Aja, inte lika så bra väder idag som alla andra skitvarma dagar, men det skadar inte så mycket just nu för då passar jag på att fixa med deckararbetet! Pusss

(klickbar länk)  Melissa Horn

Maja: kusiner


Dom här tre kusinerna är här precis just nu. Kulkul! Var ett tag sen jag träffade Simon och Filip. Joel träffar jag betydligt oftare eftersom han bor här till skillnad från dom andra två som bor i Umeå. Annars då? Väntar på att Robert ska ringa så kanske jag ska vara med han och Filip ett tag sen ikväll ska jag och Agnes vara med Ellen och Moa. Uppdaterar sen med en bild på mitt nya linne!
Pusspuss.

Agnes: Bara för att vi är så bra

 
Ja, jag och Maja är lite väl underbara, mest jag. Det skadar ju inte så mycket eftersom vi ska ut och åka inlines ikväll! Kul blir det, varmt som stryk har det varit idag igen och självklart blev det grillat till middag och gäster. Lite senare ryktas det om efterrätt, lycka till säger jag bara!! Imorgon ska jag sjunga på ett dop, men känner dom inte. Hehe, om det är någon som ska på dop imorgon i Ursvikens kyrka, så träffas vi nog där, ni kan ju alltid varna mig innan så jag är väl förberedd (A)
Ha en superduper kväll, pusssss

Maja: SÅ SJUKT SNYGGT


lookbook.nu

Maja: blågrönt




Foton tagna av mig idag.

Hejsan kära bloggläsare! Heh okej, det där lät extremt töntigt..
Aja, spela roll. Träffade min älskade mormor ett tag på stan efter skolan, fick med mig ett nagellack och ett volanglinne hem. Toppennöjd. Visar nog sen! Sitter nu här med min fortfarande dåligt fungerande röst men det spelar ingen roll för jag känner mig glad, det är sommarväder ute, jag ska äta grillat till middag och åka inlines med Agnes hela kvällen lång! Toppentoppentoppen!
Puss gullisar, hoppas ni får en fin fredagskväll.


Maja: gömda

Jag har hela dagen legat ute och läst. Jag har verkligen STRÄCKLÄST Liza Marklunds Gömda. Helt seriöst en av dom bästa böckerna jag nånsin läst. Det gick inte att sluta. Kan skriva av vad som står på baksidan:

Maria Eriksson bor i en mellansvensk stad och arbetar på bank när hon möter mannen med de svarta ögonen. Hon blir oerhört förälskad, förlovar sig och föder deras dotter Emma. Men förhållandet spårar ur. Mannen blir alltmer våldsam. Han hotar, slår och våldtar. När Mia träffar en annan man och gifter sig blir det ännu värre. Familjen hamnar i en mardröm av misshandel, terror och mordförsök. Myndigheterna står handfallna. Till slut tvingar man Mia och hennes familj att gå under jorden. Men mannen som förföljer Mia ger inte upp. Han letar efter dem, och han hittar dem. Till slut finns bara en utväg: familjen måste lämna Sverige.

HELT SJUKT BRA JAG LOVAR, sen är det en sann historia så det där har hänt på riktigt och tjejen det handlar om bor fortfarande utomlands.

agnes: Fashion




Bilderna är snodda, utan lov av Remi från modevisningen alltså!

Ja, nu är jag alltså tillbaka och klockan står på nian. Har under tiden jag sist bloggade inte åstadkommit mycket, har inte ens packat klart än. Men! Jag har i alla fall hunnit cykla till coopan för att köpa naturgodis, funkar finfint det! Aja, jag tycker vi ska ge lite applåder till Röda lagets lärare som lät oss ha en brännbollsturnering efter lunch idag och missa alla lektioner. Det är väl hyfsat okej eftersom det har varit HUR varmt som helst ute idag! Nu är det banne mig sommar! Puss på er läsare.

Agnes: I like'm big


Nu packas det och lilla jag har ont i huvet, inte okejj.. Kikar in igen sen, när jag mår bättre!

Maja: the voice

Min röst är helt Oexisterande idag. Jag kan verkligen inte prata så jag är hemma idag. Sjukt varmt är det ute, 23 grader i skuggan så jag tänkte lägga mig ute och stanna där helt stilla hela dagen. Eller nästan i alla fall. Hehe. Hoppas ni mår bättre än mig, eller jag mår väl bra egentligen förutom att min hals känns som ett rivjärn men ja.
Puss!

Agnes:Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen, ett är hopp och ett är tro

Nämen tjenare! Idag och ikväll så har ju både jag och Maja gått modevisning. Kulkul var det och nu sitter jag här med massa smink och tusen ton hårsprej i håret, blir att duscha sen..mhm. Aja, har resten av kvällen dunkat in två låtar i huvudet vilka jag ska sjunga på ett dop på lördag i Ursviken, blir nog great! Annars då? Fick tillbaka Boken Om Mig och är mycket nöjd, mest för att få tillbaka den och läsa igenom den ordentligt, tihi! Sen kan man ju alltså gå runt och svettas i shorts. We like it! (shortsen inte svetten)
Nejj, puss nu alla surgubbar, uppdaterar nån gång imorgon!


Maja: barbent


Jeansklänning från GinaTricot.

Maja: BRAVO

Nu är min mobil helt störd. Knapparna har laggat i flera dagar så jag har tryckt jättehårt på dom så nu har kaske displayen gått sönder. Bra Maja, MYCKET SMIDIGT! Jag och pappa har nu försökt fixa så om jag har tur funkar den snart. Annars måste jag ha min gamla MOTOROLA tills jag kan köpa en ny. Kul. Nej. Aja, kommer en dagens om nån timme!
Kram.


Maja: det gör ont att veta, lika ont att undra



Dagens.

Hallå! Såhär varmt har det faktiskt varit idag. Kände mig otroligt nöjd över att jag trots allt valde att ta jeansshorts istället för långa jeans imorse. Vi fick föresten tillbaka våran "boken om mig" idag. VG fick jag på den. Helt okej nöjd i alla fall. Gick sen in till stan med HannaW, vid fem provade jag och Agnes kläder som vi ska ha när vi går modevisning imorrn! Kommer bli superkul. Jag fick med mig två par nylonstrumpbyxor hem också (behövdes!!). Aja, ska fortsätta med min idrott&hälsa läxa nu sen ska jag träna.
Kramen.

Maja: presetenter


Heilå, fick födelsedagspresenter av morfar, Jenny och Sofia idag! Hehe tänkte inte skriva så mycket mer för jag måste göra franska sen också så det blir en presentlista som i det här inlägget.

♦Trefotstativ till kameran
♦Fjärrutlösare till kameran
♦Två par örhängen
♦Mascara
♦200:-

Agnes: City

Tjabba tjena! Sitter hos padre igen och ska alldeles strax komma igång med deckaren. Kom just från staden vilket resulterade i att jag inte har några presentkort eller så mycket pengar kvar. Men vad gör väl det? Nu har jag nog allt jag behöver för i sommar, bra! Jag visar bilder på grejerna sen. Pussss

Agnes: Vindruvor





Se där ja! Dålig uppdatering igen-as usual men det får ni ibland stå ut med. Idag har vi i alla fall haft släktträff då vi också firade att jag var konfirmerad! Aja, ovanför är lite bilder på vad jag fått idag men jag kan ju skriva ner vad jag fått hos pappa också, mest pengar men (A)

¤Berlockarmand i silver
¤Silverhalsband
¤En blivande säng
¤Flera presentkort H&M
¤PengarPengarPengarPengar

Så, nu ska jag fortsätta knapra på mina vindruvor med kärnor(såjaginteäteruppdomdirekt) och förhoppningsvis hinna skriva mycket på deckaren! Pussss

Bara så ni vet så lägger jag in en Sneak-a-peak på min skolavslutningsklänning sen!


Maja: lite ljusrosa sådär



Den här rosa saken och ringen har jag köpt dom två senaste dagarna. Båda sakerna från H&M.
Har hunnit vara med både HannaW och Nika idag. Jag och Hanna satt i en grässlänt vid älven. Fortfarande hur varmt som helst. Sommar ooyes. Ska röja undan i mitt rum nu, ligger kläder och kuddar överallt och det står en extrasäng i vägen för ingången. Sen så måste jag börja sy också, får se om jag orkar det.
Aja, pusspuss!

Maja: VARMT


Juli förra sommaren.
Oh shit vad deit har varit varmt idag. Sov hos Agnes igår natt och vid tolv idag åkte vi+Ebba och mamma till Umeå. Vi gick en stund på stan sen spelade vi match mot Umeå IK! Det var så sjukt varmt, 25 grader i luften var det i ume tror jag. Helt sjukt somrigt härligt. Var dock väldans jobbigt att spela match i sån värme. 1-1 blev det i alla fall och det är väl helt okej. Jag och Agnes sitter nu här och väntar på Nilias och Olov som ska vara med oss ett tag. Visar det jag köpte imorgon!
Puss sötisar.

Maja: hjärta på det






Bilder från igår då dom här brudarna var hos mig ♥

Agnes: STEK


Tänkte bara bevisa för er att det faktiskt är möjligt att ligga ute i bikini och nästan svettas för att det är för varmt idag! Hur skönt som helst! Hade i alla fall hur kul som helst på läns och igår var verkligen en mysig tjejkväll. Vi insåg att det var senast i vintras vi hade en tjejkväll alla fyra, så nu var det dags! Aja, jag jobbar på deckararbetet och är själv hemma-ända tills imorgon då jag och Maja drar till umeå för shopping och match! TAGGA! Nu vet ni var ni i alla fall var ni har mig, pussss.

Maja: prickigt


Den prickiga saken var den jag fick igår, likaså conversen. (Ursäkta första bilden som blev oskarp).

Maja: 100513

Hallådär! Oj, det tog verkligen stopp där.. vet inte vad jag ska skriva nu eh. Gör inte så mycket alls, Lolo kommer hit på någon timme skulle jag tro och då kanske vi far på coop och köper ansiktsmasker för jag, hon, HannaW och Agnes ska ha tjejkväll ikväll. Blir fint. Tänkte skriva vad jag har fått i födelsedagspresent också för den som nu skulle kunna vara intresserad av det.

♦Blixt till kameran (YESSSS)
♦Presentkort H&M 150:-
♦Presentkort på Klipp1 (slingning och klippning)
♦Shortsdress
♦Vita converse
♦Prickig sak med knappar (bild sen)
♦Fem små påsar Ahlgrens Bilar

Sen ska morfar, Jenny och Sofia fira mig nästa vecka (jag älskar att fylla år!!).
Uppdaterar sen med en dagens, pusspuss!


Maja: birthdaygirl


15 idag!

Agnes: Just det

pimp your myspace
Imorgon drar jag, vilket innebär packning och att gör bort läxan, KUL!
Måste fara och handla också, inte så mycket roligare.
Menmen, ni vet ju vad jag har gjort idag, trevligttrevligt var då det.
Nejj, nu ska jag fortsätta, puss.

Maja: kuligt



Var med Agnes, Nilias och Olov efter skolan! Kulkul var det men så mycket längre än såhär tänkte jag inte skriva. Måste sätta igång och skriva det sista på deckaren och sen är det träning.. om jag är klar då vill säga.. Aja, puss på er!

Maja: glass




Blev att fara in till stan med HannaW och Agnes efter skolan. Vi gick bara på H&M sen köpte vi mjukglass. Ska skriva lite på min deckare nu sen kommer Jesper hit.
Hoppas ni haft en fin dag finisar, puss!

Agnes: I just wanna close my eyes

Nu hörreni är jag tillbaka! Hyfsat förkyld fortfarande, men ska i alla fall till skolan imorgon. Det blir väl bara roligt för er att få lyssna på mina hostattacker?! Hehe, idag har jag i alla fall varit ännu mera barnvakt och så har jag sålt mjukkaka och äntligen haft tid till att packa upp mina grejor. Det ska ni veta, att det tar ganska lång tid att få allt på rätt plats. MEN, tur att jag är van. På tisdagkväll och onsdag eftermiddag blir det att packa igen men då är det fotbollsgrejorna som ska packas ner för det är läns. Dessutom på naturgräs, så otroligt underbart! Tror ni jag längtar? Kul blir det, är taggad till tusen!! Har ju kort vecka i veckan alltså, fast det är ju inte bara jag. Och för att inte göra det sämre så är två av de tre dagarna de lugnaste med sovmorgon. Låter som det här blir en superbra vecka! Sov gott allesammans. Pussar Agnes.

Maja: HALLELUJAH MOMENT


Min kam som varit borta i flera månader hittade mamma idag i rosenrabatten (?!). Har saknat dig kompis ♥.

Maja: aldrig besvarad, aldrig tillmötes


Den här tjejen var jag som sagt hos igår (hehe förlåt Alice för att jag snodde din bild). Vi var med några andra ute osv. Kul var det i alla fall!!♥

Nu ska jag verkligen försöka skriva på mitt deckararbete. Vill verkligen bli klar snart.. Aja, sen ikväll kommer Jon och Moa och då får jag presenter!!! Haha taggad..
PUSS.


Maja: släktkort


Vi har tagit kort idag i bonnstan med släkten på mammas sida. Det blev såhär, fint va? Ska snart käka pizza sen åker jag till Alice i burträk. Blir nog kul!!
Kram.

Agnes: barnvakt




Är barnvakt för mamma har åkt på magsjuka, inte så roligt. Menmen, det är hur min dag har sett ut och hur den kommer se ut. Hoppas alla är ute i det fina vädret, pussar Agnes.

Maja: Moaaammmmm


Hallelå, sitter nu med MoaM och vi har varit på coop och köpt onyttigheter heh. Vi ska snart sätta på en film och bara vara. Mys. Hoppas ni haft en fin dag!
Kramar.

Maja: för jag antar att ni vet att jag gillar randigt


Randigt från only.

När jag kom hem från träningen sa jag såhär "nu ska jag sitta hela kvällen med min deckare". Tror ni jag gjorde det? Nej, såklart inte. Aja, jag fixar det ändå.. sen....




Agnes: Så som Salem

Nämen titta vem som kikar in, moi! Har just packat klart och väntar på att Krillen ska komma så vi kan köra med Skodan till mamma. Har packat färdigt och nu fattas bara dammsugning och dammtorkning innan jag äntligen kan sätta mig framför alla mina kära No-plugg-papper, great! Aja, det är ungefär hur min kväll har sett ut/ser ut. Har också tränat med en så illa sträckt ljumske, åkt inlines dit och tillbaka, duschat, ätit grillad tex-mex marinerad flintastek och rensat ur börsen. Lite har man då hunnit med i alla fall!
Nej men ni, nu vill sugarn komma ut ur skåpet så det är väl bäst jag sätter igång igen då efter en tio minuters vila. Fred ut!

Tänkte bar slänga in denna coola kille, bara för att han är så cool och inte ens nämns i det här inlägget.

Maja: 100506


Söta.

Åh hej vad snabbt tiden går säger jag bara. Jag fyller år om mindre än en vecka!! Heh ja. Taggad tjej eller nåt. Förlåt för att jag inte skrev igår föresten. Orkade helt enkelt inte. Sitter nu med Lolo och vi har suttit ute i solen ett tag. Mycket skönt då det faktiskt går att vistas ute utan jacka. Hoppas ni haft en fin dag gullisar.
Puss.

Maja: you doesn't seem to see what you are doing



Den här bruden var jag med i efter skolan idag! Vi gjorde köttbullar och makaroner eftersom vi slutade vid lunch idag. Har hunnit haft träningsmatch också som vi vann med 3-0, kulkul! Ska nu sätta huvudet ner i läxböckerna hela kvällen (!) inte kul alls..
Kram.

Maja: men bryt inte ihop nu


En bild Agnes tog på mig idag.

Kom hem från Jossan för ett tag sen. Har fläskat där med gott&blandat. Tjockt men gott. Ska försöka plocka bort lite i mitt rum nu. Ser alldeles för taskigt ut.. annars så hoppas jag ni haft en alldeles underbar dag!
Kramen.

Maja: deckare


Sitter och skriver deckare för fullt. Samtidigt som jag lyssnar på Håkan Hellströms superbra låter. Kanon. Börjar komma igång med skrivandet nu också, hade kört fast lite tidigare men nu så! Tänkte bara logga in och skriva hej ungefär men insåg just att jag inte ens skrev hej i början. Heh. En annan sak jag kan informera om är att jag råkar fylla år om en sisådär en och en halv vecka också. Kanon det också.
Förlååt för att ni kommer dra ett stort CAREFACE på allt jag skrev här men ändå.
Puss på er.

Agnes: Pain of Salvation

Så underbart bra låt, eller text då.. ROAD SALT 
Hoppas alla haft en bra dag, jag ska alldeles strax gå med pappsen till Kansliet för möte, pusss Agnes

This time I’ll try not to get hurt
This time I’ll stay, untouched the pain and dirt
This time I’ll stick to what I’ve learned
This time I’ll fly so low I won’t get burnt


Maybe it’s not enough
Maybe this time it’s just too much
Maybe I’m not that tough
Maybe this time the road is just too rough
Walk down, so I sit down, mmh…


I’ve walked this road so many years
I’ve worn down all my boots, I’ve cried all tears
So many crossroads left behind
So many choices burned into my mind


Maybe it’s not enough
Maybe this time it’s just too much
Maybe I’m not that tough
Maybe this time the road is just too rough
To take me home


To take me home
To take me home
To take me home

But I walk on


Maja: man ska aldrig säga aldrig..


Jag har, jag vet inte hur många gånger sagt "haremsbyxor är bland det fulaste jag vet och det är nåt jag aldrig kommer ta på mig". Tror ni då inte att jag står där vid ett packbord på H&M och larmar just haremsbyxor, tittar på dom och tänker "jävlar vad snygga!". Precis vad som händer. Så, nu är jag alltså ägare till dom här sjukt snygga byxorna och ÄLSKAR dom. Tyvärr var bilden här hemskt ful och man ser inte så jättebra men ändå!

Aja, nu sitter jag här och är sjukt less på allt. Jag måste verkligen ta tag i läxa, städning och skolavslutningskjolsyning. Jag känner att orken ligger under noll ungefär så vi får väl se hur det blir med det.

Maja: varsågoda






Agnes: Den där turen försvann nånstans

Ja ni, nu är jag alltså pigg och glad och klockan är halv tio. Samling inför träningsmatch mot Clemens om en halvtimme men det är ingen brådska eftersom jag och Maja får skjuts, hehe.. Men det förtjänar vi faktiskt eftersom det är äckligt dåligt väder och ja, det var väl det ända då,. Jag hade det, och jag hoppas alla andra hade det jättekul igår. Vi samlades här vid halv fem och vid fem var alla här.. Eller ja, dom sex stycken som skulle äta i alla fall! Det var när grillen bråkade med oss som jag först förstod att turen faktiskt inte var på min sida den kvällen för det tog ungefär en timme och en kvart innan grillspetten var ätbara, bra Agnes, bra! Aja, vi går över till nästa stora grej som hände för mig, alltså en väldigt olycklig sak..Jag spillde ut alla blåbär och hallon som vi skulle ha till Pannacottan, BRA AGNES, BRA! Det ledde alltså till att vi inte fick några bär till efterrrätten och att ungefär en niondel av vårat altangolv är blått.. Hmm, något mer? Ja, jag tippade med cykeln av ingen anledning, missade munnen när jag skulle äta upp Brännanbarnens godis och ja, jag behöver inte säga nåt mer. Haha, inte lyckat alltså!
Alla andra kom efter maten och då lugnade nog alla mina stordåd ner sig,  man kan väl ändå säga att jag var lite lost hela kvällen. MEN jag hade det jätteroligt med allt folk och hade det bra, heeeela kvällen!
Nu ska jag fara, hoppas alla hade en bra valborgs! Pussar Agnes

RSS 2.0