Agnes: Puss på dig Majjajjaja



Vet att det inte blev sådär jättelikt, men hon är ändå så fin!!♥

Agnes: SÅ MYCKET BÄTTRE

Jag ser att vi dragit igång en frågestund, Maja har glömt berätta någonting för mig? Haha, nämen börja fråga på då!! 
Som sagt så är jag fruktansvärt uttråkad när jag sitter hemma på dagarna/kvällarna/nätterna utan internet! Det är typ någon som använder vårat internet här i huset som vi inte vet vem det är. Dessutom så klarar routern egentligen av 8 datorer...jag kan säga att vi skulle behöva en som klarade av mer än dubbelt så många!! Hur som haver så har jag städat ikväll då jag faktiskt kan halta mig fram utan kryckor! Århundradets mirakel. Ska sova alldeles strax, hoppas ni haft en bra dag. Puss.

HAHAAA. VILLE INTE VISA ER UTAN SOCKAR, MEN UNDER MIN VÄNSTRA FOT DÖLJER SIG THE UGLY TRUTH.


Maja: frågafrågafråga

Kände verkligen det jobbiga med att Agnes internet inte funkar, då måste jag ju styra uppdatering helt själv.. har dock inte hunnit det idag då jag ägnat mig åt fotboll och topmodel. Är trött så in i (ett ord man inte borde skriva här). 
Men såhär tänkte jag. Vi fick en fråga om vi kunde ha frågestund och eftersom det inte finns supermycket tid till så bra uppdatering tänkte jag att vi kör på det. SÅ FRÅGA PÅ NU FRAM TILL HELGEN!!
KRAM.

Maja: mysigast i garderoben

Är det här plagget stämplat H&M med både knappar och luva, dom kan dom.

Agnes: Inget internetttt

Ni vet ju redan att vi är bäst. Hoppashoppashoppas att jag kan följa med till Göteborg, det vill jag verkligen inte missa!! Har i alla fall gjort lite framsteg eftersom jag faktiskt kan stå med foten på marken! Hehe, jaa det är mycket bättre. Sitter hos min syster med henne och Kevin, vi äter glass, ser Solsidan och spelar Kinect. Hoppas ni haft en bra helg! Puss.


Maja: så jävla kung

Efter det här inlägget lovar jag att inte skriva lika mycket om fotboll men det här är nödvändigt...
VI SKA ÅKA TILL GÖTEBORG OCH SPELA SM-SLUTSPEL! Det ni, det gör man inte varje dag. Nu andra matchen vann vi fint med 5-1, mot ett lag vi förlorat mot två gånger förr. Det här är inte dåligt alltså. Om vi hade haft gillaknappar på våra inlägg borde alla ha gillat det här, visst?!
Aja, ikväll ska jag vara hemma och se solsidan och njuta av detta. 
Kram.

Maja: smkval

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag hann inte alls med igår och Agnes dator funkar inte på någon vänster så därför blev det såhär. Idag är, som ni vid det här laget borde veta, det SMkval. Första matchen är vunnen så nu gäller det att vinna nästa också, då är vi vidare. Om ni är intresserade av att komma och titta så är det på campushallen klockan fyra. Ska snart börja fara tillbaka till campus och se en annan match. Det är sånna här dagar man inser hur mycket man älskar fotboll. 
PUSS.

Maja: but don't you know

Nu drar jag till Ossian i min favoritt-shirt. Vi ska göra fruktsallad och se i rymden finns inga känslor. Fin fredagkväll va? Annars så tänkte jag bara börja sätta in SM-gruppspelet i era huvuden. Så ni kommer ihåg att komma till campushallen och tittar tänkte jag, söndag. Första matchen är elva sen spelar vi halv två eller fyra beroende på resultat. 
KRAM.

Agnes: a tribute to the beatles

Hej fina sötsaker! Jag mår bättre, förmodligen på grund av alla värktabletter men också för att dom har sagt att det bara är en stukning. Hoppar på kryckor gör jag i alla fall i en vecka till, känns inte så taggat med tanke på att jag redan har fruktansvärt ont i händerna... Men jag överlever! Far till pappa snart, ska bara hoppa runt och packa en stund först. Tror det blir mindra grejer nu eftersom det inte behövs några sportsaker... Hehe, puss.



Maja&Agnes: agnes fot är osnygg

Hallihallå! Egentligen hade jag velat ta en bild på hur osnygg Agnes fot faktiskt är men det fick jag visst inte för henne. Attans.. Vi har i alla fall ägnat vår eftermiddag åt att baka, se project runway och beställt kalender. Låter rätt trevligt va? Hehe.
Snart ska vi i alla fall bege oss mot tropsretni (läs ordet baklänges heheheehehhe). Vi ska prova nya träningsdressar och sånt.
FÖRRESTEN kära readers, är ni sugna på ett nytt videoinlägg snart?;)
Haha puss.

Agnes: Okejj, ni uppdateringskrävande kids

Så här ligger till. Jag är nedstämd och har fruktansvärt ont. Ingen chans att jag kommer kunna spela SM i helgen, ingen chans att jag kan träna med skolhockeyn, ingen chans att jag ens kan duscha som en normal människa. JA, gott folk, jag är irriterad. For till akuten direkt efter gympan och kom hem sju. Är inte så taggad på livet då min fot är fruktansvärt svullen och stukad (hoppas på det). Jag är instängd i mitt lilla rum i källaren. Jag dör väl om jag försöker ta mig upp för alla smala trappsteg. Tur att jag har ett så litet rum, väggarna är inte så långt borta när man behöver ta emot sig....Kryckor imorgon, awesome!!

Maja: I'm not one of those who can easily hide


Den här flickan ska jag bege mig mot snart. Förhoppningsvis lättar min huvudvärk lite på vägen.. Träningen gick rätt bra eller ehe, det var löpträning men jag kunde inte springa direkt på grund av min trevliga (ÄCKLIGT HEMSKA!!) förkylning. Så, jag gjorde lite mag- och benstyrka istället. Funkade det med.
Funderar stark på om bilden borde visas också, har typ aldrig sett en mer tappad bild..hehe.
KRAM.

Maja: inte fin bild men jag hinner inte fixa bättre

Så här ser jag ut idag, nu ska jag strax hoppa på min cykel för träning.
Uppdaterar mer sen, puss!

Agnes: It's my drug

Jag var alltså också på öppet hus och kollade in några tekniklinjer. Alla som läser den här bloggen måste ju veta att jag bara söker efter andra- och tredjehandsval just nu eftersom att jag ska gå musik! Har alltid velat, och aldrig tvekat. Känns ganska tryggt ändå att ha det sådär säkert. Men nu, OM jag av någon anledning inte skulle ta mig in, vad händer då? Ska försöka fundera på det över natten. Hantverksprogrammet blir det då inte, även fast jag hamnade på en liten föreläsning om linjen och satt där i en halvtimme. Tyckte att Maja behövde lite sällskap. HAHA.

Maja at the moment

Åh, alltså helt ärligt. Jag är så sjukt taggad på gymnasiet och hantverks att det inte är sant. Blir bara mer och mer taggad för varje gång jag hör information om det. Deras modevisning var kung också, visar verkligen att man kan sy i princip precis som man vill bara man håller sig inom dom givna ramarna. Åhåhåhå, jag vill börja typ..NU!

Maja: äntligen

Hallelujah, äntligen känner jag mig nästan helt frisk. Hur skönt? Just nu ser jag på project runway, en gammal säsong men hur som haver är det mitt favoritprogram faktiskt. 
Om en timme eller så ska jag äta lasagne och ikväll ska jag se en modevisning som hantverkslinjen gjort, ska också lyssna på lite grejer om den linjen. Längtar verkligen till gymnasiet och få göra det som är bland det roligaste jag vet. 
KRAM.

Agnes: Ny vecka

Nu har en måndag gått förbi. Igen då. Hinner inte riktigt med när mina vardagar ser likadana ut. Alla måndagar består av att jag äter, tränar och sedan cyklar hem med förfruset hår. Börjar bli van med det här nu. Något som också brukar höra måndagar till är att ta itu med lite skoljobb. Jag fortsätter som vanligt alltså. Puss.


Maja: I hope you don't mind


Den här versionen på den här låten är så sjukt fin. Och eftersom youtube inte ville samarbeta så får ni en film från vimeo istället.

Maja: and you can tell everybody

Den här bilden har jag nog inte visat i bloggen. Den är i alla fall från när Emelie fyllde sexton. En mycket fin kväll. Annars då? Jag är fortfarande sjuk och hemma idag, är på bättringsvägen dock och förhoppningsvis blir det skolgång imorgon. Men vet ni, nu ska jag springa ner och se top model. 
KRAM.

Agnes: In kommer stekarn

Ånejj, jag tror att jag har lärt Sixten "mikrofonkåt". Han springer runt och sjunger/skriker den hela tiden. Säger bara att det för en gångs skull är bra att han inte riktigt pratar så tydligt! Tänkte i alla fall att ni skulle få lyssna på denna discodunkarlåt, HÄR!


Maja: tjugotredje januari


Hello sunshines!
Mår ni bra? Det gör inte direkt jag, är fortfarande dunderförkyld. Så till mig skulle, i varje fall Agnes, säga TJA CLOUDY. Fattar inte varför det inte blir bättre. Annars så sitter jag i Umeå med Ossian för hans föräldrar hjälper hans syrra att flytta så då följde vi med. Var kanske inte supersmart med tanke på mitt eländiga tillstånd men jag får vila sen hehe.
KRAM.

Agnes: Vet att ni tycker om när vi uppdaterar

Ja, jag har dåligt samvete över uppdateringen, men har man inte tid så har man inte!
I torsdags hade jag skolhockey direkt efter skolan vilket var väldigt roligt och sen, lite senare efter middagen, träning. Det bästa av allt är att min förkylning nästan är över! Synd bara att den har ersatts av mycket träningsvärk och en stukad tumme..Inte bra. Gårdagen var i alla fall supermysig och idag har det varit världen bästa väder! Självklart passar man på att träna då... Hoppas det är lika bra imorgon så att jag också kan vara ute! Ni har väl i alla fall haft en bra dag?! BRA. Puss.


Fick det här igår när jag vaknade av mina fina småsyskon!

Maja: allt är en tavla jag målar


Jag vill att det ska vara sommar. Jag vill ha solblekt hår och bruna ben. Jag vill cykla med Agnes och ett par solglasögon på näsan. Jag vill sitta på en varm klippa i Moas stuga. Jag vill ha en klänning i ljusa färger som fladdrar kring benen. Jag vill skrattande cykla till falkträsket med Isak och Simon. Jag vill spela fotboll på nyklippt gräs. Jag vill grilla med alla vänner jag har på rovön. Jag vill inte vara sjuk och ha januarikyla utanför dörren.

Agnes: nya byxorrrr

Precis som Maja så fyndade jag på gina igår. Svarta chinos för 50kr, VÄRT!

Maja: fladder

Här är då mitt nya fladder från gina. Brukar inte hitta så mycket där men igår så. 249 riksdaler fick jag ge för den. Tänkte även upplysa er om att mitt ansikte inte når upp till bildnivå idag. Är fortfarande sjuk med rosslig hals och nästäppa så vi skippar facelook. Sitter annars med Emelie fortfarande och ska vidare på träning klockan två. 
KRAM.

Maja: det här är inte ok

Förlåtförlåt för våran URKASSA uppdatering. Brist på tid och inspiration är typ anledningen. Ikväll har vi i alla fall umgåtts med söta Emelie. Massor med prat, chips och te har hunnits med också. Mysfaktor. 
Annars så har jag hunnit med att köpa en fin skjorta på stan idag som jag kan visa imorgon, min polkamilkshake från igår blev förresten god också. Mixa glass, mjölk och krossade polkagrisar så har ni den. Mycket gott, som smält polkaglass ungefär men det hade ni nog kunnat räkna ut. 
Puss.

Maja: polkagris

Jag ska prova göra en polkamilkshake, hittade ett recept på kalasgott som verkade bra. Ni får veta sen om det blev gott eller inte!!
För övrigt så är min hals ondondond men jag ska ändå pröva träna lite lätt ikväll.
KRAM.

Maja: rätt smart faktiskt

Hela den här veckan har jag varit duktig på att gå och lägga mig tidigt. Tro mig, det är hur värt som helst. Det är inte svårt att stiga upp på morgonen och man är inte lika trött på skolan överhuvudtaget. Men liksom, det går ju som räkna ut själv hehe.. Jag tycker i alla fall att det är en grej man kan göra för att göra sig själv en tjänst för det är som sagt värt det. 
Nu har jag fått med en grej som ändå var hyfsat läsvärd i det här inlägget. Hade tänkt få in en till sak också. Att ni ska lyssna på den HÄR låten. Den är så fin, så fin. Håkan Hellström är ett geni. 
Puss.

Maja: vad söta vi är hehe

Haha här är lagfotot från i söndags! Alla såg inte superberedda ut hehe.. men lite söta var vi allt!

Agnes: Träninggg

Träning om två timmar. I kombihallen, blir nog bra! Efter det måste jag skynda mig till skolan igen för att hjälpa till och prata om Estetisk Plattform. Alla sexor måste få lära sig lite! Annars så slapp vi skridskorna idag eftersom idrottsläraren var borta. Men ingen fara för min blivande hockeykarriär, jag ska faktiskt åka imorgon och på fredag igen. Haha! Ska alldeles strax gå upp och laga mig någon mat. Tidig middag? Ja.

Agnes: Kladdkaka


Kladdkaka ska jag smaska på alldeles strax. Jag försöker få lite medlidande från den kanske. Tröstäter med andra ord..hehe, nämen jaa, jag blir aldrig frisk vilket stör mig en aning! Fick migrän efter träningen som innan det flöt på bra. Ska somna tidigt ikväll, och nu skojjar jag inte!! Haha. Hoppas ni haft en bra dag! Puss.

Maja: sweet dreams are made of this

Helå solstrålar!
Som vanligt tycker jag att jag fick till en bra början men nu tog det liksom stopp. Sitter i alla fall med min älskling (inte Agnes idag) efter att ha varit och tränat. Det gick förvånansvärt bra faktiskt, trodde det skulle gå sämst då mina ben absolut inte ville samarbeta alls på fotbollen på skolan. Förstår inte hur jag kan vara så trött i dom...
Ska nog vara social med min pojke nu, det ser ut som han är en aning uttråkad hehe..
PUSS.

Maja: som romeo älskar julia

En snabb dagens här då, nu cyklar jag till skolan!

Maja: fin flicka

Hanna Åberg fångade min älskade vän så sjukt fint på den här bilden att jag bara måste visa den. Visst håller ni med om att Agnes var sjukt fin på den här bilden?!

Maja: tandställningsterror, allvarligt

Såhär såg jag ut då samma dag jag hade fått dit rälsen. April 2009.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, jag blir galen. Var på tandregleringen idag och jag ville bryta ihop lite smått när jag cyklade till skolan. Inte nog med att hon satte in ett dubbeldrag med ståltråd på tanden som ska växa ner och jag inte ens kan öppna munnen ordentligt, tandläkaren sa att jag inte får ta bort rälsen förrän efter sommaren. Jag som bara skulle ha räls två år och ta bort den nu i april. Jag blir galen, helt ärligt. Hoppashoppashoppas jag får ta bort den innan sommaren ändå, att tanden mirakulöst kommer ner snabbt som bara den så jag blir av med det här snart. Man kan säga men Maja det är värt det och du kommer få så fina tänder sen men jag börjar seriöst tvivla snart. Har haft alldeles för ont alldeles för mycket för att jag ska kunna tänka att det är värt det just nu. 
Förlåt för mitt waine men jag är så förbannat less nu. Punkt.

Agnes: Mysig kväll


Jag och Maja med Solsidan sitter inte helt fel. Synd bara att man  taggar så mycket över något som räcker i endast en halvtimme.. Någon som tyckte att det var  bättre/sämre än förra året? Jag tror i alla fall att den här säsongen kommer vara bra. Som sagt så är ju Ove Sundberg en hel film för sig, så fruktansvärt jobbig men ändå nödvändig! Imorgon är det en ny vecka och för att man ska ta sig upp är det väl dags att sova nu! Godnatt!


Agnes: Solsidan

Alltså även fast den här dagen har bestått av en kung förmiddag med en DM-vinst(!!) så är ändå höjdpunkten ikväll. Och jag hoppas verkligen att ni ALLA ska se det. Klockan åtta sitter åtminstone jag och Maja bänkade med goda saker och njuter av programmet. Hopppas ni också är taggade. För ikväll börjar andra säsongen av.... SOLSIDAN!!! HAHA. Puss



Maja: inget gör mig gladare

Att spela fotboll med ett lag som fixar allt tillsammans. Att alla blir så härligt glada och det är taggad stämning på minibussen hem. Att vinna DM-finalen och få spela SM-kval på hemmaplan om två veckor. Just nu skulle inget kunna göra mig gladare än det här.

Maja: DM-final

Innan förra DM-finalen, hehe trött tjej..
Liten Maja sitter och taggar DM-final. Alltså helt ärligt så är jag helt galet taggad, futsal är bland det roligaste som finns att spela! Så nu ännu en gång (hehe) tycker jag ni kan heja lite på oss i era huvuden, visst?!
PUSS.

Maja: it's gonna take a lot to take me away from you

Fyra månader idag, jag älskar dig.

Maja: tränaträna varje lördag

Hann inte med uppdatering igår men hade i alla fall en kung kväll. Jag sov hos Ossian sen och imorse då vi skulle cykla hit trodde jag typ helt ärligt jag skulle frysa bort eller nåt. Det var 25 minusgrader och det var helt galet kallt med dom kläderna jag var utrustad med. 
Annars så kom jag just ur duschen efter en fotbollsträning, mina kvällsplaner är än så länge oklara men jag ska nog ta det rätt lugnt då jag ska upp tidigt för att spela DM-futsalfinal!
KRAM.

Agnes: Jag kan hoppa, högt

Vi har blivit såna där som är dåliga på at uppdatera helt plötsligt. Men när mycket händer så är det svårt att hinna med! Som igår till exempel. Vi skrev ingenting på bloggen om vad vi skulle göra för det var en överraskningsfest!! JuliaW har ju fyllt år så vi llurade med henne och dansade hela kvällen. Många härliga människor. Vi hade även ganska underhållande lekar. Om ni har tur kanske jag visar bider någon gång. HEHE. Ska inte träna idag för min hosta. Imorgon är det ju DM-final så då får jag inte vara så här sjuk! PUSS.

Silverhalsband är jobbiga. Man vågar alrdrig har på sig dem...

Agnes: Liten dagens


Smickrande bilder på en dagens..Tröjan köpte jag på Monki. Det andra är cheapmonday och hemmagjort!

Maja: godmorgon världen

Jag är redo för skola idag. Inget mer sjuk här inte! 
PUSS.

Agnes: Cause the time has come to change your mind

HAHA. Jag försöker få upp mitt humör med en massa patetiska saker men det är inte så lätt när man inte är frisk. Däremot så blir jag glad när jag tänker på att vi ska anmäla ett lag till skolhockeyn! Inte riktigt okejj, vi kommer  bara åka runt och fnissa ihjäl oss!! HAHAH, kan verkligen föreställa mig alla när vi ramlar på våra fina rumpor. Nämen jag leker i Picnic som vanligt, får väl se om jag kan sova snart men är inte så säker på det eftersom jag sov fyra timmar efter skolan idag.. Jaja, godnatt i alla fall sötnosar!! PUSS.

Maja: ♥


Maja: hederspris

Den här bilden vann ett hederspris av juryn i fototävlingen, den kom alltså varken 1:a 2:a eller 3:a men den fick ett hederspris och jag fick ett diplom och fyra biobiljetter. Glad Maja.

Agnes: Klicka på bilden och lyssna. Värd att höra flera gånger.


Maja: aftonoutfit

Såhär såg jag ut då jag krigade mig upp ur sjuksoffan för att fara till prisutdelningen för en fototävling jag varit med i. Faktiskt så vann jag ett pris, men jag skriver mer om det i ett annat inlägg! Ska nog krypa ner i sängen nu igen för att bli riktigt frisk inför helgen som kommer bli en riktigt rolig sådan. 
Förresten, mina byxor är från monki och tröjan från carlings. Nu är jag nog klar. 
PUSS.

Maja: beställt

Det här har jag beställt hem till mig. Dock var det galet lång leveranstid på byxorna, måste vänta ända till v. 13!! Förhoppningsvis är det värt det hehe..

Maja: sjukling

Tror jag visat den här bilden i svartvitt men här är den i färg i alla fall. Julia Nilsson har tagit den, klicka HÄR för att komma till hennes blogg.
Hello friskusar! Ligger hemma i min ensamhet och tittar på tv. Någon grads feber och en konstig huvudvärk hittade mig igår kväll och har hållit i sig till idag så jag är hemma helt enkelt. Hoppas på friskhet imorgon!
Min fantasi tog helt slut nu. Hade tänkt skriva ett mer läsvärt inlägg än såhär men jag kanske får ta tag i den ansträngningen senare.. Låter som en bra idé. 
Puss sötnosar!

Agnes: Ni vet det där med ljus...jag lekte lite






Agnes: Felles place


Hehe sitter hos systern min och ska sooova här. Vi ska göra en Maja och sätt upp bilder på väggen, för att täcka för en massa hål då. Haha, har i alla fall tränat och firat Denise som fyller 21! Det är ju två ursäkter till varför jag inte uppdaterat denna fina dag. Ska inte försova mig imorgon för här när man bor brevid Korv Ivars så hinner man inte till skolan på tre minuter. Ska lägga mobilen inne på toan så jag måste gå långt för att stänga av den!! Puss.

Maja: morgonupdate

Såhär ser jag ut idag. Förhoppningsvis försvinner mitt trötta ansiktsuttryck senare hehe.. 
Det här är för övrigt enda uppdateringen ni får av mig idag. Ska träna efter skolan sen Ossian så om ni hör något mer från mig idag så är det sent ikväll. 
PUSS.

Agnes: You take that to new extreme

Är alldeles för trött för att skriva något vettigt överhuvudtaget. Har i alla fall tränat och nu efter att jag gått ut med hunden och tagit ett långt, varmt bad så ska jag dricka varmchoklad. Efter det så blir det, inte så oväntat, sängen.


Försöker ladda upp bilder men datorn och minneskortet går inte ihop. Det blir väl bildlöst för vissa då.

Agnes: HAHAH jag är ju verkligen hopplös

Inte okejj att jag har hostat hela dagen. Bara rethosta dessutom, hostar snart upp hela mitt maginehåll känns det som.. Nej, nu ska vi inte vara såna. Hmm, tänkte inte riktigt att det här inlägget skulle bestå av att jag är sjuk, men nu blev det så i alla fall. Tränade inte idag efter en outbärlig idrottslektion från min sida. Och eftersom jag är så duktig och hade så bråttom hem så glömde jag mina grejer i skåpet som jag verkligen behövde. Tyskan var ju en av dem sakerna, vet att jag är duktig. Jaja, hoppas ni haft en lite smidigare dag, jag ska somna tidig ikväll. Punkt slut.

Ser ni? Det här var i sjuan. Vi ser ut som jättar...


Hanna: fjällen

Kikade i vårat "utkastarkiv" och hittade ett inlägg som självaste HANNA skrivit. 11 april var datumet. Läs och njut, förmodligen det enda ni faktiskt kommer få läsa hehe. 


Hej! Tänkte bara skriva att jag faktiskt lever, men jag vet aldrig vad jag ska skriva om osv.

Så jag kanske kommer vara dålig på att uppdatera, men jag ska försöka bli lite bättre än vad jag varit iaf. Puss.

Lite bilder från i början av påsklovet då jag var i fjällen.






Maja: hoppsan

Uppdatering har inte hunnits med idag. Både jag och Agnes har tränat så det är anledningen. Blogg.se är dessutom förbannat segt på att publicera inläggen, publicerade ett igår som fortfarande inte kommit fram? Inte bra..
Ska hoppa in i duschen nu sen bara göra ingenting tills jag ska sova. Lät tragiskt det där men jag är så galet trött, hjärnan är liksom inte van att stiga upp skoltidigt. 
PUSS.

Agnes: Shopping


En tröja från Monki som jag köpte på rean. 50 svenska kronor betalade jag för den. KAP.

Maja: ny tröja

Lite sådär smått risiga (mycket risiga) bilder men det här är i alla fall min nya tröja från monki!

Agnes: You're gonna find someone new

Bajs-blogg.se går segt. Inte så lätt att uppdatera för er trogna då! Har alltså sovit över i Umeå till idag och det har varit mycket trevligt! Sov väl lika bra som alltid gör på en luftmadrass. Annars så ska jag se "sagan om ringen 2" om en stund. Jag  behöver vila efter att jag sprungit runt med familjen på Leos lekland! Veckan som kommer väntar fotboll varje dag förutom fredag men jag taggar. Jag följer f94 län till Luleå på söndag, får väl se om jag får spela eller inte! Annars är det skola imorgon...inga kommentarer. Man får väl börja ta tag i livet igen då. Puss.


Maja: I wish some things were as they have always been


Maja: aikfans

Så här såg vi ut igår då vi hejjade på AIK i tevesoffan. Dock blev det oturligt nog förlust men vi misströstar inte! Kul har vi då haft ändå så det är lugnt ju. När ni tittar på den här bilden insåg jag just att man kan se att vi har likadana klockor hehe.
Bilfärden hem var den segaste jag varit med om. Mamma låg och körde 70 bakom tre långtradare och ville inte köra om på grund av snöröken. KUL. Nej. 
Märker nu att jag egentligen inte får ihop nåt vidare bra inlägg så jag ska nog sluta här. 
KRAM.

Maja&Agnes: destination umeå


Vi befinner oss hos mina kusiner i Umeå. Har sprungit runt på stan tidigare idag (monki). En tröja fick jag med mig, är rätt fattig hehe så jag är nöjd. Nu ska vi chilllaalalallala ett tag sen se hockey.
Hoppas ni haft en bra dag och får en fin kväll finisar!
KRAM.

Agnes: Poppar popcorn



Och testade att redigera i Picnic! Haha, sött ♥

Agnes: My dream is to fly

Åhåhå, inte riktigt friskt att jag sovde nästan fjorton timmar inatt!! Vilken människa lyckas med det?!? Jaja, blev i alla fall väckt så är ganska så pigg nu! Skyller på ett alldeles för mörkt rum och en dunderförkylning som kommer och går, känns som att jag aldrig är riktigt frisk. Tänkte i alla fall fixa i mitt rum, sedan kanske jag tar mig in till stan i bara tre minus och snö som faller ner konstant. Cykla är nog inget alternativ. Puss.

Maja: sjunde januari

Idag ska jag träffa denna brud på stan. Tror det blir att fika nånstans, inte så dåligt det inte! Måste dock styra upp mig själv innan jag beger mig någon vart alls eftersom jag ser helt oacceptabel ut. Eh ja. Kanske ska ta och sätta igång..
KRAM. 



Maja: är rätt nöjd med det här

Jag sitter och pysslar med det här och är inte klar på långa vägar med innehållet men jag är riktigt nöjd hittills! Vad tycks?

Agnes: Hahah har ni sett den här? Tänk när jag var så tokig....


Agnes: Jag har lurat mig själv för många gånger nu


Har inte haft en stund ledig till datorn sen igår morse. Har egentligen bara spelat fyra matcher men Sunnanåcupen är ju något man måste se så man vill ju inte lämna fina Eddahallen. Hehe jag kunde dra mig därifrån i alla fall i mitten av herrfinalen, ganska skönt faktiskt för då blev det middag hos farmor och farfar! Kan äntligen slappna av känner jag eftersom det är ganska uttröttande att hålla uppe fokus i två dagar. Gårkvällen spenderades ju hos Petra med massa folk och roliga spel, då var man ju på topp!!?! Puss på er. 

Maja: sunnanåcupen

Igår var jag med några trevliga människor hos Petra och spelade spel. Det slutade vara roligt då jag blev tvungen rita "droppen urholkar stenen" på rita&gissa. Annars så var det super!
Har hela dagen idag jobbat på och sett sunnanåcupen. Mycket underhållande tillställning det där.
PUSS.

Maja: älskade flickor

Med flickorna till höger och vänster har jag umgåtts med idag. Det var jättemysigt! Blev såklart massa prat men jag och Moa hjälpte även Ellen att flytta in en ny säng i hennes rum. 
Insåg också att jag är sjukt less på vintern redan, fast den knappt börjat. Tjugo minus, för lite kläder och opumpade cykeldäck är ingen höjdare. 
KRAM.

Maja: nu ska jag vara lite efter alla andra hade jag tänkt

Hade försökt tänkt knåpa ihop some kind of årsresumé. Hade dock inte tänkt vara lika duktig som alla andra och skriva och lägga in bilder för varje månad men det här kanske kommer duga ändå. 
Mitt år började typ jättebra. Sen var allt rätt jättedåligt från slutet på februari till början på maj ungefär, sen vände det och efter det har jag haft hur kul som helst. Om jag ser tillbaka på året har jag ändå varit sjukt glad och det har jag mina fantastiska vänner att tacka för. Ni vet nog allt vilka ni är!
Har detta år lärt känna massor med underbara människor och alla saker vi hittat på och alla skratt har betytt galet mycket. Jag skulle egentligen vilja skriva om alla sjukt roliga saker vi haft för oss men det skulle ta alldeles för lång tid. Har ju liksom skrivit dom i bloggen utspridda över månaderna hursomhelst. Kan nämna några minnesvärda saker i alla fall. Grillningen med allt jättehärligt folk i somras. GOTHIA. Fellans stuga. Stockholm. Lucia. Julshowen. Ni ser ju, jag skulle kunna hålla på hur länge som helst.

Detta år har också lärt känna mig själv bättre tror jag. Lärt mig att det inte går att lita på allt och alla. Lärt mig att inte bry mig lika mycket om allt hela tiden.
Det här året har ändå varit ett av dom bästa tycker jag nog. Nu är det bara att köra 2011 tycker jag, ÄR NI MED?
Jag är taggad.
PUSS.

photoshoot med Maja och Agnes

Ett ord. NJUT.

Agnes: Om du vill ha mig


en sån där vanlig dagens med knästrumpor, stickad och smycken.

Agnes: Kanske ska satsa på att bli målare?


Ëller så nejj, har målarfärg överallt. Inte bra.

Maja: this is happiness

Älskling.

Jag var nästan inte hemma något alls igår. Var med Jossan på stan, sen gick jag till mormor, åkte hem och åt sen vidare direkt till Ossian. Nu har jag inte heller mycket tid för jag ska träna om tjugofem minuter så puss sötingar!

Agnes: Vi är inte såna som i slutet får varann

Okejj, vet inte vars Maja har tagit vägen men jag är i alla fall här! Igår hade jag träning och efter det for jag till min syster och hjälpte henne litegrann med inredningen. Blev bjuden på pizza och är typ mätt ända sen det..
Alldeles strax ska jag hjälpa till att måla trappen vit och kanske om jag tur kan vi fixa i mitt rum också. Hehe, jag återkommer väl! Puss.

vet att jag är tappad.

Agnes: Trevliga filurer

Har haft en väldigt bra kväll. Först fick man äta gott och umgås med en massa fina kusiner. Händer inte alltför ofta när man har en massa Svanströmmare i släkten! Efter det så for jag till Julia där det väntade en massa härligt folk. Vi skulle egentligen ha ett "Sagan om ringen"-maraton men eftersom första filmen tar nästan tre timmar så såg vi bara den. Efter det spelade vi istället "Med andra ord" och skrattade ihjäl oss. Vem vet vi får väl se de andra filmerna någon annan gång? Hoppas alla haft en bra dag!! Puss.


Svar till anonym:
Vad heter kameran du använder agnes? :)
-Jag själv äger ju ingen kamera så för tillfället är det antingen Majsan som klickar bilder med hennes Nikon eller också så använder jag familjens, en Canon. Tror den heter något med EOS 450D!

Maja: inspiration gillas

Asså lookbook, världens bästa sida typ.

Maja: och varje moln är trasigt

Hejhallå! Har spenderat min dag hos en flicka vid namn Fanny. Det var kul, tycker liksom om den flickan. 
Nu sitter jag och lyssnar på världens bästa Håkan och ska snart fylla magen med tacos sen bege mig mot Jossan för att spela Harry Potter ikväll och inatt. Självklart blir det en massa glass också. Jag gillar. 
Hoppas ni haft en bra dag sötnosar!
KRAM.

Maja: haha bevis på att Agnes inte alltid är så smart

Jag, Robert, Filip, Agnes och Moa spelade med andra ord igår. Agnes får upp ordet siameskatt och gör kinesögon. 
Robert: KINES?!?!
Agnes börjar skratta och gör en ny förklaring i stil med "men det är när två stycken sitter ihop" och då fattar jag att hon menade siames och inte kines och dog typ i skrattattack. 
BRA AGNES!;)

Agnes: Butterface


HAHA. Kan inte sluta skratta åt denna bild. Jag är ju inte riktigt frisk. Men man måste väl visa lite andra sidor av sig själv också? Hehe... Klockan fem ska jag befinna mig hos moster för en kusinträff, blir nog kul. Efter det blir det andra härligheter! Nej, skoja, men om ni är nyfikna kan ni ju höra av er så kanske ni får vara med!?! PUSS.

Agnes: I would do it again

Allt var så fruktansvärt roligt. Skulle kunna göra om det igen, precis nu. Är alldeles för pigg och har tråkigt eftersom alla andra stannar inne och ser på film hela dagen. Är det bara jag som är taggad på någonting? 
 

Maja: nyårs

Det var mycket folk. Det var härligt folk. Det är en del ganska ofagra bilder med här. Jag hade en kung nyårs. Det är 2011 nu. Punkt.

RSS 2.0